Gość: badacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.03, 14:17 tu wpiszcie ja mam 2 ale nie swoje więc nie wpisuję to zabieram sie do badania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vladip czy... 18.07.03, 18:30 czy bedzie powołana komisja, która będzie te oświadczenia weryfikować organoleptycznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukiz Re: ilość piersi forumowiczek IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 18.07.03, 19:42 Gość portalu: badacz napisał(a): > tu wpiszcie ja mam 2 ale nie swoje więc nie wpisuję te, koles(ia), jakieś potteksty? Odpowiedz Link Zgłoś
sugar.free czyje piersi czyje 18.07.03, 22:12 moge powiedzieć, że mam dwie. I są moje. Ale tak trochę Jego. Pewnie taki podtekst miał na myśli Badacz. Badaczu dopisz więc też i moje dwie choć i Jego one są. Odpowiedz Link Zgłoś
sugar.free Re: czyje piersi czyje 18.07.03, 23:20 nie wiem kim jest Badacz, ale myslę, że bezbłędnie odczytałam Jego intencje. Tzn. o tych piersiach, które ma ale nie są Jego... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
petter Re: ilość piersi forumowiczek 18.07.03, 23:32 Gość portalu: badacz napisał(a): ja mam 2 ale nie swoje więc nie wpisuję Badaczu przyznajesz sie że tak jak WSZYSCY ludzie masz dwie piersi. OK,ja też mam dwie piersi,moje kolezanki TEŻ MAJA dwie piersi. Ops sorry,trzeba by tutaj wyłączyć te osoby ,które mają tylko JEDNĄ pierś,a powód jest znany RAK!!! Czyli coś pojebałeś więc zacznij od nowa,OK? peter Odpowiedz Link Zgłoś
petter Re: ilość piersi forumowiczek 18.07.03, 23:35 Coś zamieszałem-))) Ja mam DWIE piersi,TY masz DWIE piersi, RAZEM Mamy CZTERY PIERSI!!!! pozd peter Odpowiedz Link Zgłoś
sugar.free Re: ilość piersi forumowiczek 18.07.03, 23:38 chyba Tobie jest nie tak. Temacik jest czysto wakacyjny, mocno nawiązujacy do wątków o wzroście i wadze... to, coś na lato. Wyluzuj. A jak widzę po twoich postach potrafisz powiedzieć niewiele. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=7033581&a=7040119 Odpowiedz Link Zgłoś
petter Re: ilość piersi forumowiczek 18.07.03, 23:47 sugar.free napisała: > chyba Tobie jest nie tak. Temacik jest czysto wakacyjny, mocno nawiązujacy do > wątków o wzroście i wadze... to, coś na lato. Wyluzuj. A jak widzę po twoich > postach potrafisz powiedzieć niewiele. Czuję że do mnie pijesz . Ale proszę,jam jest ciemny typ więc prosze o JASNIEJSZE wyłozenie sprawy. OK cukierku??? pozd peter Odpowiedz Link Zgłoś
sugar.free Re: ilość piersi forumowiczek 18.07.03, 23:51 Luzik, Luzik, Słodziutki... poczytaj wszystkie posty tego wątku a pojmiesz. Powodzenia i dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
petter Re: ilość piersi forumowiczek 18.07.03, 23:58 sugar.free napisała: > Luzik, Luzik, Słodziutki... poczytaj wszystkie posty tego wątku a pojmiesz. > Powodzenia i dobranoc. Coś nasze pojmowanie się rozminęło, Cukiereczku-))) OK ponownie wytłumaczę:-)) Forumowiczki tak jak i forumowicze mają po DWIE piersi. Czy to jest zrozumiałe??? Po prostu autor wątka żle go zatytuował. Myślę że jemu chodziło o WIELKOSC piersi. Czyż nie?? pozd peter Odpowiedz Link Zgłoś
sugar.free Re: ilość piersi forumowiczek 19.07.03, 00:03 to JASNO TŁUMACZĘ: (uwaga!!! tłumaczę) chodzi tylko o piersi forumowiczek. Forumowicze piersi nie mają. Chyba, że mają nadwagę. 181 cm wzrostu.... 95 kg..... hmmmm.... to jak ten BMI wygląda w Ciebie?.... (koniec tłumaczenia) i już śpię... Odpowiedz Link Zgłoś
petter Re: ilość piersi forumowiczek 19.07.03, 00:09 sugar.free napisała: > to JASNO TŁUMACZĘ: > > (uwaga!!! tłumaczę) > > chodzi tylko o piersi forumowiczek. Forumowicze piersi nie mają. Chyba, że mają > > nadwagę. 181 cm wzrostu.... 95 kg..... hmmmm.... to jak ten BMI wygląda w > Ciebie?.... Stary ręczę że Ty tez masz piersi. I gdybyś był płuciennym woreczkiem z wagą 45 kg to ja znalazłbym u ciebie te wypryski zwane czasami sutkami ,które to nosza nazwę(u ludzi) PIERSI Stary bawisz mnie,prosze pisz wiecej OK Pozdrawiam Peter Odpowiedz Link Zgłoś
petter Re: ilość piersi forumowiczek 19.07.03, 00:15 CUKIERECZKU!!!!! Gdzie jesteś???? Odpowiedz Link Zgłoś
sugar.free Suplement 19.07.03, 09:15 (czyli tłumaczenie dodatkowe) Badaczowi chodzi o BIUST, CYCKI czy jak chcesz... i ma na mysli tylko to, co posiadają kobiety.... daj spokój piersiom badacza... może JEJ sie podobają, skąd wiesz.... btw. a może Badacz miał na myśli piersi swej mamy; oto te, które Go wykarmiły (metaforycznie także) jestem, bywam, wczoraj pochłonął mnie Afganistan.... Odpowiedz Link Zgłoś
petter Re: Suplement 19.07.03, 23:17 Cukiereczku! Po pierwsze BARDZO CIĘ przepraszam za moje dość natarczywe wpisy na forum. Ale naprawdę byłem przekonany że Ty jesteś płci tgz. brzydkiej. Jeśli masz ochotę odezwać się więcej to bardzo proszę . Jestem w stanie sprawić Ci miłą niespodziankę :-)) Pozdrawiam (bezinteresowny) peter Odpowiedz Link Zgłoś
petter Re: Suplement 19.07.03, 23:33 Skoro tak to zachęcam do kontaktu na priva. Teraz już nic wiecej powiedzieć nie mogę. Odwagi Cukiereczku:-))) pozdrawiam peter petter@.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
petter Re: Suplement 19.07.03, 23:56 Zastanawiaj sie :-)) CUKIERECZKU:-)) Wiem że brzmi to jak internetowy podryw,ale...ja nie mam z tym(podrywem)nic wspólnego:-)) To jest oferta czysto...handlowa:-)) Więc...? Odpowiedz Link Zgłoś
sugar.free pytania do Badacza 19.07.03, 17:31 a jaki jest cel badań? nie są Ci potrzebne BLIŻSZE szczegóły? np. rozmiar ;) Nie wiem jak Keltoi, ostatecznie ja mogę podać rozmiar ;) I tak "facety" się nie znają... No chyba, że jest to Prawdziwy Mężczyzna! Odpowiedz Link Zgłoś
sugar.free Re: No, no... 19.07.03, 18:01 z tym Waszym znaniem różnie bywa... z dobrze poinformowanego źródła wiem, że popularne są określenia wielkości mocno nawiązujące do warzyw i owoców (szczególnie cytrusowych). Gdy dochodzi do zakupu bielizny jako prezentu... sam wiesz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: No, no... 19.07.03, 18:05 Wiesz, to są takie obrazowe opisy... przecież jeżeli w męskim gronie rozmawia się o Paniach i ich wdziękach, to nie powiemy "Baśka miała 75C" tylko "Baśka miała fajny biust" :) Odpowiedz Link Zgłoś
sugar.free Re: No, no... 19.07.03, 18:11 hihihi.. Domyslam się jak to jest w tym męskim gronie, ot, kiedys byłam świadkiem w sklepie, gdy chłopak kupował dziewczynie komplet bielizny... posłuzył się pomarańczami :) btw: 75C to nie jest mało :) u mnie nieco szczuplej, bo 70. :))) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: No, no... 19.07.03, 18:23 sugar.free napisała: > kiedys byłam > świadkiem w sklepie, gdy chłopak kupował dziewczynie komplet bielizny... > posłuzył się pomarańczami :) Znaczy, że rozmiar sprawdził organoleptycnie :) > btw: 75C to nie jest mało :) u mnie nieco szczuplej, bo 70. :))) Szczuplej nie znaczy mniej powabnie :) > pozdro I wzajemnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sugar.free organoleptycznie... 19.07.03, 18:31 a czy ja twierdzę, że mniej powabnie?? i tak nie mnie to oceniać, tylko Wam, facetom ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: organoleptycznie... 19.07.03, 18:39 sugar.free napisała: > i tak nie mnie to oceniać, tylko Wam, > facetom ;) I absolutnie nie damy sobie odebrać tego małego przywileju :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Sugar Re: ilość piersi forumowiczek IP: *.teleweb.at 28.07.03, 06:53 Sugar to moze Ty jestes facet skoro masz tylko 70 :-) bo o ile wiem, to jest to rozmiar pod biustem hihi musialabys napisac 70A,B,C.. itd. Pozdrowka!! Odpowiedz Link Zgłoś
sugar.free jaka literka 31.07.03, 22:50 a jaką literkę trzeba dodać to moja tajemnica. Słodka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: jaka literka 01.08.03, 00:26 sugar.free napisała: > a jaką literkę trzeba dodać to moja tajemnica. Słodka ;-) Bez wątpienia. Słodko tym, którzy rozwikłali ten sekret :)) Odpowiedz Link Zgłoś