Gość: michał IP: *.lodz.dialog.net.pl 19.07.03, 21:35 czy możecie zaproponowac jakieś sauny w Łodzi (pomijam Citirunnera). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: gdzie w Łodzi na saunę 19.07.03, 21:45 Gość portalu: michał napisał(a): > czy możecie zaproponowac jakieś sauny w Łodzi (pomijam Citirunnera). -- Ojjjj musiałeś wykluczać Citki? Skoro nie one, to wszystkie nowe autobusy (nieIkarusy) Odpowiedz Link Zgłoś
sugar.free Re: gdzie w Łodzi na saunę 19.07.03, 22:00 na saune mozna iść na basen na Teofilowie. Ale dopiero od 14. Nagrzewa sie godzinę, więc najlepiej dopiero na 15. :) Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: gdzie w Łodzi na saunę 20.07.03, 12:26 kiedys była w siłowni nemezis na retkini ale czy jeszcz edziła to nie wiem.. za kolka dni planuję sprawdzić to uaktualnię info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: gdzie w Łodzi na saunę IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 20.07.03, 22:01 a ja zaproponuje sauenke wraz z basenikiem u moich rodzicow :) za pierwsze pol godzinki placimy 7 zł a kazde następne 5 i przyt karnetach są znizki :) niesttey teraz jest przerwa i zapraszamy dopiero w sierpniu "Vella" miesci sie przy ul. Sienkiewicza 46 wejscie od strony Parku im. H. Sienkiewicza /wejscie pływalni/ polecam tez siłownie, solarium, kosmetyke ciała jak również masaże róznego roadzju...ceny są według mnie niskie(!!!) Pozdrawiam michal brat Blendy :P Odpowiedz Link Zgłoś
vladip uuu stary.. 20.07.03, 22:18 Gość portalu: michal napisał(a): > a ja zaproponuje sauenke wraz z basenikiem u moich rodzicow :) a to już klasyczna reklama.. nie boisz się że redakcja cię wytnie? Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: gdzie w Łodzi na saunę 24.07.03, 17:48 Czy Blenda rowniez bedzie w saunie??Jesli tak, moze wpadne:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: gdzie w Łodzi na saunę IP: *.Astral.Lodz.PL 21.07.03, 18:40 każdy fitness club (dobry) ma w tej chwili saunę, ja chodzę do Laguny na Wspólną, wiem że jest w Ricco na Plantowej. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: gdzie w Łodzi na saunę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.03, 12:56 czy te sauny są kooedukacyjne? wchoidzi się tam "na golaska" czy w strojach kapielowych? Odpowiedz Link Zgłoś