ob.serwator 17.12.01, 09:04 Ciekawe jak na taflę do Hali Sportowej wpuszczone zostanie na miejskiego sylwestra 4.000 osób. Przecież obowiązujące przepisy ppoż. i bezpieczeństwa pozwalają na wpuszczenie tylko 2.000 osób!!! A co z resztą Łodzian? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Sylwester? - dla wybranych! 17.12.01, 11:58 Chyba będą musieli pozostać w domu, lub będą marznąć przed halą. pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: Sylwester? - dla wybranych! 17.12.01, 12:12 Co do mnie, to moge "oddać" swoje miejsce. Na takie spędy nie chodzę bo nie lubię. Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Sylwester? - dla wybranych! 17.12.01, 12:30 No to już są dwa wolne miejsca. To znaczy cztery - bo na Sylwestra naogół chodzi się z Połówką. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Sylwester? - dla wybranych! 17.12.01, 17:29 kropka. napisała: > na Sylwestra naogół chodzi się z Połówką. Trzeba najpierw mieć "Połówkę" :) Chyba, że doczekam sie rady jak poderwać faceta w tempie błyskawicznym :))))) > Pozdrawiam pozdroofka, Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Sylwester? - dla wybranych! 17.12.01, 18:13 ixtlilto napisał(a): > Trzeba najpierw mieć "Połówkę" :) > Chyba, że doczekam sie rady jak poderwać faceta w tempie błyskawicznym :))))) Mała, rzuć tylko drobne hasło na forum, a od propozycji się nie opędzisz!!! Zresztą, narazie nie rzucaj, zobaczymy.... :))) > pozdroofka, Ixtlilto pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perry Re: Sylwester? - dla wybranych! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.01, 18:21 A ja w tym roku po raz pierwszy spędzę sylwestra w domowym zaciszu bo taki mam kaprys :-) Pozdrawiam - Perry Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Sylwester? - dla wybranych! 17.12.01, 18:21 kropka. napisał(a): > Mała, rzuć tylko drobne hasło na forum, a od propozycji się nie opędzisz!!! > Zresztą, narazie nie rzucaj, zobaczymy.... :))) hmm... brzmi ciekawie, póki co to nie nie będę rzeczywiście pisać, bo jutro będę miała potwierdzenie imprezy... :)))) > pozdrowionka pozdroofka, Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
saida Re: Sylwester? - dla wybranych! 17.12.01, 21:29 własnie -trzeba miec POŁOWKE! Cóz za beznadziejna sytuacja-nie miec nikogo na Sylwestra!!! ...chociaz...nawet z POŁOWKA nie wybrałabym sie do hali wiec...moge moje miejsce odstapic...for free... Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Sylwester? - dla wybranych! 17.12.01, 21:06 kropka. napisał(a): > na Sylwestra naogół chodzi się z Połówką. Niektórzy wolą wino w butelkach 0,75 l ;-D pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś