Gość: xxx IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.03, 09:49 To związek lekarzy czy ..uje w związku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: *<:o( Fajne chłopaki z tych lekarzy. Byłem pijany, ale IP: *.acn.pl 24.07.03, 09:50 ...jestem niewinny. Ostatnio konstatuję, że nie rozumiem połowy informacji, które czytam. Wydaje mi się, że ktoś robi sobie ze mnie jaja. Prym w tym wiodą SLD i Samoobrona, ale jak widać zwykli ludzie też im nie ustępują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: secia Re: Lekarze oskarżeni IP: *.rzeszow.mm.pl 24.07.03, 09:51 A w rzeszowie utopili kreta.jak bum bum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva-monik Re: Lekarze oskarżeni-inni sa winni!!! IP: *.dip.t-dialin.net 24.07.03, 10:28 To,ze czlowiek pijany nie wie,co robi to jedno,ale wszyscy obok i trzezwi chyba widza i co,zadna reakcja,tych ukarac,coz polska podwojna moralnosc i dobrze im ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwach-fan Re: uraz goleni IP: *.mn.agh.edu.pl 24.07.03, 10:47 byli zupełnie w porządku, mieli tylko kłopoty z golenią prawą (może lewą), nie czepiajcie się lekarzy gdy jesteście tak wyrozumiali dla innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysial Re: Lekarze oskarżeni IP: *.igf.fuw.edu.pl 24.07.03, 10:59 Co na to pan Radziwiłł, co na to panie poslanki lekarki? Cała służba zdrowia to dopiero mafia!!! gdzie jeden drugiego kryje. W mojej przychodni pani dr ginekolog o pacjentce wobec innych pacjentek potrfi powiedzieć "a to kurwa" Proszę mi nie tłumaczyć, że SLD że AWS. Od tych ludzi powinno się czegoś wymagać a zwłaszcza zachowań etycznych i lojalności wobec pacjenta a nie wobec notorycznie pijanego kolegi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xjarema TO JESZCZE NIC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.03, 12:00 Tu jeden uwalił się Gujazylem a w Białymstoku dyr Podlaskiej kasy chorych J. Florys napierdzielił się odświeżaczem do ust. OK 1 promila - macie pojęcie i jeszcze jechał samochodem po odświeżeniu. Oczywiście niewinny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-konowal Re: Lekarze oskarżeni IP: *.wise.edt.ericsson.se 24.07.03, 12:27 To i wszystkie inne zdarzenia potwierdzaja totalny upadek (nie tylko moralny) i calkowite zwyrodnienie naszej sluzby zdrowia. Ale jaka na to rada? Trzebaby chyba rozwiazac publiczna sluzbe zdrowia i rozgonic kijami cale to towarzycho. Zamiast tego tylko prywatna opieka zdrowotna i wtedy ide tam gdzie chce, wybieram kulture i fachowosc a tymczasem w chwili obecnej jestem skazany na chamstwo i niekompetencje nazbyt czesto pijanych lekarzy, ich brak uczciwosci i moralnosci. Zamiast wyleczyc moga cie uczynic kaleka albo zamordowac pavulonem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muppet Re: Lekarze oskarżeni IP: *.lodz-wschod1.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 16:46 Gość portalu: anty-konowal napisał(a): >Zamiast tego tylko prywatna opieka zdrowotna i wtedy ide tam gdzie chce, >wybieram kulture i fachowosc... ... i płacę. Płacę z własnej kieszeni. Albo bezpośrednio albo za pośrednictwem kasy ubezpieczeniowej. Ale płacę dużo więcej niż teraz. Teraz też płacę, ale nie wiem za co. Nie wiem, ale żądam. Człowieku, najpierw dowiedz się za co płacisz, a potem żądaj. Ciekawe czy będzie cię stać na to co masz teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falafel Lekarze będą uniewinnieni tak jak zawsze IP: *.wesola.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 12:49 nikt i nic im nic nie zrobi. Lekarze za gorsze rzeczy zawsze sie wywiną. Ten pijak powie poprostu że owszem był pijany, ale w wyniku nie jego pomyłki tylko kogoś nieustaloego kto zamiast podać wodę do popijania leków wlał tam przez pomyłkę spirytus to dezynfekcji narzędzi. A on biedny chciał się tylko napic wody, a tu taka nieładna niespodzianka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cortina NIEWINNI, BO PILI ZA ZDROWIE PACJENTÓW IP: *.piasta.pl 24.07.03, 15:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ouimet Re: NIEWINNI, BO PILI ZA ZDROWIE PACJENTÓW IP: *.sympatico.ca 24.07.03, 18:05 Tak do konca nie opluwajmy Ludzi zwiazanych ze tzw.SLUZBA zdrowia.Mialem sporo lat temu wypadek samochodowy-Moje luki brwiowe wygladaly jak po walce na ringu/20 rund/Mialem za luzne pasy bezpuieczenstwa./Po dowiezieniu mnie przez MILICJE do szpitala,dyzurny lekarz FAKTYCZNIE POKIWAL sie nad moim czerepem i zabral sie do szycia.Poniewaz bylem w szoku/moja Kochana nieprzytomna/to strzelilem lekarzowi haslo,aby szwy robil artystyczne...a On mi odpowiedzial;ja jestem k...a chirurgiem,a nie hafciarka.Pomimo hm..poszyl mnie naprawde ladnie.To tak troche na ostudzenie niektorych... Odpowiedz Link Zgłoś