Gość: joanna82 IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.11.07, 22:53 Czy mogę liczyć na jakieś obiektywne opinie dot. nowej dyskoteki? jaka muzyka i towarzystwo? i co to znaczy "muzyka popularna" (bo ponoć taką grają na poziomie 1) Będę wdzięczna za opinie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: elektrownia rp IP: *.toya.net.pl 07.11.07, 18:37 Zwlaszcza towarzystwo "rewelacyjne". Bylam tam dwa razy - pierwszy i ostatni. Poszlismy w kilka osob i cale szczescie bo inaczej moglabym skonczyc jak ta dziewczyna ktora nie chciala sie bawic z karkami i dostala piescia w twarz tak ze sie krwia zalala. Wyszlismy stamtad i po prostu never again... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna82 Re: elektrownia rp IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.11.07, 19:58 dziękuję za opinię! ja jednak spróbuję w ten weekend, chociaz wyglada na to, że moge się zawieść:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna82 Re: elektrownia rp IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.11.07, 21:35 ha! no i byłam ( w piątek) i nie zgadzam się z negatywnymi opiniami. Selekcjonerzy byli dyskretni, może i bez rewelacji, ale towarzystwo i muzyka OK (brak karków o których tyle mówiliście) Warto zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś