big_news 08.11.07, 20:19 tiny.pl/j726 Żeby w ten sposób traktować różnych chłopaków?! Pięknie nowa władza zaczyna, be be ta nowoczesna władzunia. :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iszkariota Re: Ciuś ciuś ten marszałek, taka nieładna menści 08.11.07, 21:03 Miałem nie odpowiadać na te coraz bardziej niezrozumiałe teksty, ale się złamałem i powiem jedno. Wątki, które zakładasz coraz bardziej przypominaja teksty tego biednego faceta biegajacego nocami po mieście z farba w spreyu. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Ciuś ciuś ten marszałek, taka nieładna menści 08.11.07, 21:11 I odpowiadając na mój niezrównoważony tekst, w ten sposób na mnie zapolowałeś? Hm. A nie wpadło Ci do główki, że to nie ja jestem tutaj wariatem? Aaa, rozumiem! To takie niewygodne kopnąć pana marszałka, który jest po tej samej stronie! Swoją drogą ciekawe, co na pomysły Niesiołowskiego powie Kutz (Kuc właściwie), kolega z tej samej formacji, a uznany w środowisku Paradowicz... Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Ciuś ciuś ten marszałek, taka nieładna menści 08.11.07, 21:31 big_news napisał: > Swoją drogą ciekawe, co na pomysły Niesiołowskiego powie Kutz (Kuc właściwie), > kolega z tej samej formacji, a uznany w środowisku Paradowicz... ..zapytaj : e-mail: biuro@kazimierzkutz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Ciuś ciuś ten marszałek, taka nieładna menści 08.11.07, 21:39 Zdaje się, że za chwilę będzie w TVN 24. Co prawda będzie też Z. Romaszewski, zatem lajt motivem pewnie będzie "marszałkowanie" w Senacie, ale może Rymanowski zahaczy Kutza o "te" sprawy. Się zobaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Ciuś ciuś ten marszałek, taka nieładna menści 08.11.07, 21:42 Niestety, domownicy pławią się w serialu o medykach sądowych. Brak dostępu do OTV :( Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Ciuś ciuś ten marszałek, taka nieładna menści 08.11.07, 21:56 Niestety, również, Rymanowski tej sprawy nie poruszył. Było jedynie o marszałkowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Ciuś ciuś ten marszałek, taka nieładna menści 08.11.07, 22:00 Temat niewątpliwie pojawi się ponownie. Teraz jednak są inne problemy. Rząd jeszcze nie zaprzysiężony. Parlament niejako w powijakach powyborczych. Z pewnością będzie wesoło jak zawsze, Polska to kraj ludzi uśmiechniętych.... Odpowiedz Link Zgłoś
evonka ale to zgadzasz się z nim 08.11.07, 21:46 czy sie nie zgadzasz..?? bo nie łapię ukrytego przekazu.. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ale to zgadzasz się z nim 08.11.07, 21:56 Nic odkrywczego nie napiszę. W tej sprawie zgadzam się z Niesiołowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
evonka szacun 08.11.07, 21:59 za szczerośc... już myślałam, ze go będziesz potępiał w czambuł z zasady.. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: szacun 08.11.07, 22:02 za szczerość. Myślałem, że masz mnie za oszalałego z nienawiści fanatyka. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly POrszałek 08.11.07, 22:12 POrszałek brzmi ciekawiej, bynajmiej w stosunku do Stefanka. Główny porszałek jest nawet sobie, tylko musi panować nad własną zgryźliwością. Nie mam do niego większych uwag, uważam nawet że to właściwy człowiek na właściwym miejscu [na obecną chwilę]. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: POrszałek 08.11.07, 22:16 Jakoś brzydko tak o urzędzie kierowniczym ciała ustawodawczego pisać Porszałek. Piszałek też dobrze nie brzmi. Może lepiej o Stefanie: Owocówka, albo Pyskówka? Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: POrszałek 08.11.07, 22:24 Dlaczego brzydko. POrszałek Stefanek, to takie delikatne i ciepłe. Wyjątkowo do Stefanka pasuje. Niech już tak zostanie, a owocówka to raczej pewna jego koleżanka. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: POrszałek 08.11.07, 22:27 ...więcej niż koleżanka, to jego wielka miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: POrszałek 08.11.07, 22:33 To pierwsza porszałkowa miłość? Posłanka Owocówka ma podobny wyraz twarzy, oczywiście do porszałka. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Bigi, a może byłbyś bardziej na czasie i maznął 08.11.07, 22:07 jakis wątek pt: "Co tamPanie ostatnio w PArtii słychać?" co? Czy dalej wolisz byc żałosny, przecież całe forum juz sie z Ciebie śmieje. I to z żalu i zażenowania a nie z rozbawienia. Twoje ostatnie wąstlki - poczynając od tego "Jaki jestem szczęścliwy" czy jak mu tam - to czysta charakterystyka upadku. Smutnego upadku. Jesteś już tylko i wyłacznie smutny i upadły. Ale męcz nas i siebie dalej. Czekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Bigi, a może byłbyś bardziej na czasie i mazn 08.11.07, 22:24 Domyślam się, że z powodu mojego upadku, niewymownie cierpisz. Spytam zatem troskliwego Cassaniego, co mam zrobić? 1 Odciąć się od PiS-u, rzygając na jego przewodniczącego 2 Oddać hołd Donaldowi I Wielkiemu 3 Pokajać się publicznie za ostatnie dwa lata 4 Powiesić się 5 Odszczekać wszystkie swoje wstrętne słowa 6 ...(tu wpisz ewentualnie inną propozycję) Który z punktów jest obligatoryjny? A może wszystkie? Pomóż, w odruchu miłosierdzia, podnieść się upadłemu na samo dno koledze! Pomożesz? Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Bigi, a może byłbyś bardziej na czasie i mazn 08.11.07, 22:28 Okropieństwa, co też to Bigi wypisuje. Szczególnie ten pkt. 4. Zadaje pytanie cyt. "Spytam zatem troskliwego Cassaniego, co mam zrobić?". Odpowiedź jest jedna, musi zjeść lody śmietankowe w polewie poziomkowej. Dobre klika miesięcy nawamiam Bigusia i nic. Pewnie dlatego mam problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Bigi, a może byłbyś bardziej na czasie i mazn 08.11.07, 22:35 ...po co ta wyliczanka? Uśmiechnij się, to powinno wystarczyć. Jeszcze wiele ekip przed nami.... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Bigi, a może byłbyś bardziej na czasie i mazn 08.11.07, 22:39 O! Czyli nie należysz do całości? Miło mi:) Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Bigi, a może byłbyś bardziej na czasie i mazn 08.11.07, 22:44 Proszę Pana, można spytać czym jest ta całość? Odpowiedz Link Zgłoś
cassani jeszcze się pogrązyłeś-daj spokój... 08.11.07, 23:05 wszyscy Ci dobrze życzymy. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: jeszcze się pogrązyłeś-daj spokój... 08.11.07, 23:12 A ilu was jest? Tych wszystkich? Jaśnie Wielmożny Panie Cesarzu... Odpowiedz Link Zgłoś
senor.eugenio Re: jeszcze się pogrązyłeś-daj spokój... 09.11.07, 06:32 Tylu, ilu "wszystkich opozycjonistów". Asie kontrwywiadu. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: jeszcze się pogrązyłeś-daj spokój... 09.11.07, 09:28 Aktualnie robisz za osobistego sekretarza, znawco wszechtematów od siedmiu boleści? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m Re: Bigi, a może byłbyś bardziej na czasie i mazn IP: *.lodz.msk.pl 08.11.07, 22:29 a od kiedy Panie bemben reprezentujesz Pan całe forum? hę? skąd pewnośc,ze całe forum nie smieje się właśnie z ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Bigi, a może byłbyś bardziej na czasie i mazn 08.11.07, 22:35 To słuszna uwaga, mi wcale nie do śmiechu. Złoszczę się lodami i oporem Bigusia. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Bigi, a może byłbyś bardziej na czasie i mazn 08.11.07, 22:40 No wiesz co? Jak możesz?! Podważasz słowa Wielkiego Cassaniego?! Przecież On nie może się mylić! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Bigi, a może byłbyś bardziej na czasie i mazn 08.11.07, 22:46 Theo Mood jakoś tak mówi "Myli się ten, kto nie jada lodów". Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: ojeju! ale Ci podpasowało! 08.11.07, 23:15 Wzwód? Od jakiegoś czasu na samą myśl o Twoich postach, dostaję skrętu kiszek ze śmiechu. Nie wiem czy się orientujesz, ale w takich sytuacjach człowiekowi ani trochę na myśli jakiekolwiek około seksualne zachowania... Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: Bigi, a może byłbyś bardziej na czasie i mazn 08.11.07, 23:09 Gość portalu: leslaw_m napisał(a): > a od kiedy Panie bemben reprezentujesz Pan całe forum? > hę? > skąd pewnośc,ze całe forum nie smieje się właśnie z ciebie? > A skąd PAnie de...u nie wiesz że reprezentujeę od 3 lat samego siebie? Masz co do tego jakieś wątpliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m masz problem Panie Bemben IP: *.lodz.msk.pl 09.11.07, 00:23 zmierzasz rzeczywiście ku temu co zarzucałes bigowi,czyli ku smieszności. najpierw piszesz,ze big jest powodem drwin całego forum,ze całe szacowne grono jest już niebywale zmęczone tymi nudnymi "wątikami" a następnie wyzywasz mnie od debili i podkreslasz,ze reprezentujesz samego siebie. w międzyczasie zakładasz oddzielny wątek,na którym wypowiadasz sie ponownie jako całe forum :)) albo: masz objawy chorobowe-szukaj raczej przyczyn bo schizofrenia to jedynie objaw-moze grzybica mózgu,borelioza,kiła,zapalenie wątroby etc. albo: jesteś pijany i to niestety notorycznie-doprawdy nie mam pojęcia co w takim przypadku czynić,to cięzko uleczalna przypadłość albo: masz bardzo,baardzo duże braki w języku polskim-polecam nieustannie podręcznik rozumienia tekstu do 1 klasy gimnazium tak czy inaczej,problem tkwi w tobie,dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pielęgniarz Re: Bigi, a może byłbyś bardziej na czasie i mazn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 00:41 Fakt jesteś tym samym durniem co dwa lata temu. Rzadko wpadam na to forum, ale zapamiętałem Twój nick - jak po poprzednich wyborach kilka razy dziennie podniecałeś się kursem Euro przepowiadając rychły koniec polskiej gospodarki. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=674&w=31024639&a=31058862 No to jak tam z dzisiejszym kursem tęga głowo? Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Znów wątek na KNR, czysta brudna polityka! 08.11.07, 22:26 Szprota do puszki wlazła i nie widzi, jak zwykle u Big_pisa, eh, eh. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Znów wątek na KNR, czysta brudna polityka! 08.11.07, 22:42 Musisz przeżywać okropne katusze! Że też ta Szprota ma Cię za nic:/ Nawet wątek stricte polityczny specjalnie założyłeś, żeby dowalić Jej roboty, a Ona nic! To karygodne... Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Znów wątek na KNR, czysta brudna polityka! 08.11.07, 22:49 Tym razem to jawny atak na Szprotkę. Nie zasłużyła, jest wyjątkowo tolerancyjna i zdyscyplinowana. Nie godzi się tak. Choć raz wykonaj akt dobrej woli, postaw lody Szprocie. Odpowiedz Link Zgłoś
nefnef Re: Znów wątek na KNR, czysta brudna polityka! 08.11.07, 23:05 Jasny gwint! Śledzisz moje wątki? Czym na to sobie zasłużyłem? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Znów wątek na KNR, czysta brudna polityka! 08.11.07, 23:16 Niczym. Starczy, że jestem sympatykiem PiS-u... Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Znów wątek na KNR, czysta brudna polityka! 08.11.07, 23:24 Jakim tam sympatykiem, nie zmieniaj gry Mesieu. Zawsze byłeś niby sympatykiem i za robotą latałeś. Teraz odstawić się dałeś, choć pewne miejsce miałeś i nawet na nie zapracowałeś. Widać jednak obecna posada bezpieczniejsza i bardziej popłatna. Znając Twoje umiejętnosci, to szybko dopasujesz się do nowego klimatu. Dzisiaj już Krzywy się wyłamał. Będzie się działo. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Znów wątek na KNR, czysta brudna polityka! 08.11.07, 23:18 Tyśśś też Biguś? No nie, jesteś już chyba ósmy. Zasłużysz jak, właściwy Bigi zje lody [z mlaskaniem]. Nie marudź już, bo jeszcze Marianczyk się zdenerwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idiota wolę wątki polityczne niż twoje pieprzenie IP: *.idiota.1000lecie.pl 08.11.07, 23:22 gdzie się ktoś podział itp. Odpowiedz Link Zgłoś