Gość: ebo IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.07.03, 15:09 Mam dosyć patrzenia na zapite gęby. Idziesz sobie do parku poobserwować przyrodę a tu siedzi taka zapluta gęba albo leży nie niepokojona przez policję. Dlaczego policja nie reaguje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paul Re: Pijacy precz IP: *.lodz.mm.pl 28.07.03, 15:14 Gość portalu: ebo napisał(a): > Mam dosyć patrzenia na zapite gęby. Idziesz sobie do parku poobserwować > przyrodę a tu siedzi taka zapluta gęba albo leży nie niepokojona przez > policję. Dlaczego policja nie reaguje. Dobrze ze mnie tez nie widzisz. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpilkaaa@gazeta.p Re: Pijacy precz IP: *.lodz.dialog.net.pl 28.07.03, 15:16 ja też mysle że nasi kochani panowie w niebieskich mondurkach powinni zwracac uwage.jednak mysle ze gorsze od zachowania pijakow w parku jest ich kultura w tramwajach czy autobusach.kiedys mialam okazje jechac wlasnie w takim tramwaju gdzie stalo 2 podchmielonych mezczyzn i zapewniam wszystkich ze najchetniej ucieklabym stamtad gdzie pieprz rosnie..bylo tak niemilo.jeszce dodatkowo zapaszek sprawil ze myslalam ze mnie szlak trafi.. Odpowiedz Link Zgłoś