czarnydziob 14.11.07, 18:24 co wiecie o naturhouse???? co sadzicie o tym???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nakole Re: dieeeeeta :P 14.11.07, 18:28 Wiem, że jak się człowiek sam nie spręży to żaden naturhouse mu nie pomoże, a tylko zdrenuje portfel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m Re: dieeeeeta :P IP: *.lodz.msk.pl 14.11.07, 21:42 zamiast się sprężać powinien lepiej zasięgnąć informacji co tak naprawdę odpowiada za przyrost tłuszczu. choć w sumie masz rację,aby zaakceptować fakt,ze 95% zarcia w sklepie nie nadaje się do spożycia trzeba się naprawdę spręzyć,zeby podniebienie nie umarło z zalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa202 Ja nic nie wiem o naturhouse IP: *.umcs.lublin.pl 15.11.07, 08:54 nazwa niby składa się z wyrazów, które rozumiem, ale za Chiny nie umiem wykoncypować nic więcej. Czyli nie mogę też mieć żadnej opinii. Więc jej nie wyrażę. Natomiast jeśli jest to dieta odchudzająca, to powiem tylko, że "chude" nigdy nie oznacza "ładne", natomiast "pulchne" czasem tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alcia Re: dieeeeeta :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.07, 13:40 a ja wiem co to jest :), to punkt w którym możesz się odchudzić pod kontrolą specjalisty, co tydzień konsultacje, różne dietki noi efekty- 1 kg na tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu 1kg na tydzień? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 16:21 To znaczy,że po półtora roku każdy wyparowuje? Odpowiedz Link Zgłoś