Gość: valencia IP: 212.191.130.* 29.11.07, 08:41 bardzo interesujący wybór. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karolcia Jolanta Chełmińska wojewodą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.07, 09:19 To najlepszy wybór!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ki gratuluje ciociu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 15:01 gratuluje ciociu jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elżbieta Jolanta Chełmińska wojewodą IP: 212.191.130.* 29.11.07, 09:41 Bardzo dobry wybór, zasłużyła na tę nominację. Absolwentka ekonomii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Jolanta Chełmińska wojewodą IP: 212.191.130.* 29.11.07, 09:54 Absolutnie bosko, jak najlepszy wybór. Rewelacyjna kandydatura, cieszę się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryształ Jolanta Chełmińska wojewodą IP: 194.242.62.* 29.11.07, 10:09 To rewelacyjna kandydatka! PO strzeliło w dzisiątkę! Wreszcie ktos zrobi cos dla Łodzi i województwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodziak Jolanta Chełmińska wojewodą IP: *.toya.net.pl 29.11.07, 11:05 Nareszcie zmiana, sądzę że na lepsze i gratuluję decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Kto task chwali ???? IP: 62.29.248.* 29.11.07, 11:18 Może i wybór słuszny (nie znam Pani, z PKOBP zrezygnowałem kilka lat temu ze względu na ich nieudolność) tylko czemu wszystkie pochwalne wpisy są z tego samego IP? Rodzina ? Przyjaciele ? Sama zainteresowana ? PO CZYNACH ICH POZNACIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin dobra nominacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 12:18 Ja to uważam za zabawne. To jest właśnie sposób działania POkręconych. A co do nominacji - znakomita. Mówię to jako lewicowiec. Świetnym wojewodą był Pan Profesor Krajewski (za czasów Millera i Belki) i myślę, że równie znakomita będzie ta Pani. Jej atuty: 1) ekonomistka 2) praktyk 3) bankowiec 4) kobieta 5) łodzianka 6) nie chwali się, że ją natchnął duch święty - a to znaczy, że nie jest chorą fanatyczką. Pani Wojewodzie życzę wiele sukcesów - dla nas wszystkich. By the way - ta PiSuaressa - katoliczka z Lublina już wyjechała, mam nadzieję..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Kto task chwali ???? IP: *.pai.net.pl 29.11.07, 17:33 Może dlatego, żę wpisy pochodzą od pracowników PKO. Pisane były w pracy a bank ma np. jedno zewnętrzne IP. Pani Chełnińska jest Dyrektorem dłużej niż 8 lat. Byłem kiedyś jej podwładnym i w 1995 już nim była. Uważam, że to bardzo dobry wybór. Za jej "dyrektorowania" PKo wspomogłoremont katedry, wszpierało finansowo teatr logos itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Kto task chwali ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 19:32 Pracownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciapciak Jolanta Chełmińska wojewodą IP: *.toya.net.pl 29.11.07, 14:02 Wolę Balcerowicza !!! Wieksze oprocentowania były dla kredytów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Jolanta Chełmińska wojewodą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 19:24 To znakomity wybór . Inteligentna ,pracowita , życzliwa , zorientowana w łodzkich układzikach i myślę , że coś będzie chciała z tym zrobić . Najpierw chyba trochę a może dużo ,,pozamiata,, w urzędzie . Na miejscu Prezydenta tak bym się nie cieszył , poniewaz ta Pani nie w ciemię bita i wie co w trawie piszczy a właściwie w Urzędzie Miasta i które myszki w Urzędzie Wojewódzkim do tej pory rządziły . Odpowiedz Link Zgłoś