lilly78 10.12.07, 16:51 witam, może będzie ktoś mi mógł doradzić, podpowiedzieć, szukam solidnej firmy, która pomoże mi zaprojektować i potem wykona meble do kuchni na wymiar. z góry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trooly Re: meble kuchenne 11.12.07, 07:44 Jakich to kruszynko mebli szukasz, maja być nowoczesne, klasyczne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilly.. Re: meble kuchenne IP: 212.160.172.* 11.12.07, 09:15 w miarę nowoczesnych, ale nie przekombinowanych industrialnych cudow, tez nie chce muzealnych klasycystycznych czy rustykalnych mebli, niestety moja kuchnia jest bardzo mała i jednoczesnie niewymiarowa (nie jest zwyklym prostokatem) wiec potrzebuje pomocy fachowca, zeby bylo w miare funkcjonalnie i rownoczesnie ladnie na malej powierzchni. Odpowiedz Link Zgłoś
ibelin26 Re: meble kuchenne 11.12.07, 09:50 Firma DARIO, Rzgowska 92. Robią meble kuchenne, ale u nas robili nietypowe meble do pokojów, wg. naszego pomysłu, właściciel firmy umie doradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkej Re: meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 18:54 Ja mogę Ci jedynie powiedzieć gdzie nie idź. Firma Twoja Kuchnia na wyszyńskiego 17 w C.H. "PIASKI". Tam nie idź bo to banda sku....ynów. Projektują kuchnie i się drzwiczki nie otwierają, na dodatek żeby reklamować towar to trzeba iść do sądu, bo oni nie wypełniają gwarancji, tak po prostu. Oszuści i brak profesjonalizmu, 3 miesięczne opóźnienia. Odpowiedz Link Zgłoś