Gość: aru IP: 217.153.210.* 19.04.06, 13:43 po kiego im Adriano ? kolejny ciężki przypadek za ciężkie pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cyfron24 kupili by... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 14:00 pieciu obrońców z bundesligi i ligę mistrzów mają w kieszeni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neolit Re: kupili by... IP: 64.208.49.* 19.04.06, 15:30 Nawet jakby kupili 7 to z obecnym skladem tylko cudem mogliby przejsc przez cwiercfinal (cud=latwy przeciwnik lub 2 tragiczne mecze trudniejszego rywala) s9.bitefight.pl/c.php?uid=70271 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Real chce Gerrarda i Adriano IP: *.orange.pl 19.04.06, 14:09 A ja chce Giselle Bundchen :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poczesniak bialas IP: *.Red-81-36-230.dynamicIP.rima-tde.net 19.04.06, 14:31 Schuster zwrócił na siebie uwagę sukcesami z madrycką drużyną Getafe zajmującą obecnie poczesne miejsce w hiszpańskiej Primera Liga. CO TO ZA JEZYK? KTO TO PISAL ? PIAST KOLODZIEJ ? JANKO MUZYKANT CZY BRAT ALBERT ? swoja droga sukcesy Schuster to mial... w pierwszej polowie sezonu poprzedniego z Levante :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ret Re: Real chce Gerrarda i Adriano IP: *.aster.pl 19.04.06, 14:53 i znowu idiotyczne transfery, specjalnośc Realu Odpowiedz Link Zgłoś
pawka55 Pozyskanie Gerrarda byloby najwiekszym... 19.04.06, 15:10 sukcesem Realu. Ogladam go regularnie w ELP i wedlug mnie jest obecnie najlepszym ofensywnym pomocnikiem. Znacznie przewyzsza, przede wszystkiem szybkoscia i celnoscia dlugich podan, lekko przereklamowanego Lamparda. Obydwaj strzelili w tym sezonie kilkanascie goli, ale glownie Gerrardowi Liverpool zawdziecza wygranie kilku ciezkich meczy. Polak z US Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ret Re: Pozyskanie Gerrarda byloby najwiekszym... IP: *.aster.pl 19.04.06, 15:17 Gerrard jest bardzo dobrym piłkarzem, lecz trzeba za niego zapłacić o wiele więcej niz warto zważywszy na ryzko że w Hiszpanii się tak dobrze nie spisze jak w Liverpoolu: zwróc uwagę że chyba żaden Anglik jeszcze nie podbił ligi hiszpańskiej, a nawet włoskiej, a transferów było już kilkadziesiąt Barca i Milan (i Real przed Beckhamem) dominują w europejskiej piłce klubowej bez jednego Anglika w składzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonym Re: Pozyskanie Gerrarda byloby najwiekszym... IP: *.nat.student.pw.edu.pl 19.04.06, 16:47 Zgadza się. Poza tym w Hiszpanii najlepiej spisują się kreatywni pomocnicy (czytaj Latynosi), a długie przerzuty nie są tak istotne jak w Anglii. Wracając do wcześniejszego posta, to wydaje mi się jednak że najlepszym ofensywnym pomocnikiem jest Ronaldinho (choć w Barcelonie gra troszke inaczej). No ale to tylko moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ret Re: Real chce Gerrarda i Adriano IP: *.aster.pl 19.04.06, 14:58 jak Ronaldinho był do wzięcia za 35 mln z Paryża to spali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neolit Re: Real chce Gerrarda i Adriano IP: 64.208.49.* 19.04.06, 15:32 I to byl najlepszy sen w historii :) s9.bitefight.pl/c.php?uid=70271 Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Real chce Gerrarda i Adriano 19.04.06, 15:25 miejmy nadzieje,ze nauczy sie na bledach Owena...albo Anelki chociazby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mostek To byłby Cud IP: *.netis.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 19:15 Liverpool nie sprzeda realowi Gerrarda chocby proponowali najwyższe ceny... Gerrard jest za bardzo potrzebny w składzie Lierpoolu:D i dobrze im tak... mało im tak zwanych "Dobrych" graczy?? ktokolwiek poszedfł ostatnimi czasy do Realu ten nic nie osiągnoł..tylko stracił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: To byłby Cud IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.06, 20:41 A mi sie wydaje,ze gerrard chce odejsc i raczej juz od dluzszego czaus sie o tym mowi,ze w przyszlym sezonie ma grac w juventusie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NiC Dudek też chce odejść i co z tego??? IP: *.dsl.mindspring.com 19.04.06, 23:57 Dudek też chce odejść i co z tego??? Podpisali cyrografy (długie kontrakty) i dopóki są potrzebni Liverpoolowi, to mogą tylko pomarzyć o transferach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: Real chce Gerrarda i Adriano IP: 213.17.140.* 20.04.06, 11:28 Rooneya niech kupią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciołi Re: Real chce Gerrarda i Adriano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 13:20 Zamiana Adriano za Ronaldo była by możliwa gdyby Real tak dołożył 200 mln euro!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś