Dodaj do ulubionych

Real chce Gerrarda i Adriano

IP: 217.153.210.* 19.04.06, 13:43
po kiego im Adriano ? kolejny ciężki przypadek za ciężkie pieniądze
Obserwuj wątek
    • Gość: jw niech Rasiaka wezmą! IP: 212.126.9.* 19.04.06, 13:57
      j.w
      • Gość: cyfron24 kupili by... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 14:00
        pieciu obrońców z bundesligi i ligę mistrzów mają w kieszeni!
        • Gość: melan Gerrard za Bekhama :) IP: *.kom / *.os1.kn.pl 19.04.06, 14:09
        • Gość: Neolit Re: kupili by... IP: 64.208.49.* 19.04.06, 15:30
          Nawet jakby kupili 7 to z obecnym skladem tylko cudem mogliby przejsc przez
          cwiercfinal (cud=latwy przeciwnik lub 2 tragiczne mecze trudniejszego rywala)

s9.bitefight.pl/c.php?uid=70271
    • Gość: ja Re: Real chce Gerrarda i Adriano IP: *.orange.pl 19.04.06, 14:09
      A ja chce Giselle Bundchen :)
    • Gość: Poczesniak bialas IP: *.Red-81-36-230.dynamicIP.rima-tde.net 19.04.06, 14:31
      Schuster zwrócił na siebie uwagę sukcesami z madrycką drużyną Getafe zajmującą
      obecnie poczesne miejsce w hiszpańskiej Primera Liga.

CO TO ZA JEZYK? KTO TO PISAL ? PIAST KOLODZIEJ ? JANKO MUZYKANT CZY BRAT
      ALBERT ?

swoja droga sukcesy Schuster to mial... w pierwszej polowie sezonu poprzedniego
      z Levante :)
    • Gość: ret Re: Real chce Gerrarda i Adriano IP: *.aster.pl 19.04.06, 14:53
      i znowu idiotyczne transfery, specjalnośc Realu
      • pawka55 Pozyskanie Gerrarda byloby najwiekszym... 19.04.06, 15:10
        sukcesem Realu. Ogladam go regularnie w ELP i wedlug mnie jest obecnie
        najlepszym ofensywnym pomocnikiem. Znacznie przewyzsza, przede wszystkiem
        szybkoscia i celnoscia dlugich podan, lekko przereklamowanego Lamparda. Obydwaj
        strzelili w tym sezonie kilkanascie goli, ale glownie Gerrardowi Liverpool
        zawdziecza wygranie kilku ciezkich meczy.

Polak z US
        • Gość: ret Re: Pozyskanie Gerrarda byloby najwiekszym... IP: *.aster.pl 19.04.06, 15:17
          Gerrard jest bardzo dobrym piłkarzem, lecz trzeba za niego zapłacić o wiele
          więcej niz warto zważywszy na ryzko że w Hiszpanii się tak dobrze nie spisze
          jak w Liverpoolu: zwróc uwagę że chyba żaden Anglik jeszcze nie podbił ligi
          hiszpańskiej, a nawet włoskiej, a transferów było już kilkadziesiąt

Barca i Milan (i Real przed Beckhamem) dominują w europejskiej piłce klubowej
          bez jednego Anglika w składzie
          • Gość: anonym Re: Pozyskanie Gerrarda byloby najwiekszym... IP: *.nat.student.pw.edu.pl 19.04.06, 16:47
            Zgadza się. Poza tym w Hiszpanii najlepiej spisują się kreatywni pomocnicy (czytaj Latynosi), a długie przerzuty nie są tak istotne jak w Anglii.
            Wracając do wcześniejszego posta, to wydaje mi się jednak że najlepszym ofensywnym pomocnikiem jest Ronaldinho (choć w Barcelonie gra troszke inaczej). No ale to tylko moje zdanie.
    • Gość: ret Re: Real chce Gerrarda i Adriano IP: *.aster.pl 19.04.06, 14:58
      jak Ronaldinho był do wzięcia za 35 mln z Paryża to spali
      • Gość: Neolit Re: Real chce Gerrarda i Adriano IP: 64.208.49.* 19.04.06, 15:32
        I to byl najlepszy sen w historii :)

s9.bitefight.pl/c.php?uid=70271
    • tygrysio_misio Re: Real chce Gerrarda i Adriano 19.04.06, 15:25
      miejmy nadzieje,ze nauczy sie na bledach Owena...albo Anelki chociazby
      • Gość: Mostek To byłby Cud IP: *.netis.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 19:15
        Liverpool nie sprzeda realowi Gerrarda chocby proponowali najwyższe ceny...
        Gerrard jest za bardzo potrzebny w składzie Lierpoolu:D i dobrze im tak... mało
        im tak zwanych "Dobrych" graczy?? ktokolwiek poszedfł ostatnimi czasy do Realu
        ten nic nie osiągnoł..tylko stracił
        • Gość: kow3l Re: To byłby Cud IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.06, 20:41
          A mi sie wydaje,ze gerrard chce odejsc i raczej juz od dluzszego czaus sie o
          tym mowi,ze w przyszlym sezonie ma grac w juventusie
          • Gość: NiC Dudek też chce odejść i co z tego??? IP: *.dsl.mindspring.com 19.04.06, 23:57
            Dudek też chce odejść i co z tego???
            Podpisali cyrografy (długie kontrakty)
            i dopóki są potrzebni Liverpoolowi,
            to mogą tylko pomarzyć o transferach.
    • Gość: Fan Re: Real chce Gerrarda i Adriano IP: 213.17.140.* 20.04.06, 11:28
      Rooneya niech kupią.
    • Gość: ciołi Re: Real chce Gerrarda i Adriano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 13:20
      Zamiana Adriano za Ronaldo była by możliwa gdyby Real tak dołożył 200 mln
      euro!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka