aaa202 Srąt 21.12.07, 09:40 Boję się wyjśc do sklepu, żeby mnie Dżordż Majkel nie zaatakował krismasem. Ja wysiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Srąt 21.12.07, 09:41 aaa, a wiesz, ze sobie Dżordża Majkela możesz ustawić jako sygnał w komórce?:D Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 a 'jezus malusieńki leży wśród stajenki'? 21.12.07, 09:45 fraza "bo ubogaaa byłaaa, rąbek z glowyyy zjęłaaa" jako sygnał sms. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: a 'jezus malusieńki leży wśród stajenki'? 21.12.07, 09:46 W tramwajach ostatnio głównie słyszę dżingl bells, dżingl bells... Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Na pocieszenie: Angolom odbija jeszcze bardziej 21.12.07, 10:51 www.guardian.co.uk/news/video/2007/dec/20/videomeowychristmas PS. Ale oni nie są w strefe Schengen, więc jest szansa, że nas nie zaleją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: Wesołych Świąt IP: *.toya.net.pl 21.12.07, 12:43 A mi dzis z bilbordu Poznan zyczyl Wesolych Swiat, ba zapraszal do siebie, wzruszylam sie heheheh. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Wesołych Świąt 21.12.07, 16:25 Oczywiscie milo ze Cassani zyczy, milo ze Poznan zyczy, milo ze wszyscy wszystkim sla zyczenia. Wiec Nett1980 zyczy autorowi watku i wszystkim, ktorzy to czytaja: Zebyscie dobrze zjedli, wygrzali sie w we wzajemnej zyczliwosci i fury prezentow. No i wciaz sadze, ze nawet gdyby takich swiat nie bylo, to i tak trzeba bylby je wymyslic. No zebysmy nie doczekali sie czasu, gdy beda nam zyczyc ..."WESOLYCH WAKACJI ZIMOWYCH"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Wesołych Świąt 21.12.07, 15:54 Jak wszystkim, to i mnie, jak sądzę. Dziękuję i tego samego życzę. A dodatkowo, niejako w prezencie, na czas, w którym ponoć nawet zwierzęta mówią ludzkim głosem, postanowiłem zrezygnować* ze swojej sygnaturki:))) Najlepszego!!! *Czy do niej, albo innej, jeszcze bardziej wypasionej, powrócę, się zobaczy;) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Wesołych Świąt 21.12.07, 16:03 Och, to długie święta mamy w tym roku, skoro już dziś zaczynamy świętować? Jestem w pracy i jutro też pracuję! Bigi, a od Ciebie życzyłabym sobie sygnaturki z jakimś miłym, sympatycznym zwierzątkiem. Sygnaturka kojarzy mi się z tą z dachu kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Wesołych Świąt 21.12.07, 16:12 Ja tam wzorem pobożności w żadnym razie być nie mogę, więc nie chcę zakładać, w tym wypadku, bluźnierczych sygnaturek. Ale, jako, że zwierzęta, a i Ciebie oczywiście też, w sumie lubię, to z myślą o Tobie gotów jestem coś na stałe umieścić. Jednak co to będzie i kiedy to nastąpi, trudno mi dzisiaj powiedzieć, bo raptownie deklarować się nie chcę. W każdym razie będę miał na uwadze;) No i Wesołych Świąt! O Nowym Roku chyba będzie jeszcze okazja pogadać:) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Powiem szczerze: 21.12.07, 17:22 kocham Cię, bo bez Ciebie już by mnie tu nie było! PS. Wesołych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia_my dosiego 21.12.07, 18:21 młodzieży, solidaryzuję się ja dziś zaczynam odpoczywanie, mam trochę wolnego w przyszły piątek ładne przedstawienie baletowe w Wielkim, trochę koncertów do wysłuchania , idę na gwiazdkę vipków ;-)i tam jest naprawdę pieknie bo śpiewaja kościółkowe aniołki odnalazłam Preisnera sprzed 7 laty...z Kolędą na koniec wieku no, poświętuję sobie Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Optuję za: do siego! 21.12.07, 18:26 Nie wiedziałam, że tu sama młodzież gości. To miłe. A małolaty robią za skrzaty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: Miłej Śnieżynki spod pierzynki! IP: *.193.160.246.b.tvsat364.lodz.pl 23.12.07, 12:10 Fajne!! Ale ja poproszę wersję dla Pań....Wszystkim spokojnych i szczęśliwych Świąt życzę.... Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Miłej Śnieżynki spod pierzynki! 23.12.07, 18:01 Śnieżynka jest młodą Śnieżycą, a Śnieżyca może być wściekła. Pierzynką może być chmura puchu śnieżnego. A w wersji dla Pań mogę życzyć Bałwana, co nieżle zaIwania - tylko po co? Odpowiedz Link Zgłoś
sztamka Świąt najlepszych ze wszystkich :) 22.12.07, 21:16 wielkich spełnień, marzeń co niemiara, rzeczywistości w sam raz Wszystkim,bez wyjątku,życzę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WESOŁYCH ŚWIĄT Poszukuję ładnych kolęd i pastorałek********** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 08:21 dzentelman.com/archives/2006/12/27/koledy-lulajze-jezuniu/ Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Zamiast życzeń, sobie POczytam 23.12.07, 10:45 www.rp.pl/artykul/78833.html Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Zamiast życzeń, sobie POczytam 23.12.07, 12:21 Brak mi słów żeby cię opisać. Nawet big_news potrafi bez polityki wytrzymać ale ty musisz się onanizować czytając tak nędzne wypociny. Odpowiedz Link Zgłoś
nakole Re: Zamiast życzeń, sobie POczytam 23.12.07, 18:16 ...a czego się spodziewałeś po "prawdziwku" L.? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Zamiast życzeń, sobie POczytam 23.12.07, 18:39 No, bo big_news jest po prostu wielki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu A mnie się podoba :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.07, 15:04 Większość jest tendencyjna,ale na przykład to całkiem sprytne: "Niezależność myślenia: Zbiorowe powtarzanie haseł i sloganów." A o ciekawa teoria:Amnezja:(...) Z powodu podobnego brzmienia amnezja nazywana jest przez anestezjologów amnestią. A to nawet obiektywne(wypadek przy racy czy literówka?) "Postęp. Wiara, że to, co dziś, lepsze jest od tego, co było wczoraj, a to, co jutro, będzie lepsze od tego, co dziś. Daje nam satysfakcję, że jesteśmy mądrzejsi od wszystkich, którzy żyli przed nami." A to ROTFL "Prawo. Wiedza tajemna, którą dysponują prawnicy. Przekazywana jest genetycznie." Szczuce też się dostało ;-)))) "Szczuka Kazimiera. Laboratoryjny przypadek feministyczny. Dzięki powtarzaniu, że wszystkie zjawiska kultury, wszelkie instytucje społeczne są przejawem dominacji męskiej, której trzeba wydać bezpardonową walkę, jest wszechobecna w polskich mediach. Osoba szczera. Na pytanie, czy wszystkie dzieła literackie (formalnie jest literaturoznawcą) udaje się jej otworzyć feministycznym kluczem, odpowiedziała, że się stara. „Wysokim Obcasom” zwierzyła się, że jej postawa wynika z despotyzmu ojca. Należałoby współczuć, gdyby nie fakt, że wyszła na tym całkiem nieźle." lav :) p.s.I tym optymistycznym akcentem ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: A mnie się podoba :) 25.12.07, 00:25 Gdy kilka kwiatków wyrwie się z kontekstu, to mogą się spodobać. Tak jak wymiarowi sprawiedliwości powinna spodobać się teraz linia obrony Ziobry, gdy twierdzi, że jego słowa: "Ten pan (chirurg) nie uśmierci już nikogo więcej" zostały wyrwane właśnie z kontekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: A mnie się podoba :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.07, 12:28 Nie śledzę procesu Ziobry. Widzę,że sporo tracę :) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: Wesołych Świąt 23.12.07, 22:47 No, to mile spędzonych świąt i pomyślności w nowym roku wam życzę. I sobie też, a co. Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: Wesołych Świąt 24.12.07, 00:17 Dobrych Świąt. I niech będą wesołe. życzy Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Wesołych Świąt 24.12.07, 17:55 Wszystkim forumowiczom pokoju i umiaru, umiejętności życia bez zapalczywości i bezgranicznego przywiązania do własnej racji. Oraz, aby dobry Bóg obdarzył ich autentyczną miłością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: Wesołych Świąt IP: *.193.160.245.b.tvsat364.lodz.pl 25.12.07, 01:08 Wielkie dzięki za takie życzenia, nie wiem kim jesteś człowieku, ale wiem ,że jesteś CZŁOWIEKIEM... Świątecznego wszyskim naj.... Odpowiedz Link Zgłoś