Dodaj do ulubionych

FC KFŁ: mecz z Redakcją

10.08.03, 22:52
/mam nadzieje, ze tym razem nie dubluję wątku/

Panowie: czujecie się na siłach zagrać z Redakcją?
Jeśli tak to:
1. kiedy gracie? (poczatek września coby ciepło było)
2. gdzie gracie? (ostatnio boisko załatwiała chyba Redakcja)
3. w jakim składzie? (wiadomo, że będziecie się wymieniać, ale chociaż żeby
było wiadomo kto się jako napastnik nadaje, kto lepiej piłki łapie, a kto
celnie podaje...)

No i niech ktoś skontaktuje się z Redakcją- żeby im też termin pasował.
Obserwuj wątek
    • yaa Re: FC KFŁ: mecz z Redakcją 11.08.03, 09:26
      Biorąc pod uwagę zmienny skład i małe postępy w treningu nie widzę większych
      szans na mecz w tym roku. Przynajmniej na mecz w którym moglibymy robić coś
      poza wyjmowaniem piłki z siatki.
      Piszę o oczywiście z dużym smutkiem.
      Pozdrawiam
      Yaa - kapitan drużyny ;-))
      • al-ki Ludzie myślcie!!! 11.08.03, 09:42

A ja chcę zagrać. No ale jeżeli wam nawet w ten piątek nie chce się przyjść bo jest święto, to ja takie coś pier****.

Gdy gracie, to przeważnie nie myślicie ( poza wyjątkami ).
        Napastnicy czekają na piłkę, nie myślą nawet wrócić.
        Wiec może się spotkajmy w piątek i zamiast bezmyslnie biegać poćwiczmy granie z pierwszej piłki.

Jak powiedział Górski - nogi są po to by biegały, a głowa by myślała.
    • Gość: baton Re: FC KFŁ: mecz z Redakcją IP: *.toya.net.pl 11.08.03, 12:15
      ja w sumie też bym był za tym aby mecz z redakcją się odbył, okazja do rewanżu
      no i przede wszystkim łodzianie wreszcie mogliby zobaczyć naprawdę ciekawy i
      interesujący mecz w przeciwieństwie do tego co pokazują ostatnio łódzkie
      drużyny;)...ale myślę że teraz już trenowanie jakichkolwiek zagrań nie ma
      sensu, w ciągu paru spotkań nie poprawi się zbytnio umiejętności...teraz tylko
      musimy ustalić odpowiednią taktykę i sposób gry i przetestować to najlepiej
      na "obcych" tak jak w poprzednim roku...dla każdego ustalić odpowiednią pozycję
      na boisku i ogólnie poprawić kondycję i co najważniejsze zgrać się...z redakcją
      mamy naprawdę duże szanse tylko to wszystko trzeba dobrze poukładać...

pozdrawiam
    • Gość: teufel Re: FC KFŁ: mecz z Redakcją IP: *.toya.net.pl / 10.0.246.* 11.08.03, 12:51
      I ja bym sobie zagrał:P
    • yaa Re: FC KFŁ: mecz z Redakcją 11.08.03, 13:45
      Widzę, że trochę "wsadziłem kij w mrowisko", i prawdę mówiąc o to chodziło.
      Można połączyć to co mówicie, czyli poza graniem w piłkę wprowadzić trochę
      ćwiczeń technicznych, jednak z tego co zdążyłem zauważyć to przećwiczyć
      powinniśmy głównie strzały i to z każdej odległości.
      Poza tym zgadzam się w 100% że najbardziej brakuje nam taktyki, czyli "pomysłu
      na grę" i tego też najbardziej brakowało nam w meczu z redakcją. Przydałby się
      ktoś, kto ustawiłby nas i powiedział co i jak robić - czyli krótko mówiąc
      trenera. Może ktoś zna np. jakiegoś trenera, byłego piłkarza, absolwenta AWF-u,
      naczyciela WF-u czy innego fachowca który zawodowo zajmuje się sportem a
      szczególnie piłką nozną i który mógłby nam pomóc? Byłoby cudownie, gdyby taki
      ktoś mógł poswięcić kilka wieczorów na wytrenowanie nas. Osobiście mogę mu za
      to postawić kufelek po meczu z redakcją i myslę, że nie będę jedyny.
      Pozdrawiam
      Yaa
      • zusmann Re: FC KFŁ: mecz z Redakcją 31.08.03, 09:32
        Smuda jest na dzień dzisiajszy bezrobotny..... A jest obecnie w Łodzi i czeka
        na konkretne propozycje!
    • Gość: Gites Re: FC KFŁ: mecz z Redakcją IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 11.08.03, 19:30
      ixtlilto napisała:

> /mam nadzieje, ze tym razem nie dubluję wątku/
      >
      > Panowie: czujecie się na siłach zagrać z Redakcją?

czujemy

> Jeśli tak to:
      > 1. kiedy gracie? (poczatek września coby ciepło było)

bardzo dobry termin

> 2. gdzie gracie? (ostatnio boisko załatwiała chyba Redakcja)

i bardzo dobrze im to wyszlo, niech zalatwiaja dalej.

> 3. w jakim składzie? (wiadomo, że będziecie się wymieniać, ale chociaż żeby
      > było wiadomo kto się jako napastnik nadaje, kto lepiej piłki łapie, a kto
      > celnie podaje...)

jako uwazna obserwatorka wiesz najlepiej.

> No i niech ktoś skontaktuje się z Redakcją- żeby im też termin pasował.

oni maja duzo wolnego czasu, wiec niech sie dostosuja :)

pozdr. Gites
    • teufel Re: FC KFŁ: mecz z Redakcją 11.08.03, 22:07
      ixtlilto napisała:

> 1. kiedy gracie? (poczatek września coby ciepło było)
      Moja propozycja to:
      12 wrzesnia 2003r. - piątek.
      • Gość: fresz Re: FC KFŁ: mecz z Redakcją IP: *.lodz.dialog.net.pl 11.08.03, 22:45
        Ja też bardzo chętnie bym zagrał. Teraz już jestem gotowy do gry. Myslę, że sie
        przydam choć trochę zespołowi. Tylko tym razem już wolałbym nie grać w środku
        pomocy. Szybciej widzę siebie na lewym skrzydle, bądź też w ataku.
        Aha w ten piątek mimo wszystko moglibyśmy sobie trochę pokopać.
        Czyli jestem za meczem z redakcją we wrześniu.
    • redakcja.lodz Wszystko jedno 12.08.03, 10:34
      Dla nas każdy termin jest dobry. I tak macie bęcki.
      • bibus Re: Wszystko jedno 12.08.03, 11:21
        redakcja.lodz napisał:

> Dla nas każdy termin jest dobry. I tak macie bęcki.

<><><><>
        Na miejscu Redakcji nie byłbym taki pewien zwycięstwa. :-)
        Jeszcze zobaczymy kto po bitwie będzie wracał z tarczą,a kto na tarczy.
      • yaa Re: Wszystko jedno 12.08.03, 11:22
        No no jacy pewni siebie !!!
        A co do tego kto będzie miał bęcki to zobaczymy...po meczu ;-)))
        Pozdrawiam
        Yaa
      • al-ki Re: Wszystko jedno 13.08.03, 17:26

:-)
        Jasne...

<hahaha>
        • Gość: fresz Re: Piatek IP: *.lodz.dialog.net.pl 13.08.03, 22:55
          Na razie sie może zdecydujmy czy gramy w ten piątek. Ja moge grac.
          • Gość: baton Re: Piatek IP: *.toya.net.pl 13.08.03, 23:03
            no ja też bym pograł trochę przed wyjazdem...
            • al-ki Jakie nie? GRAMY i już!!! (no txt) 14.08.03, 08:58
      • Gość: teufel Re: Wszystko jedno IP: *.toya.net.pl / 10.0.246.* 14.08.03, 17:59
        Widże redakcja po urlopie pełna humoru
      • Gość: teufel Re: Wszystko jedno IP: *.toya.net.pl / 10.0.246.* 14.08.03, 18:00
        Widzę redakcja po urlopie pełna humoru.
      • kropka Re: Wszystko jedno 22.08.03, 18:31
        Bo Redakcja oszukuje :P
      • ixtlilto do FC Redakcja 23.08.03, 01:00
        redakcja.lodz napisał:

> Dla nas każdy termin jest dobry. I tak macie bęcki.
        Czy Redakcja moze potwierdzic zaklepanie boiska oraz podac czas rozgrywki?
    • bartuch Re: FC KFŁ: mecz z Redakcją 17.08.03, 13:27
      W ten piatem musze w koncy wpasc na trening.
      PS. Kto bedzie stal na bramce w meczu z Redakcja???Hiragana???
      • aric666 Re: FC KFŁ: mecz z Redakcją 21.08.03, 08:34
        Jeżeli mecz ma sie odbyc to musi byc to 5 września.
        Czy redachtorzy są w stanie cos wykombinować a propos spraw stadionowych??
        Bo o ile moje stawy wytzymaja w nienaruszonym stanie do meczu to się postaram,
        żeby chłopaki z siebie dali wszystko.
        Aaaa, młodzi piłkarze. Jest mi trochę wstyd, że ja z 4 krzyżykiem nie
        odbiegałem wiele od waszej kondycji.:)))) Trenować kondycje, ale już, co teraz
        wu-efów w szkołach nie ma??
    • fresz Trening 22.08 21.08.03, 20:43
      To jak gramy w ten piatek czy nie? Warto by bylo, chyba najwyzszy czas zaczac
      sie zgrywac.
      • al-ki Re: Trening 22.08 21.08.03, 21:19

Musimy zagrać, nie ma to tamto.
        Jutro o 18 tam gdzie zwykle.
        Tylko o 18 kurcze a nie za 15 siódma...
        • Gość: Gites Re: Trening 22.08 IP: 212.191.68.* 22.08.03, 09:13
          Bede, jezeli wpisze sie 8 osob, Mlody chyba tez.
    • al-ki Dzisiaj zagrałem najgorszy mecz od kilku lat. 22.08.03, 21:46

Przepraszam. Muszę zrobić sobie kilka dni odpoczynku, bez żadnego wysiłku.
      • Gość: fresz Re: Dzisiaj zagrałem najgorszy mecz od kilku lat. IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.08.03, 22:19
        E tam. Dobrze dzisiaj wszyscy gralismy. Jest zdecydowanie lepiej niż było u
        mnie. Jeszcze pare treningow i bede w dobrej formie. Co prawda praktycznie nie
        moge chodzic, tak mnie skurcze polapaly i mam lewa noge dramatycznie
        podeptana :-). Nie wiem jak wy, ale ja jestem za tym, zeby jeszcze na jesien
        zagrac z redakcja. Pozdrawiam
        • Gość: baton Re: Dzisiaj zagrałem najgorszy mecz od kilku lat. IP: *.toya.net.pl 23.08.03, 11:23
          ja też jestem za tym abyśmy zagrali mecz z redakcją...przecież z tego co widzę
          to nie gramy tak tragicznie, a na koniec września może być całkiem okej...
          • Gość: fresz ZMIENIAMY TERMIN?? IP: *.lodz.dialog.net.pl 25.08.03, 17:30
            Warto sie zastanowic czy nie zmienic terminu naszych spotkań. Jeszcze z 2
            tygodnie i bedzie juz o 19 ciemno, wiec moze warto wrocic do treningow w
            niedziele i moze na jakims lepszym boisku (moze wrocimy do starego miejsca).
            Jak uwazacie???
            • yaa Re: ZMIENIAMY TERMIN?? 26.08.03, 09:43
              Poprzednie boisko było zdecydowanie gorsze od tego - np. jeśli chodzi o równość
              nawierzchni. A co do terminu to mnie obobiście będzie ciężko przychodzić w
              niedzielę.
              Pozdrawiam
              Yaa
    • ixtlilto Panowie! 30.08.03, 18:58
      Czas leci!
      Za dwa dni wrzesień, pogoda coraz mniej przyjająca do gry (chyba, że mecz
      odbędzie się w hali).
      Czy ktoś może mi odpowiedzieć na jakim etapie przygotowań jest drużyna FC KFŁ?
      • al-ki Re: Panowie! 30.08.03, 19:22

No więc zdania są podzielone. Jedni mówią, że jest gorzej niż przed rokiem,
        inni, że wcale nie.
        Nie wiem jak było przed rokiem, bo jeszcze nie byłem kafelkiem. Z tego co
        słyszałem, to w zeszłym roku było "wszystkim po równo".
        To debilizm i tyle w moim odczuciu. Robienie częstych zmian w zespole rozpręża,
        hamuje wytwarzanie adrenaliny, wybija z rytmu.
        Trzeba ustalić czy mamy zagrać dla przyjemności - w myśl nie ważny jest wynik,
        czy chcemy rewanżu za poprzedni rok.
        Jestem przekonany, że spośród ludzi, których poznałem można zrobić całkiem
        solidny, 5-osobowy trzon. Siebie nie wliczam, po prostu nie chcę się oceniać.
        5 ludzi naprawdę wie, czego chce na tym boisku. I uważam, że ta piątka jest w
        świetnej dyspozycji. Co do innej trójki mam nieco mieszane uczucia, ze
        wskazaniem na +.
        Jedyne co trzeba, to przypisać każdemu pozycję, i wolne miejsca w miarę
        właściwe uzupełnić. Opracowanie taktyki to już małe piwo.

Przepraszam za mój snobizm, nie chcę by ktoś o mnie źle pomyślał. Trzeba jasno
        sformułować wnioski, i parę rzeczy poustalać. Kto, gdzie i dlaczego tam.

Ogólnie uważam, że drużynę da się zcementować i jest w stanie zagrać bardzo
        dobrze.
        • ixtlilto Re: Panowie! 30.08.03, 19:36
          Mecz ma być także przyjemnością.
          Dlatego uważam, że każdy (albo przyjamniej każdy kto wyraża taką chęć) powinien
          mieć możwilość zagrania. Z tego powodu powinna powstać jakaś lista: kto się
          zuje najlepiej na jakiej pozycji- i w trakcie meczu wymiany są wśród
          odpowiednich ludzi. Żeby nie było, że świetny brakmarz wyskakuje jako
          napastnik.

Czekam na propozycję składu początkowego, oraz listę osób wg wzoru:
          brakmarze:
          obrońcy:
          pomocnicy:
          napastnicy:
          (z ewentualnym zaznaczeniem po któej stronie boiska ktoś się lepiej czuje)
        • zusmann Re: Panowie! 31.08.03, 09:59
          al-ki napisał:

> Robienie częstych zmian w zespole rozpręża, hamuje wytwarzanie adrenaliny,
          wybija z rytmu.
          > Trzeba ustalić czy mamy zagrać dla przyjemności - w myśl nieważny jest
          wynik, czy chcemy rewanżu za poprzedni rok.

Nareszcie ktoś kto się zna na rzeczy.... Bravo!

> Jestem przekonany, że spośród ludzi, których poznałem można zrobić całkiem
          > solidny, 5-osobowy trzon. Siebie nie wliczam, po prostu nie chcę się oceniać.
          > 5 ludzi naprawdę wie, czego chce na tym boisku. I uważam, że ta piątka jest
          w świetnej dyspozycji. Co do innej trójki mam nieco mieszane uczucia, ze
          > wskazaniem na +. Jedyne co trzeba, to przypisać każdemu pozycję, i wolne
          miejsca w miarę właściwe uzupełnić. Opracowanie taktyki to już małe piwo.

Ja nie jestem KaFLem ale byłem na kilku "treningach" potem wyjechałem na
          wakacje. Wróciłem i widzę, że posty pisze kilkanaście różnych osób a połowy z
          nich nawet nie widziałem na oczy! Im bliżej meczu tym więcej osób chce się
          wkręcić bo np. grało w zeszłym roku. NO I CO Z TEGO? Ja grać z Redakcją nie
          muszę, KaFLem jeszcze nie jestem, ale służę pomocą. Zresztą nie wiem jak z
          moim czasem bo zaczęły się rozgrywki w lidze szóstek i może mi jakiś piątek
          wypaść.
          >
          > Przepraszam za mój snobizm, nie chcę by ktoś o mnie źle pomyślał. Trzeba
          jasno sformułować wnioski, i parę rzeczy poustalać. Kto, gdzie i dlaczego tam.
          > Ogólnie uważam, że drużynę da się scementować i jest w stanie zagrać bardzo
          > dobrze.

Jestem pierwszym, który po treningu będzie na temat ustawienia na boisku
          chciał dyskutować. Żeby tylko było z kim. Ja mogę grać na trzech pozycjach
          (byle nie na raz ;-)) i trzeba w kieszeń schować jednostkowe ambicje i
          zachcianki i dostosować się do reszty zespołu i do luk w ustawieniu.

Przede wszystkim potrzeba kogoś kto posiada u pozostałych autorytet i będzie
          mógł na boisku trzymać wszystkich na smyczy. Tylko to da efekty. Moja
          propozycja - spotykamy się w piątek, wybieramy teraz lub tydzień później
          kapitana (tak yaa, wiem co mówię) i patrzymy czy mamy jakieś szanse.

• al-ki Re: Panowie! 31.08.03, 17:54
            zusmann napisał:

) Przede wszystkim potrzeba kogoś kto posiada u pozostałych autorytet i będzie
            ) mógł na boisku trzymać wszystkich na smyczy. Tylko to da efekty. Moja
            ) propozycja - spotykamy się w piątek, wybieramy teraz lub tydzień później
            ) kapitana (tak yaa, wiem co mówię) i patrzymy czy mamy jakieś szanse.
            --

Nie, nie potrzeba kogoś, kto by trzymał pozostałych na smyczy. To jest
            niepotrzebne, bo nie jesteśmy klubem i nie gramy dla pieniędzy. Jedyne, co
            trzeba to zrozumienia, że jeden gra gorzej a drugi lepiej. Gramy dla
            przyjemności, to już jest ustalone, o wynik przy okazji, byleby się nie
            skompromitować. I w piątki już nie gramy, tylko w niedziele. O 11. Tak jak
            dzisiaj. Napisałem o tym na forum.

A, nie sugeruj, że do składu chcą się wcisnąć niektórzy tylko dlatego, że grali
            w zeszłym roku. Nikt z tego powodu nie chce grać. Akurat trzon naszej drużyny
            jest w dość dobrej formie. A ja na treningi chodziłem od marca do momentu
            mojego wyjazdu. Niekażdy mógł przyjść, bo nie wiem czy wiesz, niektórzy ludzie
            tutaj muszą się uczyć, a to jest ważniejsze niż piłka. Szkoda, że dzisiaj nie
            wpadłeś.
    • al-ki Budowa drużyny - etap I 30.08.03, 19:50

Jak powszechnie wiadomo, w piłkę nożną gra się po jedenastu. Bynajmniej
      potrzeba jeszcze rezerwowych.

Kto chce zagrać?

Przypuszczam, że zagrać będą chcieli: ( przepraszam jeśli kogoś pominąłem,
      ewentualnie proszę negować możliwość występu )

1. Al-ki
      2. Fresz
      3. Bibus
      4. Fleuriste
      5. Baton
      6. Hubar
      7. Groover
      8. Gites
      9. Młody - Hm - Cynikus
      10. Yaa
      11. Aric
      12. Maclorcan
      13. Teufel
      14. Bartuch

Bez potwierdzenia i lub dodania piłkarzy nie ma sensu dalej brać się za
      ustawianie drużyny. Odpisujcie się na ten wątek, w tytule wiadomości wpisując
      swój nick.
      • al-ki Al-ki ( no txt ) 30.08.03, 19:58

• Gość: fresz Re: Budowa drużyny - etap I IP: *.lodz.dialog.net.pl 30.08.03, 20:12
        No w koncu cos sie zaczyna dziac. Ja chetnie zagram, jeszcze zapomniales o
        Hiraganie.
      • fleuriste Fleuriste/Saper :) 30.08.03, 20:59

• Gość: Gites Re: Budowa drużyny - etap I IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 30.08.03, 21:10
        Jak pisalem wczesniej, chetnie zagram, mysle, ze Mlody rowniez. Al-ki, prowadz
        dalej propagande, to moze jakims cudem cos z tego wyjdzie.
        pozdr.
      • Gość: baton baton IP: *.toya.net.pl 30.08.03, 21:18
        a na boisku lubię grać tak jak mój idol Edgar Davids :P ... koszulkę już mam,
        brązowy też jestem heheh (już niedługo) jeszcze tylko założe okularki i będzie
        git bo na dredy to mam chyba za krótkie włosy:(
      • zusmann Zusmann 31.08.03, 10:07
        Jeżeli nie będę mógł grać to na pewno przyjdę popatrzeć ;-) Proponuję na
        rozegranie meczu boisko Kolejarza póki można tam bezkarnie wchodzić. Tylko że
        musielibyśmy tam rozegrać jakiś terning żeby: a. każdy wiedział gdzie to jest,
        b. poznać "murawę" ;) choćby i w poprzek. Bramki przenośne SĄ.
        • Gość: Gites Re: Zusmann IP: *.toya.net.pl / 10.0.230.* 31.08.03, 21:06
          zusmann napisał:

> Jeżeli nie będę mógł grać to na pewno przyjdę popatrzeć ;-) Proponuję na
          > rozegranie meczu boisko Kolejarza póki można tam bezkarnie wchodzić. Tylko że
          > musielibyśmy tam rozegrać jakiś terning żeby: a. każdy wiedział gdzie to
          jest,
          > b. poznać "murawę" ;) choćby i w poprzek. Bramki przenośne SĄ.

Niestety na Kolejarzu juz grac nie mozna.
      • teufel Teufel 31.08.03, 14:34
        Mnie najlepiej gra się na prawej obronie lub ew. prawej pomocy.
      • maclorcan MacLorcan 31.08.03, 17:21
        Grać mógłbym gdziekolwiek byleby nie na bramce :)) Generalnie lepiej mi z
        przodu, ale jak widzicie brakuje mi wykończenia.

Jest jeszcze jedno pytanie: czy naprawdę mecz się odbędzie? No bo chyba
        wiadomo, że 5 września nic nie wyjdzie (bo to już tuż tuż, a tu cisza jak
        makiem zasiał). Redakcja napisała, że im wszystko jedno kiedy gramy (czyli
        rozumiem, że problemów z boiskiem nie będzie), my mieliśmy wybrać tylko termin,
        a jak na razie nawet tego nie możemy zrobić.

PS. Jeśli mecz miałby być w terminie późniejszym to od razu mówię, że 19
        września niestety nie mogę grać.
        • ixtlilto Re: MacLorcan 31.08.03, 21:21
          maclorcan napisał:

> Redakcja napisała, że im wszystko jedno kiedy gramy
          Redakcja obiecała jutro (poniedziałek) odpowiedzieć co z meczem, boiskiem itp.
      • aard aard 01.09.03, 09:14
        Bynajmniej heja!
    • bartuch Re: FC KFŁ: mecz z Redakcją 31.08.03, 12:23
      Gram na pewno. Zapewniam, ze sie przydam.
      • Gość: fresz Re: FC KFŁ: mecz z Redakcją IP: *.lodz.dialog.net.pl 31.08.03, 14:39
        Dzis było nas 8. Póki co jak ktos ma jakies propozycje to niech napisze jak
        widzi sklad i ustawienie. Kazdy kto chce zagrac, to zagra. To chyba oczywiste.
        W tamtym roku gralismy o ile pamietam po 9, to nie wiem czy w tym roku tez
        bysmy zagrali po 9 czy po 11. Ja sie dostosuje.
      • Gość: baton Re: FC KFŁ: mecz z Redakcją IP: *.toya.net.pl 31.08.03, 15:02
        no więc musimy się kiedyś WSZYSCY spotkać(np na nastęnym treningu) i ustalić
        wszystkie szczegóły bo tak przez net to widzę jest ciężko...
    • al-ki Budowa drużyny - etap II 01.09.03, 16:44

Wprawdzie mam ochotę wszystko zostawić i dać sobie spokój, ale ktoś chyba musi
      koordynować budowę drużyny. Jak widzicie, redakcja zaproponowała termin w
      najbliższy piątek. Nie wiem, jakie będą reakcje forumowiczów odnośnie
      spotkania, czy taki układ wam pasuje ( mnie prawdopodobnie nie będzie na
      spotkaniu ), nie mniej skład można ułożyć. Poniżej macie kilka odpowiedzi na
      ten wątek: Bramkarz, Obrona, Pomoc, Atak. Poodpisujcie na wybrany wątek, aby
      zgłosić się do grania na któreś z pozycji. W treści wątku może wpisać
      alternatywną (czyli jedną!!!) pozycję. Niech każdy się wpisze tylko raz! Wtedy
      unikniemy nieładu. Proponuję się sprężać, bo czasu niewiele.

Po wpisaniu zostanie nam ustalenie wyjściowego składu i wyszukanie zmienników.
      • al-ki Bramkarz 01.09.03, 16:45

• hiragana Re: Bramkarz 01.09.03, 19:04
          Z miłą chęcią zagram jako bramkarz. Od dzisiejszego dnia zaczynam sie
          przygotowywać. Miło by było aby cała drużyna pojawiła się conajmniej godzine
          przed meczem aby podszlifowac nie tylko moje umiejętności ale równiez dla
          lepszego zgrania całej drużyny. Wierze że damy im łupnia, bądź co bądź nasza
          forma jak umiejetności niektórych osób nieznacznie poszły w góre.
          Nie łamcie sie wsio będzie okej.
          • bartuch Re: Bramkarz 01.09.03, 19:06
            Zgadzam sie, trzeba byc juz kolo 18.
      • al-ki Obrona 01.09.03, 16:45

• bartuch Re: Obrona 01.09.03, 17:37
          Moge tutaj, chetnych jak zwykle malo. Bibusa i Gitesa tez proponuje
          do tylu.
          • al-ki Re: 01.09.03, 17:42

Nie!!!!!! Gitesa to ja widzę zdecydowanie w ataku! Partnera dla niego też. Ciekawe czy sam się zgłosi :)
          • gitesmajonez Re: Obrona 01.09.03, 18:35
            I bardzo chetnie zagram w obronie, a jak ktos sie zmeczy, to moge isc do
            przodu. Generalnie zgadzam sie z Bartuchem, trzeba postawic na solidna
            defensywe.
            • bartuch Re: Obrona GITES 01.09.03, 18:40
              gitesmajonez napisał:

> I bardzo chetnie zagram w obronie, a jak ktos sie zmeczy, to moge isc do
              > przodu. Generalnie zgadzam sie z Bartuchem, trzeba postawic na solidna
              > defensywe.

Tez tak mysle. Ja moge na srodku, Ty bardziej z lewej. Zreszta moze
              byc odwrotnie. Najlepiej by bylo. gdyby byli boczni sedziowie,
              mialbym pewien pomysl taktyczny. Hm...
          • hubar Re: Obrona 01.09.03, 23:59
            Gites w obronie???

A ja? ok na ławie z piwkiem posiedzę.
        • bibus Re: Obrona 02.09.03, 18:01
          Ja moge zagrać na prawej obronie.
          Jeśli tylko znajdzie sie dla mnie miejsce.
        • Gość: GROVER GROVER NA DIFENSIE :D IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.09.03, 09:19
      • al-ki Pomoc 01.09.03, 16:45

• al-ki Al-ki 01.09.03, 16:46

Na prawym skrzydle.

Ewentualnie mogę grać po lewej stronie na obronie.
        • Gość: baton Re: Pomoc IP: *.toya.net.pl 01.09.03, 16:51
          ja najbardziej preferuje gre na srodku pomocy ale jezeli ktos mnie widzi gdzie
          indziej...
        • gitesmajonez Re: Pomoc 01.09.03, 18:37
          Jako rozgrywajacego widze ZUSMANNA.
      • al-ki Atak 01.09.03, 16:45

• Gość: fresz Re: Atak IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.09.03, 20:13
          Ja moge sprobowac swoich sił a ataku, chyba ze macie dla mnie inna propozycje.
          Mysle, ze sie tu przydam, jezeli w srodku pomocy nie ma juz miejsca. Poprawilem
          kondycje i takie tam. Chyba ze jest ktos przeciwko i widzi mnie na innej
          pozycji badz tez na lawce (co nie bathon!!).
        • maclorcan Re: Atak 01.09.03, 20:52
          Wpisuję się tu, bo jak pisałem wcześniej lepiej czuję się z przodu, ale ci co
          byli na treningach wiedzą jak jest więc upierać się nie będę :)) Może być też
          pomoc
    • bartuch Re: FC KFŁ: mecz z Redakcją AL-KI 01.09.03, 17:47
      W takim razie Houston mamy problem:-)))Pomny doswiadczen sprzed roku
      od razy mowie, ze jak siw wszyscy rzuca do przodu, dostaniemy
      skonczy sie dwucyfrowka. Zapewniam Cie, ze ja tez dobrze poradzilbym
      sobie w ataku, w ciemno Ci mowie. Ala prawda jest taka, ze przede
      wszystkim trzeba miec mocne i madre tyly. bez tego klapa.
      • al-ki Re: FC KFŁ: mecz z Redakcją BARTUCH 01.09.03, 19:44

Możesz wziąć pałęczkę w swoje ręce, bo ja jestem na skraju załamania psychicznego, niestety.

Tylko z tym wcześniejszym spotkaniem się...jeśli przyjdziemy na 18, a mecz ma być o 20, to skończy się to tym, że będziemy zjarani i bez sił na mecz.

Można przyjść i popukać w "Dziada", czyli poćwiczyć grę z pierwszej piłki.
        Ja raczej się nie zjawię, bo do k*** mendy mam zajęcia do 19:45. Zwolnią mnie godzinę, ale nie wiem czy dwie i pół :(

Zobaczymy.
    • aric666 głownie Bartuch!!:) 02.09.03, 10:23
      Przyjmijmy, że będzie nas osmiu na boisku.
      bramkarz
      obrona 3
      pomoc 2
      atak 2
      W takim układzie nie ma mowy o jakimkolwiek rozegraniu piłki
      Proponuje połaczyc atak z pomoca. I zagrac jednym wysunietym napastnikiem.
      NIe da się zrobić trzech lini. Dwie musza wystarczyć. Obroncy musza być duzi i
      szybcy, a dwaj rozgrywający musza miec przegląd pola a nie wiatrak w nogach.
      Moim zdaniem trzeba npierdzielać, a nie mozna się bawic.
      Bez urazy, ale jedynie gra z kontry może przynieść efekt. I sądzę, że trzeba
      postawic na szybkich zawodników.

obrona: Bartuch, Bibus, ja, Gites, Grover (dwóch na zmianę)
      pomoc z atakiem: Fresh, Baton, Al-ki, MacLorkan, Yaa, Młody jak z szybkością??:)
      Niestety nie zagrałem z Zusmanem, ale z tego co mówicie to pasuje do
      rozgrywającego.

Bartuch, odezwij się do mnie na gg. 2964361:)
      • Gość: fresz Re: głownie Bartuch!!:) IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.09.03, 16:35
        Mysle, ze w 9 to jest minimum i chociaz jeden powinnien grac jako napastnik,
        zeby nie bylo tak jak w tamtym roku, ze praktycznie nie oddawalismy strzalow.
        No ale zostawiam to wam do zadecydowania.
      • Gość: baton Re: głownie Bartuch!!:) IP: *.toya.net.pl 02.09.03, 19:34
        mnie się wydaje że to nie jest dobry pomysł połączenie linii pomocy z
        atakiem...gdybyśmy grali po 9 to powinno być 3 obrońców, 4 pomocników i 1
        napastnik..każdy powienien wiedzieć gdzie ma grać i na jakiej przestrzeni
        operować(tak samo rezerwowi), kontrataki jak najbardziej bo tylko to nam dobrze
        na razie wychodzi...nie możemy doprowadzić do chaosu tak jak w poprzednim
        roku...
    • bartuch Re: FC KFŁ: mecz z Redakcją ARICCCCCCCC 02.09.03, 16:52
      Sprawdz poczte, misiaczku.
    • Gość: andrew Re: FC KFŁ: mecz z Redakcją IP: *.toya.net.pl / 10.0.245.* 02.09.03, 19:12
      widze ze macie ustalona strategie gry i sklady :-) jestem od niedawna na forum
      gazety i z ciekawoscia czekam na piatkowy wieczor, nawet chcialem sie zalapac
      ale doszedlem do wniosku ze skoro graliscie ze soba juz kilka razy to wiecie
      kto co potrafi zagrac a to bardzo pomaga.
      Apropo treningow:
      1 czy grywacie zima na jakiejs sali ?
      2 gdzie grywacie jak klimat pozwala ?
      pozdrowionka all
    • fresz Re: FC KFŁ: mecz z Redakcją 03.09.03, 17:45
      No to czekamy na jakas propozycje ustawienia skladu. Macie jakis pomysl
      (szczegolnie Bartuch), lepiej chyba by bylo gdyby kazdy wiedzial przed piatkiem
      czy bedzie grac w podstawowym skladzie oraz na jakiej pozycji ma zagrac.
      Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka