Dodaj do ulubionych

Pani Błochowiak

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.08.03, 11:01
Przeczytajcie sobie artykuł w Polityce o Pani Błochowiak (w szczególności Ci
piejący peany na jej cześć. Wygląda na to, że niezły z niej numerek a zasada
dziel i rządź bliska jest jej sercu jak wszystkim członkom LSD.W
przeciwieństwie do spraw regionu z którego pochodzi, które pewnie ma głęboko
w ...........
Obserwuj wątek
    • bzykus2 Re: Pani Błochowiak 13.08.03, 12:55
      Zdecydowanie popieram twoje mniemanie o tej Pani, pozostaje jednak w
      nieustajacej ciekawości jaką część ciała schowałeś w kropkach - czy coś
      wspólnego z kurwikami, czy też z owsem.
      • Gość: Egon Re: Pani Błochowiak IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.08.03, 13:02
        bzykus2 napisał:

> Zdecydowanie popieram twoje mniemanie o tej Pani, pozostaje jednak w
        > nieustajacej ciekawości jaką część ciała schowałeś w kropkach - czy coś
        > wspólnego z kurwikami, czy też z owsem.

Klasycznie chodzi o d.......
    • Gość: boczek2001 Re: Pani Błochowiak IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 13.08.03, 13:19
      Heh! kolejni "znawcy" dorwali sie do głosu!!! Aż mi ręce opadają ilu tu jest
      pseudokomentatorów! Prosze Panów o merytoryczne zarzuty to porozmawiamy. Skad
      wy w ogóle jesteście pazie? Chyba nie z regionu łódzkiego, co? A ty Bzykusie?
      Kurwiki w oczach? Coś ci sie chyba pomyrdało? To nie ta bajka! Wróć-czy też
      moze powinienm powiedzieć-zainicjuj wypad do Biblioteki celem przeglądnięci
      archiwum prasowego. Tam zobaczysz kto miewa kurwiki... Fus - jeden i drugi...
      • Gość: Egon Re: Pani Błochowiak IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.08.03, 13:26
        Gość portalu: boczek2001 napisał(a):

> Heh! kolejni "znawcy" dorwali sie do głosu!!! Aż mi ręce opadają ilu tu jest
        > pseudokomentatorów! Prosze Panów o merytoryczne zarzuty to porozmawiamy. Skad
        > wy w ogóle jesteście pazie? Chyba nie z regionu łódzkiego, co? A ty Bzykusie?
        > Kurwiki w oczach? Coś ci sie chyba pomyrdało? To nie ta bajka! Wróć-czy też
        > moze powinienm powiedzieć-zainicjuj wypad do Biblioteki celem przeglądnięci
        > archiwum prasowego. Tam zobaczysz kto miewa kurwiki... Fus - jeden i drugi...

Odsyłam do ostatniego numeru Polityki tam są trzy strony w temacie,
        merytoryczny znawco tematu i obrońco w stylu nie wiem ale na wszelki wypadek
        obrzucę wszystkich błotem. Moja opinia odnosi się po lekturze artykułu twoja na
        zasadzie fanatyka LSD i Pani B. Przyjmując twój sposób atakowania mógłbym
        zapytać czy przypadkiem nie jesteś tym obdzielonym.
        A swoją drogą wskaż mi te inicjatywy Pani B, podjęte na rzecz regionu łódzkiego
        bo ja o takich nie słyszałem.
        • Gość: boczek2001 Re: Pani Błochowiak IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 13.08.03, 13:54
          Gość portalu: Egon napisał(a):

> Odsyłam do ostatniego numeru Polityki tam są trzy strony w temacie,
          > merytoryczny znawco tematu i obrońco w stylu nie wiem ale na wszelki wypadek
          > obrzucę wszystkich błotem. Moja opinia odnosi się po lekturze artykułu twoja
          na
          >
          > zasadzie fanatyka LSD i Pani B. Przyjmując twój sposób atakowania mógłbym
          > zapytać czy przypadkiem nie jesteś tym obdzielonym.
          > A swoją drogą wskaż mi te inicjatywy Pani B, podjęte na rzecz regionu
          łódzkiego
          >
          ...Doskonale znam treść tego artykułu. Nie mam zamiaru obrzucać nikogo błotem.
          Stwierdzam jedynie że gazeta wprowadziła was w błąd (to dosć powszechne u
          pismaków z resztą). MIeszkam w tym mieście wiec mniej wiecej wiem co tu sie
          dzieje. Bianka mIkołajewska to dawna działczka SLD w Łodzi, kiedy pochalała sie
          z Leszkiem Millerem spieprzyła dalej. To karierowiczka zepsuta do szpiku kosci!
          Teraz odgrywa wielką gwiazdę dokładajac swoim byłym kolegom. To jest chore
          zachowanie! Są tam rażące przekłamania i widać że pani "redaktor pożal sie
          Boze" nie sprawdziłą wystarczająco albo faktów albo źródeł z jakich korzystała.
          W jednym i drugim przypadku świadczy to o jej zwykłym amatorszczyźnie...
          Np.: akcja nie nosiłą nazwy "Załóż gumę na instrument" i nei była
          przeprowadzana w Urzedzie Miasta. Jej biuro ma tylko jeden pokój po Nowym
          życiu , reszte ma pabianicki PTTK. Hasła rzucone przez Polityke opieraja sie na
          słowach Hodak b. red. naczelnej NŻP nota bene wróg AB. JUz nie pracuje ona w
          gazecie wywalili ja za idiotyczną misję jaką chciała spełnić.
          A co do pomocy dla pabianic: z tego co pamiętam: oddz. ratownictwa medycznego w
          SPZOZ, gwarancje u byłego ministra zdrowia o powrocie szpitala do sieci
          szpitali publicznych, pomoc dla diabetyków, setki załatwionych pojedynczych
          spraw pabianiczan m.in w FPNP, pomoc dla PUP, pomoc w dotacji MEN dl abudowy
          Gimnazjumw Dobroniu i wiele innych. O tym trzeba czytać i na bieżaco sledzić
          dziala nia w Pabianciach. Nie jestes stad wiec domyślam sie ze o tym nei wiesz.

Ale na drugi raz radze ci mniej ufac słowu pisanemu, móiwonemu również.
          • bzykus2 Re: Pani Błochowiak 14.08.03, 14:40
            Do kurwików i owsa zapomniałem dodać perwersyjnego zainteresowania toaletami
            meskimi w budynku pewnej znanej firmy. Myślałem, że dyskretna aluzja do
            zarażliwych chorób kobiecych przenoszonych droga komisji specjalnej jest
            zrozumiala, ale chyba niekoniecznie......

Nie jestem z miasta mającego drugie co do wielkosci przedmiescia w Polsce, ale
            co nieco o nim słyszałem, a i czytałem w zwiazku z wyborami samorzadowymi i
            ciekawym dlaczegóż to wsród wielu spraw załatwionych przez pania Błochowiak nie
            została wymieniona "załatwiona" posada dla siostry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka