Gość: tata IP: *.toya.net.pl 14.08.03, 13:08 Sluchajcie!!!!!!! Z powodu upalu zaslabl mi slon. Pogotowie ratunkowe nie chcialo przyjechac. Nie wiem co robic. Pomocy!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka Re: Zaslabl mi slon!!!!!!!!!!!!!! 14.08.03, 13:25 A gdzie Ci ten słoń zasłabł? Może daleko mieli... Polej słonia zimną wodą i nogi w górę, zeby krew do głowy poszła. A ja nie pomoże, to usta-usta proponuję. Tylko trąbę trzymaj, bo może ciut przeszkadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Słonie mają to do siebie, że ogonek krrręcony!!! 14.08.03, 13:39 W tak dramatycznej sytuacji konieczne jest zdecydowane dzialanie. Nalezy w sklepie indyjskim (wnioskuje, ze jest to slon indyjski, w przypadku afrykanskiego nie mam pojecia co robic niestety) zakupic komplet kadzidelek i ostrym koncem kadzidelka w jednym kle slonia wyrzezbic czaple gotujaca sie do lotu, a w drugim scenke rodzajowa przedstawiajaca handlarza czosnkiem i mala dziewczynke kupujaca dwie glowki tegoz. Gdy slon choc na moment lypnie swym pieknym, pluszowym okiem i ujrzy, cosmy uwarzyli wnet zapomni o oslabieniu i na nogi rowne sie zerwie. To polecalem ja Dziad Borowy. dzierżbór kieł lewy i kieł prrrawy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ingo Re: Zaslabl mi slon!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 14.08.03, 14:06 Słonia na plecy i do najbliższej przychodni. Albo zrób mu lewatywę Odpowiedz Link Zgłoś
bzykus2 Re: Zaslabl mi slon!!!!!!!!!!!!!! 14.08.03, 14:51 Słoniowi lewatywe????????????????? Przecież to może być bardzo niebezpieczne, zwłaszcza dla lewatywujacego. Odpowiedz Link Zgłoś