play_lodz 16.08.03, 15:53 Jako że jestem nowy na tym forum i dotychczas moja działalność tutaj skupiała się głownie na czytaniu waszych wypowiedzi miło mi powiedzieć Wam Cześć! Darek jestem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
play_lodz Re: Poznajmy się ;-P 16.08.03, 16:13 szpilkaaa napisała: > milo mi szpilkaaa:D Ładne imię :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Poznajmy się ;-P IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 16.08.03, 17:23 Witaj, Darku;-))) No cóż- imię Szpilkaaa jest z pewnością dużo ładniejsze od micin;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Poznajmy się ;-P napisz do mnie. IP: *.skane.se 17.08.03, 02:52 Witaj Darku, Napisz do mnie do Szwecji. ARTURKRAUZE@HOTMAIL.COM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Poznajmy się ;-P napisz do mnie. IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 19.08.03, 23:25 To ja już myślałam, że jakiś Artur chce, żebym do niego napisała, serce zabiło mi mocniej, ręce zadrżały, na policzkach pojawiły się rumieńce- a tu masz- otwieram posta- a on nie do mnie! Buuuuuuuu;-( Czuję się zawiedziona ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
ungarn Re: Poznajmy się ;-P 20.08.03, 14:50 Miło poznać Waszmości, Ungarn z rodu Sójeczek nisko się kłania Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Poznajmy się ;-P 20.08.03, 15:00 > Cześć! Darek jestem ;-) Miło mi!! Macham do Ciebie!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Poznajmy się ;-P 20.08.03, 16:42 witaj i czuj się jak u siebie w domu :-) (tylko ortograficznie, błagam!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Poznajmy się ;-P IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 16:46 kropka napisała: > witaj i czuj się jak u siebie w domu :-) > (tylko ortograficznie, błagam!) I bez flugania! ;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś