Dodaj do ulubionych

Hej,Patryku?

16.02.07, 19:41
Witam serdecznie,
Mam prośbę taką półprywatna,czy mogłabym wysłać maila? Tak naprawdę to już
wysłałam :).Jeśli mógłbyś zajrzeć do skrzynki w Gazecie?
Obserwuj wątek
    • swan_ganz Re: Hej,Patryku?... Ty się tu swojego fan clubu 16.02.07, 20:27
      dorobiłeś?
      Zobacz jaki ona ma fajnie adekwatny nick :-)
      • e.va2007 Re:NO,NO...zadnych tu fan clubow nie bedzie. 17.02.07, 01:15
        Czego chciala? Tak tete-a-tete? Poszla do cholery. :(
    • p.atryk P.atyja masz @ na GW n/t :) 19.02.07, 00:56
      • swan_ganz Re: P.atyja masz @ na GW n/t :) 19.02.07, 01:03
        i nie dowiemy się kim jest P.atyja?

P.atyja.... przecież on ma żonę i dzieci i psa... A Tobie głupoty w głowie.
        Za wcześnie na wiosenne motylki...:-)
        • p.atryk Swan,tez chcesz maila? 19.02.07, 16:51
          No wiesz, jestes jakis taki...zazdrosny? Napisze tez i do Ciebie,nie ma sprawy.
          Ma byc bardziej prywatnie czy wolisz wycinki z gazet ? :)))
          • swan_ganz Re: Swan,tez chcesz maila? 19.02.07, 17:43
            > No wiesz, jestes jakis taki...zazdrosny?
            ee tam.. No pomyśl chwilę P[.]atryku... Jak mogę być zazderosnym o P[.]atyję
            jak nie wiem kim ona jest, co? A zazdrościć Ci w "ciemno" nie zamierzam tym
            bardziej, że cały czas pamiętam tą Twoją pomoc administracyjną. Przy kości
            kobita :-)
            Co innego gdyby rzeczona była kalką mojej Filipinki (tej samej która pracuje
            dla Ciebie) Wtedy tak; jestem zazdrosny :-)

Przy okazji mojej Filipinki... Udało Ci się zrobić z nią jakieś ciekawe ujęcia?
            :-)
            • p.atryk Re: Swan,tez chcesz maila? 19.02.07, 18:29
              To nie jest to ukryta i podswiadoma tesknota do prawdziwej,meskiej przyjazni?
              Takiej ...antycznej,platonskiej,greckiej? Lub tez moze jej uwspolczesnionej,
              postepowej "gayish" wersji (zwanej tez "heteroflexible")?
              To sie bardzo ciesze,ze nie-kamien spadl mi z serca,juz sie martwilem :).
              • swan_ganz Re: Swan,tez chcesz maila? 19.02.07, 18:52
                Patryku?? Ale nie obiecujesz sobie zbyt dużo, prawda?
                To dobrze bo byłoby nie miło gdybyś się kiedyś musiał rozczarować :-)
                Nie znajdziesz bowiem we mnie akceptacji dla zboczeńców; ani dla ich wresji
                twardej (tej antycznej) ani softu (to ta o której mówisz "heteroflexible")
                Mam nadzieję, że nie sprawiłem Ci tym wyznaniem większej przykrości a nawet
                jeśli to w zapewniam, że nie takie były moje intencje...

P.S. A moja Filipinka ?
                Dałbyś jej na przełomie kwietnia i maja jakąś delegację do CA, co?
                • p.atryk Coz... 19.02.07, 18:58
                  Poplacze troche po kryjomu w poduszke i jakos to strawie,Swan.Wezme to na
                  klate,jak mezczyzna :).
                  Nie zamierzam jej wysylac nigdzie,potrzebna mi na miejscu :). Ale moge Ci
                  podrzucic pare fajnych namiarow,gdzie w Irvine mozesz poszukac podobnych :).
                  • swan_ganz Re: Coz... 19.02.07, 19:02
                    > Poplacze troche po kryjomu w poduszke i jakos to strawie,Swan.Wezme to na
                    > klate,jak mezczyzna :).
                    oj to dobrze. Nawet nie wiesz jak się martwiłem. Niestety refleksja przyszła
                    jak już post puściłem..

> Ale moge Ci podrzucic pare fajnych namiarow,gdzie w Irvine mozesz poszukac
                    > podobnych :).

kiedy ja kocham akurat tą Twoją to ja nie chcę innych.
                    Poza tym - jak rozumiem - to akurat w jej przypadku mam zrobione tzw. " dobre
                    wejście"?
                    • p.atryk Masz wszystko co chcesz... 19.02.07, 19:19
                      Nawet moge was na "blind date" umowic (choc to tylko semi-blind bedzie).
                      Nie wypada sie o tym tak publicznie rozpisywac wiecej,nie sadzisz?
                      Ja staram sie byc porzadnym facetem i musze dbac o reputacje :(.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka