p.atyja 16.02.07, 19:41 Witam serdecznie, Mam prośbę taką półprywatna,czy mogłabym wysłać maila? Tak naprawdę to już wysłałam :).Jeśli mógłbyś zajrzeć do skrzynki w Gazecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swan_ganz Re: Hej,Patryku?... Ty się tu swojego fan clubu 16.02.07, 20:27 dorobiłeś? Zobacz jaki ona ma fajnie adekwatny nick :-) Odpowiedz Link Zgłoś
e.va2007 Re:NO,NO...zadnych tu fan clubow nie bedzie. 17.02.07, 01:15 Czego chciala? Tak tete-a-tete? Poszla do cholery. :( Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: P.atyja masz @ na GW n/t :) 19.02.07, 01:03 i nie dowiemy się kim jest P.atyja? P.atyja.... przecież on ma żonę i dzieci i psa... A Tobie głupoty w głowie. Za wcześnie na wiosenne motylki...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
p.atryk Swan,tez chcesz maila? 19.02.07, 16:51 No wiesz, jestes jakis taki...zazdrosny? Napisze tez i do Ciebie,nie ma sprawy. Ma byc bardziej prywatnie czy wolisz wycinki z gazet ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Swan,tez chcesz maila? 19.02.07, 17:43 > No wiesz, jestes jakis taki...zazdrosny? ee tam.. No pomyśl chwilę P[.]atryku... Jak mogę być zazderosnym o P[.]atyję jak nie wiem kim ona jest, co? A zazdrościć Ci w "ciemno" nie zamierzam tym bardziej, że cały czas pamiętam tą Twoją pomoc administracyjną. Przy kości kobita :-) Co innego gdyby rzeczona była kalką mojej Filipinki (tej samej która pracuje dla Ciebie) Wtedy tak; jestem zazdrosny :-) Przy okazji mojej Filipinki... Udało Ci się zrobić z nią jakieś ciekawe ujęcia? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
p.atryk Re: Swan,tez chcesz maila? 19.02.07, 18:29 To nie jest to ukryta i podswiadoma tesknota do prawdziwej,meskiej przyjazni? Takiej ...antycznej,platonskiej,greckiej? Lub tez moze jej uwspolczesnionej, postepowej "gayish" wersji (zwanej tez "heteroflexible")? To sie bardzo ciesze,ze nie-kamien spadl mi z serca,juz sie martwilem :). Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Swan,tez chcesz maila? 19.02.07, 18:52 Patryku?? Ale nie obiecujesz sobie zbyt dużo, prawda? To dobrze bo byłoby nie miło gdybyś się kiedyś musiał rozczarować :-) Nie znajdziesz bowiem we mnie akceptacji dla zboczeńców; ani dla ich wresji twardej (tej antycznej) ani softu (to ta o której mówisz "heteroflexible") Mam nadzieję, że nie sprawiłem Ci tym wyznaniem większej przykrości a nawet jeśli to w zapewniam, że nie takie były moje intencje... P.S. A moja Filipinka ? Dałbyś jej na przełomie kwietnia i maja jakąś delegację do CA, co? Odpowiedz Link Zgłoś
p.atryk Coz... 19.02.07, 18:58 Poplacze troche po kryjomu w poduszke i jakos to strawie,Swan.Wezme to na klate,jak mezczyzna :). Nie zamierzam jej wysylac nigdzie,potrzebna mi na miejscu :). Ale moge Ci podrzucic pare fajnych namiarow,gdzie w Irvine mozesz poszukac podobnych :). Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Coz... 19.02.07, 19:02 > Poplacze troche po kryjomu w poduszke i jakos to strawie,Swan.Wezme to na > klate,jak mezczyzna :). oj to dobrze. Nawet nie wiesz jak się martwiłem. Niestety refleksja przyszła jak już post puściłem.. > Ale moge Ci podrzucic pare fajnych namiarow,gdzie w Irvine mozesz poszukac > podobnych :). kiedy ja kocham akurat tą Twoją to ja nie chcę innych. Poza tym - jak rozumiem - to akurat w jej przypadku mam zrobione tzw. " dobre wejście"? Odpowiedz Link Zgłoś
p.atryk Masz wszystko co chcesz... 19.02.07, 19:19 Nawet moge was na "blind date" umowic (choc to tylko semi-blind bedzie). Nie wypada sie o tym tak publicznie rozpisywac wiecej,nie sadzisz? Ja staram sie byc porzadnym facetem i musze dbac o reputacje :(. Odpowiedz Link Zgłoś