bartuch 18.08.03, 12:38 ...3:0???Co na to trenerr??????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: micin Re: ROZPRZA LEPSZA OD ZELOWA???SKANDAL.... IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 18.08.03, 19:13 bartuch napisał: > ...3:0???Co na to trenerr??????? Ja wiedziałam, że tak będzie!!!! ;-)))) Ciekawe, czy sam najbardziej zainteresowany się wypowie... No ale w końcu patrząc na wyniki naszej reprezentacji- nie spodziewajmy się kokosów po drużynie Włókniarz Zelów;-))) W końcu nie mają się na kim wzorować. A jeśli chodzi o trenera, to wierz mi- umie grać. Widziałam osobiście i gdyby nie reszta ćwoków z drużyny, to byłoby całkiem nieźle. Poza tym- jakie on zna fajne sztuczki z piłką! Zajebiste! ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: ROZPRZA LEPSZA OD ZELOWA???SKANDAL.... 18.08.03, 19:16 Ja wiedzialem, ze ty wiedzialas, ze tak bedzie:-)))!!!! PS1. Wierze, ze szkoleniowiec umie grac. Licze na niego w meczu z Redakcja:-))) PS2. W zwiazku z tym, co dzisiaj uslyszalem, prosze przygotowac mi specjalny kufelek do piwka:-)))Moze byc na nim napisane ,,BARTUSZYSKO"... Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: ROZPRZA LEPSZA OD ZELOWA???SKAND SROOOOOTTT.! 18.08.03, 19:40 Odezwij sie!!!Poprosze pisemne wytlumaczenie kleski.... Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: ROZPRZA LEPSZA OD ZELOWA???SKAND SROOOOOTTT. 18.08.03, 19:56 bartuch napisał: > Odezwij sie!!!Poprosze pisemne wytlumaczenie kleski.... Drogi panie redaktorze... No coż...Jestem zdruzgotowany tą porażką, bo nie wiedziałem wcześniej nawet gdzie jest ta Rozprza. Po wytrzeźwieniu zabieram się do pracy nad podbudową morale mojego i mojej ...hm..hm..druzyny. Pierwsza bramka to karny "z kapelusza", druga to ewidentny spalony, a trzecia ...chyba się mój biedny zawodnik zapatrzył na Urbaniaka z Widzewa ,bo walnął sobie w ostatniej minucie tzw. "swojaka." W jednym zdaniu: ....Sędzia ch....!!!!! o! A redakcji to i tak dokopiemy! Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: ROZPRZA LEPSZA OD ZELOWA???SKAND SROOOOOTTT. 18.08.03, 20:00 Jeb.c sedziego, jak mniemam:-)))???Rozumiem, rozumiem, zachowujesz sie, jak wytrawny trener po porazce. O Urbaniaku nie wspominajmy, lubie chlopaka, ale niekoniecznie wtedy, jak gra w pilke. Bylem, widzialem, zalamalem sie. Upic sie, niestety, nie moglem, praca. Szykuj sily na Redakcje. Po meczu przedyskutujemy wszystkie kwestie przy kefirze:-))) Odpowiedz Link Zgłoś