ryhooo 20.08.03, 06:35 Obiecana gume cynamonowa zobowiazuje sie dostarczyc w pazdzierniku... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unikorn Re: GUMA CYNAMONOWA 20.08.03, 06:40 Cynamonowa guma do żucia to jest po prostu cudo, jakie udało mi się odkryć w ubiegłym tygodniu z tytuły wizyty pewnej znajomej nie z Polski... ;) Ktoś się może orientuje, czy u nas można kupić ten produkt? Ja nie widziałem, ale być może słabo się rozglądam albo to przyczyna, iż nie bywam w marketach... Jakby co - dajcie namiary :) Odpowiedz Link Zgłoś
ryhooo Re: GUMA CYNAMONOWA 20.08.03, 06:51 Ponoc w RP tego nie ma i wlasnie dlatego pewna osoba zobowiazala mnie do przeszmuglowania tego sepcyfiku w jak najwiekszych ilosciach zza oceanu. Odpowiedz Link Zgłoś
unikorn Re: GUMA CYNAMONOWA 20.08.03, 07:04 Dokładnie zza Atlantyku ;) Szczęściarze z nas, co doświadczą tego smaku ;) Jeżeli któryś z gumowych "koncernów" ;) wpadnie na to by rozpocząć produkcję i dystrybucję to gratuluję już teraz wyników sprzedaży! Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: GUMA CYNAMONOWA 20.08.03, 21:09 ryhooo napisał: > Ponoc w RP tego nie ma i wlasnie dlatego pewna osoba zobowiazala mnie do > przeszmuglowania tego sepcyfiku w jak najwiekszych ilosciach zza oceanu. > Ja też ciem, ja też ciem !!! Dostałam taka od koleżanki ojca (Niemcy) i ciotki(USA). Jest bossssssska! Odpowiedz Link Zgłoś
ryhooo Re: GUMA CYNAMONOWA 25.08.03, 10:14 Przywioze duzooooo i bede dzielil. Pozdroofka Ryhooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ingo Re: GUMA CYNAMONOWA IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 20.08.03, 08:13 TAka guma jest też w Niemczech i Holandii. W Polsce niestety nie widziałem choć rozglądam się za nią od dwóch lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: GUMA CYNAMONOWA IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 10:52 Mozna ja wylicytowac na Allegro :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy Re: GUMA CYNAMONOWA IP: *.Astral.Lodz.PL 21.08.03, 00:50 ryhooo napisał: > Obiecana gume cynamonowa zobowiazuje sie dostarczyc w pazdzierniku... trzymam za słowo... pozdro Prawy Odpowiedz Link Zgłoś