azamat_bagatov 10.02.08, 21:03 wczoraj zauważyliśmy, że brakuje jednej z gwiazd na piotrkowskiej. Została tylko ziemista dziura. Upadek łódzkiej "alei gwiazd" jest już faktem. Ktoś może wie co się stało? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markus.kembi Re: wyrwana gwiazda na Piotrkowskiej 10.02.08, 21:09 Tak, ja też to zauważyłem, jakiś miesiąc temu. Bardziej niż przyczyny zniknięcia gwiazdy interesuje mnie czyja to była gwiazda. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Gwiazda Machulskiego 10.02.08, 23:35 tu info: lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/805053.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azamat bagatov Re: Gwiazda Machulskiego IP: *.lodz.mm.pl 11.02.08, 11:22 Jednym słowem żenada. Ta cała aleja od dawna jest czymś zasmucającym. Na miejscu "uhonorowanych" zażądał bym usunięcia swojego nazwiska. Co to za honor być obsrywanym i obrzygiwanym przez całą łódzką psiarnię i menelię? Do tego ta tandetna cementowa kostka. Aleja jest powodem do wstydu dla tego miasta, na pewno nie ma się czym chwalić. Chciałbym nominować ją do czarnej kropy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: symaptyczny jaś Re: wyrwana gwiazda na Piotrkowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.08, 12:28 To miasto kompletnie zdycha. Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: wyrwana gwiazda na Piotrkowskiej 12.02.08, 09:55 a tam jest dużo kamer ???-( Odpowiedz Link Zgłoś
miau78 Re: wyrwana gwiazda na Piotrkowskiej 12.02.08, 10:01 Niewykluczone, ze zbieracze złomu się nią zaopiekowali. Odpowiedz Link Zgłoś
misiomis Re: wyrwana gwiazda na Piotrkowskiej 12.02.08, 10:32 miau78 napisała: > Niewykluczone, ze zbieracze złomu się nią zaopiekowali. Masz na mysli ZDiT? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=75532022&a=75538874 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azamat bagatov Re: wyrwana gwiazda na Piotrkowskiej IP: *.lodz.mm.pl 12.02.08, 11:31 właśnie nie rozumiem o co tak naprawdę chodzi w zalinkowanym tekście. Zarząd dróg usunął tę gwiazdę czy ją znalazł/odebrał złomiarzom? W każdym razie uważam, że to jeden wielki wstyd (kolejny) dla tego miasta i jego rzekomo reprezentacyjnej ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
miau78 Re: wyrwana gwiazda na Piotrkowskiej 13.02.08, 16:50 Nie, miałam na myśli tych panów, którzy żyją ze zbierania złomu i np. kradną fragmenty torów kolejowych. Mogą więc wyrwać gwiazdę z Pietryny. Odpowiedz Link Zgłoś
new_bigs A już myślałem 12.02.08, 12:04 że chcesz się nam jakimś donżuańskim wyczynem pochwa lić... Odpowiedz Link Zgłoś