Gość: Ryba IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.08.03, 17:41 Jako pierwszy głosowałem w sondzie i okazało się ,że na 100% wygra widzew. Czyz nie jestem zajebisty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zebek1 Re: Widzew gra z Odrą Wodzisław 22.08.03, 18:28 No tak.Rybski Andrzej i Lelo.Ale czy nie wiecie konkretnie kto zagra w podstawoeym składzie.Jak wiecie sporo waszych czytelników uczestniczy w przeróżnych grach związanych z Ligą Polską i takie informacje ucieszyłyby wielu z nich(w tym i mnie).Jeżeli istnieje taka możliwość(choć zdaję sobie sprawę,że nie siedzicie w głowach trenerów)to sugerowałbym i jednocześnie prosił o umieszczanie takich informacji,oczywiście w miarę możliwości.Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj Re: Widzew gra z Odrą Wodzisław IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.08.03, 02:50 zebek1 napisał: > No tak.Rybski Andrzej i Lelo.Ale czy nie wiecie konkretnie kto > zagra w podstawoeym składzie.Jak wiecie sporo waszych > czytelników uczestniczy w przeróżnych grach związanych z Ligą > Polską i takie informacje ucieszyłyby wielu z nich(w tym i > mnie).Jeżeli istnieje taka możliwość(choć zdaję sobie sprawę,że > nie siedzicie w głowach trenerów)to sugerowałbym i jednocześnie > prosił o umieszczanie takich informacji,oczywiście w miarę > możliwości.Z góry dziękuję. Nie martw się, Widzew to potęga i w jakimkolwiek składzie nie wyjdzie na mecz to i tak przerżnie z takim wjejskim klubikiem. Dzięki, drobiazg. Odpowiedz Link Zgłoś
zebek1 Re: Widzew gra z Odrą Wodzisław 23.08.03, 15:29 W ogóle nie rozumiem o co Ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj Re: Widzew gra z Odrą Wodzisław IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.08.03, 02:40 Gość portalu: Ryba napisał(a): > Jako pierwszy głosowałem w sondzie i okazało się ,że na 100% > wygra widzew. Czyz nie jestem zajebisty? Jesteś zajebisty, prawie tak bardzo jak działacze widzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Re: Widzew gra z Odrą Wodzisław 23.08.03, 21:11 I znów porażka. Czas najwyższy,żeby zaczeli wygrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Widzew gra z Odrą Wodzisław 23.08.03, 21:20 Tylko zwróć uwagę na to co, odpierdalał sędzia. Oczywiście, to nie tłumaczy kolejnej straty punktów w bieżącym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Re: Widzew gra z Odrą Wodzisław 23.08.03, 21:26 al-ki napisał: > > Tylko zwróć uwagę na to co, odpierdalał sędzia. > Oczywiście, to nie tłumaczy kolejnej straty punktów w bieżącym sezonie. <><><><><> A możesz bliżej coś powiedzieć o sędziowaniu, bo nie śledziłem całej relacji z meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azazello Grajewskiemu i Skrzydlewskiemu dziekujemy IP: *.client.attbi.com 23.08.03, 21:57 Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Grajewskiemu i Skrzydlewskiemu dziekujemy 23.08.03, 22:04 Jak widać, są też kibice pazerni na wynik. Dla mnie to Pawelec powinien nie pokazywać się na stadionie. Odpowiedz Link Zgłoś