glupie.pytanie 28.02.08, 13:52 Kim jest ten Zientarski, że takie wielkie hallo wokół niego? wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4971056.html 200km/h w miejscu gdzie obowiązuje ograniczenie do 50km/h - debil, psychopata czy kaskader? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dp Uniewinniony bedzie - słupy niosą śmierć! IP: *.toya.net.pl 28.02.08, 13:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: Uniewinniony bedzie - słupy niosą śmierć! IP: *.toya.net.pl 28.02.08, 15:30 Nie znasz sie- w tym wypadku muldy. Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: STOP wariatom drogowym !!! 28.02.08, 13:57 Może to taki event uzupełniający reklamę PZU, w której występuje razem z ojcem? Smutna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: STOP wariatom drogowym !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.08, 13:58 1) Jak nie wiesz, to sobie wygógluj; 2) Co ten wątek na wspólnego z forum Łódź? ps. Dobry nick. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus.camby Re: STOP wariatom drogowym !!! 28.02.08, 14:51 Gość portalu: aga napisał(a): > 1) Jak nie wiesz, to sobie wygógluj; Przecież, jak się domyślam, to było pytanie retoryczne. Jak nie wiesz, co to takiego, to sobie wygógluj ;-) > 2) Co ten wątek na wspólnego z forum Łódź? Może to, że został założony na forum "Łódź"? A czy słusznie i czy to jest odpowiednie miejsce - to już osobna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: STOP wariatom drogowym !!! IP: *.retsat1.com.pl 29.02.08, 06:32 Gość portalu: aga napisał(a): > 2) Co ten wątek na wspólnego z forum Łódź? Widać interesuje on część łodzian, ten temat i dlatego jest na forum Łódź. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Zanim dowiedziałam się, kto był kierowcą 28.02.08, 15:44 tego ferrari, które z prędkością 200km/godz. rozwaliło się w miejscu, w którym co i rusz coś się rozwala, i w którym jest ograniczenie prędkości do 50km, pomyślałam, że to jakiś idiota. Teraz uważam, że megaidiota. Jeśli się ocknie, jeśli uda mu się z tego wyjść, powinno mu być bardzo głupio. W kontekście swojej działalności, reklamówki PZU i telewizyjnych pogadanek o stylu jazdy, bezpieczeństwie, głupiej brawurze, wykazał się postępowaniem piramidalnie kretyńskim. (Ewentualnie może być z siebie, oraz swojej niecodziennej przygody niezwykle dumny. Również w przypadku śmiertelnego zejścia powinien być zadowolony. W końcu facet, który zanim nauczył się chodzić, umiał prowadzić, nie może umrzeć na wylew, zawał czy też niewydolność nerek. To byłby wstyd dopiero.) Życzę mu jednak przeżycia tego, hm, wypadku. Nie zapominajmy też o drugiej ofierze, która nie miała nawet szansy powalczyć o swoje życie. Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Zanim dowiedziałam się, kto był kierowcą 29.02.08, 08:46 Ale czy nie przyjemnie słychać niusa, że ktoś się akurat w ferrari rozbił? Czy nie łechcze miło świadomość, że wiatr nie tylko biednemu w oczy wieje? Co do głupoty tego faceta, to informowano, że w zeszłym roku miał bardzo poważny wypadek motocyklowy, i tylko cudem nic mu się nie stało. Czemu wtedy nie odebarno mu prawa jazdy? Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Ten aspekt sprawy nie przyszedł mi do głowy. 29.02.08, 09:05 Pewno dlatego, że takie ferrari jest dla mnie zjawiskiem zupełnie abstrakcyjnym. Równie dobrze mogliby się o ten filar rozwalić promem kosmicznym. Nawet chyba wolałabym, żeby był to prom. Łubudu byłoby lepsze. Poza tym gdzieś czytałam, że oni to auto do testów dostali. Czyli nie posiadali, lecz dysponowali. Dobra, żal mi obu facetów i naprawdę mam nadzieję, że Zientarski przeżyje, wróci do zdrowia i pomoże podobnym sobie narwańcom uniknąć jego błędów. Lubiłam te ich wspólne z ojcem pogadanki motoryzacyjne. Sondę, Kurka i Kamińskiego też lubiłam i nic to nie pomogło. Lubiłam duet Marek i Wacek. Lubiłam Chłopców z placu broni i też ch. Czyli lepiej się nie przywiązywać. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Ten aspekt sprawy nie przyszedł mi do głowy. 29.02.08, 09:12 Wyznaj, kogo jeszcze lubisz. Przynajmniej z osób publicznych. Może warto uprzedzić ich, o potencjalnym niebezpieczeństwie im grożącym?;) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Już boję się kogokolwiek polubić. 29.02.08, 09:18 A, przypomniałam sobie, od 30 lat lubię Hermaszewskiego. No, ten to by mógł się z fasonem rozp.ić! A masz jakieś życzenia w tym względzie? Może urzędującego premiera chciałbyś bym obdarzyła ciepłym uczuciem?;) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Już boję się kogokolwiek polubić. 29.02.08, 09:26 Hermaszewski... Hm. On widział Anioły. Sam osobiście słyszałem jak zwierzał się o tym pani Drzyzdze. Program poważny,to i picu ze strony pilota-kosmonauty być nie mogło. Że miłujesz pana Cudotwórcę nie wątpię. Te jego oczy... Ale jemu chyba nic gwałtownego nie grozi. Zgodnie z pewnym polskim powiedzeniem, o tym kto ma szczęście;) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: hehe. 29.02.08, 09:43 Ja tam, ogólnie rzecz biorąc, ludzi lubię. Nie będę więc w Twoim imieniu wskazywał skazańców. Nieźle sobie to wykoncypowałaś, ale nie dam się na to nabrać. Sama sobie odpowiadaj za wbijanie w laleczkę szpileczek;) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 E, przeceniasz moją koncypację. 29.02.08, 09:56 Niczego przeciw nikomu nie uknułam, albowiem całą intelektualną moc skierowałam obecnie na wypełnienie zeznania podatkowego. 800 do zwrotu, nie chce wyjść inaczej. I zła jestem, bo nie lubię nadpłacać, i cieszę się, bo niczym z nieba 8 setek mi leci. I zachodzę w głowę na co wydać tę kwotę. Na ferrari mi chyba nie wystarczy. Ale na wyklepanie prawego błotnika skody już tak:) I na migacz:) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: E, przeceniasz moją koncypację. 29.02.08, 10:04 Heh! Też spodziewam się paru złotych do zwrotu. Jednak niczego klepać nie będę. Najwyżej kogoś mogę. Natomiast Twoje pierwotne wyznanie, o nieszczęściach dotykających osoby cieszące się Twoją sympatią, kazałoby ostrożnemu wywołać u Ciebie sporą do siebie niechęć. Dlatego bez żadnego oporu spytam: czy przypadkiem na drugie imię nie masz Jonasz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: E, przeceniasz moją koncypację. 29.02.08, 12:58 > Jednak niczego klepać nie będę. > Najwyżej kogoś mogę. Jeden w Olsztynie za duzo klepal, doradzam ostroznosc. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: E, przeceniasz moją koncypację. 29.02.08, 13:10 Jeżeli już dopuszczę się tego procederu, to wyłącznie za obopólną zgodą;) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: E, przeceniasz moją koncypację. 29.02.08, 13:23 Zona pewnie da sie namowic, w innych przypadkach wciaz zalecam ostroznosc. I mala uwaga, ostatnio artystka sredniego pokolenia rozwiala pewien mit: "Nie to Nie, mowie NIE, gdy mysle Nie". Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: E, przeceniasz moją koncypację. 29.02.08, 13:27 Nie przewiduję - innych przypadków;) Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Ten aspekt sprawy nie przyszedł mi do głowy. 29.02.08, 09:21 No ferrari do testów może i było. Może i był też inny ton przedstawiania tej wiadmości przed ogłoszeniem, że znany dziennikarz nim jechał? Teraz to już tylko komisja śledcza mogłaby to wyjaścić:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Właśnie w tefałenie mówią o wypadku. 29.02.08, 09:26 Właściwie mówią o "Maćku" i że krew potrzebna. Szef Antyradia siedzi i jakiś kierowca rajdowy. Nie wiadomo kto prowadził. Biegli ustalają. Gubienie się w domysłach, jak to możliwe, że stracił panowanie, skoro Maciek jest tak fantastycznym kierowcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Właśnie w tefałenie mówią o wypadku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 12:47 Wiadome jest powszechnie,że świetni kierowcy nie muszą jeździć przepisowo... szczęście w nieszczęściu,że przy okazji pieszych nie pozabijał albo innych kierowców... Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Właśnie w tefałenie mówią o wypadku. 29.02.08, 13:02 O ile dobrze znam te trase, to jesli piesi, to raczej tacy co w tym miejscu ida zaplic lampke dla ofiar wypadkow. Mulda go wykonczyla i twarde zawieszenie, tak wiesc stoliczna niesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Właśnie w tefałenie mówią o wypadku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 14:48 No wiesz,obawiam się że słupy które wpadły rozpędzone z ogromną prędkością na przepisowo jadące w tym miejscu ferrari też miały spory udział w tym zajściu. Jeżeli tak dużo ludzi chodzi tam stawiać świeczki, to następne ofiary bezczelnej muldy same pakują się w kłopoty... Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Właśnie w tefałenie mówią o wypadku. 29.02.08, 14:56 No i te 200 na godzine...W miescie! To sie brawura nazywa? Moja kolezanka miala kiedys dewize: "Wole raz w zyciu zaplonac, niz lata sie tlic".Moze niektorzy, tak wola? Odpowiedz Link Zgłoś
miejskie_narty Re: Właśnie w tefałenie mówią o wypadku. 29.02.08, 16:08 No i co, zapłonęła ta Twoja koleżanka, czy na gadaniu się skończyło?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: Właśnie w tefałenie mówią o wypadku. IP: *.toya.net.pl 29.02.08, 17:23 A tak, zapala sie co dwa lata. Tyle ile trwa najbardziej plomienny okres w zwiazku... W innych dziedzinach nie slyszalam, zeby jakos zablysla, sorki zaplonela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Właśnie w tefałenie mówią o wypadku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 20:35 Coż, trzeba jej kupić czerwone ferrari :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nett1980 Re: Właśnie w tefałenie mówią o wypadku. IP: *.toya.net.pl 29.02.08, 21:10 Tamten mial pozyczone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Właśnie w tefałenie mówią o wypadku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 00:27 Nie pożyczone tylko własne. Tylko ten co przeżył miał je dla niego przetestować :) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Właśnie w tefałenie mówią o wypadku. 01.03.08, 00:32 "Ferrari 360 modena, którym rozbili się Maciej Zientarski i Jarosław Zabiega, nie należało do żadnego z nich. Właścicielem auta był znajomy Macieja Zientarskiego, który kupił je zaledwie kilka dni wcześniej i poprosił znanego dziennikarza o potestowanie. Nadal nie wiadomo kto prowadził samochód w momencie wypadku." Chyba, ze jestes lepiej poinformowana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Właśnie w tefałenie mówią o wypadku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 01:06 Acha. Czyli nie jestem na bieżąco. W tv coś innego mówili. Ale od wczoraj njusy popoprawiali i nie zdażyłam ich przeczytać. Za dużo roboty z reinstalką windowsów... Zaraz się okaże,że tego ferrari w ogóle nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m00 Czekajta aż zdechnie. IP: *.retsat1.com.pl 28.02.08, 16:41 Pewnie będzie żałoba narodowa... Tak czy siak śmierć poj... drogowym! Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: STOP wariatom drogowym !!! 28.02.08, 19:15 Zientarski to syn Zientarskiego.. ;) obaj dziennikarze, z tym, że ojciec z długoletnim stażem, znany z moto-programów w TV.. 200km/h na terenie miasta... - za to powinno się odbierać prawo jazdy..palant! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Musieliby połowie miasta zabrać.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 01:15 Musieliby połowie miasta zabrać. Na tej trasie oraz wielu innych codziennie chłopy sobie wyścigi urządzają. Jak jechał 200 to bardzo wolno. Zazwyczaj jeżdżą w okolicy 250-300. U mnie w okolicy ścigają się motocykliści. Od 23 do rana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łazienka Re: Musieliby połowie miasta zabrać.... IP: *.toya.net.pl 01.03.08, 19:07 Połowa miasta jeździ samochodami umożliwiającymi rozwinięcie prędkości 250 - 300 km/h? W środku dnia? W Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Słyszałam,że jego Ferrari napadły niespodziewanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 01:11 słupy od wiaduktu we współudziale z garbem na asfalcie... planowane są pierwsze aresztowania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Dałabyś sobie spokój z takimi dennymi komentarzami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.08, 13:32 Lepiej idź pofotografuj koparki. Przedtem zastanów się (to nie boli) tylko nad jedną rzeczą: czy chciałabyś, żeby inni tak pisali o tobie, gdyby to tobie coś podobnego się zdarzyło. Jak już pomyślisz, daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani ciekawe czy jakby przy okazji zabił kilka 29.02.08, 08:23 postronnych osób czy media tez by się tak użalały. Życzę mu pozdrowia do zdrowia - jak każdemu - ale mam nadzieję, ze po tym otrzyma odpowiednia karę, z więzieniem włącznie. Żeby ochłonął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dp Otylia nie siedzi on tez nie bedzie IP: *.toya.net.pl 29.02.08, 08:30 i jak O. w reklamach bedzie wystepowal, tyle, ze na wozku... Odpowiedz Link Zgłoś
aaa202 Gdybyś zaś to Ty prowadził 29.02.08, 08:37 to dziennikarze zeżarliby Cię (w kaszy). Że głupota, że brawura (może nawet "młodzieńcza brawura", ale chyba się już nie załapujesz), że warcholstwo, prowincjonalny szpan i niedostosowanie stylu jazdy do warunków. Paru warszawiaków wprost stwierdziłoby, żeś wieśniak, że po mieście nie umiesz jeździć, że popisówę możesz urządzać u siebie na gumnie albo pod "markietem", że ojce ziemię sprzedali i kupili samochód, ale na rozum już im zabrakło itd. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: STOP wariatom drogowym !!! 29.02.08, 10:44 Obaj jezdzili przeswietnie to moze na stopa kogos wzieli i dali mu poprowadzic? A moze to ferrari bylo podrobka, co to je na Sycylii skrecali i jakas srubecka puscila? Albo kierowca kichnal? Albo mial czkawke i pasazer zrobil mu "huuu!"? Tysiace mozliwosci. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
big_news A tak w ogóle to... PiS nie rządzi, 29.02.08, 11:05 a tu ludzie na drogach giną. Co na to phemieh Tusk, co to tak płomiennie wypominał Kaczorowi tysiące zabitych w samochodach rocznie? Będzie jakiś komunikat rządowy w tej sprawie, czy nie? Czy phemieh Tusk przedstawi statystyki policyjne za okres 100 dni rządzenia? Teraz mniej, więcej czy tyle samo kierowców przenosi się na niebiańskie łąki co w ostatnich dwóch latach? Czy Cud Tuski nastąpił w tym względzie, czy jeszcze trzeba na niego poczekać? Ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiSofobia A tak w ogóle to... PiS nie rządzi, ale i tak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.08, 12:50 to wina PiSu :D Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: A tak w ogóle to... PiS nie rządzi, ale i tak 29.02.08, 13:13 Nooo... jaha!:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: A tak w ogóle to... PiS nie rządzi, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.08, 12:50 Dałbyś sobie siana z tym łączeniem polityki ze wszystkim. Przynajmniej raz. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: A tak w ogóle to... PiS nie rządzi, 29.02.08, 13:12 Ale przyznasz, że to phemieh Cudotwórca jako pierwszy wyjechał z takim łączeniem tego z owym? Ja tylko nie chcę być gorszy... Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: A tak w ogóle to... PiS nie rządzi, 29.02.08, 13:24 Ten garb na drodze straszy juz nie jedna kadencje... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: A tak w ogóle to... PiS nie rządzi, 29.02.08, 13:27 Tym bardziej dziwię się bezdennej głupocie kierowcy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sj Re: A tak w ogóle to... PiS nie rządzi, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.08, 13:35 nett1980 napisała: > Ten garb na drodze straszy juz nie jedna kadencje... hahaha no to "se" wytłumaczenie znalazła:D Szkoda, że nie wspomniałaś o znakach nakazujących ograniczenie prędkości w tym miejscu do 50km/g! Następna dyletantka, co to wypadki tłumaczy wszystkim, tylko nie brawurą kierowcy. Po kolizji św.Otylii co niektórzy chcieli drzewa rosnące wzdłuż dróg wycinać, bo to podobno ich wina była:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: A tak w ogóle to... PiS nie rządzi, 29.02.08, 14:19 Oceniasz wypowiedz wyrwana z kontekstu. Jesli sie jednak dobrze bawisz, to OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia to jesteś właśnie cały ty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.08, 13:30 inni mogą bredzić, to i ty też będziesz bredził. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: to jesteś właśnie cały ty 29.02.08, 13:38 Wygląda na to, że coś cię zabolało. To może udaj się do lekarza albo i Cudotwórcy jakiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diogenespies Wine ponosi Ferrari, słup i garb na drodze... IP: *.toya.net.pl 29.02.08, 14:52 Swoja droga jedna ksieżniczka, jakis czas temu tez na słupie zakończyła swoja kariere.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Re: Wine ponosi Ferrari, słup i garb na drodze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 20:35 Ale ją gonili paparazzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diogenespies Re: Wine ponosi Ferrari, słup i garb na drodze... IP: *.toya.net.pl 01.03.08, 11:33 nie chodzi o to by zlapac a o to by gonic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavinka z nielogu Muldzie oraz słupom za współudział grozi ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 20:47 8 lat... wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,4977311.html "Taki czyn jest zagrożony karą do 8 lat więzienia." Odpowiedz Link Zgłoś
iszkariota Re: STOP wariatom drogowym !!! 01.03.08, 09:24 glupie.pytanie napisał: > Kim jest ten Zientarski, że takie wielkie hallo wokół niego? > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4971056.html 200km/h w miejscu > gdzie obowiązuje ograniczenie do 50km/h - debil, psychopata czy kaskader? Niestety, drogi zapełnione są...szybkimi samochodami: deser.gazeta.pl/deser/1,83454,4975273.html Odpowiedz Link Zgłoś