Dodaj do ulubionych

Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie

• Gość: Adam Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 07.09.08, 08:29
      nawiązując jeszcze do Katowic to pamiętam jak wszyscy siedzieliśmy w
      jednym hotelowym pokoju i napitalalismy browary,a Juruś w samotności
      w oddzielnym pokoju siedział i się brandzlował.to chyba rodzinna
      tradycja,odizolowac się od ogółu i zamknąc się w swoim prywatnym
      świecie,pośród czterech ścian...Nie wróże nic dobrego na
      przyszłośc,zero kolegów już masz,rodzinka wywieszana PERSPEKTYWA W
      AGACIE WĄTPLIWA tylko linka kochana pozostaje,ciekawe czy wszyscy na
      tej samej dyndali,dziedziczyli liny z dziada pradziada...?hehhehe
      hehheheh ale mam beke bez kitu...weź no coś napisz na swoja obrone
      najlepiej,że wszystko co dzisiaj napisałem to nie prawda o
      katowicach itd...czekam tylko jak mocodawcy z warszawy zaczną czytac
      to forum i zobacza kto siedzi za biurkiem w łodzi jako
      koordynator.Agata to ostatnia deska ratunku także kłam i walcz o
      posade buhahaahhahah pisz coś szmato bo Cie przecwele
      • Gość: pan i władca Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 07.09.08, 09:02
        chyba kupię sobie blue connecta żeby w każdym miejscu w każdej
        chwili jechac po tej szmacie,naprawde sprawia mi to zaaajebista
        radochę,jak się mota i kłamię żeby go tylko nie wyśmiali kolejny raz
        w pracy,chłopaki powiedzieli,że się złożą na jakiś dezodorant bo
        normalnie czasami bufa od niego jak z obory,a sam tam nie pracuje
        przecież,już sanepid podobno pytał co tak jebie w tym salonie,a to
        tylko juruś jak spał tak przyszedł do pracy bo śpi w ubraniu i te
        fugi między zębami,chyba puszcze pawia zaraz bez kitu...powinno się
        go jak w wytrzeźwiałce lizolem i szlauhem potraktowac to może by ten
        odór na godzine zlikwidowali.chłopak ogarnij się wreszcie bo w końcu
        załadują cie na pake tego sprintera i wylądujesz gdzieś wśród swoich
        na jakiejś hodowli trzody chlewnej lub bydła...tylko tu nie pisz,że
        zacząłeś się pucowac częściej tzn. co kwartał bo itak nikt nie
        uwierzy.aha i nie zapomnij napisac,że robię błędy ortograficzne
        ŻENADA
        • Gość: adamo to buc Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.134.* 07.09.08, 10:22
          nadal żenujące błędy i nie wiem czemu to dla ciebie taka tajemnica czemu z toba
          nie pilem, ja po prostu z bucami i bydlem nie pije, dzieki za te wpisy ,
          bedziemy mieli znow fajny poniedziedzialek, jestes nieoceniony jako błazen,
          cieszą mnie twoje próby zrobienia mi przykrosci, ale kulą w płot. sam sobie
          robisz krzywde
          • Gość: buuuu adaś stara się być złośliwy IP: 212.183.134.* 07.09.08, 10:30
            i tak jak ze wszystkim co robi nie udaje mu się, no nie da rady, jeśli się
            człowiek nawet pisać i czytać nie nauczył, i płacz dalej po agacie smutasku,
            każdy tu widzi dostaleś czas i miejsce i peniawka, a szczekać możesz na mnie
            twoja psia natura uniemożliwia ci inne zachowania, szkoda że nie mam twego
            zdjęcia bo bym tu wrzucił, i żadem komentarz już nie potrzebny, płacz dalej,
            swoją drogą wcześnie wstajesz żeby się wypłakać, nadal zapraszam do agaty na
            koniec pracy, tak bardzo nie dostaniesz, nie bój się
            • Gość: Adamo Re: adaś stara się być złośliwy IP: *.toya.net.pl 07.09.08, 12:16
              buhahahahhaaha polew...buhahahahahhaha może mały komentarz do
              katowickich niuansów??? buhahahhahaha z kogo tu się beda smiac
              buhhahahhaahaha BRUDAS I ODLUDEK I TYLE ŚMIECHU WARTE BUHAHAHHAH
              JAKOS MNIE NIE OBRAZIŁEŚ TUMANIE ZA TO JAK WYDAJE MI SIĘ,ŻE
              POJECHALEM Z TOBA JAK Z PSEM BUHAHAHAHA
    • Gość: Adam Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 07.09.08, 12:33
      i dlaczego miał bym płakac po Agacie zastanów się,mam juz od dawna
      nową prace,kasa dwa razy taka jak w szmacie,więc gdzie tu sens?
      jestem tu tylko dla ciebie,żeby ci dosrywac i ponirzac je...y
      konfidencie tylko i wyłącznie po to
      • Gość: adamo to trep Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.136.* 07.09.08, 13:46
        i znowu te urocze błędy w każdym wpisie, poczytaj siebie dowiesz się za co
        wyleciałeś, za obrabianie dupy i plotuchowanie jak ciota, a jeśli chodzi o wałki
        to najlepsi koledzy cię podpieprzyli bo mieli cię dość, i płacz nadal smutasie,
        fakt jedziesz jak z psem bo tylko do tego się twe szczekanie sprowadza, ale
        wiele psów umie pewnie lepiej pisać i jeździć samochodem to z pewnością, zresztą
        sam chciałeś czas i miejsce i speniałeś od razu co widać, a co do twej
        frustracji każącej ci nienawidzić wszystkich nad tobą... no jak taki trep co
        nawet pisać nie umie mógłby awansować, od kiedy odszedłeś nawet kumple mają z
        ciebie w pracy ubaw, plotuchuj dalej jak ciota, a w przyszłym tygodniu
        niespodzianka, korci mnie żeby ci ją już teraz zdradzić ale poszczekaj jeszcze
        bo to mi humor poprawia i utwierdza w przekonaniu że rekrutacja w agacie była
        faktycznie do luftu w czasie kiedy cię przyjęli, teraz już nie byłoby to
        możliwe, naprawdę chłopie uroczy jesteś, a co do twojej nowej pracy dokładnie
        tak samo jest jak z twoim kozakowaniem, lipa wielka
        • Gość: Adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 07.09.08, 15:06
          niespodzianka...?hmmm pewnie pod...łeś reszte chhłopaków i wszyscy
          teraz polecą ze starego składu...dla mnie to żadna niespodzianka,że
          jesteś sprzedajnym konfidentem...napewno masz firefoxa bo takie
          buraki nie umieją czytac,a co dopiero pisac,więc pisz dalej,wali
          mnie to konfituro zakłamana
        • Gość: adam Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 07.09.08, 15:12
          powiem tak gdybyś nie był konfidentem to już dawno bym Ci skopał ten
          paskudny ryj bo mam juz jedne zawiasy za takiego posrańca więc chcąc
          nie chcąc nie mógł bym Cie stłuc,każdego innego pewnie tak,ale
          konfidenta,który z płaczem poleciał by na psy raczej nie...hehehhe
          czy to jest jasne buraczyno?niestety pozsotaje mi wytykanie ci
          twojego dziadostwa itd...aha i nie kłam o chłopakach bo skoro jesteś
          taki biegły w pisowni to pewnie przeczytałeś,że mam z nimi kontakt,a
          jak któryś jeszcze jest dla Ciebie w miare miły to tylko dlatego,że
          pewnie jeszcze nie znalazł innego miejsca pracy bo wszyscy
          szukają...hehehehhe oprucz ciebie hehhe ciekawe dlaczego...?
          odpowiedz jest prosta,nikt nigdzie nie przyjmie kogoś z takim
          wyglądem i statystyką wieszalności w rodzinie buhahahhaha
        • Gość: Adam Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 07.09.08, 15:18
          niespodzianka?już sie nie mogę doczekac...może zrobisz wszystkim tą
          przyjemnośc i targniesz się na line...hehhehe
          • Gość: adamo analfabeta Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.136.* 07.09.08, 15:26
            twoi koledzy powiadasz, no tak w twarz ci tego nie powiedzą ale śmieją się za
            twoimi plecami w najlepsze, nadal nie umiesz pisać i nadal chcesz mi zrobić
            przykrość i nadal tchórzysz, a zawiasów za zwiewanie nie dają, pewnie za
            poprzednie złodziejstwa dostałeś bo sprytny jesteś jak dziurawy but, ci sami
            koledzy co z toba gadaja teraz w najlepsze cie podpieprzają, no cóż, ale skąd
            tak mało rozgarnięty buc może o tym wiedzieć, czas i miejsce ci podałem, nie
            moja wina że tchórz z ciebie adamo nie moja, szczekaj dalej piesku, tak ci rozkazuję
            • Gość: adam Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 07.09.08, 15:31
              rozkazywac to możesz swojej matce,żeby klękała i ssała kutasi
              łbie...więc który mój kolega niby sprzedawał...?Łukasz S?napewno
              nie,Rafał Z napewno nie...nie wiem kto tam jeszcze został oprucz
              nich chyba tylko Hyra buhahahha
              • Gość: adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 07.09.08, 15:35
                jeżeli próbujesz ode mnie coś wyciągnąc w sensie jakieś info o
                chłopakach żeby ich sie pozbyc skłucając nas to ci sie to nie uda za
                tempy jesteś...wogóle od poczatku wydaje mi sie,że to ktoś inny
                pisze,taka składnia a sorry zapomniałem o firefoxie
              • Gość: adaś analfabeta Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.136.* 07.09.08, 15:37
                oprucz- to było niezłe, grzeczny piesek, szczekaj dalej, no już dawaj, to rozkaz
                • Gość: adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 07.09.08, 15:41
                  dawaj to do starej krzycz desperacie,wisielcu...buhahahhaha
              • Gość: pan jurka Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 07.09.08, 15:40
                jureczku za prosty z ciebie chłopaczyna żeby ze mną dyskutowac bo
                próbujesz coś tu cwaniaczyc...jesteś wspaniałym koordynatorem więc
                sam dochodź jakie zdanie mają o tobie chłopaki,ja swoje wiem a ty
                kłamiesz już kilka razy złpałem cie na kłamstwie wiec spływaja te
                posty po mnie totalnie,a ty siedzisz usrany i modlisz sie zeby nikt
                z wa-wy tego nie przeczytał bo polecisz na pysk...także kto tu ma
                sie bac i kogo chyba jest jasne...
                • Gość: adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 07.09.08, 15:43
                  pewnie bez firefoxa sam sie nawet nie podpiszesz...powinieneś sie
                  nazywac Jerzy Stolarczyk by Firefox buahhahahah analfabeta po co
                  sie przyznawałeś do tego firefoxa teraz jade z tobą jak z bezdomnym
                  psem buahhahha
                  • Gość: adam Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 07.09.08, 15:49
                    nie chce mi sie juz pisac,jutro cie dokończe gnoic,a moze
                    pojutrze...pozdrowionka dla twojej mamy zaraz ma wpaśc opie...lic mi
                    gałę :)
                  • Gość: adamo analfabeta Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.136.* 07.09.08, 15:53
                    skłucając- to było najlepsze, dobry piesek szczekaj dalej, i tak nie przyjdziesz
                    tchórzu więc widać kto tu desperat, szczekaj dalej, miło żeś taki posłuszny, a
                    co do zawiasów to ty masz zawiasy w główce od urodzenia i nie ma szans na to
                    żebyś sie odwiesił, no szczekaj już dalej, to rozkaz
                    • Gość: adaś analfabeta Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.136.* 07.09.08, 16:04
                      czyżby ci znowu stara komputer zabrała? no trudno i tak wystarczająco na dziś
                      robiłeś z siebie idiotę a to jedyny twój prawdziwy talent, i nie bój się przyjdź
                      przecie takiemu kozakowi to chyba krzywdy wielkiej nie zrobię, możesz też znowu
                      znaleźć jak z tymi zawiasami jakieś lipne wytłumaczenie swojego tchórzostwa, bo
                      to żeś plotuch bezjajeczny to w sumie nic nowego, i pamiętaj dużo szczekaj
                      • Gość: adam Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 85.89.162.* 07.09.08, 16:12
                        masz racje boje sie,ale o twoje zdrowie i moja wolnosc,taka jest
                        prawda dobrze o tym wiesz patrząc w lustro jak wogóle je masz...
                        • Gość: adaś analfabeta Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.136.* 07.09.08, 16:20
                          ależ nie bój się piesku, tych z żółtymi papierami nie zamykają, jak pokażesz
                          wydruk z tego co tu napisałeś to jesteś bezpieczny, i znajdź lepszy wykręt
                          trzęsiportku, szczekać możesz, lata mi to, a w ryj dostać nie chcesz, to masz w
                          sumie psi instynkt samozachowawczy ale niewiele wiecej niestety, poszczekaj
                          jeszcze reksio zanim ci stara kompa jak zwykle zabierze
                          • Gość: adam Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 85.89.162.* 07.09.08, 16:23
                            reksio to miał na imie twoj stary zanim zadyndał,taka miał melinowa
                            ksywe buhahahha,nie gadam z ludźmi z patologicznych rodzin..papa
                            BURKU
                            • Gość: adaś analfabeta Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.136.* 07.09.08, 16:29
                              a ty wciąż to samo, zawias na mózgu kompletny burasie ale miło że wreszcie sie
                              słuchasz i szczekasz na rozkaz, pamiętaj synku, nikt cię na smycz nie weźmie za
                              to że ci pupę skopię, możesz przyjść spokojnie i szczekaj jeszcze, chyba że cię
                              stara do budy zagoniła
                              • Gość: adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 07.09.08, 16:38
                                piszesz o beznadziei moich postów...!!!POCZYTAJ SWOJE EHHH SZKODA
                                PRĄDU
                                • Gość: adamo analfabeta Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.136.* 07.09.08, 16:44
                                  zapomnialeś bucu poszczekać o sznurku, szczekaj dalej bo jak się stara
                                  zorientuje to będzie tydzień bana na kompa i znowu będziesz musiał do cafe
                                  internet latać, daj głos reksio no już, i nie peniaj przyjdź ja mam litość dla
                                  czworonożnych
                                  • Gość: adaś reksio Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.136.* 07.09.08, 16:47
                                    i nie bój się o wolność, w ciuchach cię hycel nie pozna i do schroniska nie
                                    odwiezie, szczekaj już dobry piesek
                                    • Gość: adaś reksio Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.136.* 07.09.08, 17:07
                                      nie chcesz szczekać, to do budy, mnie tam bez różnicy, poczytam poprzednie wpisy
                                      też będzie wesoło, i przełam ten strach niech cię nie paraliżuje nie możesz być
                                      tchórzem do końca życia, chyba że chcesz, twoi koledzy to czytają i myślisz że
                                      co oni na te twoje ściemy??? będziesz latał za frajera jeszcze większego niż
                                      teraz o ile to wogóle mozliwe, czekam na nowe szczekanie z niecierpliwością i
                                      nie zapomnij o sznurku, miłego siedzenia w budzie
                                      • Gość: właściciel psa uwaga zginął pies IP: 212.183.136.* 07.09.08, 23:58
                                        rasy kundel bury wabi się adaś jest bardzo tchórzliwy, prawdopodobnie ma
                                        wściekliznę i szczeka na sznurek ostatnio był widziany w okolicach salonu
                                        meblowego agata dla znalazcy nagroda, hehe
                                        • Gość: Adam Re: uwaga zginął pies IP: *.toya.net.pl 08.09.08, 17:10
                                          JERZY STOLARCZYK vel KRÓL DEBILI bez kitu za młodu pogryzł Cie
                                          pewnie pijany ojciec i została trauma...szok czytaj co piszesz,ja
                                          pisze prawde,a Ty jakieś bzdury o psach...NA LINE SIUSIAKU
        • Gość: adam Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 07.09.08, 15:21
          o jakim Ty tumanie awansie pisałeś,wskoczyłeś smrodzie na
          koordynatora bo Marek Cie polecił i tyle,tylko,że później pozbyłeś
          się go bo zrobił się niewygodny,sam chciałeś rządzic tym
          nawigatorem,doprowadziłeś do takiej atmosfery,że kolejny koordynator
          Marcin sam się zwolnił,z nim tez mam kontakt także buraczku,folguj
          bajerkę bo znowu kłamiesz hehhehe
        • Gość: adam Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 07.09.08, 15:23
          pisz w normalnym explorerze to zobaczymy trepie jakie bedziesz
          sadził babole w pisowni...do czytania też masz jakiś programik...????
          buahahahhahahahahhahahahahhah
      • Gość: adamo analfabeta Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.136.* 07.09.08, 13:52
        żeby ci dosrywac i ponirzac- to mój ulubiony fragment twojej pisaniny, takich
        błędów to nie robią siedmiolatki w szkole, to się nazywa PONIRZAĆ, przestań się
        bucu kompromitować, zainstaluj sobie firefoxa to będziesz miał automatyczną
        korekcję błędów bucu, do budy szczekać pacanie
    • Gość: ADAŚ Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 08.09.08, 17:19
      WIĘC SPRAWA WYGLĄDA NASTĘPUJĄCO TOTALNIE WALĄ MNIE TWOJE CHORE
      TRAUMATYCZNE PRZEZYCIA I TO CO PISZESZ,WCHODZE TUTAJ ZEBY CI SRAC
      CORAZ BARDZIEJ I BARDZIEJ I WIDOCZNIE Z DOBRYM SKUTKIEM BO KIEDYŚ
      BYŁEŚ GRZECZNIEJSZY WIĘC MOJE POSTY JAKOŚ WPŁYWAJĄ NA TWÓJ ZORANY
      BERET...I NIE KŁAM TYLE O CHŁOPAKACH Z AGATY BO ONI UMIEJĄ CZYTAC I
      WIEDZĄ,ŻE TO CO JA PISZE TO PRAWDA,A TWOJE POSTY TO STEK
      KŁAMSTW...JESZCZE TROCHE CI PODOCINAM I STANE SIE SMOKIEM
      WAWELSKIM,WIEDZ WIĘC,ŻE BAWI MNIE TO DO ŁEZ ZAPODAWAJ LINOSKOCZKU
      DALEJ,LUBIE W WOLNEJ CHWILI POCZYTAC SOBIE TWOJE KŁAMSTEWKA I
      PODOSRYWAC CI PRAWDĄ,KAŻDY O TYM WIE WIĘC...SŁUCHAM
      • Gość: właściciel psa Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.136.* 08.09.08, 17:26
        no i znalazł się i dalej szczeka o sznurku, ale nadal tchórzysz, tak, a teraz
        szczekaj, daj głos skoro już się odnalazłeś piesku
        • Gość: adaś Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 08.09.08, 17:30
          TY ODPISUJ TUMANIE NA POSTY A NIE SZCZEKASZ JAK USRANY BRUDNY KUNDEL
          BUHAHAHHA
          • Gość: adaś Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 08.09.08, 17:32
            SWOJĄ DROGĄ TO OD WCZORAJ NIC NIE PISAŁEM I PO 5 MINUTACH OTRZYMUJE
            ODPOWIEDŹ NA SWOJEGO POSTA,COŚ W TYM JEST SIEDZISZ TU WIDZE NON
            STOPER...SZOK TAK TRZYMAJ BUHAHAHAHA
            • Gość: ADAŚ Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 08.09.08, 17:33
              MAM WYŚMIENITY UBAW TYM BARDZIEJ,ŻE TWOJA STARA KLĘCZY POD BIURKIEM
              I WIESZ CO ROBI... :))) TO CO TOBIE CODZIENNIE
        • Gość: właściciel psa Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.136.* 08.09.08, 17:34
          i fakt piszesz prawdę na przykład o tym że w pracy zajmowałeś się głównie
          obrabianiem dupy jak baba i plotami, że kradłeś (to ten wpisik o drugiej pensji
          ale jak zwykle przesadziłeś) oraz że nie umiesz pisać i jesteś cykor jest to
          faktycznie cała prawda o tobie sam już więcej nic dodać nie mogę a teraz twój
          ulubiony tekst o sznurku buraku, dalej szczekaj jak pan ci każe
          • Gość: ADAM Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 08.09.08, 17:45
            NIE SKOMENTUJE KOLEJNYCH KŁAMSTEWEK PINCZERKA...SWOJĄ DROGĄ TO
            ZAJMIJ SIĘ JAKIMŚ CZATEM JEST TAKIE COŚ "GEJE I LESBIJKI" CZATERIA-
            INTERIA COŚ TAKIEGO WPISZ LUBIE DYMAC MAME I BEDZIESZ MIAŁ TŁUMY
            WIELBICIELI,TUTAJ KARIERY NIE ZROBISZ KŁAMIĄC O SWOIM PANIE ADAMIE.W
            KOŃCU PAN SIE ZDENERWUJE I UTOPI W BECZCE,SZKODA,ŻE NIE MOGĘ CIE
            STŁUC,WIERZ MI KŁAMCO,ŻE NAPRAWDE NIE MOGĘ BO TO BY BYŁA RECYDYWA NA
            KONFIDENTACH BUHAHAHAHHA ŻEGNAM OZIĘBLE.JAK BĘDZIESZ NIEGRZECZNY TO
            ODWRÓCE CI OBROŻE HEHHEHE DO NASTĘPNEGO RAZU BUZIAKI
            PEDAŁKU,RÓŻOWY PINCZERKU...P.S NAPLUJ OJCU NA GRÓB ZA TO POGRYZIENIE
            BUHAHAHAH DO JUTRA ZŁOMIARZU
            • Gość: właściciel psa Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.136.* 08.09.08, 19:45
              no bo jak tu skomentować skoro to tylko streszczenie tego co sam napisaleś,
              naprawdę słodko robisz z siebie idiotę, i nie tłumacz się tak głupio bo taka z
              ciebie recydywa reksiu jak dziewica orleańska, czyżbyś dostał wyrok za
              spieprzanie w takim tempie że cię fotoradar złapał??? szczekaj dalej bucu, ten
              tekst z biurkiem zajebisty, wszyscy ci zazdroszczą tego ubawu serio, masz farta
              chłopie, a teraz coś napisz jak każdy burak o sznurkach pluciu i grobach, w
              robieniu z siebie idioty nie masz sobie równych, jesteś nawet lepszy niż
              kononowicz, jeszcze parę szczeków i będziesz gwiazdą w necie, wrzuć jakiś filmik
              jak na mnie flugasz i podeślij link jak możesz wszyscy na pewno będą wdzięczni
              • Gość: właściciel psa Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.134.* 08.09.08, 21:02
                no już się tak nie bój, przecie zawsze się jakoś nad tobą litowałem to i teraz
                ci krzywdy nie zrobię, przecie psy nie odpowiadają karnie więc recydywa nie
                grozi, spokojnie i już się nie tłumacz bo to oględnie mówiąc wciskanie lipy, a
                jedyna możliwość żebyś zrobił coś konfidentowi to byłaby w twoim wypadku
                autodestrukcja jakaś, zresztą najfajniejsze jest to że jesteś tak głupi że nie
                zdajesz sobie sprawy z tego co piszesz, czyli czytać też za bardzo nie umiesz,
                ale widać rozwój, podciągnąłeś się adasiu czyli to forum ma także walor
                edukacyjny, i więcej o pluciu i sznurku oraz o tym że jesteś panem pisz, to tak
                fajnie burackie że aż perełka, evergreen bym powiedział, wracaj szybko i
                szczekaj tęsknię za tobą trzęsidupo
                • Gość: adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 09.09.08, 16:05
                  mam jedna sprawę.oto moje GG (2512048) jak będziesz kiedyś zdrowy na
                  umyśle to zadam Ci jedno pytanie bo coś mi tu zalatuje,że nie jesteś
                  Jureczkiem.tamten usrał by się prędzej zanim tak by się do mnie
                  odezwał.Nie bój się poprostu napisz,że to ty a ja zadam
                  pytanie...pozdrów mame i gołębie
                  • Gość: adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 09.09.08, 16:10
                    wogóle możemy zacząc bajerowac na GG tak chyba bedzie lepiej dla
                    Twojej reputacji w pracy...czyli tu juz mnie nie ma ,nie spuszczaj
                    się,czekam na GG tylko jedno pytanko,taki teścik na
                    PRAWDOMÓWNOŚC... :)) NAJPIERW MI POWIEDZIAŁEŚ,JAK JESZCZE ZE SOBĄ
                    GADALIŚMY,ŻE WYLECIAŁEM ZA JAKIEŚ USZKODZENIA AUT I PANDE Z
                    RAJSKIM,PÓŹNIEJ,ŻE ZA KRADZEIRZE...???COŚ TU ŚMIERDZI OPRÓCZ
                    CIEBIE.CZEKAM NA CWANIACZKA Z PIERDZISZEWA NA GG...POZDROWIONKA
                    • Gość: właściciel psa Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.134.* 09.09.08, 17:40
                      zacznijmy bucu od tego że sam pisałeś o uszkadzaniu aut i o KRADZIEŻACH, TAK SIĘ
                      BUCU PISZE NIE PRZEZ RZ, poza tym sam napisałeś żeby ci dać czas i miejsce a jak
                      dostałeś od razu cudownie sobie o zawiasach przypomniałeś, dziwne zapomniałeś o
                      tym??? ponieważ sam puściłeś wezwanie, ty głąbie, i sam zdrefiłeś, zachowałeś
                      się jak zwykłycw.. i tylkocw..e pić z tobą mogą, mam nadzieję że faktycznie
                      już się tu bucu nie pojawisz, i najlepsze zdrefić po własnym wezwaniu, tylkocw.. tak robi, a po tym jak sam się przyznałeś tutaj jak się nazywasz podawać
                      jeszcze numer gg????? ty jesteś naprawdę debil, rozmawiać z tobącw..u nie
                      zamierzam odpowiadałem na twoje szczekanie bo miałem nadzieje że będzie ci wstyd
                      przed kumplami jak wyjdziesz nacw..a i przyjdziesz do mnie, ale wstyd to
                      pojęcie psom nie znane, rozmawiać z tobą mogą tylko inne psy, i do budy azor w
                      takim razie skoro peniasz, zresztą zawsze byłeś cienias icw.., więc się nie
                      dziw że ja z tobą nie piłem, za dobry jestem na to po prostu
                      • Gość: właściciel psa Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.134.* 09.09.08, 17:45
                        C.W.E.L.E.M jest dla wszystkich ktoś kto speniał na własne wezwanie, i jeszcze
                        jak szczeka i udaje macho, bez pojęcia buc z ciebie, ucz się pisać durna pało bo
                        kompromitacji do końca życia nie będzie końca a sondowanie mnie przez twych
                        głupich koleżków w pracy to tak samo mniej więcej wyszło jak twoje wezwanie więc
                        się nie dziw, daj ten numer gg innym c_welom to się zgadacie na party
                        • Gość: właściciel psa Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.134.* 09.09.08, 17:49
                          i na koniec wyjaśnienie bo nigdy się nie domyślisz co śmierdzi, śmierdzi otóż
                          twoje tchórzostwo oraz ty, ponieważ psy lubią wycierać się w gó..e a ty tego
                          kamińszczak dałeś tu popis że hej, wycieraj się dalej i czemu nic ani o sznurku
                          ani o grobach??? zdębiałeś debilu???
                          • Gość: adam Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 09.09.08, 17:51
                            no już dobra masz jak tak lubisz...dymaj wiszącą matke...buhahahha
                            zapraszam frajera na GG
                        • Gość: adam Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 09.09.08, 17:50
                          wiedziałem,że to nie Stolarczyk od samego początku...ale powyzywac
                          miło było kimkolwiek jesteś synu szmaty...żegnam
    • Gość: adamek Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 09.09.08, 18:26
      no i co pejsie jesteś zakłamanym podszytym strachem gejem.kłamiesz
      nawet kim jesteś ze strachu...ehhh,kazdy komu jechałem w końcu
      wymiękał także nie martw się jestes zwykłym przeciętniakiem.dla mnie
      to Jurkowskim,ale skąd w tobie tyle nienawiści do mnie?
      podpie..łeś do suki szczykały(to słowa Michała z magazynu,więc
      potwierdzone) ,to też zostałeś podpie..ny i zastanów się komu
      szkoda pracy w Agacie i kto tu się żali non stoper,pisałeś,że to
      forum juz dawno nie powinno istniec,a siedzisz tu od trzech
      miesiecy,szkoda ci bo można było zarobic pare groszy i przy okazji
      zajarac...zadarłeś z panem Adasiem i poleciałeś i koniec
      historyjki...napewno nie jesteś stolarczykiem 1000 % gdybyś nas
      bezpodstawnie nie podpie..ł dzień w dzień to do dziś byś tam
      pracował a teraz wisisz na klamce w pośredniaku i nie możesz
      przeżyc,że tak cie załatwiłem...dawno o tobie zapomniałem,a ty dalej
      jedziesz z tym koksem i naokrągło to samo,ortografia i pieski
      jakieś...chłopak,miałem cie za w miare normalnego,ale dla kariery
      sprzedawałeś razem z tym tam sebastiankiem całym,to zriopostowałem i
      tyle...
      • Gość: właściciel psa Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.136.* 09.09.08, 18:37
        niewiarygodny z ciebie plotuch bucu, jak ciota, przecie sam mnie rozgryzłeś że
        to ja, przypomnij sobie, ja nie pisałem że ja to ja, ty sam na to wpadłeś więc
        jak od początku mogłeś wiedzieć że to nieprawda na co sam wpadłeś???? czy ty
        myślisz, czy masz zawiasy? znowu zapomniałeś o nich?? c_w_e_L jesteś
        • Gość: właściciel psa Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.136.* 09.09.08, 18:42
          morze ja cię hce z kimś skłucić albo ponirzyć, pomyśl o tym powarznie adaś
          • Gość: adam Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 09.09.08, 18:47
            mnie skłucic?utrzymuje kontakt z Michałem bo mieszka w bloku moich
            starych,nic z tego co pisałeś nie miało nigdy miejsca...z kim ty
            chcesz mnie skłucic weź sie zastanów...z nikim innym ze szmaty nie
            gadałem dawno,może tylko z chłopakami z transportu,ale na sprawy
            zupełnie nie związane z agatą...
            • Gość: adam Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 09.09.08, 18:50
              wychodzi na to,że wszystkie swoje posty kierowałem nie do
              ciebie...więc skąd ten gniew i nienawiśc...? ja pitole DEWIANT
              • Gość: właściciel psa Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.136.* 09.09.08, 18:57
                tak BINGO! dałeś się jak łach podpuścić, ale jak się podjarałeś cieciu, debila z
                siebie robisz i to jeszcze jawnie i oficjalnie, wychodzi na to że ty nadal nie
                wiesz z kim rozmawiasz ja na dodatek znam c_w_eL_a z łodzi co się zawiasami wykręca
                • Gość: ADAM Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 09.09.08, 19:10
                  TO PEWNIE TO KATOWICKE DZIADOSTWO ZE ŚLUNSKA IMIENIA NIE
                  PAMIĘTAM,ALE DRABIK BLUŹNIŁ NA CIEBIE WYCHUDZONY LESZCZU...ALE
                  POLEW,PEWNIE CHODZIŁO O ANTYREKLAME AGATY SZMATY???TO TERAZ POJEDŹ
                  WSZYSTKIM POSTOWICZOM Z ŁODZI,KTÓRZY POZNALI SIĘ NA ŚLUNSKICH
                  BUBLACH,BUJAJ SIĘ NA PYRY,NIE BD Z TOBĄ WOGÓLE DYSKUTOWAŁ ADIEUX
                  ALE JAJA
                  BYUHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHHHHAHAHAHAHHAHHHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
                  HAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAH
                  AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH
                  AHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH
                  HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHH
                  AHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAH
                  AHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHA
                  ...
                  • Gość: właściciel psa Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.136.* 09.09.08, 19:14
                    nadal robisz z siebie debila za darmo, aż dziw że to do ciebie nie dociera, nie
                    muszisz się podpisywać chłopie wszyscy cię znaja, najsłynniejszy łódzki c_we_l
                    internetowy, wylansowałeś się, hoho
                    • Gość: właściciel psa Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.136.* 09.09.08, 19:21
                      jeśli możesz to wrzuć do netu jakieś zdjęcie albo filmik jak kononowicz, może
                      być w dresie, i napisz takie podstawowe wiadomości jak: wiek, długość prącia,
                      wzrost... fani chcą cię poznać, nie bądź żyła
                      • Gość: fanclub adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.136.* 10.09.08, 07:24
                        zakładam fanklub adamo w programie pikniki z obrabianiem dupy przełożonym, oraz
                        wysyłanie im pocztówek z szubienicą, opowiastki kto ile dorobił do pensji na
                        wynoszeniu z pracy, podpieprzanie kumpli po nazwisku i z adresem na forum i
                        dyktanda z nagrodami kto najlepiej nie umie pisać, oraz plucie na odległość na
                        zainscenizowane groby, wpisowe do ustalenia, jeśli ktoś zna adasia k proszę o
                        zdjęcie bo muszę zrobić znaczki klubowe i pamiętajcie kontakt pod klubowym
                        numerem gg podanym wcześniej, zawołanie klubowe hauhau
                        • Gość: adaśko Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 10.09.08, 16:57
                          już wszystko jasne dlaczego piszesz na firefoxie...buahahhahh bo jak
                          byś tu za..bał gwarą Ślunską to by nikt nie wiedział o co chodzi i
                          dopiero by Cie wyzywali i wyśmiewali...jedyny spoko Ślunzak to był
                          Łazarski reszta to chołota takie jest moje zdanie,wały na
                          kasie,kradzierze premii (wszystkim bez wyjątku) to tylko kilka
                          powodów dlaczego tak uwazam...więc bujaj się hanysie jo.jo,jo
                          buhahahah
                          • Gość: ślunzok Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.mtvk.pl 10.09.08, 22:21
                            GOROLU PISZE SIĘ ŚLONZOK . ALE TY JADEM ZIONIESZ TO FORUM
                            TRAKTUJESZ JUŻ JAK SWOJE WŁASNE, BO NIKT TU INNY NIE PISZE WEŹ SIE
                            DO JAKIEJ ROBOTY .BO Z NUDÓW BEBLOSZ I BEBLOSZ, B...H..HA.
            • Gość: Niezadowolony Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.beyonddatacenter.com 21.11.13, 14:11
              Przyłączam się do ostrzeżeń. Kupiłem meble z Agacie w Łodzi za ponad osiem tysięcy czekałem 4 tygodnie. Przy dostawie okazało się, że panowie monterzy nie chcieli zmontować narożnika choć było za to dopłacane, bo stwierdzili że nie jest to robota na 15 minut. Meble przyjechały potłuczone a panowie z transportu to byli chamscy, aroganccy, nie kompetentni i do tego groźni. Na koniec jak nie chciałem podpisać dokumentów że " wszystko jest zgodne z zamówieniem" kierowca przyciął mi rękę drzwiami od samochodu i uciekł. Sprawa reklamacji bardzo trudno do przejścia. Nikt nic nie wie. A jak chcesz złożyć skargę na pracownika to słyszy się odpowiedź " ale to jest firma zewnętrzna to nie nasz pracownik". ZDECYDOWANIE NIE POLECAM to co tam się dzieje to koszmar
              • Gość: m&s Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 26.11.13, 00:14
                ....Witam......czy aby nie był to narożnik uniwersalny, w którym to Pan decyduje o każdej porze dnia i nocy na którą stronę ma być zmontowany??....bo jeśli tak, to niestety transport nie miał w obowiązku zmontowania go...:((może nie do końca zrozumiał się Pan ze sprzedawcą, bo narożników uniwersalnych nie montuje firma transportowa......a jeśli narożnik był kierunkowy, to rzeczywiście został Pan wprowadzony w błąd...ponadto montaż narożnika kierunkowego(czyli takiego w którym na stałe określa się stronę nie wymaga żadnej dopłaty,gdyż jest to w tzw. pakiecie transportowym) A skargę na każdego pracownika czy to sprzedawca, czy transport czy kasy może Pan złożyć pisząc maila na stronie Agaty w zakładce kontakt.....mam nadzieję,że do takiej nie dojdzie...za wszelkie niedogodności przepraszamy bardzo serdecznie:(
      • Gość: adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 09.09.08, 18:40
        no wejdź na to GG Adasiu Jurkowski bo to napewno Ty...zadam jedno
        pytanie i masz mnie z bani,a tak to będe z Tobą jechał i jechał i
        jechał chociaż nic do ciebie już tak naprawde nie mam,tak jak
        mówiłem zapomniałem o sprawie bez kitu,nie to co ty.Wypisujesz tu,że
        żal mi tej roboty itd.nieprawda,mam już super robote,a tutaj wchodze
        dla rozrywki.pieklisz sie i pieklisz,nawet namawiasz mnie żebym cie
        obrażał...nic z tego nie rozumiem...kimkolwiek jesteś zapraszam na
        moje GG na 5 minutową pogawędke,piszesz,że boje sie spotkania,a ty
        boisz sie nawet poklikac na żywca...weź mi to wszystko naświetl bo
        naprawde jest to dla mnie wielką zagadką...!!!
        • Gość: adam Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 09.09.08, 18:44
          bez kitu dawno już sie skapnąłem...nie kumam o co masz do mnie żal!!!
          Pod....pie..łeś i zostałeś pod...pie..ny
          • Gość: właściciel psa Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.136.* 09.09.08, 18:51
            ale głupku przecie ja nie mam do ciebie żalu bo i o co, sam napisałeś jak się
            nazywasz jaki masz numer gadu gdzie pracowałeś dlaczego cię wypierdzielili, i
            żal miałeś taki że musiałeś się publicznie pochwalić takie big brother forumowe,
            dziekujemy za pokaz plucia na groby, aluzji o sznurkach podpie..ni kolegów po
            nazwiskach, i pięknego tchórzostwa, sam z siebie robisz idiotę gratis to o co
            mieć żal, dziękuję że jesteś
        • Gość: właściciel psa Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.136.* 09.09.08, 18:46
          peniaczu jesteś tak głupi że całe życie to dla ciebie zagadka i to widać
          wyraźnie że rzadko trafiasz na właściwe odpowiedzi nie ściemniaj szczekaj dalej
          olewam twoje gg ciepłym moczem tchórzu, tam u ciebie pewnie śmierdzi bardziej teraz
    • Gość: Adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 10.09.08, 17:18
      mieliśmy z chłopakami niezły zlew jak się jeździło po tych
      zadymionych katowicach z Waszymi kierowcami...jak by się jechało na
      wykopki normalnie jakieś teksty zakodowane,gware to Wy macie bez
      kitu niepojętą,jedyne moje miłe wspomnienia z agaty to wasze auta
      Panda i Yariska...tankowanie i walenie kilometrów do bólu,nie raz to
      juz z nudów jeździłem i orałem te złomy.Ewa mówi jak byliśmy po
      pande,tylko pomalutku bo na dotarciu buahhahha...Aż się z niej
      dymiło bez kitu,cała droga z katowic do łodzi pedał w podłodze,a jak
      brakowało paliwa to na shella i tak setki razy jak nie osobówkami to
      sprinterami i shell i shell hehhehe spoko czasy,frajerstwo nic nie
      kapowało jak się ich dyma na paliwie,ale jakoś trzeba bylo odebrac
      nasze ciężko zarobione pieniądze...hehhehe wałowaliśmy niejako
      złodziei więc to chyba fair...jak robin hood zabieramy bogatym i
      dajemy sobie... :)) posrał bym Ci troche,ale Cie wogóle nie znam
      praktycznie,tyle co wiem,że w żadnej Agacie nie jesteś mile widziany
      z powodu podpitalania nagminnego więc to juz wszyscy wiedzą...koniec
      tematu ZAMYKAMY FORUM P.S ZAŁÓŻCIE LEPIEJ FAN KLUB AGATA MEBLE
      zatytułowany:DAJĄCY SIĘ DYMAC NA KAŻDYM KROKU pozdrowienia gorące
      dla Mariusza Łazara to był kolo spoko,uczcie się manier od takich
      ludzi hehhehehhehe
      • Gość: właściciel psa Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.134.* 10.09.08, 17:41
        właściwie to niezła zdolność przyznawać się do dalszych złodziejstw i pogrążać,
        ty jesteś adaś jednak trep nie z tej ziemi, fajnie że wróciłeś
        • Gość: właściciel psa Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.134.* 10.09.08, 17:45
          no to teraz wiesz czemu cię wywalili za c_welizm i złodziejstwo, a tak się
          obruszałeś że nikt cię jeszcze nie nazwał złodziejem, przecie sam się
          podpieprzasz c_welu
    • Gość: Adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 11.09.08, 16:56
      Ślonzok to z Firefoxem w kompie...buhahahhaa pozdrowionka,dalsze
      gadanie nie ma sensu!!!
      • Gość: fanclub adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.136.* 11.09.08, 17:35
        czyli widzisz trepie po tym jak się przyznałeś do złodziejstwa i psucia aut a to
        że jesteś c_welem tchórzliwym i głąbem wyszło przy okazji czas spadać, nie chce
        ci się robić z siebie idioty większego ale to chyba już niemożliwe, zresztą
        rozczulało mnie jak pomyślałem że dymasz po pracy do tej kafejki netowej bo
        kumple już c_wela na net nie wpuszczają... trudno cię żałować, już bardziej
        szkoda mi tych ludzi co w agacie musieli z takim debilem pracować, i z całą
        pewnością powinni wylać na zbity pysk osobę, która cię tam przyjęła, i to
        dyscyplinarnie za ciężkie naruszenie obowiązków służbowych
        • Gość: Adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 11.09.08, 18:17
          Władysław Lech mnie przyjmował tak samo jak całą reszte Ciebie
          też...Zwróc uwage prymitywie jak pisałeś na samym początku jako
          jakiś usrany Saylen,a jak piszesz teraz totalny cham i prostak.Więc
          osiągnąłem swój cel wyprowadziłem prostaka z równowagi...hehehehe
          nigdy nie popsułem żadnego Agatowego auta,teraz żałuje swoją
          drogą.Internet mam w domu od zawsze jeszcze cie chuda ,wygłodzona
          szkapo na świecie nie było.poprostu nie siedze i nie czekam aż
          napiszesz kolejną bzdure,siadam i wchodze tutaj jak mi się przypomni
          żeby Ci posrac i tyle,a ty odpisujesz po 3 minutach więc...hmmmm
          nie reklamuj juz bardziej tego Ślunska bo nasrałeś wszystkim
          Ślunzakom w papiery jak tylko się urodziłeś...aha chyba nie
          myślisz,że się ciebie boje,lookmnij w lusterko i zapłacz nad swoja
          posturą,ja pitole albo jestes jakimś sado macho skoro chciałeś ze
          mną startowac...2 letnie dziecko by ci po klacie skakało jak po
          lalce więc myśl co piszesz i odp...dol juz się bo nie pisałem do
          Ciebie gdyz bałeś sie przyznac kim wogóle jesteś poczytaj swoje
          posty wcześniejsze i spitalaj na pomorze bo ktoś założy nowe
          forum...WYGLODZONY CHUDZIELEC KOZACZY NA FORUM...umawiałeś sie ze
          mną pod Agata codziennie o 12,przecież tumanie ciebie by tam wcale
          nie było,DOSTAŁ BYŚ SIERPA W PYSK TO GŁÓWKA BY SIĘ OBKRĘCIŁA ZE 3
          RAZY ZANIM BY SIE ZATRZYMAŁA...szok,nie chce mi się już pisac,bez
          sensu totalnie jak bym z jakimś dzieckiem z sierocińca
          dyskutował...TOTALNA ŻENADA CHŁOPAK...BALLADA O LEKKIM ZABARWIENIU
          GEJOWSKIM...AHA Icw... to taka osoba co daje sie pukac w
          pupe,sięgnij daleko pamięcią czy nie przydażył ci sie taki epizodzik
          bo z nażelowanego łba można by mniemac,że lubisz w
          kakao...WIDZISZ,MUSISZ KŁAMAC ŻEBY ZACHOWAC TWARZ,NAPISZ TERAZ,ŻE
          JESTEM PIESKIEM ALBOCW...EM JAK 6 LATEK...FAKTYCZNIE REKRUTACJA TO
          POZOSTAWIA WIELE DO ŻYCZENIA NA ŚLUNSKU TEŻ...
          • Gość: fanclub adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.136.* 11.09.08, 19:04
            bo ty bucu też na początku udawałeś kogoś innego, jestem tu pierwszy raz ale
            wszystko co napisałem to prawda itp, poza tym nie kozacz bo cie zawiasy za morde
            trzymają a ja cię tylko bucu podpuszczałem, i dodam w twoim stylu NIE PONIRZAJ
            SIĘ BO NIE HCE SIĘ KŁUCIĆ
    • Gość: Adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 12.09.08, 20:28
      Ne kce mi śe jósz z tobom gadac...DI END O KÓRFA ŃE WŁONCZYŁEM
      FAJERFOKSA :)))
      • Gość: fanclub adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.136.* 12.09.08, 21:02
        nareszcie załapałeś pierwszy raz że sobie jaja z ciebie robię!!! gratulacje
        • Gość: adam Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 12.09.08, 21:43
          tesz sobie robie iaia...nie órodził śe taki człowiek,ktury był by w
          stanie obrazic mnie on line...spotykamy śe,muwisz co myślish i wtedy
          mooooooorze,ale ńe ty kolo,tobje zaczoł bym śe śmiac w
          tfaż...pozdrawiam
          • Gość: Adam Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 12.09.08, 21:47
            zakładając oczywiście,że jesteś tym kim myśle,że jesteś bo do dziś
            się nie przedstawiłeś także...
            • Gość: fanclub adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.136.* 12.09.08, 21:55
              i tu masz rację, ciebie obrazić się nie da, to jest ponad ludzkie siły, i nie
              kozacz, znowu zapomniałeś o zawiasach? poza tym wiesz kim jestem już mnie 100
              razy zdemaskowałeś, jak to piszesz od razu się skapnąłeś, i tak ci zostało,
              trafiłem na gwiazdę, serio
              • Gość: Adam Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 12.09.08, 22:15
                Więc poprostu się przedstaw państwu...
                • Gość: Adam Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 12.09.08, 22:18
                  nic złego tu nie napisałeś więc nie masz się czego wstydzic,nie wiem
                  czego się obawiasz...? :))
                  • Gość: Adam Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 12.09.08, 22:21
                    obiecuje,ze Cie nie pobije,przeciez mam zawiasy...
                  • Gość: fanclub adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.136.* 12.09.08, 22:22
                    ty mnie bucu popuszczasz??? przecie sam się skapnąłeś wiesz kim jestem od samego
                    początku, a ja mam w dupie twoje życzenia i prośby, nie skamłaj
                    • Gość: Adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 12.09.08, 22:32
                      :)) strach,a jednak,trudno co robic...?W sumie to mnie to wali,ale
                      to Ty pisałeś,że jestem tchurzem...po co miał bym Cie
                      POPUSZCZAC...???CO TO ZA NOWE SŁOWO? :))
                      • Gość: ADAMO Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 12.09.08, 22:36
                        ROZMOWA Z TOBĄ MAXYMALNIE MNIE RELAXUJE,WEŹ COŚ NAPISZ PROSZE
                        CIE,LEPIEJ BĘDZIE MI SIE SPAŁO...P.S. JESTEŚ TYM NAŻELOWANYM TAK JAK
                        MYŚLE?NIE MUSISZ PISAC JAK SIE NAZYWASZ,NAPISZ TYLKO ŻEL...:))))
                      • Gość: fanclub adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.136.* 12.09.08, 22:38
                        i nadal jesteś cykor tylko cię męczy bo nie wiesz kim jestem, tyle tu osób na
                        tym forum wymieniłeś z nazwiska... czy oni wszyscy naprawdę cię skrzywdzili??
                        adasiu dziecko drogie jak mi ciebie żal, na marginesie znowu straszne byki w
                        ortografii
                        • Gość: ADAM Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 12.09.08, 22:43
                          Z MOICH OBSERWACJI WYNIKA,ŻE co następuje...NIE JESTEŚ Z ŁODZI BO
                          NAPISAŁEŚ,ŻE ZNASZ MNIE ZNACZYCW...A Z ŁODZI TO BY NIE PASOWAŁO JAK
                          BYŚ BYŁ OD NAS,RAZ PISZESZ,ŻE ZNASZ CHŁOPAKÓW Z MAGAZYNU JAK
                          BRACI,KOLEJNYM RAZEM,ŻE NIE ZNASZ SZCZYKAŁY,JURKOWSKIEGO ITD...TO
                          MNIE TROSZKE ZBIJA Z TROPU,SĄ DWIE OPCJE,JURKOWSKI ALBO ŻEL TU MAM
                          DYLEMAT
                          • Gość: fanclub adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.136.* 12.09.08, 22:46
                            obie opcje jednakowo kuszące, i co na którą obstawiasz???
                            • Gość: ADAM Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 12.09.08, 22:52
                              ŻEL RACZEJ NIC NIE MOŻE DO MNIE MIEC BO RAPTEM WIDZIELIŚMY SIĘ KILKA
                              RAZY I WOGÓLE SIE NIE ZNAMY,A JAK JUZ BY COŚ MIAŁ TO NIE AŻ TAK ŻEBY
                              MNIE WYZYWAC OD PSÓW I C.W.E.L.I,JURKOWSKI Z KOLEI HMMM,DO TEGO TO
                              JA POWINIENEM MIEC ŻAL SWOJĄ DROGĄ POD...ER..DALAŁ NAS RÓWNIUTKO
                              KILKA MIESIĘCY,A JA GO TYLKO RAZ WIĘC NAPRAWDE TRUDNO MI COKOLWIEK
                              POWIEDZIEC NA TEN TEMAT .BO STOLARCZYKA JUZ DAWNO WYELIMINOWAŁEM,TEN
                              JAK BY NAPISAŁ,ŻE JESTEM PSEM TO W TEJ SAMEJ CHWILI BY ZESKOCZYŁ ZE
                              STOŁKA TAKŻE NAPRAWDE..PUSTKA
                              • Gość: ADAMO Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 12.09.08, 22:53
                                ZASTANAWIAJĄCA JEST TA OBAWA PRZED UJAWNIENIEM,TO TEZ MOŻE BYC
                                TROP :))
                                • Gość: fanclub adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.136.* 12.09.08, 22:57
                                  czyli przyznałeś sie do podpieprzania znów... wiemy, nie musisz się znowu
                                  chwalić, twój psi nos na pewno cię gdzieś tym tropem zaprowadzi nie wątpię
                                  • Gość: ADAM Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 12.09.08, 22:59
                                    PODJEBAŁEM ŚWINIE KTÓRA MNIE PODJEBAŁA,TO CHYBA MAŁY GRZESZYK
                                    TYLKO :))
                                  • Gość: fanclub adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.136.* 12.09.08, 22:59
                                    tyle czasu byłeś pewien że ja to ja więc skąd teraz ta niepewność, przez ttyle
                                    czasu nie wiesz do kogo pisałeś? ja wiem, do adasia
                                    • Gość: ADAMO Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 12.09.08, 23:01
                                      BO JA NIE BOJĘ SIE PODPISAC,NIE SRAM W GACIE
                                      • Gość: fanclub adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.136.* 12.09.08, 23:05
                                        już raz się zesrałeś i to zawiasami, a podpisałeś się tylko z głupoty, tylko
                                        jest wątpliwość czy to rozumiesz już, więc ponawiam pytanie, czy ci wszyscy
                                        wymienieni przez ciebie ludzie tak bardzo cię skrzywdzili że musiałeś się przed
                                        całą łodzią wypłakać na forum?
                        • Gość: ADAMO Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 12.09.08, 23:11
                          OK JAK SIĘ BOISZ TO JUZ WIĘCEJ NIE BEDE NAMAWIAŁ...SZKODA BO BYM SIĘ
                          POŚMIAL,KTÓRY TO TAKI KOZAK,MOŻE WŁAŚNIE STRACH CI NIE POZWALA SIĘ
                          PRZYZNAC,PRZECIEZ OBIECAŁEM,ŻE ŁBA NIE PRZETRĄCE
                          • Gość: ADAMO Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 12.09.08, 23:13
                            KTOŚ KTO BOI SIĘ PRZYZNAC DO SWOJEJ TOŻSAMOŚCI NAZYWA MNIE
                            FRAJEREM,JA PITOLE SZOK,DOBRA ŻEGNAM
                          • Gość: fanclub adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.136.* 12.09.08, 23:18
                            patrz a tyle czasu byłeś pewien. żałosne próby ratowania twarzy adasiu, trzeba
                            było nie tchórzyć na początku, ja jestem twoim tatą, i wstyd mi że takiego
                            młotka wychowałem co obraża innych ludzi i w pracy trudni się złodziejstwem i
                            podpieprzaniem jeszcze się tym chwali a na dodatek nawet nie umie pisać i nie
                            wie kiedy z niego sobie jaja robią, pasi młotku? aha adasiu ten kolega co
                            mieszka w naszym bloku ten co razem pracowaliscie, niepokoi sie o ciebie. nie
                            wiem co myśleć
                            • Gość: fanclub adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.136.* 12.09.08, 23:20
                              i olej jutro lepiej te grzybki, jeszcze ci zaszkodzą
                            • Gość: adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 12.09.08, 23:20
                              przed sekundą z nim gadałem ja pitole co za syfilis mi tu wciskasz... :)))
                            • Gość: adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 12.09.08, 23:22
                              aha adasiu ten kolega co
                              mieszka w naszym bloku ten co razem pracowaliscie, niepokoi sie o ciebie. nie
                              wiem co myśleć,co to za jaja jestem w ukrytej kamerze...???buhahahhaha
                              • Gość: fanclub adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.136.* 12.09.08, 23:29
                                tak zgadłeś ukryta kamera tak jakby i właśnie wychodzisz na buca, ale cię zżera
                                ciekawość kto tak z ciebie łacha drze co? olej te jutrzejsze grzyby mówię ci bo
                                znowu odjedziesz w doła
                                • Gość: Adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 12.09.08, 23:39
                                  A TERAZ CHWILA SZCZEROśCI,NAZYWAM SIę BEATA I JESTEM Z MIęDZYZDROJóW,TAK
                                  POPROSTU ROBIłAM SOBIE JAJA BO BARDZO LUBIE ADASIA...POZDRAWIAM
                            • Gość: adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 12.09.08, 23:27
                              nie odezwe się dopuki frajer się nie ujawni...to jakaś masakra jest bez kitu :)))
                              • Gość: adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 12.09.08, 23:29
                                obiecałem,że Ci nie wpie.r.d.ole i dalej się boisz?może to jakaś kobieta buhahahhaha
                              • Gość: adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 12.09.08, 23:30
                                to zajebista rozrywka jak szansa na sukces ja pitole pomału się uzależniam od
                                tego forum chyba,można posrac frajerom i wogóle zagadkowe towarzystwo...DOBRE
                                bawie się jak nigdy
                                • Gość: adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 12.09.08, 23:32
                                  podaj chociaz pierwsza litere nazwiska swojej matki...buahhaha
                                  • Gość: adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 12.09.08, 23:33
                                    ZAJEBIśCIE HEHEHHEHE JUTRO CHYBA NIE POJADE TYLKO BęDE KLIKAł Z TOBą JEST SUPERSKO
                                  • Gość: ADAMO Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 12.09.08, 23:35
                                    JA MIAłEM KIEDYKOLWIEK DOłA łACHUDRO??? PISZ CAłą NOC UWIELBIAM CIE :))
                                    • Gość: fanclub adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.136.* 12.09.08, 23:40
                                      ty masz doła cały czas dlatego nie zapomnij dopisać świetnie się bawię i
                                      buahahha żebym się nie domyslił przypadkiem
                                      • Gość: BEATRICHE Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 12.09.08, 23:44
                                        WIDZE,ŻE PROZA ŻYCIA OSTRO DAŁA CI W KOŚC KOLEGO,A OD ADASIA PROSZE
                                        SIE ODSTAWIC BO ZNAJĄC GO MOŻE NAROBIC ROBOTY TWOJEMU CHIRURGOWI
                                        NACZYNIOWEMU...POZDRAWIAM
                                        • Gość: ADAMO Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 12.09.08, 23:46
                                          HEHEHE WIDZE,ŻE MIAŁEŚ RACJE MAM JUZ FANÓW...WYDRUKUJCIE NAPISY NA
                                          KOSZULKACH---ADAMO KOŃCZY Z FRAJERSTWEM,KTÓRE BOI SIĘ PRZYZNAC KIM
                                          JEST---DOBRANOC ODEZWE SIĘ JAKOŚ W PONIEDZIAŁEK,JAK ZROBI MI SIĘ
                                          SMUTNO,WPADNE TU SIĘ ROZWESELIC...C YA
                                        • Gość: fanclub adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.136.* 12.09.08, 23:51
                                          buahhahha, już to napisałeś wcześnie przed spenianiem oczywiście, czy tobie bucu
                                          naprawdę do głowy nie przyjdzie że ja nigdy nie widziałem ani twojej prostackiej
                                          gęby ani sklepu agata? po prostu drę z ciebie łacha bo przylazłeś z dołem na
                                          forum i się zacząłeś wypłakiwać jak to cię niewinnie skrzywdzili i wylali z
                                          pracy choć zajmowałeś się tam obrabianiem dupy i podpieprzaniem oraz wałkami,
                                          wszystko to wiem od ciebie łącznie z tym żeś analfabeta, przypomnij sobie NIE
                                          ODEZWĘ SIĘ DOPUKI GOŚĆ SIĘ NIE UJAWNI tak napisałeś łącznie z tym debilnym
                                          błędem zacytowałem, to bądź teraz słowny i morda w kubeł, choć już raz zawiodłeś
                                          więc nie sądzę żebyś wytrzymał
                                          • Gość: ADAM Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 12.09.08, 23:59
                                            ŚLIŃ MATKE KUTAFONIE
                                            • Gość: fanclub adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.136.* 13.09.08, 00:01
                                              BUAHAHHA, miłego doła
                                              • Gość: fanclub adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.136.* 13.09.08, 00:04
                                                i nie namawiaj mnie do swych ukochanych rozrywek, lubisz ślinić starą, ok wasza
                                                sprawa, ale nie namawiaj do tego innych
                                            • Gość: ADAMO Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 13.09.08, 00:03
                                              MAM Z CIEBIE TAKĄ BEKE,ŻE SZOK JAKIŚ DEBIL PISZE,ŻE NIE MA NIC
                                              WSPÓLNEGO Z AGATĄ I DAJE SIE WYZYWAC OD SZMAT I NIE TYLKO,JESTEM
                                              PEŁEN PODZIWU SZOK NAPRAWDE JAKIS PIE..R.DOLNY DEWIANT JAK
                                              PRAGNE ZDROWIA,POPROŚ ŁADNIE TO LIST NAPISZE Z WYZWISKAMI ALBO DO
                                              GAZET ŻEBY CIEBIE OPISALI JAKO MASOCHISTA Z FORUM,MÓWIŁEM,ŻE SRAM NA
                                              CIEBIE A TY DALEJ SWOJE TO JAKIES ZBOCZENIE JEST BEZ KITU...ALBO
                                              MASZ COŚ Z BANIĄ,ŻE CIE TO PODNIECA ALBO KOLEJNE KŁAMSTEWKO,SKORO
                                              CIE NIE ZNAM NIE WIDZIAŁEŚ AGATY NA OCZY TO SIE PRZEDSTAW,CO ZA
                                              JE,,BA.NY KŁAMCA KU...RW.A SZOK
                                              • Gość: fanclub adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.136.* 13.09.08, 00:06
                                                skoro slinisz stara nic dziwnego że masz doła, każdy by miał na twoim miejscu,
                                                może nie idźcie dalej tą droga?
                                              • Gość: ADAMO Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 13.09.08, 00:06
                                                DLA MNIE TO MOŻESZ PISAC DO MNIE I JEDNOCZEŚNIE SIĘ BRANDZLOWAC BO
                                                PEWNIE TAK JEST,,,MAM TOTALNA BEKE Z CHŁOPAKAMI,ONANISTA
                                                FORUMOWICZ,NIESPEŁNIONE MARZENIA Z DZIECIŃSTWA CZY PIJANY OJCIEC??
                                                • Gość: ADAMO Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 13.09.08, 00:08
                                                  IDE SPAC BO SIE CHŁOPAKU ZABRANDZLUJESZ TU NA ŚMIERC PRZY TYM
                                                  KOMPIE,SWOJĄ DROGĄ LUBIE TU PISAC I DOPROWADZAC MOIM SRANIEM CIEBIE
                                                  DO ORGAZMU,TO TAKIE INNE DOSWIADCZENIE BUHAHAHAHHAH DOBRANOC DO
                                                  PONIEDZIŁKU
                                                  • Gość: fanclub adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.136.* 13.09.08, 00:14
                                                    no cóż jak każdemu gejowi sranie i kał, kojarzą ci się z orgazmem, szkoda że cię
                                                    już z kompa wywalają, pa
                                                  • Gość: ..... [...] IP: *.gprs.plus.pl 16.09.08, 20:44
                                                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                                  • Gość: adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 18.09.08, 18:11
                                                    następny bohater co podpisuje sie kropeczkami :)))
    • Gość: ADAMO Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 12.09.08, 23:50
      JAK KOLEGA SKOŃCZY JUŻ WALIC BERETEM W ŚCIANE I DRAPAC PODŁOGI
      POLECAM...
      forum.gazeta.pl/forum/0,62489,1540823.html?f=63&w=76448020&wv.x=2&a=76448020&rep=1
      DOBRZE RELAKSUJE,NIE TRZEBA WYKRZYKIWAC SWOICH CHORYCH JAZD NA FORUM
    • Gość: Adam Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 13.09.08, 06:58
      Witaj "przyjacielu" Zaraz wybieram się do lasu więc tak na wszelki wypadek wezmę
      łopate i wykopie Ci taki dołek 1,5 metra głębokości i myśle,że tyle samo po
      długości zrobimy bo coś mi się wydaje,że wystarczy...I jak już wpadniesz w stan
      depresyjny po rozmowie ze mną poprostu zawieziemy Cie i...sam wiesz nie jest
      lekko.Wbije się krzyż do góry nogami żeby nie mylic ludzi kto tam zalega i
      tyle,koniec kariery...tymczasem pozdrawiam i niestety muszę leciec,ze smutkiem
      bo ze smutkiem,ale obiecuje,że się odezwe...buziole
      • Gość: fanclub adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.134.* 13.09.08, 10:13
        sam widzisz adasiu jak to forum wychowuje, piszesz już prawie bez błędów, nie
        bredzisz o sznurku itp bzdetach, a co do kopania dołów- nareszcie właściwy
        człowiek na właściwym miejscu, ty się tylko do łopaty nadajesz, nareszcie
        odkryłeś swoje powołanie, fajne masz rozrywki na weekend, no i nareszcie
        kończysz ze smutkiem a nie BUHAHHA, widzę w tobie potencjał do zmian synku
        • Gość: Adam Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 14.09.08, 18:11
          jaki synku,podobno geje nie mogą miec dzieci...pozdrawiam
      • mich6i Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie 09.03.09, 16:59
        Sprawdzony sklep meblowy oferujący przesyłkę gratis w obrębie Warszawy :

meblomania.com.pl
    • Gość: gość Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 24.09.08, 20:05
      Witam!
      Niestety muszę podpisać się pod tą opinią!!!
      Firma nierzetelna.
      Zwłaszcza jeśli chodzi o transport to totalna porażka. Niedość, że
      jest płatny (i to nie mało) to panowie bardzo nieuprzejmi i nie
      realizują warunków dotawy. W punkcie ...umowy napisane jest, że mają
      obowiązek dostarczyć mebel do mieszkania, złożyć i ustawić według
      wskazań klienta. A tu... zostawii po prostu na klatce schodowej i
      już. Dopiero musialem zdzwaniać rodzinę do pomocy.
      NIE POLECAM!!!! Lepiej wziac inną firmę przewozową!!!!
      • Gość: reklamant Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.180.rev.vline.pl 26.09.08, 00:32
        zapraszam do sklepu z reklamacją na transport:)
        • Gość: zdesperowany [...] IP: 81.95.194.* 01.10.08, 21:02
          Treść postu jest niedostępna.
          • Gość: fanclub Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.134.* 01.10.08, 21:53
            adam jak się pisze KLIJENT? tylko ty mogłeś walnąć takiego byka
            • Gość: adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 05.10.08, 08:51
              drogi zdesperowany...słowo KLIENT piszemy bez ij...polecam FIREFOXA
              bez kitu kolo ciut przesadził...Saylen błyskaj...jako forumowy
              Miodek powinieneś coś dodac...pozdrawiam
            • Gość: adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 05.10.08, 08:52
              jeszcze Twoja matka wali byki,a tak to nikt... buhahahahha
              • Gość: Adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 10.10.08, 17:48
                smutno tu się jakoś zrobiło...nudno i wogóle....te Saygion wen coś zapodaj bo
                mam ochote Ci pojechac...
          • Gość: niewidoczna Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.4web.pl 20.10.08, 09:53
            zdesperowany naucz sie pisac KLIENT a po 20tej juz nie pracujemy
            wiec nie mozna odebrac telefonu
          • Gość: bee free Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.lodz.msk.pl 28.11.08, 23:18
            może dlatego,że jest czynny do 20ej....
            hehehehe
    • Gość: Zosia Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 83.2.33.* 11.10.08, 20:12
      Ech...moi znajomi też mieli problemy z tym sklepem. Zamówili meble ,
      które miały przyjechać w najbliższym transporcie....niestety po
      kilku/kilkunastu tygodniach i wielu interwencjach dowiedzieli się że
      jednak regałów nie będzie, tylko szkoda że tak długo byli zwodzeni.
      .....jak czytam te posty to włos sie jeży na głowie.
      Teraz zrobili sobie meble u stolarza...z prawdziwego drewna....są
      zadowoleni....i chyba tak trzeba robić.
      Pozdrawiam
      • Gość: Admin Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 20:13
        Adamo jesteś dzieckiem Neostrady , przeczytaj co to znaczy bo na pewno nie
        wiesz , www.i-slownik.pl/1,1860,dziecko,neostrady.html
        Netykiecie nie słyszałeś? walniesz teraz 10 odpowiedzi z odstępami co 2 minuty
        :) z tego forum zrobiłeś śmietnisko prawie 400 odp a twoje prawie 70 %
        Ale sie nie dziwie gdzie indziej by cię zbanowali , więc tu możesz do czasu
        swoje wypociny pisać .
        • Gość: adamo... Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 23.10.08, 19:02
          buhahahhaha...rewelacja,wystarczy zrobić kilka byków "lub nie
          właczać firefoxa" jak coponiektórzy i znowu jest się dzieckiem...ja
          pitole bardzo sie ciesze,że komuś z tego dziadostwa zaszedłem za
          skóre...pozdrawiam buhahahhaha
          • Gość: adamo... Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 23.10.08, 19:07
            nie no bez kitu potraficie człowiekowi poprawić humor...rewela,oby
            tak dalej :))) Wiem z dobrego źródła,że co do jakości mebli z
            Agatki nic się nie zmieniło także zapraszamy na zakupy
            buhahahhahha...kolejnych frajerów :))) ALE MAM ZLEW BUHAHAHHA
            • Gość: ADAMO Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 23.10.08, 19:09
              A tak na marginesie to skąd wiadomo,że posty Adamo to właśnie posty
              jednej osoby \,ja pitole co za szankiel tu się znowu porobił,skąd
              te "statystyki" buhahahhah
              • Gość: wlasciciel psa Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 212.183.134.* 23.10.08, 22:57
                wiadomo to gdyz nadal robisz staraszliwe bledy na poziomie 5 cio
                latka a poza tym drugiegi takiego kretyna jak ty juz tu nie ma, twoj
                debilizm tak bardzo rzuca sie w oczy ze jest rozpoznawalny, fajnie
                ze wrociles bucu, udzielaj sie tez na innych watkach bo fanklub
                czeka a ty jestes zdaje sie uzalezniony od szczekania, pierwsze pol
                watku szczekales o sznurku teraz o mozilli, ciekawy jest ten twoj
                brak pomyslow, nie wiedzialem ze debile tak maja bo jestes pierwszy
                jakiego poznalem. gdzie teraz kradniesz i psujesz samochody udajac
                kierowce???
                • Gość: adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 26.10.08, 18:51
                  nic się nie zmieniło dalej rype Twoja mame,ja pie...le ten dalej
                  swoje,kto tu jest kretynem.siedzisz tumanie i czekasz jak coś
                  napisze?jestes królem debili,nie wytrzymujesz,że tyle ci nakładłem i
                  codziennie tu wchodzisz spocony i zdesperowany???ja pi...le szok
                  buhahahahhahahahahahhahahahahha zaczynamy od nowa w takim
                  razie,skoro lubisz jak ktoś Cie szmaci,mnie osobiście nie
                  przeszkadza dokładanie jakiemuś pryszczatemu fiutowi do pieca,wręcz
                  przeciwnie bardzo mnie to bawi...więc dawaj kolo buhahhahahahha
                  nie wierze,że ktoś kto ma siebie za wzór inteligencji zaczyna to od
                  nowa poprostu mam ubaw po pachy bez kitu...pozdrowionka...P.S nie
                  zawsze mam czas tak jak ty odpisywać po 2-3 minutach więc musisz
                  uzbroić sie w cierpliwośc...buhahahahhahahahhahahah nie no leje
                  jak nigdy...
    • Gość: olka kto zna dobry sklep meblowy w Łodzi IP: *.toya.net.pl 20.10.08, 11:23
      proszę o podanie adresu i nazwy dobrego sklepu meblowego w Łodzi
    • haniaho Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie 05.11.08, 22:53
      ja mogę powiedzieć, że bardzo serdecznie nie polecam zakupów w Agata
      Meble (choć może to zalezy od producenta). Zakupiłam sypialnie
      DIANA, cześciowo na własne ryzyko, bo nie bylo jej ( i nie będzie)
      na ekspozycji. Po otwarciu pudełek, okazało się, że jest zrobiona z
      najgorszej jakości pyty pilśniowej, inne komponenty też pozostawiają
      wiele do zyczenia, instrukcja montażu jest błędnie napisana
      (konieczność kolejnej wizyty w sklepie). Jednym słowem bubel, a za
      te same pieniądze miałabym dobre jakościowo meble z BLACK, RED,
      WHITE. Teraz zastanawiam się nad zakupem zestawu Yoshi Moon i jakoś
      nie wierzę, żeby to niby drewno egotycnze było odbrej jakości.
      Pozdrawiam
      • Gość: adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 06.11.08, 06:37
        ciesz się dziewczyno,że zamiast sypialni nie dostałaś np.stołu bo
        tak też bywało...pozdrawiam
        • Gość: adamo Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 08.11.08, 22:43
          hehehhe Agata Meble....hehhehe pozdrawiam
    • Gość: PracownikM Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.08, 09:38
      Bardzo sie mylisz co do tego sklpeu jezeli Ci cos nie psauje to kupuj
      sobie meble gdzie indziej , wszedzie jest podobnie najlepszym wyjsciem bedzie
      dla Ciebie pójście do lasu wycięcie paru drzew i zrobiene sobie Twoich
      wymarzonych mebli wtedy reklamacje możesz składać tylko do Leśniczego hehe
      i do samej natury
      • Gość: bbyły pracownik... Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 12.11.08, 10:03
        ja już sobie "kupiłem" meble w Agacie i odradzam naprawde...
        • Gość: były pracownik Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.toya.net.pl 13.11.08, 09:22
          nawet jak na meble za darmo,człowieka szlag trafia jak patrzy na ten
          fajans,więc nie dziwie się ludziom którzy przepłacają za to
          badziewie...niestety taka jest prawda
          • Gość: klient Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.lodz.mm.pl 20.11.08, 23:37
            Oczywiście zgadzam się z większością osób, która miała problemy z zakupami w tym sklepie.
            Ja zrobiłam zakupy dwukrotnie za wcale nie małe pieniądze i niestety dwukrotnie się zawiodłam.
            Przy pierwszym zakupie panowie, którzy przywieźli mi łóżko nie umieli go zmontować. Skrzynię założyli odwrotnie,że musiałabym otwierać je od strony ściany, następnie stwierdzili,że śruby są za krótkie i wszystko zostawili.
            Oczywiście miałam wiele niemiłych rozmów z panem z działu transportu,który upierał się o swoje 50zł. za montaż tylko za co.
            Wg mnie usługa wykonana pieniądze zapłacone. Tak też się stało,ale to ja zamówiłam śruby nowe u producenta przez infolinię, które miałam na drugi dzień,(oryginalne też były dobre) natomiast dział reklamacji kazał mi czekać na te śruby 2 tygodnie.
            No i jeszcze drugi zakup - dwie sofy ze skóry. Nie dosyć ,że czekałam na nie 5 tygodni to po przywiezieniu jedna była pęknięta i miała podartą skórę.
            Kanapa została zabrana przez producenta do naprawy i nie mam jej znów od 5 tygodni.
            Producent twierdzi,że jest w Agacie a ci z reklamacji,że jej u nich nie ma. Czeski film a ja czekam. Obsługa w Agacie miła do momentu zakupu a później szukaj wiatru w polu. Jak można w dzisiejszych czasach tak traktować klientów.
            Zdecydowanie nie polecam tego sklepu.
            Może ktoś zna kontakt do kierownika tego sklepu?
            Pozdrawiam
            • Gość: jajo najwyraźniej można, skoro po pierwszym zrobieniu IP: 91.198.27.* 21.11.08, 01:29
              najwyraźniej można, skoro po pierwszym zrobieniu cię w jajo, postanowiłaś
              ponownie skorzystać z ich usług.

Gość portalu: klient napisał(a):
              > Przy pierwszym zakupie panowie, którzy przywieźli mi łóżko nie umieli go zmonto
              > wać. Skrzynię założyli odwrotnie,że musiałabym otwierać je od strony ściany

> No i jeszcze drugi zakup - dwie sofy ze skóry. Nie dosyć ,że czekałam na nie 5
              > tygodni to po przywiezieniu jedna była pęknięta i miała podartą skórę.
              > Kanapa została zabrana przez producenta do naprawy i nie mam jej znów od 5 tygo
              > dni.

> Jak można w dzisiejszych czasach tak traktować klientów.
              • Gość: klient Re: najwyraźniej można, skoro po pierwszym zrobie IP: *.lodz.mm.pl 21.11.08, 21:16
                Wiesz jojo, zawsze daję drugą szansę,bo każdy może mieć potknięcie, taką mam
                naturę ale nigdy węcej. A tak ogólnie to nie rozumiesz o czym piszę , czynie
                chcesz zrozumiec i odpowiadasz z nudów?
    • Gość: aneta Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 83.2.33.* 26.11.08, 19:10
      Straszna obsługa, panienki z biura obsługi klienta niekompetentne i aroganckie
      do granic możliwości! Sprawę kupna załatwiłam po interwencji u kierownika a i
      tak podczas każdego kontaktu telefonicznego wysłuchiwałam komentarzy panienek(
      nieświadomych, że słuchawka "ściąga" głos?) Żenada!!!
    • Gość: zenewa Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.12.rev.vline.pl 19.12.08, 18:50
      Przyłączam się do ostrzeżeń dla potencjalnych klientów Agata Meble w Łodzi.
      Proponuję pod żadnym pozorem nie kupować w tym sklepie. Beznadziejne,
      nieprofesjonalne podejście do klienta. przedłużające się w nieskończoność
      terminy odbioru mebli - bez słowa -przepraszam -
      s k a n d a l !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • hanna1122 Salon Agata 21.12.08, 16:16
      Nie wiem skad tyle krytycznych uwag. Ja jestem zadowolona. Moj problem polegal
      na tym :
      kupilam lozko ( wybralam z katalogu ) i materac, okazalo sie, ze absolutnie nie
      bylo to zgodne z moimi oczekiwaniami. W prawdzie zastrzezenia moje byly
      ewidentne mimo to myslalam ze bede miala wiele klopotow. Zglosilam sie do
      kierownika sprzedazy Pana Zbigniewa Kolata, ktory w sposob bardzo kulturalny
      uznajac moja reklamacje, reklamowal u producenta a nastepnie zalecil odebranie
      lozka i materacu ( bezplatnie) i zwrot pieniedzy.
      Firma powinna byc dumna z takiego pracownika. Pan kierownik Zbigniew Kolat ze
      swoja prezencja i kultura, moze byc wspaniala wyzitowka salonu Agata

Goroca polecam!!

• Gość: NIE POLECAM Re: Salon Agata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.14, 18:48
        brakuje części jak w szafie tak i stolikach nocnych na które czekałam miesiąc. AGATA TO BEZNADZIEJNY SKLEP !!!!!!
        • a.nna12 Re: Salon Agata 04.08.14, 14:00
          Ajj to nie za fajnie... kontaktowalals sie juz moze z salonem ? Niech dzwonią do producenta i niech dośle kurierem brakujące części.
    • Gość: slawek Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: 195.117.116.* 02.01.09, 13:03
      ja z koleji kupilem stol ale mi przywiezili bez nog ale po szybkiej interwecji
      nogi sie znalazly . ale tylko dlatego ze kupowalem dzien przed wigilja i
      powiedzialem ze chyba bede przyjoowal gosci po turecku
      • Gość: kiełbi Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.dynamic.chello.pl 22.07.13, 14:12
        hmm..ja mogę tylko dodać od siebie, że po 3 tyg. czekania na materac, okazało się, że sprzedający w ogóle go nie zamówił u producenta...i musiałam czekać kolejne 3 tygodnie. Dzisiaj mija termin, a na razie po jednym tel. nie ustalili czy mają go na stanie.
        • agatameble Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie 23.07.13, 12:23
          Szanowne Panie,
          Tak jak wcześniej informowaliśmy sprawa Pani o nicku "Olala" jest monitorowana przez dyrektora salonu.
          W związku z tym na pewno zostanie zachowany termin 14 dni na odpowiedź.
          Natomiast Panią o nicku "Kiełbi" bardzo przepraszamy za błąd sprzedawcy. Prosimy również o skontaktowanie się z nami poprzez wypełnienie formularzy znajdującego się na naszej stronie www (www.agatameble.pl/kontakt)

Pozdrawiam
          E-rzecznik Agata Meble
    • Gość: wkurzony_max Re: Salon A G A T A MEBLE - fatalny transport IP: *.retsat1.com.pl 12.01.09, 22:24
      Usługa transportowa wygląda tak:
      - panowie są agresywni i chamowaci
      - panowie nie robią tego, co jest opisane w zleceniu (meble wnoszą i rzucają na
      kupę pośrodku mieszkania, a powinni je rozpakować, ustawić i wynieść opakowania)
      - o wszystko trzeba się wykłócić
      - zepsują co się da (porysują podłogę, stłuką żyrandol)
      - wyniesione opakowania wyrzucą na klatce schodowej (!!!)
      Aktualnie sprawa jest w sądzie...
      • Gość: adamo... Re: Salon A G A T A MEBLE - fatalny transport IP: *.toya.net.pl 13.01.09, 06:52
        hehhehe skąd ja to znam...pozdro dla chłopaków z byłego navigatora
      • Gość: Kali46 Re: Salon A G A T A MEBLE - fatalny transport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.13, 16:34
        a mi pracownik DTS ukradł rower!!! (wyrok prawomocny)
    • Gość: makagigi Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 23:30
      Nie ma dymu bez ognia, nie bede tak kupowac choc zamierzalam
      • Gość: zadowolony klient. Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.mtvk.pl 14.02.09, 22:44
        A ja tam lubię robić zakupy w agacie.A REKLAMACJE ZDARZAJĄ SIE W
        KAŻDEJ FIRMIE BO TAK TO DZISIAJ JUŻ JEST.Ikea też nie jest idealna,
        nikt nikogo nie zmusza do kupowania ,każdy człowiek ma rozum.
    • rybka_t Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie 31.01.09, 13:41
      popieram...wielki salon a nic w nim nie ma
      tez slyszalam o koszmarach z reklamacja
      dlatego nie moge sie doczekac Ikei w Lodzi cokolwiek ktos mysli o tych
      meblach i cenach...place i zabieram meble do domu a nie czkema 6
      tygodni na kanape...z reklamacja tez nigdy dotad nie mialam klopotu
      wole tansze meble z Ikei wymienic co pare lat niz super drogie pseudo
      meble z agaty i innych Voxow na pol zycia
    • Gość: młody pracownik Ja pracuje w Agata IP: *.chello.pl 10.02.09, 16:57
      niestety firma boryka się z problemami logistyczno pracowniczymi. brak
      menagerów, którzy potrafią coś zdziałać..generalnie znajomi, znajomych..jedni
      moga pijani pracowac w firmie inny za wszystko maja po premi...
      • Gość: Ister Re: Ja pracuje w Agata IP: *.lodz.mm.pl 12.02.09, 20:43
        Hmm, marnie to świadczy o firmie jako całości. Skoro kadra zarządzająca nie
        trzyma poziomu, to raczej też personel niższego szczebla nie prezentuje
        odpowiedniego poziomu. A ci, którzy się faktycznie starają są szybko zwalniani,
        żeby za dużo dymu nie narobili. Zaznaczam - piszę o ogólnej zasadzie.
        Pozdrawiam
    • Gość: Tel.791-786-257 Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.chello.pl 13.02.09, 10:25
      Zgadzam się z w/w treścią.Mam ten sam problem z firmą"AGATA"brak kompetencji ze
      strony osób działu reklamacji Pan wypisuje bez użyteczne papierki do których i
      tak się nie stosuje a Pani dzwoniąc do mnie na w/w numer tel.celem ustalenia
      terminu w sprawie reklamacji moich mebli, zanotowała termin i na tym to się
      skończyło.Dziś mija miesiąc od ustalonej daty wizyty serwisu i nadal nikt się do
      mnie nie zgłosił.Próba dodzwonienia się do firmy"AGATA" jest wręcz niemozliwa
    • Gość: Klientnastępny Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.09, 15:00
      Bardzo trafne i słuszne uwagi. Udało mi się dwa razy rozmawiać z
      obsługą, ale sprawa nadal nie jest załatwiona. Biorą od klienta
      telefon, obiecują, że załatwią i na tym się kończy. A informacji o
      towarze nie mam do tej pory. Obiecanki czy lekceważenie?
      Nie chodźcie i nie kupujcie, niech najpierw nauczą się obsługiwać
      klienta!
    • Gość: maria Re: Salon A G A T A MEBLE - ostrzeżenie IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.09, 17:36
      to prawda meble są nie kompletne i nie zawsze bez uszkodzeń

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka