szpilkaaa 27.08.03, 15:50 a ciekawe kim bede.sprzataczka kucharka??a moze dojrzala kobieta dzialajaca na rzecz Łodzi:-? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eyemakk Re: za lat 10,no mozze 20 27.08.03, 15:53 mam nadzieje ze za 10 lat, gdy bedziesz miala tyle co ja teraz, bedziesz rownie niedojrzala jak ja teraz. bo niedojrzałość, moi mili, to jedyny sposob by nie stracic kontaktu ze swiatem... ... i umiec obsługiwać video, jesli wiecie, o co mi chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: za lat 10,no mozze 20 27.08.03, 17:55 Tyle tylko, Eyemakk'u-niedojrzałość w pewnym wieku jest wybitnie źle postrzegana, a na domiar złego-przeszkadzająca w racjonalnym myśleniu, zwłaszcza, że z wiekiem nadchodzą obowiązki. Odpowiedz Link Zgłoś
eyemakk oj Geo, part II 27.08.03, 19:29 geograf napisał: > Tyle tylko, Eyemakk'u-niedojrzałość w pewnym wieku jest wybitnie źle > postrzegana, czy ktos tu, Geografie, w jednym z poprzednich postów wypominał mi konformizm??? > a na domiar złego-przeszkadzająca w racjonalnym myśleniu, moim zdaniem dojrzałość=sztywność i klapki na oczach - to chyba właśnie ona blokuje myślenie i rozwój. póki jestes niedojrzaly masz ochote do zmian i nauki. potem spoczywasz na laurach i obrastasz w piórka. i nie umiesz dostosowac sie do bardzo szybko zmieniającego się świata; nie wiem, może o innych (nie)dojrzałościach mówimy? > zwłaszcza, że z wiekiem nadchodzą obowiązki. praca? ja mam świetną prace a nie jestem dojrzały. w mojej pracy to atut:P dzieci? nie spieszy mi sie do nich. czego i reszcie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka List do siebie samej... 27.08.03, 15:55 szpilkaaa napisała: > a ciekawe kim bede.sprzataczka kucharka??a moze dojrzala kobieta dzialajaca > na rzecz Łodzi:-? Szpilaa, pamietam, że w moje 15-te urodziny napisałam list "do mnie 25-letniej" z zamiarem otworzenia go po 10 latach. Masz pojęcie, jak super by się to czytało?! Niestety, dobry los sprawił, że mając 23 lata wyprowadziłam się "na swoje" i list diabeł zabrał (zabrał, nie "ogonem nakrył" - nie ma już do czego ogona uzywać?!)... Pomysł w każdym razie niezły, może spróbuj zrobić coś takiego? :) A kto wie, może pewnego dnia i ja jeszcze gdzieś ten liscik swój do mnie znajdę.... Odpowiedz Link Zgłoś
vladip zupełnie OT 27.08.03, 21:25 dzidko.:) jaka kapitalna sygnaturka..:))) ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka :-)) 28.08.03, 11:45 vladip napisał: > dzidko.:) jaka kapitalna sygnaturka..:))) ROTFL Na Radio Maryja pod tym względem zawsze można liczyć :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Dzidko, zrobiłaś dokładnie to samo co ja! 29.08.03, 15:10 I też gdzieś pocierałam ten list. BTW pomysł ściągnęłam z takiej jednej książki L. M. Montgomery;) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Ja za 10 lat mam szansę... 27.08.03, 16:29 ... być dojrzałą kobietą działającą na rzecz Świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpilkaaa Re: Ja za 10 lat mam szansę... IP: *.lodz.dialog.net.pl 27.08.03, 17:37 ale smieszne aardzie.wrr Odpowiedz Link Zgłoś
eyemakk Re: Ja za 10 lat mam szansę... 27.08.03, 19:30 nie śmiej sie z aarda, Szpileczko. on naprawde baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo poważnie myśli o zmianie płci ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpilkaaa Re: Ja za 10 lat mam szansę... IP: *.lodz.dialog.net.pl 27.08.03, 19:56 jak aard zostanie kobieta to ja chyba zostane aniolem w niebie:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eyemakk Re: Ja za 10 lat mam szansę... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.03, 20:51 prędzej diabołem w Piekle :P Odpowiedz Link Zgłoś
aard Większość kobiet to anioły 28.08.03, 09:52 Gość portalu: szpilkaaa napisał(a): > jak aard zostanie kobieta to ja chyba zostane aniolem w niebie:D Do zobaczenia na Chórze, Szpileczko. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Szpileczko w gorsecie 28.08.03, 09:50 Wyluzuj trochę, masz w końcu 16 lat, ciesz się nimi miast zgredzieć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpilaaa Re: Szpileczko w gorsecie IP: *.lodz.dialog.net.pl 28.08.03, 15:19 hmm..zastanawiam sie anioł w gorsecie czy facet w gorsecie.ale mysle ze to pierwsze byloby o wiele lepsze.tzn widok bylby lepszy..no chyba ze.. Odpowiedz Link Zgłoś
aard No właśnie! :-) 28.08.03, 15:48 Gość portalu: szpilaaa napisał(a): > hmm..zastanawiam sie anioł w gorsecie czy facet w gorsecie.ale mysle ze to > pierwsze byloby o wiele lepsze.tzn widok bylby lepszy..no chyba ze.. No właśnie... Chyba że gorset bym mu skrzydła w pół drogi przyciął... Dzierżbórr Szpilki wyobrraźnia skrzydlata!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SzpilaWbitaGłęboko Re: No właśnie! :-) IP: *.lodz.dialog.net.pl 28.08.03, 17:31 no ale znowu chcialabym kiedys zobaczyc faceta ubranego w gorset.tak maksymalnie wcisnietego w niego:D to musi byc na pewno zabawny widok,szczegolnie tych facetow z owlosionymi klatami..hehe Odpowiedz Link Zgłoś
aniapakero Re: No właśnie! :-) 28.08.03, 22:58 widok bylby tragiczny, zreszta tak samo jak widok kobiety w owy gorset wcisnietej Odpowiedz Link Zgłoś
aard Z cylku aarda: GORSZET 29.08.03, 08:43 Gorszet, jak sama nazwa wskazuje, pogarsza wygląd ubranego weń delikwenta, tudzież -tki. Co było do okazania - QED. Odpowiedz Link Zgłoś
hanya a ja za lat 5-10-15,no może 20... 29.08.03, 16:19 kim będę? za 5 lat wg moich planów i obliczeń chcę być RzM za 10 lat wg moich marzeń i nadziei chcę być ŻM za 15 lat wg roku kalendarzowego bedę prawie 40-latką a za 20 lat - już nie mam pomysłu, kim będę, ale na pewno nie będę kim basinger a za lat 40 będę, albo i nie będę ;) pozdrawiam, jeszcze będąca hanya Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SzpilaGłębokoWbita aard w gorseciehehehehee IP: *.lodz.dialog.net.pl 30.08.03, 19:21 ale w tym gorsecie..kurde.no ja sobie nie wyobrazam.aarda drogiego w gorsecie.. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: aard w gorseciehehehehee 01.09.03, 09:09 Gość portalu: SzpilaGłębokoWbita napisał(a): > ale w tym gorsecie..kurde.no ja sobie nie wyobrazam.aarda drogiego w gorsecie.. A wyobrażasz mnie sobie BEZ gorsetu??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SzpilaWbitaGłęboko drogi Aaardzie, IP: *.lodz.dialog.net.pl 01.09.03, 15:23 takich zbereznych mysli to ja nie mam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Droga Szpilko wbita 02.09.03, 09:08 To mnie cieszy jak najbardziej, to mnie cieszy :-) A gdyby jednak jakieś myśli nieuczesane się zalęgły, to zapraszam: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10322&w=3992513 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpilkaaa Re: Droga Szpilko wbita IP: *.lodz.dialog.net.pl 02.09.03, 17:30 za zaproszenie dziękuje,ale na razie nie moge z niego skorzystać bo musze stoczyć batalie z rodzicami o to,żebym na religie nie musiala chodzić:- (((wrrr...ta religia to h***** dla mnie pomysł... Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaaa Re: za lat 10,no mozze 20 11.09.03, 17:33 za te 20 lat to ja chora na miłość będe:D Odpowiedz Link Zgłoś