Gość: mateuszp Re: meble kuchenne IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 06.02.14, 18:21 W firmie Lukasso meble - za wycenę mebli kuchennych nic nie płaciłem. Właściciel firmy przyjechał do domu dokonał pomiarów , zrobił rysunki podał mi cenę i termin montażu mebli. Profesjonalnie i fachowo ( rozmawialiśmy ok 1,5 godziny) doradził jakie materiały i kolory wybrać, w co warto wyposażyć kuchnie a na co szkoda forsy. Jakie rozwiązania wybrać aby mieszkanie było funkcjonalne. Termin montażu nie został zmieniony cena ustalona na początku też się nie zmieniła, także właściciela Pana Łukasza gorąco pozdrawiam i polecam. Zainteresowanym podaje nr telefonu 796 160 080 Odpowiedz Link Zgłoś
zi5 meble kuchenne 07.03.14, 20:50 Witam ,polecam firme Marzbyt .Jet to mała firma ale solidna i na prawdę nie zdzierają tak jak inni Jestem z tej firmy zadowolony z tego powodu że jak się umówiliśmy byli nawet troszkę przed czasem pomierzyli i powiedzieli na wstępnie ile a co dziwne cena się nie zmieniła .Byłem porównać w konkurencji to zaoszczędziłem i jestem naprawdę zadowolony więc polecam jak najbardziej Darek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meblowomi Re: meble kuchenne IP: *.204.140.175.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.03.14, 10:26 www.meblowomi.pl/ / www.facebook.com/meblowomi Gwarantujemy Państwu w pełni komleksową obsługę począwszy od doradztwa, stworzenia projektu (w tym wizualizacje 3D na życzenie) przez wykonanie mebli, ich transport i montaż na miejcu u klienta. Atrakcyjne ceny - zapraszamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
adam_bors Re: meble kuchenne 25.11.14, 16:42 Zapraszam wszystkich do poznania mojej oferty. Pracownia mebli kuchennych Bors działa na terenie Górnego Śląska. Oferujemy naszym klientom wyjątkowe, dopracowane w najmniejszym szczególe i trwałe meble kuchenne. Osoby zainteresowane moimi dotychczasowymi realizacjami zapraszam do zapoznania się z nimi na mojej stronie bors.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
bea.nowak Re: meble kuchenne 31.03.14, 21:35 Temat prehistoryczny, ale żyje nadal więc i ja podzielę się swoim doświadczeniem. Od ponad dwóch lat cieszę się meblami kuchennymi zrobionymi na wymiar w strefie kuchni. Realizacja zamówienia poszła dość sprawnie a z meblami jak narazie nic się nie dzieje. Jakby jeszcze raty za mnie spłacali to powiedziałabym, że są po prostu najlepsi :) a tak powiem tylko, że poszukując fachowców montujących solidne meble kuchenne na wymiar warto ich wziąć pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.14, 22:25 Jeśli chodzi o stosunek ceny do jakości polecam chłopaka z radomska meblował mi cały dom mojej mamie i siostrze terminowy i sympatyczny tel 506766211 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: meble kuchenne IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.14, 18:27 Ja szczególnie mogę polecić usługi Pana Roberta z Łodzi który robił mi szafę i meble do kuchni wraz z ich montażem. Dla zainteresowanych podaję numer i stronę gdzie Pana Roberta znalazłam: www.meblelodzkie.pl i telefon 501-155-018 ceny bardzo dobre polecam Odpowiedz Link Zgłoś
karin76 meble kuchenne w Łodzi 25.04.14, 15:06 Ciekawe ile z tych firm wymienianych na początku wątku istnieje do dzisiaj ... Szukacie doświadczonych fachowców i naprawdę solidnych mebli - zachęcam do odwiedzin -_www.strefakuchni.com.pl/o_firmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolony Re: meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.14, 15:17 Polecam: www.mskuchnie.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.14, 14:19 Polecam CASAIDEA na brukowej w Łodzi, meble bardzo dobrej jakości, kupiłem kuchnię i dostałem 30% rabatu na sofę PIBIEMME:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafan Re: meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.14, 12:51 Przerabiałem temat niedawno i z czystym sumieniem mogę polecić firmę z Zachodniej 16, super architektka, super kontakt i obsługa , terminowo i naprawdę pełen profesjonalizm, chyba się prawie nie reklamują , mało ich widać , ale chyba nie muszą bo mają dużo klientów z polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: meble kuchenne IP: *.play-internet.pl 05.08.14, 22:35 czy zna ktoś firmę DEBERO ? Pana Gajzler ze zduńskiej woli mam zamiar u nich kupić meble kuchenne ale jeszcze się zastanawiam, miał ktoś z was doświadczenie z nimi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolona Re: meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.14, 22:23 Zobacz sobie meble na stronie Pana Andrzeja www.andmeb.pl Polecam gorąco!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zi5 meble kuchenne 24.10.14, 11:24 Witam znajomi zamówili meble do kuchni i łazienki ,ale wykonanie ich jest bardzo kiepski i z taniego materiału a czyli z po uszkadzanych płyt w dodatku po uszkadzali inne rzeczy więc nowe meble wyglądają jak by je kupili gdzieś na targu więc nie polecam firmy "Tomek" z Jerzego" Z tego względu że są nie punktualni , wręcz ordynarni a w dodatku dużo przerabiają meble bo gdzieś uciekają im wymiary szafek więc na kuchnie znajomi czekali dość długo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.14, 21:56 Polecam firmę Andmeb stronka internetowa www.andmeb.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majtaj Re: meble kuchenne IP: *.205.122.88.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.12.14, 10:33 Z tego co wiem Stolart druzynski z plugowej specjalizuja się głównie w kuchniach, i faktycznie robią je świetnie, ale jak się pogada to szafę tez zrobią profesjonalnie. Najważniejsze jednak ze nie wprowadzają ciśnienia i nerwówki, polecili mi nawet pochodzić po konkurencyjnych firmach i spokojnie wszystko przeanalizować... chyba nie muszą się bać o klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
11anetagaski Re: meble kuchenne 11.01.15, 10:53 Witam ja robilam meble w firmie ktora polecila mi kolezanka nie pamietam nazwy ale mam numer telefonu 790899070 ja bylam zadowolona mam wszystko tak jak chcialam ceny rozsadne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.15, 21:15 Ja natomiast polecam firmę Andmeb z okolic radomska znalazłem ich w internecie wykonywali mi meble do kuchni oraz szafy przesuwne wszystko było OK. Poleciłem też mojej szwagierce a także koledze z pracy i oni też byli zadowowoleni . Polecam nie namawiam . Sprawdżcie strone www.andmeb.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.15, 18:23 Zobacz sobie stronkę www.andmeb.pl robili u mojej siostry a później u mnie i jesteśmy zadowoleni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e-pchela Re: meble kuchenne 20.03.15, 15:20 Polecam: wapako.pl/ Telefon: 605 099 667 44 616 11 35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: meble kuchenne IP: *.toya.net.pl 20.03.15, 21:32 Ja natomiast napisze kogo nie polecam - K&Z Meble , ul. Sieradzka 6 , 95-100 Zgierz Cos takiego jak jakosc wykonania , terminowosc , fachowosc , rozsadna cena w tej "firemce" nie istnieją Chcecie stracic nerwy , czas , wysluchiwanie bajek i innych bzdetow plus przeplacic za fuszerke to zapraszam do nich Wczesniej wymienione atrakcje gwarantowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli kili Re: meble kuchenne IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.15, 23:13 SlineFront z Więckowskiego. Bardzo mili ludzie, kuchnia zrobiona w terminie, posprzątali po montażu, pomiar kuchni był bezpłatny bo mieliśmy kilka firm na oku i w nie ktorych za sam pomiar Pan zyczył sobie 70 zl. Na prawde polecam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia90 Re: meble kuchenne IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.09.15, 09:08 U mnie kuchnię wykonała firma MEBEL STYL z Widzewa z Służbowej. Bardzo profesjonalnie dograny projekt ze szczegółami. Montaż był w umówionym terminie bez przeciągania, rano przyjechali zabezpieczyli podłogi i sprawnie w jeden dzień zmontowali wszystko. Posprzątali po sobie i naprawdę nie było do czego się doczepić. Wszystko dopasowane idealnie chociaż ściany nie miałam zbyt proste. Polecam szef to Robert Kornata 603755998. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza13 Re: meble kuchenne IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.18, 23:38 Niestety ta firma nie jest aż tak rzetelna ... U mnie również wykonywali meble, ale część zaczęła się rozklejać i właściciel jest nieuchwytny, zastawił nas z dużym problemem. Nie jest to firma godna polecenia, nierzetelnie wykonują swoją pracę i nie biorą za nią później odpowiedzialności . Odradzamy, żeby później nie mieć problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.15, 12:13 www.andmeb.pl Odpowiedz Link Zgłoś
benitaop Re: meble kuchenne 15.09.15, 13:00 Ja równiez polecam Slinefront. Wykonali nam kuchnię i garderobę i jestem bardzo zadowolona w szafie to mogę się przeglądać bez lustra :) W ogóle bardzo miła obsługa, Pan Igor, który przejmuje fach po swoim tacie wie co robi, jego projekt kuchni był lepszy niż dwa wcześniejsze robione przez architektów wnętrz. Nerwów mi nie zepsuli więc śmiało mogę polecić Odpowiedz Link Zgłoś
kamilxu Re: meble kuchenne 07.10.15, 16:21 Ja z kolei polecam firmę abc macisz, wykonywali meble do kuchni mojemu bratu i ten bardzo sobie chwali i jest zadowolony. Materiały są solidne a meble wykonane starannie. Zdjęcia kuchni można zobaczyć w realizacjach abc-macisz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
11anetagaski Re: meble kuchenne 14.10.15, 20:04 Mi kuchnię robił Pan Michał 790 899 070 I chętnie go polecam innym bo ładnie robi i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadzia Re: meble kuchenne IP: *.4web.pl 26.10.15, 22:59 Witam. A ja polecam pana Leszka mebleszek.prv.pl i na facebook.com/meblejakiechcesz. Za bardzo małe pieniądze przerobił mi meble w kuchni - Użył starych szafek - wstawił same szuflady i mam teraz bardzo praktycznie. Dorobił mi tylko 2 szafki. Bardzo solidnie wyglądają nie to co marketowe. Proponuje droższe i tańsze rozwiązania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aś Re: meble kuchenne IP: *.kappa.com.pl 28.10.15, 22:41 A czy ktoś z Was zamawiał meble bądź może coś powiedzieć o firmie Wieczorek z Top Shoping przy Niciarnianej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna84 Re: meble kuchenne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.16, 13:12 Długo zastanawiałam się nad wyborem wykonawcy moich mebli, przeglądałam oferty wielu firm i naprawdę trafiłam w sedno - niskie ceny, profesjonalne doradzenie i montaż a to wszystko naprawdę na wysokim poziomie. Serdecznie polecam usługi pana Roberta, który wykonał dla mnie kuchnię pół roku temu, gdzie inni wyceniając ją na 10-11 tyś. u Pana Roberta z góry dostałam bardzo niską cenę bo zaledwie 7 tyś zł!!! Do tego bardzo duży wybór blatów, frontów i innych ciekawych rozwiązań kuchennych, których nie zaproponował mi żaden inny wykonawca. Jeśli ktoś jest chętny to podaję kontakt i naprawdę polecam wszystkie usługi Pana Roberta tel. 501-155-018 Odpowiedz Link Zgłoś
showned94 Re: meble kuchenne 24.04.16, 20:39 MASZ OBAWY , WĄTPLIWOŚCI GDZIE SĄ TWOI BLISCY ? CZY NA PEWNO MÓWIĄ PRAWDE ?SKORZYSTAJ Z LOKALIZATORA I DOWIEDZ GDZIE OBECNIE SIE ZNAJDUJĄ ! zlokalizujtelefon.pl/?ref=771fad7a Odpowiedz Link Zgłoś
madisonka Re: meble kuchenne 07.06.16, 23:05 Wybierz się do Strefy Kuchni na Limanowskiego. Mam ich meble i póki co wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość. Re: meble kuchenne IP: *.4web.pl 08.08.16, 20:44 bo na krzywe ściany nie ma opcji innej jak tu przyciąć tam przyciąć a tam dać listewkę. A co do lakieru... to jak z lakiernikiem samochodowym - nigdy nie wiadomo czym i jak lakierują no chyba, że zostały wyprodukowane przez znaną firmę a nie zrobione przez "lakiernika"... Odpowiedz Link Zgłoś
ladybuska Re: meble kuchenne 07.10.16, 10:53 Ja zdecydowanie polecam firmę Meble Master z Pabianic. Mieszkam w Łodzi i nie było dla nich żadnego problemu żeby przyjechać do Łodzi i zrobić mi kuchnię. Serio bardzo profesjonalna ekipa. Mają szeeeroki wybór mebli, a dzięki temu że współpracują z firmami typu Bosch, Whirlpool czy Samsung miałam zniżki na sprzęt AGD :) POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
maestroooo Re: meble kuchenne 09.12.16, 17:47 Czy ktos moze wypowiedziec sie na temat firmy DREWFOR z Brzezinskiej? Czy ktos zamawial tam meble kuchenne? Jesli tak, prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś