labra.dorka 26.03.08, 13:12 Od niedawna jestem posiadaczką małej labradorki. Gdzie można kupić dobre karmy dla piesków za przystępna cenę ? Labra.dorka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ko Re: Dobra karma dla pieska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.08, 08:18 Dobra i tania? spytaj tych co wracają z pracy w TESCO UK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl-fon Re: Dobra karma dla pieska IP: *.gprs.plus.pl 27.03.08, 08:48 >polecam internet >www.zooexpress.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allegro Re: Dobra karma dla pieska IP: *.toya.net.pl 27.03.08, 15:11 najtaniej na allegro. można zaoszczędzić kilkadziesiąt złotych i kurier za darmo dowozi do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Dobra karma dla pieska 27.03.08, 17:13 zoologiczny.super.sklep.pl/sklep/index.php sklep jest w Łodzi na Tansmana, pan dowozi do domu. Tanszego sklepu (przynajmniej w zakresie jaki ja potrzebuję) nie znalazłam, ale nie zamawiaj jesli bardzo Ci sie spieszy, pan szybkościa nie grzeszy :) najlepiej zamówic na stronie, wtedy masz ceny takie, jak na stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
karusiap Re: Dobra karma dla pieska 27.03.08, 17:11 Właśnie zamówiłam karmę w polecanym tu sklepie zooexpres. Jutro ma przyjechac. Dam znać, jak się spiszą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karusiap Re: Dobra karma dla pieska 28.03.08, 14:05 Karma przyjechała, faktycznie ekspresowa dostawa :) Minęło niecałe 24 godz. od momentu zamówienia a pan z paczką już pukał do drzwi ;) Oczywiście pełne zadowolenie z mojej strony i mogę z czystym sumieniem polecić zooexpress. Ps. Porównywałam ceny z Allegro - są podobne albo identyczne! Odpowiedz Link Zgłoś