mothqueen 02.09.03, 11:44 Jestem ciekawa jakie macie opinie czy jakie plotki znacie a propos mmojego starego LO.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unikorn Re: IV LO 02.09.03, 11:50 IV LO kojarzy mi się wyłącznie z utworem T.Love ;P Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
lea Re: IV LO 02.09.03, 12:05 moja ciocia uczy tam fizyki. bużka wielka dla dawno niewidzianej cioci!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: IV LO 02.09.03, 12:12 słyszałam "co nie co":P bardziej odnoszące się do konkretnych osób, no ale większość osób, które stamtąd zam -osobiście bardzo lubię:-) a który rocznik jesteś?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mothqueen Re: IV LO 02.09.03, 19:24 W sumie niedawny... Ale jak jeszce tam chodziałam to dużo osób słysząc gdzie się uczę wsadzało mnie do jednego kosza opinii i IV LO (a nie zawsze były to miłe opinie ) ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: IV LO IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 02.09.03, 20:03 opini slyszalem prze rozne od takich ze w IV kazdy wsysa i gra w zielone...a moja kolezanka teraz poszla wlasnie tam i mowi ze nauczyciele sa bardzo sympatyczni i w ogole jest fajnie... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: IV LO IP: *.vline.pl / 172.20.6.* 02.09.03, 22:14 Hmm.. jestem absolwentka "czworki" i z reka na sercu to byl wspanialy okres w moim zyciu.. niepowtarzalna atmosfera, niesamowici ludzie.. przejsciowka, ktorej klimatu nie da sie zapomniec.. lezka w oku sie zakrecila Absolwentka '98 Odpowiedz Link Zgłoś