ixtlilto 02.09.03, 14:47 Tak z ciekawości pytam. Logujecie się dla samego zalogowania- na skrzynce Wam nie zależy czy logujecie się i systematycznie sprawdzacie kto co do Was napisał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanya sprawdzam i nie tylko... 02.09.03, 14:51 pocztę na gazeta.pl miałam, zanim jeszcze zaczęłam pisać na forum... jest to jedna z kilku moich skrzynek, ale właściwie to na niej prowadzę najważniejsze rozmowy :) pozdrawiam, zawsze zalogowana hanya Odpowiedz Link Zgłoś
aric666 Re: Sprawdzacie swoje skrzynki na '@gazeta.pl'? 02.09.03, 14:55 Mam przekierowanie.:) Ale przypomniałaś mi że muszę coś jednak sprawdzić... Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Sprawdzacie swoje skrzynki na '@gazeta.pl'? 02.09.03, 14:56 Jest to jedna z kilku skrzynek systematycznie odbieranych przez program pocztowy. Służy jedynie do kontaktów forumowych - ale niezależnie od zagadek - co jakis czas coś tam sie pojawia. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
aric666 dzizys fakin krajst!!! 02.09.03, 15:03 Własnie sprawdziłem swoją skrzynke aric666, 150 jakichs debilnych maili z 20 sierpnia. Kurcze, co sie wtedy działo?? Idem sprawdzic reszte skrzynek.:( Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Sprawdzacie swoje skrzynki na '@gazeta.pl'? 02.09.03, 15:06 Mam przekierowanie. Mozilla loguje mnie prawie że automatycznie. Można powiedzieć zatem, że na forum loguję się z wrodzonego lenistwa ;P Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Sprawdzacie swoje skrzynki na '@gazeta.pl'? 02.09.03, 15:07 odkąd padło mi konto na @poczta.fm to na "gazecie" jest w moim outlooku kontem domyślnym Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Sprawdzacie swoje skrzynki na '@gazeta.pl'? 02.09.03, 18:57 A ja się pytam nie bez powodu ;)P Bo kilka nowych na forum osób dostało dziś pewnego m@ila. A kilku starych forumowiczów jeszcze na niego nie odpowiedziało... Szczegóły Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Sprawdzacie swoje skrzynki na '@gazeta.pl'? 02.09.03, 18:59 ja sie loguje tylko tu na forum, poczty nie sprawdzam, bo nikomu nie podalam tego adresu... moze dla tego ze jestem tu od niedawna Odpowiedz Link Zgłoś
maxxman Re: Sprawdzacie swoje skrzynki na '@gazeta.pl'? 02.09.03, 19:10 Kuuuuurdeeeeeee! Właśnie sprawdziłem i był tam spam! A tak się cieczyłem że to jedyne moje czyste konto... Pozdrawiam maxxman Odpowiedz Link Zgłoś
jezyk7 Re: Sprawdzacie swoje skrzynki na '@gazeta.pl'? 02.09.03, 19:23 Pewnie, że tak. Najczęściej właśnie jego używam. pzdr. jezyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Sprawdzacie swoje skrzynki na '@gazeta.pl'? 02.09.03, 19:24 Sprawdzam, czasem coś tam ciekawego znajdę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mothqueen comme si comme ca 02.09.03, 19:26 częściej wchodzę na moją skrzynkę na wp..szczerze nie podoba mi się układ i grafika poczty na gazeta.pl... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Sprawdzacie swoje skrzynki na "@gazeta.pl"? 02.09.03, 21:25 Ja zazwyczaj sprawdzam poczte rano, no chyba, że oczekuje na jakiś list. Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi To moje podstawowe konto!!! :) 03.09.03, 00:08 A tak właściwie co to za mail, bo ja żadnego ciekawego nie dostałam??? Odpowiedz Link Zgłoś
mewaa Re: A ja dostałam :)) 03.09.03, 15:43 Generalnie to o poczynaniach Klubu Forumowicza Łódzkiego: spotkania, konkursy i różnego rodzaju akcje. Jeśli to o tego maila chodzi :))) Odpowiedz Link Zgłoś