janior 03.09.03, 13:42 Ile razy nie zdaliście egzaminu z jakiegoś przedmiotu? (pytanie do studentów i tych co majato już za sobą) Czekam na rekordy innych, ja dziś jestem załamany. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aric666 Re: Rekordy 03.09.03, 13:50 Ostatni egzamin na studiach. Historia i kurcze coś tam w kwestii systematyki geografii. 6 razy, za cholerę się tego nie mogłem nauczyć. O ile Histoię znałem dośc dobrze, to podziałów geografii, powiązań z innymi naukami, założeń poszczególnych nauk za chiny ludowe wkuc nie mogłem, a wkuc je trzeba było na pamięć. Za 6 razem dostałem tróję bo mnie profesor polubił.:) Odpowiedz Link Zgłoś
mewaa Re: Rekordy 03.09.03, 21:24 Czwarty rok - technologia. Po ostatnim wykładzie profesor powiedział, że on ma dyżur w poniedziałki, środy i czwartki i jak ktoś chce zdać egzamin może przyjść. Cytuję: " ...dwój nie wstawiam, zdaje sie u mnie do oporu, ale uprzedzam rekordzistka była 14 razy..." Mi sie udało za trzecim razem. Dzierżegzaminbór, głowa do góry, wszystko jeszcze przed Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
asynchronukleotorreador Re: Rekordy 03.09.03, 21:43 Kiedyś przed laty zdawałem egzamin z chemii. Za 5 razem kiedy wiedzialem, ze nie mam u profesora szans bo mnie nie lubi na pytanie: -Z czego bym zrobił dźwig aby nie zardzewiał ? odpowiedziałem: -Z drewna. No i zdawałem jeszcze 3 razy. A zdałem tylko dlatego że mnie naprawdę nie lubił i nie chciał mnie już więcej oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Rekordy 04.09.03, 16:29 asynchronukleotorreador napisał: (...) > -Z czego bym zrobił dźwig aby nie > zardzewiał ? > odpowiedziałem: > -Z drewna. (..) :-))))))))))) No dla mnie bomba! Tylko dlaczego wlaściwie nie zdałeś? Przecież miałeś stuprocentową rację! Odpowiedz Link Zgłoś
mewaa Re: Rekordy 04.09.03, 16:40 tulka napisała: :-))))))))))) > No dla mnie bomba! Tylko dlaczego wlaściwie nie zdałeś? Przecież miałeś > stuprocentową rację! Niekoniecznie. Korozja to proces stopniowego niszczenia zachodzący na powierzchni metali i ich stopów oraz tworzyw niemetalowych takich jak beton lub drewno. Jest wynikiem chemicznego lub elektrochemicznego oddziaływania środowiska. Następuje wtedy utlenianie zachodzące w wilgotnym środowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Rekordy 04.09.03, 16:48 mewaa napisał: > Niekoniecznie. > > Korozja to proces stopniowego niszczenia zachodzący na powierzchni metali i ich > stopów oraz tworzyw niemetalowych takich jak beton lub drewno. Jest wynikiem > chemicznego lub elektrochemicznego oddziaływania środowiska. Następuje wtedy > utlenianie zachodzące w wilgotnym środowisku. O rany. Poddaję się. Przyznaję, ze na tamat korozji metali wiem niewiele, a na temat korozji drewna zgoła nic. Z zajęć ZPT pamiętam jedynie, ze w drewnie mogą występować zgnilizna, sinizna i chodniki owadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
michael00 Re: Rekordy 04.09.03, 16:24 Przekształtniki - wybitnie nie byłem tego w stanie pojąć. Ile razy, to nie wiem, ale 10 +- 2 jakoś chyba :-). Odpowiedz Link Zgłoś