Gość: Widzew rządzi!!! IP: *.toya.net.pl 21.04.08, 20:41 Będzie dobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mmm zarząd idzie na wojne z kibicami IP: *.tvsat364.lodz.pl 21.04.08, 20:57 na takiej wojnie wszyscy tracą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzew4ever Re: zarząd idzie na wojne z kibicami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.08, 08:20 Niech uważa, bo jak my, kibice kiedyś zastrajkujemy w proteście przeciwko niszczeniu wizerunku klubu, na który pracowały wielkie nazwiska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Wójcik na ratunek Widzewowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 21:05 to sobie zarząd strzelił samobuja. na mecz wejdą kibice spod zegara (połowa sektoru wykupiona w karnetach). czyli ci co protestowali. NORMALNI KIBICE won ze stadionu.wspaniały przykład profesjonalizmu BANKOWCÓW. ale barany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Wójcik na ratunek Widzewowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 21:10 Wiesz co sklepikarzu z Piaseczna nigdy i nikt nie zabroni mi wejścia na stadion WIDZEWA, nigdy i nikt nie zabroni mi wieszania flagii w barwach klubu na płocie. Zabieraj tą swoją zgraje pseudo fachowców na czele z tą miernotą bakalarczykiem który wielką piłke oglądał w telewizji jak My graliśmy w lidze mistrzów.Widzew to Sobolewski Wroński Boniek Młynarczyk Gapiński Smolarek Michalczuk, mistrzostwa polski, niezapomniane mecze w europejskich pucharach i my kibice.Nie zniszczysz tego My Ci nie damy!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Wójcik na ratunek Widzewowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 21:25 chyba ci sie cacus myslenie zacielo. wstepu to sobie mozesz zakazywac bakalarczykowi kmiocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Wójcik na ratunek Widzewowi IP: *.dolsat.pl 21.04.08, 22:09 Cacek WON ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piknik Wójcik na ratunek Widzewowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 22:20 ale się wygłupili. pan Cacek potwierdzil ze ma tyle pojęcia o futbolu co moja teściowa o podkręcaniu procesorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FCP Wójcik na ratunek Widzewowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 22:20 .... bo jego właściciel zamknął stadion dla kibiców .... Zamknąć stadion dla własnych kibiców ... żenada To tak jakby bankowiec Cacek zamknął bank dla swoich klientów .... bank czynny ale nie obsługujemy nikogo. Tego jeszcze nie było ... Cacek żegnamy .... Odpowiedz Link Zgłoś
donald-marzy Sto lat Panie premierze w 51 rocznicę urodzin 21.04.08, 22:48 Na fotelu siedzi Donek Nic nie robi cały dzionek O wypraszam to sobie! Jak to, ja nic nie robię? A kto się w lustrze przegląda I twierdzi, że pięknie wygląda? A kto dziś zgubił długopis I zwalił wszystko na PiS? A kto sprawdził, czy Stefan nie warczy? Czy to nie wystarczy? Na fotelu siedzi Donek Nic nie robi cały dzionek. Przepraszam, a nie uścisnąłem Bronka? A nie usłyszałem dzwonka? A nie powiedziałem <dzień dobry>? A nie skrytykowałem Ziobry? A TVN-u nie oglądałem? A znów nie obiecałem? A nie zadbałem o ciało? To dla Was ciągle jest mało? Na fotelu siedzi Donek Nic nie robi cały dzionek Nie poleciał do Davos, bo mu się nie chciało Nie spotkał się z Prezydentem, bo czasu miał za mało Nie obniżył podatków, bo nie miał ochoty Nie pomógł emerytom, bo z tym za dużo roboty Z przepracowania przyszła mu ochota na spanie A śniło mu się …..tanie latanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eŁKSiak Wójcik na ratunek Widzewowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 00:02 Duża czesc tzw "kibiców"przychodzacych na stadiony w polsce to zwykłe prymitywy,którzy biegaja w dresach i nie potrafia nic innego tylko obrazac! Zygac mi sie chce jak na to patrze.Prawdziwy kibic to taki który przyjdzie na mecz wypije piwo,zje kiełbase,pospiewa,kupi,koszulke i wroci po meczu do domu dyskutujac o grze,a nie taki który pali flagi,szaliki,awanturuje czy wreszcie taki ktory w meczu o 6 punktów obraza własnego trenera czy piłkarzy to jest smieszne. Trzeba cos zrobic zeby w polsce zaczeło sie pozytywne kibicownie,piłka nie moze byc pozywka dla debili którzy sie chca bic,a z klubem łatwo jest im sie utorsamic bo sa wyjazdy i mozna komus morde obic albo flage zerwac z płotu. To jest zwykłe chmstwo i trzeba to zliwkidowac raz na zawsze,żeby w Polsce było normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grembach Re: Wójcik na ratunek Widzewowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 00:18 odezwał sie bazarowy, sami swój stadion demolujecie jak przegrywacie a prowadza was do boju piłkarze (np sypniewski) A pan panie cacus, ślepy jest jak kret, bakalarczyk głupi jest jak but w temacie piłka nozna (to nie tylko opinia kibiców ale całego świata piłkarskiego) ale ci pewnie dobre raporty śle do Zurichu, a jak ogladacie mecz to pewnie tylko malownicze aspekty widzicie. Albo pan jestes taki ślepo zakochany w tym zaka-bakałarczyku albo on jakie papiery na ciebia ma. zrób go pan od chks i daj dobra pensję, a od pierwszej oderwij, przecie sukcesów nie miał w kierowaniu pierwszą z tylnego siedzenia. Żal tylko zuba, bo mu nazwisko do końca życia spieprzył. Probierz się mu postawił to i wyleciał. tacy święci i oburzeni, bakalarczyk sie zarzekał jak to trenera się trudno szuka. mgr musi mieć, jezyków ze 4 , nie umoczony w korupcje, niekoniecznie uefa pro (to potem)nazwisko na Z i na 3 litery. A tu nagle pajacyk hyc i mamy wójcika - mgr nie ma, język chyba tylko ojczysty, umoczony w korupcję po cebulki, no i nazwisko na W i na dużo liter. aha duzo pije, nie wodę ale wódę , ale to chyba żeby niemczykowi nie było smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
lanka Stadion Widzewa należy do miasta Łodzi !!!!!! 22.04.08, 00:21 Pan Cacek nie ma prawa zabraniać kibicom łódzkiego Widzewa chodzenia na mecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roosevelt5 Re: Wójcik na ratunek Widzewowi IP: *.toya.net.pl 22.04.08, 10:01 eŁKSiak napisał Prawdziwy kibic to taki który > przyjdzie na mecz wypije piwo,zje kiełbase,pospiewa,kupi,koszulke i > wroci po meczu do domu dyskutujac o grze,a nie taki który pali > flagi,szaliki,awanturuje czy wreszcie taki ktory w meczu o 6 punktów > obraza własnego trenera czy piłkarzy to jest smieszne. --------------- Wszystko pięknie. Zgadzam się z tobą co do określenia prawdziwego kibica. Problem w tym, że Bakalarczyk i Zub nie wiedzą jak przygotować i prowadzić drużynę. Posiadanie licencji trenera to nie wszystko. To tak jak z nauczycielem. Co z tego, że ma wiedze jak nie potrafi jej przekazać uczniom. Co gorsza wciskają ciemnote i nie chcą słuchać dobych rad. Gdyby słuchali (niekoniecznie samych kibiców) innych i uczyli się na własnych błędach. Nie doszłoby do tego, co było podczas meczu Widzewa z Polonią B. Nie chcę tutaj bronić kogoś. Smutne, że dochodzi do takich sytuacji. A swoją drogą. Pamiętasz jak to kibice ŁKS-u pobili piłarzy własnej drużyny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siny Wójcik na ratunek Widzewowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.08, 08:53 spuszczają Klub do 3 ligi, rozwalają drużynę, plują na Legendy, gardzą kibicami... ich sprawa. ale dlaczego ośmieszają Widzew? dlaczego robią sobie pośmiewisko z Klubu? Cacek! Co?! Ty wiesz co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC WIDZEWA z PT Wójcik na ratunek Widzewowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 09:03 Pnie Cacek, nie wiem jak jest w banku, ale w p. nożnej to klub jest dla kibiców, a nie odwrotnie. Kogo Pan posłuchał? Debila Bakalarczyka?! On już dużo złego zrobił dla Widzewa. Zamiast się obrażać na kibiców nich Pan zrobi porządek w klubie. Wywali Bakalarczyka, Sosnowskiego, Zuba, tak Zuba, a nie go oddelegujecie na urlop bo on i tak będzie pusł krew piłkarzom i Wójcikowi. Panie Cacek, weź sie Pan do roboty. Dobrej roboty. Jeśli Pan nie wie co robić niech się Pan zapyta Bońka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Wójcik na ratunek Widzewowi IP: *.toya.net.pl 22.04.08, 11:11 Koledzy, spokojnie, będzie dobrze. Fryzjera wypuścili z aresztu, Wójcik zaraz uruchomi kontakty i jeszcze Widzew 12p. w 4 meczach zdobędzie i to po pijaku :D Hahahahaaaa... Jako kibic ŁKS muszę powiedzieć, że nie mam z tym sabotażem nic wspólnego. Hehehehe.. ale jaja, Wójcika na trenera wzięli. Kabaret, po prostu kabaret. Przytoczę jedną historie z trenerskiej kariery tego "fachmana" Jako trener Ległej, przed meczem wpada do szatni i tłumaczy taktykę na mecz. Cała szatnia w śmiech. A biedak się po prostu nie zorientował, że to szatnia rywala. Zdaje mi się, że to chyba choroba filipińska była :D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Wójcik na ratunek Widzewowi IP: *.acx.pl 22.04.08, 11:16 jak ten żałosny klubik sie utrzyma i będzie grał w II lidze to przyjdę na mecz i będę robił laskę tym żałosnym kibicom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Wójcik na ratunek Widzewowi, a ja obciągam IP: *.acx.pl 22.04.08, 11:25 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siny Re: 1908 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.08, 12:10 no to trenuj mięśnie żuchwy... bo przy którymśtam setnym "żałosnym" kibicu moze cie rozbolec od robienia lachy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sory Wójcik na ratunek Widzewowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.08, 14:48 a moze bysmy tak przeprosili pana trenera zuba? wkoncu to mily facet. a wojcik teraz to tylko bedzie pil i nic wiecej. panie trenerze zub. my kibice widzewa bardzo pana przepraszamy za nasze zachowanie. to jusz sie wiecej nie powtorzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WujekDobraRada Re: Wójcik na ratunek Widzewowi IP: *.pai.net.pl 22.04.08, 15:41 Idź na leczenie... Uroiło Ci się, ze jesteś kibicem Widzewa :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Wójcik na ratunek Widzewowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 20:51 ty nie jeteś kibicem Widzewa. gdybyś nim był, to byś nazwę napisał wielką literą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michaŁ Re: Wójcik na ratunek Widzewowi IP: *.toya.net.pl 04.05.08, 12:38 Odważny człowiek z Wójcika, że chce występować w roli grabarza. Odpowiedz Link Zgłoś