Gość: kks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 21:25 Nieraz tak się zdarza.Piłkarz przeprosił.A dlaczego komisja nie zajmie się bandziorami,którzy lżą piłkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ddd Re: Tomasz Lisowski: - Źle zrobiłem IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.08, 21:59 Bandziorów to sobie wśród kolegów poszukaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tomasz Lisowski: - Źle zrobiłem IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.08, 09:13 chyba wśród Twoich kolegów. Jak można lżyć piłkarza w trakcie meczu? Jakie to wysoce motywujące. Jeśli chcesz wyrazić swoją dezaprobatę to po meczu, i to najlepiej nie bezpośrednio, a po kilku godzinach. Ale - jak widać można wulgarnie wyzywać. I to bezkarnie, a piłkarz za reakcję będzie ukarany. Ciekaw jestem czy jakby tak lżono przez półtorej godziny pana dziennikarza to by tak radoścnie o tym pisał. Oto "sprawiedliwość" pzpnowska: Karać. Nieważne, że ukarani nie ci co są winni. Najważniejsze by karać. Najlepiej finansowo, to coś działaczom do kabzy wpadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea zle czy dobrze? IP: *.toya.net.pl 22.04.08, 10:43 czyli wedlug ciebie zrobil dobrze? mogl ci jeszcze dupe pokazac bo go przeciez obrazali!!! precz z miernotami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sadf Re: zle czy dobrze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 12:22 Zrobił źle, przyznała się do tego, przeprosił i żałuję, a czy Ty z kolegami przeprosiłeś i żałujesz? Palant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: zle czy dobrze? IP: *.toya.net.pl 22.04.08, 14:58 wydaje mi sie ze to ty powinnienes przeprosic ja juz wyroslem z obrazania i wydzierania sie na stadionie a nie dopingowac mam prawo i jeszcze jedno palanta to sobie znajdz w rodzinie cwaniaczku internetowy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Tomasz Lisowski: - Źle zrobiłem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.08, 11:32 taak kibice maja tylko przez całą runde oglądac i oklaskiwac miernotę któremu nie chce się biegać po boisku za to chce się hasać po łódzkich dyskotekach... jak ja nie znam tematu to się nie wypowiadam drogi gościu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Wypad pilkarzyno!!! IP: *.toya.net.pl 22.04.08, 10:41 Wielki Don Leo jednal bywa omylny!!! to co gra ten koles to jest jakis dramat!!! mysle ze on sie nie nadaje nawet do tak slabej ekipy jak Nasz WIdzew a co dopiero do kadry, mam nadzieje ze po spadku juz go tu nie bedzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzewek_____ Re: Tomasz Lisowski: - Źle zrobiłem IP: *.autocom.pl 23.04.08, 15:22 Chłopie to jest jego praca. Ja płacę za oglądanie jego pracy, wybacz ale jak ja pracowałbym tak jak pracował Lisowski w piątek wyleciałbym z roboty tego samego dnia. Oglądasz ligi europejskie????? Gdyby ktoś pokazał facka na meczu Lazio, Juventusu nie mówię o innych ligach w których są bardziej krewcy kibice to by go zlinczowali. I co przepraszam???? Pokazał gdzie ma kibiców którzy płacą na jego utrzymanie. Mam nadzieję że chłop zdaję sobie sprawę że musi szukać nowego klubu, bo pokazanie czegoś takiego to prawie tak samo jak odejść do Legii. Tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunet1910 Tomasz Lisowski: - Źle zrobiłem IP: *.astral.lodz.pl 21.04.08, 23:39 przepros i powiedz jak jest naprawde! napewne wiele ludzi ci wybaczy jesli bedzie to szczere! tylko Widzew RTS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokon Re: Tomasz Lisowski: - Źle zrobiłem IP: *.punkt.pl 22.04.08, 08:32 ojej jaki wzruszajacy tekst... uwazalbym na naduzywanie "wiesnakow" zwazywszy na liczbe fan clubow Twojego Widzewka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jf Re: Tomasz Lisowski: - Źle zrobiłem IP: 130.138.227.* 22.04.08, 08:44 o czym ty mówisz widzewfan. Wiesz w zdaniu zawsze powinien być jakiś sens. A u Ciebie nie widzę żadnego. Genrealnie żenujący klub, żenujący kibice, niech się rozwalą i wracają do okręgówki tam gdzie ich miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 pan lisowski zaprezentowal typowy tzw widzewski IP: 82.177.124.* 22.04.08, 09:24 charakter buhehe. tak samo jak i te buraki powyżej, co to nie jest widzew srutututu. wszyscy wiemy co to jest: klub ktory leczy kompleksy sfałszowaną datą powstania, który jak się w koncu rozleciał za długi, to mu boniek załatwił grę w 2. lidze, gdzie kupowali sobie mecze. a jak wam 3. liga grozi, to bez zenady na 4 kolejki przed koncem sciagneliscie sobie ratownika cudotwórce wójcika. czy ja sie dowiem od kibicow tego klubiku czy w najblizszej kolejce warto postawić na wasze zwycięstwo, po golu z karnego w 88. min??? to chociaż może uczciwi ludzie też zarobią troche hajsu na waszych wałkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sea Re: pan lisowski zaprezentowal typowy tzw widzews IP: *.toya.net.pl 22.04.08, 10:45 zajmij sie szczeniaku swoim klubem i nie kop lezacego! Widzew jeszcze powstanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 będę za widzewem, mam dość dupczenia na łksie IP: *.acx.pl 22.04.08, 11:29 Chyba będę za Widzewem, koledzy z galery mnie ciągle dupczą i każą obciągać. a ja już nie chcę. Rekonstrukcja odbytu jest bardzo droga i mnie nie stać. Teraz będę dorabiał na wyjazdach Widzewa, mój cennik: laska za co łaska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roosevelt5 Re: pan lisowski zaprezentowal typowy tzw widzews IP: *.toya.net.pl 22.04.08, 13:33 1908 napisał czy ja sie dowiem od kibicow tego klubiku czy w najblizszej > kolejce warto postawić na wasze zwycięstwo, po golu z karnego w 88. > min??? -------------------- Proponuję postawić na zwycięstwo Widzewa. Jeśli będzie inny wynik, stracisz kasę i nie będziesz miał na bilet. Znowu trzeba będzie przechodzić przez dziurę w płocie. I stosuj polską czcionke...pseudorodowity gamoniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoda Re: pan lisowski zaprezentowal typowy tzw widzews IP: *.toya.net.pl 22.04.08, 14:17 przypomniec ci jak to waszasza gawiazdka madej sie rozbeczal jak naskoczyli na niego waszi kibice ?jesli tego nie pamietasz przypomnie ze bylo to w 2lidze.tak wiec przestan szczekac bezdomny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiak Re: pan lisowski zaprezentowal typowy tzw widzews IP: *.toya.net.pl 22.04.08, 15:35 mam nadzieje że jak wyjda wasze walki to bedziesz taki wygadany - dziwne ze Cebula opisywal zdarzenia a kibice nic nie wiedza i walą głupa i teraz te ostatnie mecze - przyszedl Chojnacki i prosze klub idzie na majstra - zalosne i te okrzyki ze Widzew to Żydzi - odsyłam do historii ŁKS-u i zapoznania się z nią chyba że "nieczytaty" jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar Re: pan lisowski zaprezentowal typowy tzw widzews IP: *.toya.net.pl 23.04.08, 11:29 Uczciwi nie zarabiają na "wałkach" wiec sam jestes bazarowy nieuczciwy skoro chcesz wten sposób zbic fortune.. zreszta to wasza mentalnosc, miec pretensje do innych a robic tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzewek________ Re: pan lisowski zaprezentowal typowy tzw widzews IP: *.autocom.pl 23.04.08, 15:24 Przynamjmniej mamy stadion buraku. Mały bo mały ale się nie musimy go wstydzić, w przeciwieństwie do bazaru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malek I dobrze zrobił!! IP: *.net-partner.pl 22.04.08, 08:48 Ja nie mam mu za złe tego fucka. To jak on był gnębiony w drugiej połowie, kiedy biegał pod trybuną C to mało kto powstrzymałby się od takiego gestu. Ja go doskonale rozumiem co mógł czuć. Dlatego mnie Fuck skierowany do kibiców nie zabolał. Przynajmniej pokazał że ma jaja, jak mało kto w tej drużynie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruno Re: I dobrze zrobił!! IP: *.class147.petrotel.pl 22.04.08, 09:43 Że ma jaja to powinien pokazywać w trakcie meczu, a nie po. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja74 Re: I dobrze zrobił!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.04.08, 11:02 Ze ma jaja to powinien pokazac w trakcie meczu wejsc na tybune przyuwazyc jednego z drugim i mu przy..lic w leb coby wiecej nie wyzywal. A moze ty sobie bys pozwolil na to by ciebie lzono i twoja rodzine? Jakas przyzwoitosc jest wymagana, ale czego sie spodziewac po cholocie kibicach (i nie mowie o wszystkich tylko o tych co sa cholota) a moze wtedy by stal sie cud i zaczeto by eliminowac takie dziadostwo ze stadionow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: I dobrze zrobił!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.08, 11:35 poszukaj sobie dziadostwa w domu.. nie znasz tematu to się nie wypowiadaj.. jakbyś u siebie w pracy przykładał sie tak jak ten piłkarzyna do gry to już dawno wyleciałbyś na zbity pysk więc milcz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja74 Re: I dobrze zrobił!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.04.08, 11:53 Jak sie nie przykladam do pracy to pracodawca ma prawo mnie zwolnic ale nie ma prawa wyzywac mnie i mojej rodziny bo za to moze oberwac po pysku i koniec tematu. A jakby to robil publicznie to spotkali bysmy sie w sadzie. A widac ze ty do tej choloty nalezysz skoro akceptujesz wyzywanie kogokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shwarz Re: I dobrze zrobił!! IP: *.gprs.plus.pl 22.04.08, 14:11 znawco tematu lepiej ty milcz za wyzwiska możesz spotkać się w sądzie z wyzywanym i będziesz miał problem prawo polskie nie dopuszcza wyzwisk w ŻADNYM wypadku, ani w domu, ani na ulicy ani na stadionie pomijam aspekt moralny wyzywania kogokolwiek w pracy też się może zdarzyć gorszy dzień/tydzień/okres i normalny szef to zrozumie i wesprze, a nie da w d.pę. Lisowski wiedział komu pokazuje tego faka, nie pokazałby go normalnym kibicom poza tym przeprosił, co bardzo dobrze o nim świadczy czekamy na przeprosiny pseudokibiców aler to raczej niedoczekanie nasze he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEO Tomasz Lisowski: - Źle zrobiłem IP: 194.42.116.* 22.04.08, 09:44 100% poparcia ! Przed 45 minut garstka debili siedzących na C wrzucała na niego i jego żonę. Panowie trochę jednak przesadziliście i nie ma co teraz wrzucać na Tomka bo mało kto by coś takiego wytrzymał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mhvl Re: Tomasz Lisowski: - Źle zrobiłem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.08, 09:47 A kiedy komisja ligi korzystając z zapisu video zdyskwalfikuje Wojciecha "cios z łokcia" Szalę za nieczyste zagrania, hę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RRRRRRRRRRRR Re: A może abolicja? IP: *.lodz.mm.pl 22.04.08, 12:07 ej kolego 1908, to Ty wywiesiles ten trasparent? img143.imageshack.us/my.php?image=11903129oc4.jpg Po tym co zrobilscie powinniscie raz na zawsze zniknac z kibicowskiej mapy Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lhj Re: A może abolicja? IP: *.lodz.mm.pl 22.04.08, 12:13 taka prawda, ze wyzywalo z 10 osob. Na Budke krzyczlo 3 koleszkow kolo 40- stki. jeden krzyczal: Choc pe.. co cie wy... A wygladal normalnie... Takiemu na miejscu Budki j..... kopa Tylko, ze pikarze swoja gra potrafia niezle wkk... no szlajaniem sie po lokalach jeszcze badziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MacTele A za korupcję nie chcą karać, dziwne... IP: *.chello.pl 22.04.08, 12:50 PZPN jest śmieszny poza granice bólu. Zwoła special komisję do karania za gest piłkarza w stronę trybun a za sprzedawanie meczów karać nie zamierza. No ale może jednak kultura jest ważniejsza niż uczciwość. Wszak filmowi złodzieje dżentelmani nie od dziś budzą sympatię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shwarz A kibicom za prowokację też dowalą karę? IP: *.gprs.plus.pl 22.04.08, 13:59 Lisowski źle zrobił, ale dlaczego on ma ponosić karę, a chamscy kibice, często gównażeria, moze sobie pozwalać na takie zachowanie i nic im nie grozi? Vide Zidane i Materazzi. Popieram Zidane. Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio-szpikulec Re: Tomasz Lisowski: - Źle zrobiłem 22.04.08, 15:00 No wlasnie! Wytlumaczcie mi, dlaczego banda zwana dalej kibicami moze lzyc, obrazac zawodnika do woli i to rynsztokowym, jak to banda, jezykiem, a ten ma co zrobic,uszy po sobie, nadstawic drugi policzek? Kazdy ma prawo do obrony swojej godnosci! Wiec jak to wlasciwie jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Tomasz Lisowski: - Źle zrobiłem IP: *.lodz.msk.pl 23.04.08, 00:23 i bardzo dobrze pan lisowski sie zachował. gó..arstow i menelstwo tak właśnie trzeba traktować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-przytomny Tomasz Lisowski: - Źle zrobiłem IP: *.nordeabank.pl 23.04.08, 11:49 za 20 tysięcy peelenów netto miesięcznie płatne "z góry" to mnie też możecie powyzywać dwa razy w miesiącu po półtorej godziny w dowolnym miejscu. mogę nawet zacząć trenować kopanie skórzanej blazy po godzince dziennie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radogoszcz1908 wpuścić chamstow na salony! IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.04.08, 21:31 heh Odpowiedz Link Zgłoś