keridwen 10.09.03, 12:57 ...z nowym nadzwyczaj pyskatym uzytkownikiem ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gray uelkom 10.09.03, 13:04 pyskaty może być tylko żeby pyskował z głową :) witamy. Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: uelkom 10.09.03, 13:07 pyskowanie "bez glowy" to pieniactwo ;), a ja pije bez pianki ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: uelkom 10.09.03, 13:27 keridwen napisała: > a ja pije bez pianki ;))) kiedy to sprawdzimy? :D Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: uelkom 10.09.03, 13:49 mnie tam wszystko jedno ale w takim razie gdzie? bo lokali wegetariańskich chyba już u nas nie ma ;> (trafiłem?) Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: uelkom 10.09.03, 13:54 no, brawo... widze, ze wyszukiwarka dobrze dziala :))) w kwestii wege, od dwoch lat juz nie, ino nie moge sie wypisac z serwisu. w kwestii knajpowej.. kaliska? ;) a jeszcze przypomnialo mi sie... ostatnio ogladalam jakis odcinek matek zon i kochanek, w ktorym to jedna pani drugiej pani tlumaczy roznice miedzy lunchem a kolacja... i ze jesli kolacja, to tylko w knajpie wegetarianskiej, bo takowa ma byc ponoc niezobowiazujaca ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: uelkom 10.09.03, 19:02 keridwen napisała: > no, brawo... widze, ze wyszukiwarka dobrze dziala :))) > w kwestii wege, od dwoch lat juz nie, ino nie moge sie wypisac z serwisu. ach, te serwisy ;) ja też kiedyś byłem wegetarianinem ale wtedy jeszcze takich serwisów nie było chyba. > w kwestii knajpowej.. kaliska? ;) oj dawno tam nie byłem. a ile razy tam jestem to chciałbym być kobietą i bez przeszkód korzystać z fantastycznego WuCe ;DD > a jeszcze przypomnialo mi sie... ostatnio ogladalam jakis odcinek matek zon i > kochanek, w ktorym to jedna pani drugiej pani tlumaczy roznice miedzy lunchem > a kolacja... i ze jesli kolacja, to tylko w knajpie wegetarianskiej, bo > takowa ma byc ponoc niezobowiazujaca ;))) no ale skoro wegetarianką już nie jesteś... i knajp wege też chyba nie ma... ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
aric666 prosze bardzo (nt) 10.09.03, 13:09 A o to ukryta i z nienacka odkryta wiadomość, po latach, przez kogoś anonimowego.:) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: prosze sie przywitac 10.09.03, 13:09 Aż się boję ;-) No ale witaj serdecznie na Forum Łódź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELVIZ Re: prosze sie przywitac IP: *.mipro.pl 10.09.03, 13:20 Witam, my się juz chyba poznaliśmy wcześniej - czyż nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: prosze sie przywitac 10.09.03, 13:29 Gość portalu: ELVIZ napisał(a): > Witam, my się juz chyba poznaliśmy wcześniej - czyż nie?? - tak, rok wczesniej gdy chciales sie ze mna przespac pod nieobecnosc, czy tez podczas niewiedzy twojej pani. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Bądź pozdrowiona, boska Keridwen! 10.09.03, 13:54 Witaj Keridwen, o księżycowosrebrna Boginii pradawnego ludu Celtów! Czy truskawkowa korona zdobi nadal skroń Twą? Czy przypłynęłaś do nas swoją łodzią wraz ze smokami twymi, by dzierzyć moc nad forumowymi deszczami i mgłą oraz błogosławić nas wszystkich płodnością? Bądź pozdrowiona, o Keridwen! Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Bądź pozdrowiona, boska Keridwen! 10.09.03, 13:58 panstwo mnie zaskakuja coraz bardziej. w sieci w miare regularnie bywam od... hm 4 - 5 lat, i pan aard jest druga (!!) osoba, ktora wie kim byla (jest) keridwen. jestem pelna podziwu. czolem o ziemie bije ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Ależ Pani! 10.09.03, 14:02 keridwen napisała: > pan aard jest druga (!!) osoba, ktora wie kim byla (jest) > keridwen. jestem pelna podziwu. czolem o ziemie bije ;))) Ależ Pani, mnie się tego czytać nie godzi! To jam czołobitność winien, co niniejszym uczynić spieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Ależ Pani! 10.09.03, 14:05 ...bo zupelnie nie po boskiemu pod biurko wleze ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Ekhem! 10.09.03, 14:08 keridwen napisała: > ...bo zupelnie nie po boskiemu pod biurko wleze ;)) A nie wiem, czy nie zacytować pointy znanego dowcipu, ale chyba jeszcze tym razem zdzierżę. A swoją drogą: biurko zamiast, czy oprócz smoków? Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Ekhem! 10.09.03, 14:13 aard napisał: > keridwen napisała: > > > ...bo zupelnie nie po boskiemu pod biurko wleze ;)) > A nie wiem, czy nie zacytować pointy znanego dowcipu, ale chyba jeszcze tym > razem zdzierżę. > - a cytuj waszmosc, cytuj. > A swoją drogą: biurko zamiast, czy oprócz smoków? > biurko jak kociol. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Ekhem! 10.09.03, 14:18 keridwen napisała: > > A swoją drogą: biurko zamiast, czy oprócz smoków? > > > biurko jak kociol. No to nie zazdroszczę. Ale, jak mniemam, tylko do 16? Zresztą zawsze możesz sprowadzić mgłę na umysł ewentualnego nadzorcy kotła :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Keridwen swe zainteresowania rozszerzyła? 10.09.03, 14:32 keridwen napisała: > biurko jak kociol... z magicznym wywarem ;) I boskość swą o bycie czarownicą wzbogaciła? Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Keridwen swe zainteresowania rozszerzyła? 10.09.03, 14:34 jesli kociol kojarzy sie tylko z byciem czarownica... to i owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Odpowiedzi brak... 10.09.03, 14:39 keridwen napisała: > jesli kociol kojarzy sie tylko z byciem czarownica... to i owszem. Bynajmniej. Pierwsze skojarzenie cztery posty wyżej, kolejne? No cóż: konspiracja, góry, calgon... Mam kontynuować? Odpowiedz Link Zgłoś
aard Gwoli ścisłości 10.09.03, 14:47 keridwen napisała: > as you wish I never do. Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Odbierz maila ze skrzynki gazety, o Pani /nt 10.09.03, 15:08 dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy hahahhahahahahaah 10.09.03, 13:57 Dobre bo mocne:-) dzierżbór rrróżne wstydliwe sprrawy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: prosze sie przywitac 10.09.03, 14:02 W takim razie my się jeszcze nie poznaliśmy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Pyszne HuBarku, mniam :-) 10.09.03, 14:04 hubar napisał: > W takim razie my się jeszcze nie poznaliśmy ;-) ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Pyszne HuBarku, mniam :-) 10.09.03, 14:07 (i nikomu nie bedziemy o tym mowic) ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELVIZ Re: prosze sie przywitac IP: *.mipro.pl 10.09.03, 14:50 ooo, widać teraz będziemy mieć na forum zadymiarę - pogratulować posługiwania się językiem Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: prosze sie przywitac 10.09.03, 14:56 Gość portalu: ELVIZ napisał(a): > ooo, widać teraz będziemy mieć na forum zadymiarę - pogratulować posługiwania > się językiem - nigdy nia nie bylam, ale jesli za "zadymiarskosc" uznajesz mowienie prawdy, to prosze bardzo - jestem zadymiara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELVIZ Re: prosze sie przywitac IP: *.lodz.mm.pl 10.09.03, 16:05 Pączuszku z tobą??? Wykluczone. Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: prosze sie przywitac 10.09.03, 13:55 Witaj :-) Nick jest charakterystyczny, więc domyslam się, że mam przyjemność z Keridwen znaną mi skąd inąd... Pozdrawiam i życzę miłego czytania, pisania i dużo radości w forum :-) Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: prosze sie przywitac 10.09.03, 13:59 bardziej skad czy inad? ;))) czy juz mam zaczac sie ukrywac? czy moge tu jeszcze troche pobyc? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Wyjaśniam: 10.09.03, 14:08 Jestem czytelniczką i oglądaczką plfoto, nie wystawiającą. Myślę, że obecność Keridwen tu i tam to nie zbieg okoliczności. A ukrywać się absolutnie nie musisz i nie powinnaś :-) Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Wyjaśniam: 10.09.03, 14:14 nie przypadek? zatem co? ja na plfoto... marne zdjecia marnego fotografa. Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Czy to Twój wizerunek, o Boska? 10.09.03, 14:32 niestety nie ;) www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=145737 Odpowiedz Link Zgłoś
aard Dziękuję za naprowadzenie na trop właściwy 10.09.03, 14:35 A rewanż znajdziesz w linku w sygnaturce. Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Dziękuję za naprowadzenie na trop właściwy 10.09.03, 14:44 moze kiedys sprawdze. Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Wyjaśniam: 10.09.03, 14:28 keridwen napisała: > nie przypadek? zatem co? Chodzi mi o to, że przypadkiem (niezwykłym zgoła) byłoby, gdyby to były dwie różne osoby. > ja na plfoto... marne zdjecia marnego fotografa. A ja nie mam do fotografii stosunku czołobitnego. Lubę dobre zdjęcia, ale czasem podobają mi się również kiepskie. Tak czy inaczej- miło Cię tu widzieć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
greywanderers Witaj nam, o Keridwen 10.09.03, 13:57 Ja, Broc as Llachduinn, szczerze cieszę oczy swe Twym niespodzianym nadejściem. Bądź pozdrowiona, o Pani. Odpowiedz Link Zgłoś
igrek_oficjalny Ave! 10.09.03, 14:00 Przywitowywuje się z Tobą korzystając pierwszy raz z 'nowego forum' :-) Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: prosze sie przywitac 10.09.03, 14:03 dzdbry :-# (bo siu boju-trochu po takim intro :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzmun Re: prosze sie przywitac 10.09.03, 15:22 Kiero, a Ty pewny jesstes, ze MasłoWonnyj Zawod?? przeciez dopiero sie przywitala, a moze jest cos o czym nie wiem... :P Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: prosze sie przywitac 10.09.03, 15:01 keridwen napisała: > ...z nowym nadzwyczaj pyskatym uzytkownikiem ;)))) hmm to może pyskaty użytkownik najpierw przywita się z nami? Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: prosze sie przywitac 10.09.03, 15:09 keridwen napisała: > juz sie witalam, w nocy. zatem witam za dnia. i pyskatości życzę Odpowiedz Link Zgłoś
zamek ja w kwestii pyskatości 10.09.03, 16:01 Czy pyskatość jest swojskim określeniem całuśności? Jeżeli tak, to witamy tym bardziej serdecznie :D Odpowiedz Link Zgłoś
aric666 Re: ja w kwestii pyskatości 10.09.03, 16:06 Ma też kilka innych synomimów.:)) Np sznupowatość, facjowość, ale mi się najbardziej podoba morderstwo.:))) Czyli związek mordek.:) Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: ja w kwestii pyskatości 10.09.03, 20:58 aric666 napisał: > Ma też kilka innych synomimów.:)) > Np sznupowatość, facjowość, ale mi się najbardziej podoba morderstwo.:))) . Czyli związek mordek.:) a może pyskatość=maryjność ? Odpowiedz Link Zgłoś
vladip zamku... 10.09.03, 19:56 zamek napisał: > Czy pyskatość jest swojskim określeniem całuśności? > Jeżeli tak, to witamy tym bardziej serdecznie :D Ty dyplomowany erotomanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amrita Re: prosze sie przywitac 10.09.03, 15:24 witaj i życzę pomyślnych wiatrów na forumowych burzach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: prosze sie przywitac 10.09.03, 15:30 życzy wiatrów... no nie mogę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan spóźnione powitanie wiedźmuna :) 10.09.03, 15:44 skoro jest to wątek powitalny... dzierrrrżbór elbrrrrusięta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzmun Re: spóźnione powitanie wiedźmuna :) 10.09.03, 17:31 dzierżbórr Kiero!!! co prawda nie jest to moj watek powitalny (jakos nie wpadlem na pomysl, zeby sie przywitac :P) ale wielcem wzruszony jest powitaniem mnie i to przez samego Kiero osobiscie. dzierżbórr elbrusięta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aard Dzierzbórr Elbrusięta!! 11.09.03, 12:45 Jeszcze nam tu Sokoła (z forumujących) brakuje. Sokole, gdzieżeś jezd??!! Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Dzierzbórr Elbrusięta!! 11.09.03, 12:51 a co, juz wszystkich skompletowalam? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Dzierzbórr Keridwen!! 11.09.03, 13:10 keridwen napisała: > a co, juz wszystkich skompletowalam? :) Nie no, co Ty... Sześcioro nas było, a tu dopiero się trójka odmeldowała. Z pozostałej trójki dwoje raczej nie bywa w sieci, więc czekamy tylko na Sokoła :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim Re: prosze sie przywitac 10.09.03, 15:45 ŁoJezusieMaryjo! Pisze to-to zupełnie jak ja ale TO NIE JA! Rośnie, qrcze KOŃkurencja!!! Na emeryture czas! -K' Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: prosze sie przywitac 10.09.03, 20:51 Cześć :)) Wita Cię ponoć nadzwyczaj złośliwy użytkownik ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewciaaa.... Re: prosze sie przywitac IP: 2.4.STABLE* / *.dolsat.pl 10.09.03, 21:19 DOBRY WIECZÓR!! i dygnęłam..jak dobrze wychowana panienka!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewciaaa.... Re: prosze sie przywitac IP: 2.4.STABLE* / *.dolsat.pl 10.09.03, 21:20 i... dygnęłam..jak dobrze wychowana panienka!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Yo. IP: *.tpnets.com 11.09.03, 01:08 Zaraz. TA Keridwen? Ta od DM 86ᢚ na DVD? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Yo. IP: *.tpnets.com 11.09.03, 10:51 Fajnie. To się będzie teraz działo. Ściskam. Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: Yo. 11.09.03, 10:53 ... moze bys mnie tak odwiedzil na nowym mieszkanku, co? numery telefonow sie nie zmienily :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Yo. IP: *.tpnets.com 11.09.03, 21:53 No jasne! Zbiorę się w sobie i zadzwonię. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: prosze sie przywitac 11.09.03, 18:20 dzieńdoberek :) Jak czytam, możesz być niezłą czarownicą. Może sabacik? www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=273341&a=273341 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin A proszę bardzo! IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 23:15 Witam, witam i już Cię lubię za tą pyskatość. Pyskuj dużo i często;-))) Odpowiedz Link Zgłoś