abigeil_sator 25.05.08, 21:04 Witam :-) gdzie w Łodzi (najlepiej w centrum) znajdę hurtownię z półproduktami do biżuterii? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diogenespies w centrum ale ludzie leniwi są... 25.05.08, 21:08 www.fantom.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd Re: gdzie w Łodz IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 25.05.08, 21:08 i to jest ten pomysl na wlasny biznes??? no to start masz ciezki, nawet nie wiesz jak sie to nazywa co chcesz znalezc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karusiap Re: gdzie w Łodz IP: *.toya.net.pl 25.05.08, 21:22 - Sklep Jabloneksu - przy ul. Jaracza, mniej więcej na przeciwko Filharmoni - głownie szklane korale -W sklepach Empiku (Manufaktura, Galeria już chyba też) są działy "Sztuka rodzinna", pełne szlanych koralików i polfabrykatów metalowych; - Sklep Husquarny z maszynami i akcesoriami do szycia w Galerii - mają koraliki szklane i chyba też minerały, pólfabrykaty metalowe i srebrne; - targi minerałow - Interstone przy Politechniki (dwa razy w roku) - dużo minetałów i połfabrykatów metalowych i srebrnych, jednak ceny dość wysokie; - poza tym polecam sklepy internetowe i Allegro: www.qunszt.pl, www.beadshop.pl, www.loopik.pl, www.bizu.pl, www.koralowo.pl, i tak dalej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil_sator Re: gdzie w Łodz 27.05.08, 22:38 Jablonex znam - jestem ich klientką od 15 lat ;-) ale o ile koraliki mają cenę przyzwoitą to bigle itp kupuję tylko w sytuacjach awaryjnych Empik - połaszczyłam się tylko na srebrny drucik, reszta ma wygórowaną cenę Interstone - nio obkupuję się tam w kamyki, ale półprodukty... też mają za wysoką cenę, mamy z siostrą hopla na punkicie kolczyków i to co dla siebie robimy idzie już na ponad 100 par kolczyków w miesiącu i...interesują mnie tylko hurtowe ilości bigli, szpilek, zacisków, przekładek... allegro i inne internetowe tez juz znam, ale... na przesyłkę rzeba czekać, a ja zazwyczaj potrzebuje na już :-( a nie na "do 7 dni od wpłaty". > - Sklep Husquarny z maszynami i akcesoriami do szycia w Galerii - mają koraliki > szklane i chyba też minerały, pólfabrykaty metalowe i srebrne; z koralikami jest w Galerii chyba tylko wojtek.com - ale cenowo juz wolę jablonex chyba jest w Łodzi jakaś hurtownia? raz wygooglało mi coś na św Teresy i więcej już nie znalazało :-( A co do pierwszej odpowiedzi - to nie jest lenistwo ---> pracuje od 7 do 18 z 1 godziną przerwą żeby przelecieć z pracy do pracy, wiec nie mam za bardzo kiedy jezdzic po miescie - chyba ze specjalnie wezme bezplatny urlop po to zeby zrobic zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karusiap Re: gdzie w Łodz IP: *.toya.net.pl 28.05.08, 22:36 Teraz zauważyłam, że chodzi Ci o hurtownie, a nie zwykły sklep ;) Niestety innych adresów nie znam, płotka jestem w biżu ;) Sklep w Galerii to łaśnie ten "wojtek" o którym piszesz mialam na mśli ;) Na Maratońskiej w Łodzi jest/był kiedyś zarejestrowany sklep www.rajkorali.pl Odbierałam u nich koraliki sama. Moze wejdz z nimi w jakas kooperację, pewnie przy większych ilościach mogliby zejść z ceny ;) Powodzenia. Ps. Pokazujesz gdzies w necie Wasze prace? Chętnie pooglądam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rioterini Re: gdzie w Łodz 28.05.08, 22:49 Co do hurtowni to polecam sklepy internetowe z dostawą do domu. Niestety adresów nie pamiętam - jak coś to google pomogą. W każdym razie moje koleżanki z pracy kupowały masowo półprodukty, jedna teraz robi to zawodowo i wszytko kupuje przez net. Proponuję porównać ceny z netu z tymi z prawdziwych hurtowni. Pozdrawiam R. ------ Zabaw sie weekendowo: weekend.orgs.pl Odpowiedz Link Zgłoś
abigeil_sator Re: gdzie w Łodz 29.05.08, 22:20 tiaaaa... tyle że przy kupowaniu przez internet... zazwyczaj nie mam umiaru, bo okazuje się, że dokładnie tego wszytskiego potrzebuję. Poza tym irytujące jest potrzebowanie na CITO :-( A przez neta trzeba czekać :( Zdjęć tego co robię nie posiadam. Te kolczyki jakoś prosto po ostatnim zacisku od razu przechodzą w obce ręce :-( Muszę się zbuntować i zażądać zapłaty za kolejne kolczyki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rioterini Re: gdzie w Łodz 30.05.08, 13:18 Na CITO - to pozostaje to co w liście powyżej no EMPIK w MANUFAKTURZE... ale to już detalista. Odpowiedz Link Zgłoś