Gość: brunet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.08, 15:18 szkoda ale chetnie poczekamy na tak wybitnego pilkarza Widzewa! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ziyo Smolarek nie zostanie trenerem Widzewa IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.08, 17:12 Wielki Ojciec i być może Syn..Szacunek.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brzoska to po co robil szum ze czeka na propozycje? IP: *.lodz.dialog.net.pl 30.05.08, 17:55 Troche to nie powazne wg mnie. To nie wie ze obowiazujacy kontrakt ? I moga go nie puscic. Szkoda by przydalby sie nam taki szkolenioweic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: to po co robil szum ze czeka na propozycje? IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 30.05.08, 22:03 Czytaj ze zrozumieniem!!! To Feyenoord nie wyraził zgody na zerwanie kontraktu. Smolarek pewnie myślał że z rozwiązaniem umowy z klubem nie będzie problemu a tu zonk.No cóż może za jakiś czas nie będzie już tego typu przeszkód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodowity Łodzianin dziecinne zachowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 08:57 Witam, jestem kibicem jedynego Łódzkiego zespołu. Oczywiście ŁKS. Nie znaczy to że nie chcę żebyście grali razem z nami w najwyższej klasie. Dla mnie wystarczy że będziecie jedno miejsce za nami. I niech to będzie jak najwyższe miejsce. Niestety sytuacja łódzkiego sportu jest taka ,ze nie możemy liczyć na sukcesy. Ale to nie nasza ani Wasza wina tylko.... A w temacie. Dlaczego Włodek (którego jako dziecko podziwiałem), człowiek tak zasłużony dla waszego klubu pozwolił, aby spekulacje n/t jego posady trenerskiej dobiegły do prasy. Skoro wiedział że ma umowę z Feyenordem nie omówił tego cześniej ze swoimi mocodawcami. W ten sposób( moim zdaniem) opóźnił decyzje o wybraniu trenera w waszym klubie. A to jest zdecydowanie dla was niekorzystne. Mam kilku znajomych piłkarzy. Nieważne kim oni są, ale są znani. Powiedzieli, że gdyby dostali propozycje pracy ze Smolarkiem to by przeszli do Widzewa. Teraz nabrali do tego większego dystansu. Więc pytam po co to zamieszanie. Czy nie lepiej wpierw coś ustalić, a potem dać przeciek do prasy. Jestem przekonany , że tak byłoby lepiej. Życzę sukcesów, tuż za nami. I mam jeszczde prośbę do takich ludzi jak *1910 żeby nie pyszczyli na mnie. To że jestem sympatykiem jedynego Łódzkiego KS nie znaczy, że nie życzę wam dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnny_widzew Re: dziecinne zachowanie IP: *.toya.net.pl 31.05.08, 12:11 Niby madrze piszesz, nie chcesz sie klocic, tylko po cholere osmieszasz sie z tym 'jedyny lodzki'??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt bardzo mąrda wypowiedź rodowitego, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.08, 18:25 ale czas już zbierać fundusze na karnet PKP relacji Łódź Kaliska - Bełchatów Miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS w I lidze/OE Smolarek nie zostanie trenerem Widzewa IP: *.chello.pl 01.06.08, 02:58 www.tvn24.pl/1001238,sondy.htmlSonda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS w I lidze/OE Sonda RTS IP: *.chello.pl 01.06.08, 02:59 www.tvn24.pl/1001238,sondy.html Odpowiedz Link Zgłoś