Gość: aleksander przybysz IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.03, 21:33 "Spieszmy sie kochac ludzi tak szybko odchodza." odeszla wspaniala kobieta-czlowiek o wielkim sercu! Czesc jej pamieci! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł Kozłowski Re: Bożenna Banasik nie żyje IP: *.acn.waw.pl 17.09.03, 21:49 ['] Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.oszolom.z.r.m Re: Bożenna Banasik nie żyje 17.09.03, 21:58 a z jakiego ugrupowania ta pani ubiegała się o prezydenturę w Łodzi?..gdyby została wybrana mielibyśmy teraz przedterminowe wybory które wygrałby Kropiwnicki... Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Bożenna Banasik nie żyje 17.09.03, 22:40 prawdziwy.oszolom.z.r.m napisał: > a z jakiego ugrupowania ta pani ubiegała się o prezydenturę w Łodzi?..gdyby > została wybrana mielibyśmy teraz przedterminowe wybory które wygrałby > Kropiwnicki... w d... sobie wsadź tego posta!!! co nas to obchodzi z jakiej partii była ta kobieta??? nad grobem nie będziemy się nad tym rozwodzic... ['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WUJEK Re: Bożenna Banasik nie żyje IP: *.toya.net.pl 17.09.03, 23:35 oszołom! ty ch***! W takim momencie prawisz o polityce??? byś się wstydził! Troszkę szacunku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: Bożenna Banasik nie żyje IP: *.tvsat364.lodz.pl 17.09.03, 23:56 [`] Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Bożenna Banasik nie żyje 18.09.03, 00:00 Jedyna osoba, na którą mogłem w tym żałosnym mieście głosować w wyborach prezydenckich. ['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuzynka Re: Bożenna Banasik nie żyje IP: *.4web.pl 18.09.03, 00:20 Będę pamiętać o Tobie Bożenko. I będzie nam Ciebie brak. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Bożenna Banasik nie żyje 18.09.03, 01:49 Miała bzika na punkcie samorządów. Kilkakrotnie jeździła do Lyonu na szkolenia samorządowe i jako jedyna z delegacji łodzkich notabli uczestniczyła w spotkaniach i szkoleniach organizowanych przez tamtejsze Merostwo. Po powrocie opowiadała, jak było jej wstyd, bo nasi delegaci nie znali żadnego języka, jak wynosili w kieszeniach dżemy z hotelowej restauracji, jak uciekali z autokarów obwożących "szacownych" gości po Lyonie. - Hołota, mówiła, zwykła hołota! Dlaczego tacy ludzie rządzą?! Musimy to zmienić. Zmienimy to, zobaczysz! To nie jest sprawiedliwe Odpowiedz Link Zgłoś
olaber Re: Bożenna Banasik nie żyje 18.09.03, 11:29 głosowałam na nią, bardzo mi przykro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: Bożenna Banasik nie żyje IP: alefin:* / 192.168.4.* 18.09.03, 14:27 To jest niesprawiedliwe!! A tyku lumpow chodzi po tym swieci. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.oszolom.z.r.m Re: Bożenna Banasik nie żyje 18.09.03, 20:30 a czy była ona miłośniczką Techno parady? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Bożenna Banasik nie żyje IP: 217.153.35.* 18.09.03, 22:44 prawdziwy.oszolom.z.r.m napisał: > a czy była ona miłośniczką Techno parady? Nie takim jak ksiądz Jankowski ładnych chłopców. Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: Bożenna Banasik nie żyje 18.09.03, 23:41 Panowie, to nie miejsce na takie dyskusje... |'| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator yarro daj już spokój z tym murarzem .... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.03, 10:44 Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: Bożenna Banasik nie żyje 19.09.03, 21:29 ..jak już gdzie indziej pisałam, zaraz po wiadomości o Jej śmierci - byłam w szoku - dane mi było Ją poznać osobiście, mój znajomy pomagał tworzyć Jej kampanię wyborczą... Przykro mi. Świetna kobieta. Poprostu... A Ty oszołomie mógłbyś się najzwyczajniej zamknąć... z powodu zwykłej przyzwoitości.. Ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
camelot Re: Bożenna Banasik nie żyje 06.10.03, 17:28 bardzo ja ceniłem pamietam do dzisiaj jak siedzieliśmy na ławeczce sportowej na korytarzu w XXI LO w dniu kiedy zdawały nasze córki maturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaw Aleksander Przybysz nie żyje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 13:12 cóż za przygnębiająca koincydencja... www.stopkorupcji.org/aktualnosci.html Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: Aleksander Przybysz nie żyje... 26.09.03, 22:52 Gość portalu: kaw napisał(a): > cóż za przygnębiająca koincydencja... Mój Boże, jeśli to był faktycznie On... to napisał to na trzy dni przed śmiercią !!! To jest przerażające... jego słowa wiszą sobie gdzies w sieci, a Jego już nie ma...O, Boże... Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Aleksander Przybysz nie żyje... 06.10.03, 15:30 Cześć Twojej Pamięci Olku! i Odpowiedz Link Zgłoś
camelot Re: Aleksander Przybysz nie żyje... 06.10.03, 20:34 Muszę poszukac tego wyrazu w słowniku czy abym nie był obrażany??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: Bożenna Banasik nie żyje IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 16:37 i Odpowiedz Link Zgłoś