Gość: Lodz_1908 IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.06.08, 22:10 Zdenerwowanie kibicow "amatorka" w naszym klubie siegnelo juz zenitu ! nie dlugo nastapi prawidza eskplozja chyba. ŁKS Klubem Łodzi Jest ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: red ciekawe kto ma tyle kasy? IP: *.astral.lodz.pl 04.06.08, 22:17 to nie moze byc zaden kibic l?su bo skad menel lub lup mial by kase aby ratować bezdomnych?! to jest smieszne ale chetnie zobacze jak koncza w okregówce w sumie tam ich miejsce! gratuluje pomysłu, żaden kibic WIdzewa nie napisał by takiego hepyendu! :d tylko łódzki Widzew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiak Re: ciekawe kto ma tyle kasy? IP: 212.191.170.* 05.06.08, 18:14 Tylko głęboko upośledzony umysłowo może napisać takie bzdury. Tobie nawet psychiatra nie może pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Kolego red IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.06.08, 22:27 o ile wiadomo to wasy klub przez lata ciagal sie po okregowkach wiec mnie rozbawiles;D a inwestor jest i to taki ktory by tego cacka i harnasia wykupil w minute ŁKS Klubem Łodzi Jest :) Zapamietaj to ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzio Re: Kolego red IP: *.33.rev.vline.pl 04.06.08, 22:43 buahaha na stu lecie ł#s-u nie bedzie buahaahahah TYLKO WIDZEW RTS ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lokis Re: Kolego red IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 00:25 No koledzy naprawdę macie inwestora.Ten tajemniczy dobroczyńca ŁKS-u to Andrzej Pawelec!!!!! Jeśłi to w 100% prawda to gratuluje.Jestem pewny ,że jak tylko odda swoje długi z Widzewa to napewno kupi Cacka razem z Harnasiem bo nikt Ci tyle nie da ile Ci Pawelec obieca.. .Świetlana przyszłość przed ŁKSem ALE JAJA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aqq Re: Kolego red IP: *.retsat1.com.pl 06.06.08, 09:05 Pawelec to wymysł prasy... uwierz ze w ŁKSie nawet o nim nie mówią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: APT Re: Kolego red IP: 81.168.254.* 05.06.08, 12:59 edzio p.e.d.z.i.o-typowy kibic midzema Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Kolego red IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 05.06.08, 18:10 To już jest koniec , nie ma już nic - lub za chwilę nie będzie !!!!! www.90minut.pl/news.php?id=733495 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910 Re: Kolego red IP: *.toya.net.pl 05.06.08, 15:49 >o ile wiadomo to wasy klub przez lata ciagal sie po okregowkach wiec mnie rozbawiles;D< Po czym zagrał w półfinale Pucharu Europy, zdobył cztery razy MP i grał w LM... a co ŁKS w tym czasie? Rozbawiłeś mnie :D >a inwestor jest i to taki ktory by tego cacka i harnasia wykupil w minute< Mocne słowa... cóż papier i klawiatura wytrzyma wszystko :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosu1908 Chcą ratować ŁKS IP: *.toya.net.pl 04.06.08, 22:44 jestem za w 100%!!!Honorowo nie jak podmiejski ściek! Jeżeli by tylko taki pomysł przeszedł to ja jestem na każdym spotkaniu eŁKSy!!! TYLKO ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bielszy Chcą ratować ŁKS....w wyborczej IP: *.chello.pl 05.06.08, 01:00 podobno to nowy pomysł widzewskich spin doktorów z wybiórczej - podobno to jedyny sposób żeby choć przez rok łks był niżej niż widzew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red grunt to nadzieja... IP: *.astral.lodz.pl 05.06.08, 08:09 zycze wam z całego serca konca na stulecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS Retkinia 1910 Chcą ratować ŁKS IP: 91.193.160.* 05.06.08, 08:42 A po co ratować trupa???? Nie lepiej wezwać łódzkie pogotowie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swidt Re: Chcą ratować ŁKS IP: 193.38.60.* 05.06.08, 11:03 No i po co sie tak unosicie czerwone teletubisie? Tyle waszego co se popiszecie. I tak zawsze bedziemy lepsi!!!!!!!!!!! P.S. w ktorej to lidze wy jestescie? sami pewnie nie wiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS Retkinia 1910 Re: Chcą ratować ŁKS IP: 91.193.160.* 05.06.08, 13:36 Hehe, jak wam cofną licencję za długi to której będziecie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: Chcą ratować ŁKS IP: *.retsat1.com.pl 06.06.08, 09:07 Chłopysiu... może nie wiesz ale ŁKS dostał licencję bezwarunkową... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo wiesz co się liczy 2-0 na tablicy........ IP: *.toya.net.pl 05.06.08, 11:39 W Łodzi bez zmiany - ŁKS PANY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS Retkinia 1910 Re: wiesz co się liczy 2-0 na tablicy........ IP: 91.193.160.* 05.06.08, 13:36 Gdzie ŁKS pany bo nic w Łodzi o tym nie wiadomo..... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyBazar Re: wiesz co się liczy 2-0 na tablicy........ IP: 91.193.160.* 05.06.08, 13:37 A pamiętasz 5:0 ????? Wygraliście derby raz na 16 lat i jeszcze się trzepiecie z tej okazji?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NaczelniKosciuszko Czytaj uważniej ksiażki o historii swojego klubu IP: *.zdnet.com.pl 05.06.08, 17:04 Jeśli Cię wtedy (11 lat temu) na świecie nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biały babol w Łodzi bez zmiany łks wych..any IP: *.xdsl.centertel.pl 05.06.08, 14:20 tyle w temacie łks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łks to potęga!!!!! Re: wiesz co się liczy 2-0 na tablicy........ IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.06.08, 23:51 taaa jest!! boso ale w ostrogach!! z gołą duupą, ale najlepsi!!! do boju ŁKS BEŁCHATÓW!!! my wam dostarczymy cegieł i kamieni z estadio da gruz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toledo Re: wiesz co się liczy 2-0 na tablicy........ IP: *.lodz.mm.pl 06.06.08, 14:42 W ŁODZI BEZ ZMIANY ŁKS JEB.NY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ask Chcą ratować ŁKS IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.08, 12:24 Tylko ciekawe, co będziecie wpisywać przy dacie założenia klubu. 1908 czy 2008? Czepiacie się Widzewa, że formalnie istnieje od 2004 roku, bądźcie więc konsekwentni w swych działaniach i sami nie zafałszowujcie tej daty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewfan Chcą ratować ŁKS IP: 212.244.154.* 05.06.08, 14:31 Jak czytam te głupoty wypisywane przez neandertalskich troglodytów mieniących sie kibicami Łks-u to życzę temu klubowi jak najgorzej. Ale tylko dlatego, aby Ci bezmózgowcy zapłakali się na amen z tego powodu. A tak juz poważnie, to szczerze współczuję tej tragicznej sytuacji organizacyjnej. I to na 100-lecie klubu (choć uważam, że ono jest za rok). Wszyscy, którzy tak marzą o zapaści Łks-u, niech przez chwilę pomyślą i przypomną sobie te emocje związane z derbami. Są to jedne z nielicznych meczy, na które czeka się przez pół roku. No chyba, że jest się debilem, a nie kibicem, i na derby chodzi się tylko po to aby naflugać przez siatkę kibolom drugiej drużyny. Dla prawdziwych kibiców derby to podstawa!!! Pamiętajcie, że nie ma obecnie w Polsce drugiego miasta (może poza Krakowem), gdzie derby są takim wydarzeniem i gdzie grają drużyny stricte z tego samego miasta. Mimo wszystko życzę Łks-owi aby wyszedł na prostą, aby za rok znów były derby i to przez dłuższy okres, a nie znowu przez sezon, dwa. Ale pamiętajcie - Łks zawsze o jedno miejsce za Widzewem:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi My ŁKSiacy mamy HONOR !!! IP: 193.239.245.* 05.06.08, 14:54 W razie czego mozemy zaczac od 4ligi. NIestety taki widzew (jako dzialacze i kibice, ktorzy bronili usilnie racji tych pierwszych, mimo iz bylo to jawne oszustwo i kretactwo) nia mial honoru i jak narazie sie sklada nie bedzie miec. Zawsze bedziecie krecic, oszukiwac, chachmencic. A to ruda malpa zrobila swoja kiwke, a to cycek i dziadki z miodowej wam teraz pomagaja, a wy jestescie super zadowoleni, bo nic w tym zlego. Spojrzcie na kibicow takich druzyn jak Legia, GKS Katowice, Lechia, Slask Wroclaw i sie uczcie od nich poszanowania ogolnie przyjetych zasad w swiecie kibicowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoda Re: My ŁKSiacy mamy HONOR !!! IP: *.toya.net.pl 05.06.08, 15:29 od legii?????????? a niby czego??????? dziczy z wilna czy tez z belchatowa?????no wolne zarty:) acz przyznam ze powinnismy grac w 3 lidze.kara za korupcjie + spadek sportowy daje nam 3 lige i przyznam sie z epowinnismy tam grac a nie szukac ciagle bocznego wyjscia.tu minusa maja dzialacze obecnego WIDZEWWA za to ze spuscili NAS do 3 ligi obiecujac srodek tabeli.i nie przekonuja mnie tlumaczenia,ze pilkarze odpuszczali bo albo mamy tam zawodowcow albo kopaczy z ligi szostek(choc tam jest wiecej woli walki zwyciestwa)nie chce awansu przy zielonym stoliku,bo wy ze spoconym zaszczekalibyscie sie na smierc co do tych zza miedzy to panowie nie sadzicie chyba,ze goszczynski odda wam klub za czapke gruszek czyt.skrzynkie winka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewfan Re: My ŁKSiacy mamy HONOR !!! IP: 212.244.154.* 05.06.08, 15:34 :DDDhehehe! stek bzur... kolego, nie, Wy nie macie honoru, Wy po poprostu nie macie wyjścia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa31 Re: My ŁKSiacy mamy HONOR !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 16:17 Pomimo tego, że jestem kibicem Widzewa to współczuję wam sytuacji klubu, bo jako osoba rozumna wiem co się czuje w takich chwilach. Niestety życie jakie jest każdy wie- ciężkie i pełne zakrętów, ale zawsze w końcu wychodzi się na prosta. Można się obrzucać nawzajem brakiem honoru, czy sukcesów, ale nigdy nie zapominajmy kto za to odpowiada!! To od WŁADZ KLUBÓW należy wymagać zmiany na lepsze, a nie ratowania trupa, czy chwytania się brzytwy, gdy się tonie. Apeluje DO WŁADZ ZARÓWNO WIDZEWA I ŁKS-u- LUDZIE POKAŻCIE KLASĘ I PRZESTAŃCIE KRĘCIĆ. Obyśmy niedługo w tabeli ekstraklasy widzieli Widzew na 1 miejscu i ŁKS na 2. Pozdro dla wszystkich normalnych kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olej Re: My ŁKSiacy mamy HONOR !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.08, 19:01 Swiete slowa, nie cieszy mnie spadek Widzewa, podobnie jak nie cieszylem sie na wies o tym ze bedzie to spadek o III ligii, uwierzcie mi ze w glebi serca chce zeby i LKS i Widzew rozdawaly karty w naszej krajowej pilce, zeby walka rozgrywala sie tylko i tylko na gruncie sportowym i co wazne zeby bylo mozna zobaczyc dobre widowisko sportowe! a co moga zapewnic nam KIBICOM tylko dwa dobre poukladane kluby, czego sobie i kibicom Widzewa zycze. pozdr.ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowal Re: My ŁKSiacy mamy HONOR !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 20:51 A ja życzę tego i kibicom ŁKS-u i Widzewa :) Dwa silne kluby w Łodzi, o to chodzi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS Re: My ŁKSiacy mamy HONOR !!! IP: *.toya.net.pl 05.06.08, 19:22 > W razie czego mozemy zaczac od 4ligi. no to już. jazda ale do B-klasy, bo od IV ligi to niehonor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: *.toya.net.pl 05.06.08, 23:55 jedyne co ma łks to długi i grzyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIDZEW FOREVER Do dzieciakow IP: 203.127.9.* 05.06.08, 16:27 Dzieci...po co sie tak plujecie???Ja jestem kibcem Widzewa i uwazam ze to by lks rozpoczal od poczatku jest super rozwiazanie...takie rozwiazane ktore od dawna chcialbym w Widzewie...ale niestety wciaz sie wola babrac w tym bajzlu...Ja lksu nienawidze, ale wkurza mnie jak dzieciaki nie majace pojecia o niczym ciagle sie pluja...nie jest najwazniejsze w ktorej lidze gra ukochany klub..on zawsze jest w sercu, wiem ze nawet lksiacy maja kibicow takich..ale napewno nie na tym forum..i to sie tyczy Widzewiakow rowniez... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olej LKS na tym forum tez ma.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.08, 19:03 ile razy mozna patrzec na improwizowanie do ostatniej chwili, na tworzenie zludnych nadziej, prosze o konkrety, jesli takich nie ma to czym moze skonczyc sie kolejny rok prowizorki?moze lepiej zburzyc i postawic od nowa?! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wdzw różnica między ŁKS a Widzewem IP: *.toya.net.pl 05.06.08, 16:41 Różnica między ŁKS -em a Widzewem jest taka że w Widzewie znaleźli się ludzie i prawnicy co myślą i nie dadzą po sobie i klubie jeździć. Skoro PZPN robi wałki i babole to Widzewek wystąpił do PKOL- u. Jak będzie trzeba to do Uefa albo do sądów powszechnych bo wiemy że racja jest po naszej stronie. A ŁKS ... hmm może znajdzie się ktoś mądry kto znajdzie rozwiązanie kryzysu. Życzę powodzenia! (nie ironicznie a szczerze). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzew BKS w 4 lidze buhahahahaha IP: *.toya.net.pl 05.06.08, 18:28 Spadac do 4 ligi gdzie wasze miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysona Chcą ratować ŁKS IP: *.nowiny.net 05.06.08, 22:19 Ostatni gasi światło:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Chcą ratować ŁKS IP: *.astral.lodz.pl 06.06.08, 00:35 bełchatów ma już przecież II drużynę w IV lidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Chcą ratować ŁKS IP: *.range86-154.btcentralplus.com 08.06.08, 11:20 a co tu ratowac? Odpowiedz Link Zgłoś