bluemartini 07.06.08, 12:46 od niedawna mieszkam w lodzi i nie berdzo wiem gdzie lodzi a komkretnie na widzeiwe znajduje sie jakies porzadne solarium Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: porządny Re: solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.08, 13:38 do wyboru, do koloru: firmy.pkt.pl/miasto_branza/Lodz_Solaria_U29sYXJpYV+j82S8.html bluemartini napisała: > znajduje sie jakies porzadne...? z odpowiedziami na takie pytania najczęściej bywa tak, że znaczna cześć zachwalających pracuje w tych "porządnych"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajtek bez matek Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 14:10 Oasis na Bartoka. Fajne ale drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Re: solarium IP: *.forweb.pl 07.06.08, 19:41 Najlepsze u mnie przed blokiem . Siedziałem na ławce i spaliłem się okrutnie.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajtek bez matek Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 18:45 Takie z bryza 23 zeta za 15 minut, bez bryzy z dobra klima 20 zł. Odpowiedz Link Zgłoś