hanya 19.09.03, 16:26 niech już i tak będzie, że rozpocznę odliczanie ;) kandydatka numero uno :) - hanya pozdrawiam, hanya p.s. Dziewczyny, gońmy chłopaków, pokażmy im! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foruemka Re: Ranking sfrustrowanych starych panien despera 19.09.03, 16:31 ok. z usmiechem na ustach - wchodze w to. Tylko, co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
hanya jak to, co dalej ;-) 19.09.03, 16:39 po odmeldowaniu się tutaj należy za wszelka cenę stanąć na ślubnym kobiercu :) i to jak najszybciej Dziewczyny, ale nie pchajcie się tak, dla wszystkich chętnych znajdzie się miejsce :) pozdrawiam, hanya Odpowiedz Link Zgłoś
amrita Re: Ranking sfrustrowanych starych panien despera 19.09.03, 16:35 może nie jestem dość stara, ale się nadam:)))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 No, wreszcie miejsce dla mnie;) 19.09.03, 17:27 Pzdrawia Szprota_od_niedawna_bezfacetna Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: No, wreszcie miejsce dla mnie;) RYBENKO 19.09.03, 17:35 szprota1 napisała: > Pzdrawia Szprota_od_niedawna_bezfacetna Spoko, Rybenko. Pokazesz stopke, zalozysz bluzeczke i kazdy Twoj!!! PS. No, prawie kazdy, powiedzmy 90 procent:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 BARTUSZKU! 19.09.03, 17:39 Dzięki za słowa otuchy, hy, hy;) Że zacytuję: >Pokazesz stopke, zalozysz bluzeczke i kazdy Twoj!!! > PS. No, prawie kazdy, powiedzmy 90 procent:-))) A w której grupie ty sie mieścisz?;P Odpowiedz Link Zgłoś
dwie_kobiety To jeszcze my!!!!! 19.09.03, 17:36 -Jezu, jak ta wytapirowana suka się pcha! -Sama się pchasz! A poza tym ja mam naturalnie kręcone włosy! -Jasne, i takie śliczne oczy - czerwone z niebieskim... (rumor!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
holmes_i_watson Re: To jeszcze my!!!!! 19.09.03, 17:41 Watsonie, dzwoń do Yardu. ShH Odpowiedz Link Zgłoś
inspector_clouseau Re: To jeszcze my!!!!! 19.09.03, 17:54 Co obywatelki tu robią? Proszę się rozejść? Toż to zgorszenie publiczne! Odpowiedz Link Zgłoś
dwie_kobiety -Nie możemy SIĘ rozejść, gdyż żadna z nas ... 19.09.03, 18:00 ...nie jest sobą! - Ty mów za siebie, co? Ty zawsze musisz za nas obie? - No bo ty zawsze jesteś niedołęga, co słowa nie powie! - Bo nie dajesz mi możliwości! - Nie wytrzymam z tą nieuleczalną kretynką! Odpowiedz Link Zgłoś
inspector_clouseau Re: -Nie możemy SIĘ rozejść, gdyż żadna z nas ... 19.09.03, 18:06 Obojętnie, ile Pań jest i czy się Panie schodzą czy rozchodzą - proszę ze mną! Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marple Chwileczkę, młody człowieku! 19.09.03, 18:09 Można powiedzieć, czego pan chce od tych panien? Zaczepiać porządne kobiety na cyberulicy! Wstydziłby się pan! (zamach parasolką) Odpowiedz Link Zgłoś
inspector_clouseau Obywatelko! 19.09.03, 18:13 To jest interwencja w interwencję służbową! I niewłaściwe użycie deszczochronu! Przepraszam, czy ktoś ma może zimny nóż?... Odpowiedz Link Zgłoś