mechantloup 13.06.08, 15:29 Kto wczoraj do 2 w nocy rykiem świętował remis na Widzewie? Chcę podziękować. Fajnie mi się o 6 do pracy wstawało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longeta Re: Kto wczoraj świętował?? 13.06.08, 15:34 Może to był ryk rozpaczy? Jak widać mimo starań PO polskiego "bydła" nie da się zabić,a POparcie leci na mordę:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Wczoraj jak wczoraj. 13.06.08, 15:44 Ale czemu dzis flagi wisza? Flagi na budynkach, nie mylic z tymi "tyskimi-polskimi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Wczoraj jak wczoraj. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.08, 15:49 ta, i to do tego papieskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Re: Wczoraj jak wczoraj. IP: *.forweb.pl 13.06.08, 18:31 Dzisiaj Matki Boskiej Fatimskiej Odpowiedz Link Zgłoś
senor.eugenio Wczoraj świętował 13.06.08, 15:57 Antoni, Antonina, Bazylides, Bernard, Bolesław, Celestyna, Czesław, Czesława, Cyryn, Cyryna, Gwido, Gwidon, Jan, Janina, Jarogniew, Jarogniewa, Kacper, Kasper, Kazimierz, Leon, Leona, Mieczysław, Mieczysława, Nabor, Nabur, Narcyz, Nazariusz, Nazary, Olimpiusz, Onufry, Placyd, Przybyrad, Stefan, Władysław, Władysława, Włodzimierz i Wyszemir. A poza tym było święto Biura Ochrony Rządu więc może to oni. Odpowiedz Link Zgłoś
mechantloup Re: Wczoraj świętował 13.06.08, 16:12 <<Może to był ryk rozpaczy? Jak widać mimo starań PO polskiego "bydła" nie da się zabić,a POparcie leci na mordę:-)))>>> Z bełkotu dało się wyłowić "sto lat" (chyba, nie do rymu, nie do taktu było). Dosyć oryginalne jak na ryk rozpaczy. POparcie leci ale spożycie LSD rośnie Z BORowikami też coś musi być. Wyrosły mi dwa w pracy na trawniku niezauważenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m Re: Kto wczoraj świętował?? IP: *.lodz.msk.pl 13.06.08, 18:03 to byli najwierniejsi fani, pewnikiem nie wiedzieli jaki wynik, albo nie zdołali zapamiętać, koło mnie tez tacy swiętowali Odpowiedz Link Zgłoś