szpilkaaa 22.09.03, 17:05 poszukuje artykułów dotyczących wulkanów.na stronie gazety wyborczej już byłam i szukalam ale tam prawie wszystkie artykuły są płatne...może ktoś was się interezuje wulkanami i mi pomoże?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amrita Re: pomożecie mi raz jeszcze? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 22.09.03, 17:08 a może byś po prostu wpisała WULKANY w wyszukiwarce? np. wp.pl +++++++++++ myślenie ma przyszłóść, szpileczko........ Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaaa Amrito kochana... 22.09.03, 17:22 zrobiłam to na samym początku,jednak ja nie chce definicji WULKANÓW tylko jakies artykuły o nich.a to chyba jest różnica. a co do myślenia..to się zgodze/// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łażej Re: pomożecie mi raz jeszcze? IP: *.retsat1.com.pl / *.retsat1.com.pl 22.09.03, 17:20 fizar.pu.kielce.pl/student/piasek/menu.html Odpowiedz Link Zgłoś
szpilkaaa Re: pomożecie mi raz jeszcze? 22.09.03, 17:25 dziękuje z całego serca,jednak nie do końca o to mi chodziło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łażej Re: pomożecie mi raz jeszcze? IP: *.retsat1.com.pl / *.retsat1.com.pl 22.09.03, 17:30 A po co Ci artykuły?? Artykuł z samego założenia jest interpretacją danych wyjściowych i pisanie czegoś na podstawie artykułu jest już interpretacją artykułu. Lepiej samemu trochę pogłówkować nad danymi niż zdawać się na główkowanie innego. No chyba, że Ci to jest potrzebne do pracy na temat "Obraz wulkanów w artykułach prasowych" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mch Towarzysze! Pomożecie? IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.09.03, 18:23 Pomożemy towarzyszu Gierek! To tak w nawiązaniu do tytułu wątku. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: pomożecie mi raz jeszcze? IP: *.tpnets.com 22.09.03, 21:31 A może by tak "Aktywność wulkaniczna na terenie Polski"? Bardzo cwana książeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blenda Re: pomożecie mi raz jeszcze? IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 22.09.03, 21:48 www1.gazeta.pl/nauka/1,34148,1642368.html poza tym sprobuj w roznych wyszukiwarkach wpisac " wulkany+artykuły " powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
aric666 Re: pomożecie mi raz jeszcze? 23.09.03, 08:44 A może napiszesz co dokładnie cie interesuje. Aktywnośc wulkaniczna? Skały wulkaniczne? Rodzaje, podziały, powstawanie, budowa?? Może podasz temat swojej pracy, to wtedy kto wie, może łatwiej bedzie szukać?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpilkaaa Re: pomożecie mi raz jeszcze? IP: 2.4.STABLE* / 217.30.129.* 23.09.03, 15:59 dziekuje dziekuje i dziekuje.a teraz kolejna prosba:jak sie pozbyc ukochanego zlosliwego belfra:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: pomożecie mi raz jeszcze? IP: *.p.lodz.pl 23.09.03, 16:33 jest taka witryna "Volcano World". Odpowiedz Link Zgłoś
aard A już kiedyś Ci pomogliśmy? 25.09.03, 11:27 Mam książkę o Etnie (po angielsku) i artykuł w archiwalnym numerze czasopisma "Góry" o Wyspach Liparyjskich (m.in. Stromboli). Zapraszam na maila i do siebie, jakby co :-)) Odpowiedz Link Zgłoś