majass 22.09.03, 19:49 Macie jakies pomysły co można by dla pabianic. ew jego mieszkanców pożytecznego zrobić. Jezeli ktoś ma koncepcje na taką akcję to bardzo proszę niech sie podzieli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mc™ Re: Coś pozytecznego... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.03, 19:58 zlikwidowac sygnalizacje swietlna przy nomi/obi cokolwiek tam stoi Odpowiedz Link Zgłoś
majass Re: Coś pozytecznego... 22.09.03, 21:21 Gość portalu: mc™ napisał(a): > zlikwidowac sygnalizacje swietlna przy nomi/obi cokolwiek tam stoi Moze kiedys wieczorem wspólnymi siłami problrmu sie pozbędziemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc™ Re: Coś pozytecznego... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.03, 21:44 nie ma sprawy, od malego chcialem naprawiac swiat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
majass Re: Coś pozytecznego... 23.09.03, 16:37 Jescze jakies pomysły....... No dawajcie. Przeciez w tym miescie tyle jest do poprawienia lub zrobienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dexter Re: Coś pozytecznego... IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 19:27 Założenie drugiego boiska do siatki plażowej na terenie MOSIR-u albo jak kto woli - Lewitynu. Pomysł nie jest chyba taki trudny do zrealizowania. Chciałbym zauważyć że każdego roku chętnych do gry przybywa, a boisko mamy tylko jedno. To zdecydowanie za mało, ale jak się niema co się lubi... Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: Coś pozytecznego... 24.09.03, 10:30 Gość portalu: dexter napisał(a): > Założenie drugiego boiska do siatki plażowej na terenie MOSIR-u albo jak kto > woli - Lewitynu. Pomysł nie jest chyba taki trudny do zrealizowania. Chciałbym > zauważyć że każdego roku chętnych do gry przybywa, a boisko mamy tylko jedno. > To zdecydowanie za mało, ale jak się niema co się lubi... Obawiam się, ze jednak jest trudny i to bardzo. Szczerze wątpię w to żeby ktokolwiek z rządzących zdecydował się na wybudowanie drugiego boiska, zwłaszcza ze jedno jest juz na Lewitynie a drugie na PTC. Zawsze będa tłumaczyć sie brakiem pieniedzy na taką inwestycję. Zresztą to jest sezonowe i pieniedzy maistu nei przynosi... Moznaby grac czesciej majac dwa boiska, ale niestety jest jak jest. Zamiast marzyć o nowym boisku, postulujcie o udoskonalenie obecnego. To jest bardziej realne... Odpowiedz Link Zgłoś
majass Re: Coś pozytecznego... 24.09.03, 22:48 Gość portalu: dexter napisał(a): > Założenie drugiego boiska do siatki plażowej na terenie MOSIR-u albo jak kto > woli - Lewitynu. Pomysł nie jest chyba taki trudny do zrealizowania. Chciałbym > zauważyć że każdego roku chętnych do gry przybywa, a boisko mamy tylko jedno. > To zdecydowanie za mało, ale jak się niema co się lubi... Zakładając ten wątek napsiałem coś pożytecznego dla Pabianic ew, jego mieszkańców. A dexter jak zwykle. Siatkówka plażowa i kolejne boisko i to ma byc pożyteczne tylko dla kogo?. Dla garstki 10 osób, którzy okupują lewityn i mają swira. Jak mają chęć to niech sobie zrobią boisko. Ono oprócz nich nikomu nie będzie służyć. A jego pożytecznośc też jest bardzo wątpliwa. Chocby dlatego, że panowie są w większości po 20 i to nie którzy sporo i na boisko dzieci nie wpuszczą by mogły się troche poruszać Mi ta fobia z tą siatkówka nie przeszkadza ale gdy przybiera to rozmary groteski(czyt. wpis dextera) to ja protestuje!!!!! Nie wchodzice mi z tym piaskiem z waszej siatkarskiej plaży do każde3j dziedziny życia. Bo ja wam po boisku nie chodze. I tylko na okrągło ta siatkówka, boiska, chcemy więcej, granie, boiska..... do tego pożyteczne hahahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
margeryta Re: Coś pozytecznego... 24.09.03, 23:56 Skoro wyszedł temat Lewityna, to marzy mi się taki teren rekraacyjny z prawdziwego zdarzenia. Czyste kąpielisko, basen, jakieś atrakcje typu zjeżdżalnie, może rolki, kafejka albo dwie, wiecie o co chodzi :) Żeby ładniutko, czysciutko i ciekawie było. Bo teraz jeszcze jest raczej smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Coś pozytecznego... 02.10.03, 16:56 Ja proponuje poprawić tę drogę koło Philipsa, jest fatalna - zęby można wybić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dexter Re: Coś pozytecznego... IP: 62.29.134.* 03.10.03, 12:47 Ulica Partyzancka bo o niej mowa, jest w fatalnym stanie zwłaszcza w okolicy skrzyżowań z Konstantynowską, Sikorskiego a także Św.Jana. Wynika to chyba z faktu że jest to droga krajowa i poniekąd pabianicka obwodnica. Odpowiedz Link Zgłoś