aard 25.09.03, 12:36 To ja, wasz lumpeproletariaard :-) Kto się zapisze do naszej łodzkiej lunpenproretariaardzkiej partii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartuch Re: Wątek lumpenproretariacki - zapisy 25.09.03, 12:39 Bartuch. Pijak, cham, komunista i kompletny degenerat!!! PS. Jestem przyjety??? Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: Wątek lumpenproretariacki - zapisy 25.09.03, 12:41 W Twoim towarzystwie moge nawet zapisać się do partii. Byle nigdzie nie rządzącej ;-)) Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Wątek lumpenproretariacki - zapisy 25.09.03, 12:44 i ja barracuda7110 pesymista, pijak, komputero-, komórkoholik wnoszę o przyjęcie mnie do tej partii :D Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Wątek lumpenproretariacki - zapisy 25.09.03, 12:45 To ja poprosze o miejscowke:-) Dzierżbór lumpenwszystkocosięda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Wątek lumpenproretariacki - zapisy 25.09.03, 13:52 Qrde, a zubożałą szlachtę herbową przyjmiecie do Grona, Tarzysze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taniej ja też chcę! IP: *.bv.pl 25.09.03, 14:20 ps. będziemy się lumpić? :D Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: ja też chcę! 25.09.03, 14:23 Gość portalu: taniej napisał(a): > ps. będziemy się lumpić? Nie, ale będziemy rum pić. Tak będzie Taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
aric666 Re: Wątek lumpenproretariacki - zapisy 25.09.03, 14:33 Ja skorzystam. Zalumpimy Polskę:) Pijak, nierób, wariat, IQ 49. I chcę być członkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Wiedziałem, że Arica nie może, awruk,zabraknąć :-) 25.09.03, 14:42 <bej> Witaj, mój rogaty przyjacielu <bej> Odpowiedz Link Zgłoś
mewaa Re: Wątek lumpenproretariacki - zapisy 25.09.03, 14:37 A ten lumpenklub to typowo męski, czy kobiety też przyjmujecie? pozdr, mewaa Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Wątek lumpenproretariacki - zapisy 25.09.03, 14:42 Kobiety sa jak najbardziej mile widziane. Pod warunkiem jednak, ze ze zechca byc czlonkami i swoj akces zglosza;-) Dzierżbór bycie czlonkiem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aard Zaprószamy 25.09.03, 14:43 mewaa napisał: > A ten lumpenklub to typowo męski, czy kobiety też przyjmujecie? Oczy wiście! Nadlatuj koszaco i kusząco :-) Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Wątek lumpenproretariacki - zapisy 25.09.03, 14:44 mewaa napisał: > A ten lumpenklub to typowo męski, czy kobiety też przyjmujecie? > > pozdr, mewaa będziesz musiała przejść specjalną inicjację ;DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mewaa Re: Wątek lumpenproretariacki - zapisy 25.09.03, 14:52 Zgłaszam w takim razie swoją kandydaturę:)) Ale od razu mam kilka uwag: po 1. z członkiem może byc kłopot :)) po 2. ok, nadlatuję i kosząco i kusząco (w końcu nawet w nicku mam imię pierwszej kusicielki) :)) po 3. na inicjalję nie wyrażam zgody - to jest dyskryminacja kobiet !!!!! pozdr, mewaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Wątek lumpenproretariacki - zapisy IP: 212.191.66.* 25.09.03, 14:43 z doskoku może być i pepe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Wątek lumpenproretariacki - zapisy PEPE 25.09.03, 14:45 Gość portalu: pepe napisał(a): > z doskoku może być i pepe :-) I jaki Ty przyklad dasz mlodziezy akademickiej??/WSTYDZ SIE:-)))!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Wątek lumpenproretariacki - zapisy PEPE IP: 212.191.66.* 25.09.03, 14:50 młodzież akademicka siedzi obok i siódmy raz zalicza ćwiczenia. oni nie potrzebują przykładu tylko granatów w portkach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Wątek lumpenproretariacki - zapisy PEPE 25.09.03, 15:00 Gość portalu: pepe napisał(a): > młodzież akademicka siedzi obok i siódmy raz zalicza ćwiczenia. oni nie > potrzebują przykładu tylko granatów w portkach :-) Przybedzie Ci byc moze bardzo atrakcyjna studentka:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Wątek lumpenproretariacki - zapisy PEPE IP: 212.191.66.* 25.09.03, 15:08 tym gorzej dla niej, z takimi najtrudniej się rozstać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Wątek lumpenproretariacki - zapisy 25.09.03, 14:44 Kobiety-czlonkami!!!TAK JEST!!! PS. Wypadaloby zrobic jakies spotkanko organizacyjne i wychylic nieco herbatki... Odpowiedz Link Zgłoś
aric666 Re: Wątek lumpenproretariacki - zapisy 25.09.03, 14:47 I poczytać, awruk, jakieś książki.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Wątek lumpenproretariacki - zapisy 25.09.03, 14:50 aric666 napisał: > I poczytać, awruk, jakieś książki.:)) proponuję, arelohc, Pana Tadeusza. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aric666 Re: Wątek lumpenproretariacki - zapisy 25.09.03, 14:53 Ja bym tam raczej jakieś wiekopomne objetościowo dzieło zapodał, takie co można by czytać i czytać. Np Nad Niemnem. Każdy przynosi po dwa tomy.:) Tylko zachodzi pytanie, u kogo czytamy?? Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Wątek lumpenproretariacki - zapisy 25.09.03, 16:03 To może lepiej dzieła zebrane Lenina? Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Wątek lumpenproretariacki - zapisy 25.09.03, 14:51 Kobiety? Wyłącznie członkami! A czym, że przeproszę? Odpowiedz Link Zgłoś
finneznam Re: Wątek lumpenproretariacki - zapisy 25.09.03, 14:52 aard napisał: > To ja, wasz lumpeproletariaard :-) > > Kto się zapisze do naszej łodzkiej lunpenproretariaardzkiej partii? Jo tyż byk chcioł. Łódź wyskoczywszy, zadziałam frakcją za wodą. Plum-plum-toleatariusz Finneznam na lupanaretariackich papierach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kezz Re: Wątek lumpenproretariacki - zapisy IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.03, 15:14 Zgłaszam się ja i moja silna grupa trzymająca Władzię(kobietę, która się wysoko ceni-na 50ZŁ): Staszek-komunista samouk-alkohol jest wspólną własnością całej grupy-byleby go tylko ktoś inny kupował:( Maniek-racjonalizator-wino starcza na dłużej, jeśli się je pije małymi łykami. Romek-ortodoks, wyrzucony przez Tejkowskiego z powodu zbyt radykalnych poglądów- nie bierze kropli alkoholu do ust( aplikuje sobie procenty dożylnie...) Pozdrowienia spod hiperhiperhiperhiperhipermarketu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aard Zapomniałęm podać genezę tego wątku 25.09.03, 15:52 Znajduje się ona tutaj: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=8134144 Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Zgłaszam akces 25.09.03, 16:06 Poproszę o dopisanie mojej skromnej osoby do tego, zaiste lumpenproletariackiego, grona. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Ja! Ja! Mnie też weź! SZPROTTTTTTA!!! 25.09.03, 16:22 Nadajesz sie, nadajesz:-))) PS. Dzisiaj wieczorkiem Cie zjem. Stoisz u mnie w lodowce. MNIAM, MNIAM:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 BAAAAARTUUUUUUUCH! 25.09.03, 18:09 Napisałeś: > PS. Dzisiaj wieczorkiem Cie zjem. Stoisz u mnie w lodowce. MNIAM, MNIAM:-)))) Ale stópki zostaw. Masz z nimi coś do zrobienia w realu;) Odpowiedz Link Zgłoś
motloh Re: Ja! Ja! Mnie też weź! 26.09.03, 16:24 Szprota, ja to bym Cie wzial, ale co na to moja kobita??? cmoooooooooooook !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewciaaa... Re: Wątek lumpenproretariacki - zapisy IP: 2.4.STABLE* / *.dolsat.pl 25.09.03, 18:02 a ..moge i ja..tak prosto z ulicy co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amrita Re: Wątek lumpenproretariacki - zapisy IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 25.09.03, 19:46 ja teszzzzzzzzzzzzz chcem!!!!!!!!!! partia wzywa, towarzysze!!!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Ale fajnie :-) 25.09.03, 22:31 Amritka i Ewciaaa też :-) Witajcie lumpenproletariaardki :-D Dzierżbórr rozliczni członkowie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taniej no i proszę, IP: *.bv.pl 26.09.03, 08:28 zrobiła się z tego całkiem poważna organizacja. fajnie, bo do tej pory byłam zrzeszona tylko w towarzystwie przyjaciół chińskich ręczników. czy nazwa lumpenproletariaard oznacza, że poza lumpiostwem ma nas cechować jeszcze aardiostwo i co to oznacza? czy to nie za trudne aby? Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Wątek lumpenproretariacki - zapisy SZPROTKO 26.09.03, 10:09 Zjadlem Cie. Smakowalas wysmienicie!!! PS. Hm...Jesli Cie zjadlem, to po co wlasciwie to pisze??? Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Wątek lumpenproretariacki - zapisy SZPROTKO 26.09.03, 10:09 Zjadlem Cie. Smakowalas wysmienicie!!! PS. Hm...Jesli Cie zjadlem, to po co wlasciwie to pisze??? Odpowiedz Link Zgłoś
vladip a ja będę lumpenproliteracki... 26.09.03, 10:15 Wstał blady świt. Promienie słońca delikatnie muskały wieszchołki drzew, a także lekko oszronioną trawę. W taki t oto piekny, wspaniały - mozna by rzec wprost cudny, magiczny poranek vladip spod zasłony powiek odsłonił swe błękitne oczy... cdnn. (ciag dalszy nie nastąpi) ((a może jednak...)) ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
qu_rek Re: Wątek lumpenproretariacki - zapisy 26.09.03, 13:04 Lumpen - tak,proletariacki - nie,proretaracki - tak. Czy członkowie neosurrealistyczni też należą? Czy członkowie neuro-surrealistyczni też należą? Czy członkowie euro-surr... też? Przepraszam za troszkę niekonkretne uwagi ale jesteśmy właśnie z kolegą w trakcie samotnego studiowania literatury rosyjskiej( czyba że to jest okładka bez akcyzy). Powstańcie członki które/ch dręczy głód... No mówię samotni. Odpowiedz Link Zgłoś