Gość: Robert IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.07.08, 21:35 Ekstraklasa dla Łodzi ! Wzmocenia potrzeba nam wzmocnien ! goszczynski game over. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: liść Re: Wan i Mowlik za drodzy dla ŁKS IP: *.lodz.mm.pl 07.07.08, 21:45 Najgorsze jest to, że gdyby nie Goszczyński to było by teraz game over... A co do Madeja...ciekawe jak szybko się na żel-panience poznają...tzn po ilu meczach usiądzie na ławce, posprzecza się z trenerem, nawtyka tamtejszym gwiazdom, że są słabsze...ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIDZEWek Wan i Mowlik za drodzy dla ŁKS IP: 195.117.116.* 07.07.08, 23:13 niestety kazdy pilkarz za ktorego trzeba zaplacic jest zbyt drogi dla was !!! zalosne wielki klub bez grosza duma lodzi jak to mowia niektorzy a i do tego mecze jak to mowia jedynego lodzkiego klubu w belchatowie!!! mozecie byc dumni !!! zaraz bedzie nowa spiewka ze zbyt slaby zeby trafic do dumy lodzi a tak szczerze to brak kasy nawet nie maja odwagi powiedziec ze sa biedni jak mysz koscielna i nie stac ich! dobrze ze mieli kogo sprzedac bo nawet nie przystapiliby do rozgrywek!!! duma lodzi jak to mowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pajaca widzewka Re: Wan i Mowlik za drodzy dla ŁKS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.08, 08:27 Chłopie, wiem że to trudne do zrozumienia ( dla Ciebie ), ale pieniądze to nie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deltas Re: Wan i Mowlik za drodzy dla ŁKS IP: *.lodz.dialog.net.pl 08.07.08, 08:36 wy macie taniej bo stawki za zawodników do III ligi są znacznie mniejsze. Ciekawe ilu z obecnych grajków da dyla na wieść że działacze waszego klubiku zwichneli im kariete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIDZEWek Wan i Mowlik za drodzy dla ŁKS IP: 195.117.116.* 08.07.08, 12:11 przede wszystkim pajac to cie zrobil!!! pieniadze nie graj graj zawodnicy kupieni za pieniadze!!! a gdyby w lksie byly pieniadze to nie byloby kabaretu i nie smialaby sie z was cala polska mecze bylyby w lodzi nie balchatowie i i moze nie mielibyscie grzyba w szatni!!! nie byloby strajku i goszczynski nie sprzedalby zawodnikow i zostalby madej a i stadion nie wygladalby jak gruzowisko to wszystko i wiele innych rzeczy mozna zrobic majac pieniadze ale przeciez pieniadze nie sa wazne i pieniadze nie graja!!! wy jak zwykle zyjecie oderwani od rzeczywistosci wmawiajac sobie ze jest super i ze lks najlepszy jest i ze to jedyny lodzi klub bo ma w nazwie lodzki itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liść Re: Wan i Mowlik za drodzy dla ŁKS IP: *.lodz.mm.pl 08.07.08, 15:17 Tyle, że to my się utrzymaliśmy bez pieniędzy i układów...:) I to my derby wygraliśmy 2:0.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgredek Re: Wan i Mowlik za drodzy dla ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 16:11 ty widzewek ile twoja mama wtarła śniegu w krocze żeby urodzić takiego bałwana jak ty ? jasne dla takich jak ty zawsze liczyła się tylko kasa wiadomo "wyznanie handlowe"nie prawda?Na co wam w 2lidze kasa tam nie sprzedają meczy i napisz mi syneczku ile to twój przebogaty klub wydał na zawodników a ile wyda na kupno 1 ligi tylko szczerze pisz nie wstydź się,sportowo to wy się nadajecie do nie wiem do czego ale jak się uda coś kupić to kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodowity Łodzianin Re: Wan i Mowlik za drodzy dla ŁKS IP: *.toya.net.pl 08.07.08, 23:45 zgredek: Twój tekst "ile twoja mama wtarła śniegu w krocze żeby urodzić takiego bałwana jak ty ?" jest po prostu bezkonkurencyjny, Smiejmy sie z takich pajaców z widzewa, co żeby się urodzić potrzeba było zimy i śniegu. A ponieważ idzie ocieplenie klimatu to długo ich nie będzie. A tak poważnie. W innym poście pisałem że oni są tak głupi i tak zrozpaczeni że bardziej ich interesują nasze kłopoty (których mamy wiele i sie ich nie wstydzimy), niż problemy ich klubiku. Ale bez ich układów, nawet bez grzyba w szatni którego nam tak wypominają my gramy dalej, a oni spadli na dno. Śmieszni są ci chłopcy z brzezin, łasku i innych wiosek spod Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniu Re: Wan i Mowlik za drodzy dla ŁKS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.08, 15:09 > Ekstraklasa dla Łodzi ! Wzmocenia potrzeba nam wzmocnien ! dokładnie! dziwię się że Wydział Sportu UMŁ nie chce walczyć w ten sposób o promocję Łodzi. mogli by np zafundowaćroczny kontrakt dla 2-3 nowych zawodników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1910* Widzew rządzi w mieście Łodzi IP: *.toya.net.pl 08.07.08, 20:32 Niestety ale od wczoraj nie ma szansy na ekstraklasę dla miasta Łodzi. Szkoda, tym bardziej że taka głęboka prowincja jak Bełchatów ma 2 drużyny w ekstraklasie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Wan i Mowlik za drodzy dla ŁKS IP: *.toya.net.pl 08.07.08, 21:34 jeszcze sie okaże jaki wasz klubik jest uczciwy wrocław pracuje hahaha wzmocnienia za co?hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodowity Łodzianin jeszcze raz, żeby prostacy z widzewa zrozumieli IP: *.toya.net.pl 08.07.08, 23:47 zgredek: Twój tekst "ile twoja mama wtarła śniegu w krocze żeby urodzić takiego bałwana jak ty ?" jest po prostu bezkonkurencyjny, Smiejmy sie z takich pajaców z widzewa, co żeby się urodzić potrzeba było zimy i śniegu. A ponieważ idzie ocieplenie klimatu to długo ich nie będzie. A tak poważnie. W innym poście pisałem że oni są tak głupi i tak zrozpaczeni że bardziej ich interesują nasze kłopoty (których mamy wiele i sie ich nie wstydzimy), niż problemy ich klubiku. Ale bez ich układów, nawet bez grzyba w szatni którego nam tak wypominają my gramy dalej, a oni spadli na dno. Śmieszni są ci chłopcy z brzezin, łasku i innych wiosek spod Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIDZEWek do prostakow z lksu IP: 195.117.116.* 09.07.08, 02:17 jestescie ostatnim klubem ktory moze mowic o uczciwosci!!! przypomnij sobie jak w ostatniej kolejce wygraliscie z lechem i dzieki temu pozostaliscie w drugiej lidze!!! kazdy wasz sezon w drugiej lidze bylo to cudowne wywalczenie utrzymania w samej koncowce sezonu!!! to wasi pilkarze przyznali ze ostatni tytul byl kupiony!!! poczekamy az wezma sie za was a wtedy nic po was nie zostanie nic tylko wspomnienie bo nawet boiska nie macie!!! a ten tekst z balwanem to byl smieszny ale dawno dawno temu a wy prostaczki uzywacie go w co drugim wpisie i sami sie smiejecie co za obraz nedzy i rozpaczy typowy lks!!! i pamietajcie zeby nigdy nie porownywac was do widzewa bo mozecie jeszcze bardziej w kompleksy wpasc!!! roznica jest taka ze my kochamy widzew i to nas widzewiakow laczy a was laczy nienawisc do widzewa!!! wasz stadion zapelnia sie raz do roku jak przyjedzie widzew !!! na zaden inny mecz nie przychodzi komplet nawet na menchaster nie bylo kompletu (ok6tys) to my zdobylismy 4 tytuly mistrza to my gralismy w LM to my gralismy z duzym powodzeniem w pucharach a ostatni raz wielka pilke na swoim stadionie widzieliscie jak widzew na waszym stadionie gral w europejskich pucharach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgredek znowu do bałwana widzewka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 16:44 To wszystko jest może i prawda ale to wy zostaliście wypieprzeni z ligi to wy kupowaliście mecze to wy zdobyliście 15 miejsce w tabeli to wy macie problemy z samookreśleniem ....................................Raz chwalicie PZPN (jak polonia nie dostała licencji),raz przeklinacie bo dostała?wy tam pod łodzią to chyba ogłupieliście z rozpaczy ,co ty chcesz porównywać ŁKS z waszym klubem dzieli nas rozmiar wy tego nigdy nie zrozumiecie ale niestety czasy Milera już nie powrócą i komuchy was nie uratują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIDZEWek do lks!!! IP: 195.117.116.* 09.07.08, 18:45 miara "wielkosci" klubu sa sukcesy jakie dany klub zdobyl a tutaj niestety na naszym tle tez slabo wypadacie!!! bo gdyby przyjac kryteria wielkosci w sensie fizycznym to sa jeszcze wieksze kluby w lodzi! a jezeli chodzi o czasy millera to wlasnie za jego czasow widzew ledwo ledwo funkcjonowal! a co do decyzji pzpnu to chyba wiesz ze nie tylko widzew stracil na tej decyzji ale tez inne kluby i to wlasnie takimi decyzjami pzpn a nie widzew osiesza sie! a jezeli chodzi o licencje sluza one po to aby wyrownywac sznse i podnosic poziom pilki !to licencje wymogly montaz jupiterow czesci zadaszonej trybuny podgrzewanej murawy i wielu innych rzeczy. nie moze byc ze jeden klub caly swoj budzet wyda tylko na pilkarzy kosztem zusu skarbowki infrastruktury a drugi czesc tej samej wysokosci budzetu bedzie musial przeznaczyc na jupitery murawe placenie zusu i podatkow bo w takim przypadku ten dzialajacy zgodnie z prawem niestety spadlby zatrudniajac gorszych pilkarzy!!! a tak nawiasem to za stan rzeczy na stadionie lksu to wlasnie goszczynski jest odpowiedzialny bo nie robil nic ze stadionem dopiero od bodaj roku miasto jest wlascicielem stadionu ktory to zastal oddany za umorzenie dlugow!!! goszczynski tylko czerpie z was kompletnie nie przejmujac sie przyszloscia zastanow sie do czego ten facet doprowadzil przeciez to dzieki niemu bedziecie grali w belchatowie to dzieki niemu macie grzyba w szatni to przez niego strajkuja pilkarze itd a licencje sa po to aby chronic kibicow i prawdziwych sympatykow przed ludzmi pokroju goszczynskiego!!! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIREK 60 Re: do lks!!! IP: *.sttb.pl 09.07.08, 19:11 żal mi ciebie(też będę pisał małymi literami)-jakie to kluby są większe w sensie fizycznym od nas???- "a jezeli chodzi o czasy millera to wlasnie za jego czasow widzew ledwo ledwo funkcjonowal"? a kto był "1"pierwszym kibicem waszego klubu?? -"to dzieki niemu macie grzyba w szatni" - a piszesz ,że od roku stadionem zwiaduje miasto?? "to przez niego strajkuja pilkarze"-chyba nie do końca bo jeżeli mnie pamięć nie myli to chodziło o machluca?? "licencje sa po to aby chronic kibicow i prawdziwych sympatykow przed ludzmi pokroju goszczynskiego"- z pierwszą częścią mogę się zgodzić lecz zdrugą nie! gdyż tak ty jak i ja oraz blisko 100% wyrażających swoje zdanie są są to tylko bajki lub pobożne życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgredek do widzewka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 19:57 widzewek o jakich ty sukcesach mówisz przytocz jakiś z ostatnich 10lat bo ja nie pamiętam może baraże o 1ligę .proszę jakiś konkret a nie historyczny mit bo mitem jest fifewka charakter może on kiedyś był ale to były lata 80 XXwieku.Minęło od czasów świetności twojego klubu ćwierć wieku,wydaje mi się że ty tego nie pamiętasz.przemyśl to zanim coś głupiego napiszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIDZEWek od mirek IP: 195.117.116.* 09.07.08, 19:45 jestes przyjacielem goszczynskiego? uwazasz ze on jest super? to powiedz co zrobil dla klubu poza tym ze w ogole istnieje? tak do konca to nie wiem o co ci w ogle w tym wpisie chodzi moze troszke doksztalc sie! widze ze troszke zal sciska pewna czesc ciala ale tak juz jest z wami chodzi mi ze naszym pierwszym kibicem to jeszcze napisz co dla nas zrobil? zal wam ze to nam kibicuja tacy ludzie jak boniek smolarek ludzie ktorzy byli jednymi z najlepszych pilkarzy w polsce a nawet i na swiecie(boniek) minister sportu pan drzewiecki marszalek sejmu niesiolowski i wielu innych i popatrz ze mimo to ze sa dosyc znaczacymi postaciami zaden z nich nie chce nic ugrac pod stolem dla widzewa!!! a jezeli chodzi o wiekszy klub w sensie fizycznym to musisz troszke wiecej poruszac sie po lodzi i interesowac sie tym co sie dzieje START LODZ mam nadzieje ze wiesz ze istnieje taki klub i ze nie tylko widzew i lks w lodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIREK 60 Re: od mirek IP: *.sttb.pl 09.07.08, 21:46 Napisałem żal mi ciebie i w swojej odpowiedzi tylko to potwierdziłeś ! WYJAŚNIAM : 1.Przyjacielem Goszczyńskiego nie jestem 2.Czy jest super czy nie - nie mnie to oceniać 3.Uratował klub przed upadkiem kilka lat temu i za to mu cześć i chwała co do obecnych działań mam poważne zastrzeżenia 4.Jestem wystarczająco wykształcony (bez urazy i złośliwości przemilczę uwagi na temat twojego wykształcenia) 5.Co Miler zrobił bezpośrednio dla twojego klubu mało mnie interesuje mogę ci tylko powiedzieć że za jego "panowania" w woj.łódzkim był Makowski też z tej opcji politycznej a z tym panem miałem "przyjemność" rozmawiać i wiem jaki był jego stosunek do ŁKS (koszykarki bo SPECJALNIE go o to pytałem)a jaki do Widzewa 6.To że ktoś komuś kibicuje to ok (jeżeli to będzie PELE,PLATINI,HERMASZEWSKI,TUSK-premier-,MICHALCZEWSKI-bokser-,czy pani woźna z przedszkola to tylko się możesz cieszyć ja tobie-wam- tego nie zazdroszczę.Jesteś w wielkim błędzie (celowo piszę delikatnie)jeżeli twierdzisz że Boniek nic dla twojego klubu nie zrobił(pamiętasz bez specjalnego dociekania co było po poprzednim waszym spadku??) 7.Jeżeli chodzi o poruszanie się po mieście ŁODZI to nie mam najmniejszych problemów 8.Start ŁÓDŹ(obchodzi w tym roku 55 lat istnienia-gratulacje od kibiców ŁKS ŁÓDŹ)"kolego" nie był i niestety(dla Startu)nie będzie większy od ŁKS bo pod jakim względem terenu ,obiektów,sekcji?? Mnie żal nic nie ściska a odpowiedziałem tylko na twój wpis natomiast ty w swojej replice do mojego poprzedniego wpisu nijak się nie odnosisz a tylko próbujesz mnie obrazić -BŁĄD- z twojej strony i potwierdzenie pierwszego zdania-mimo wszystko pozdrawiam i oczekuję odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIDZEWek do zgredka IP: 195.117.116.* 09.07.08, 20:43 synek najpierw przeczytaj poprzednie moje wpisy i innych a pozniej odzywaj sie !!! przede wszystkim nie wiem o czym ty piszesz bo nie ma takiego klubu jak fidzef!!! a jezeli jestes troche uposledzony i piszesz jak slyszysz to bardzo cie przepraszam i reszte twoich uposledzonych kolegow ktorzy tez tak pisza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgredek DO WIDZEWka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 16:02 SYNKU JAK TEN ZASYFIONY KLUBIK WSZEDł DO PIERWSZEJ LIGI W 75ROKU MIAłEM LAT KILKANAśCIE WIęC ZWARZ NA MOJą SIWą GLOWęI NIE NAZYWAJ MNIE SYNKIEM A POZA TYM PODAJ 1 SUKCES SWOJEGO KLUBU Z OSTATNICH 10 LAT OCZYWIśCIE JEśLI NIE BęDZIE TO DLA CIEBIE ZBYT TRUDNE ZADANIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIDZEWek do mirek IP: 195.117.116.* 10.07.08, 01:04 poprzednio pisales ze tak wiele zrobil miller dla widzewa wiec ja pytam co zrobil? piszesz znowu ze w tamtych czasach ktos komus kibicowala ktos inny komus nie napisz co zrobili wlodarze miasta oraz premier dla widzewa prosze konkrety !!! zaprzeczasz sam sobie bo piszesz ze kibicowal nam ktos robisz z tego zarzut po czym piszesz ze nie interesuje cie kto komu kibicuje !!!a to co zrobil dla widzewa boniek to ocalil klub od spadku do piatej ligi a niestety dla niektorych niestety zrobil to zgodnie z prawem czego potwierdzeniem byly prawomocne wyroki sadu!!! sadu powszechnego! negujesz orzeczenie sadu jezeli tak to podaj argumenty!!! a widze ze wy posilacie sie tym co powiedzial zakompleksiony spocony janek(wasza ikona) ktory nawiasem przegral w sadzie sprawe o znieslawienie bonka!!! przeciez to czlowiek ktory zyje z opluwania w mediach innych jest zalosny bo rzuca niesprawdzone oskarzenia!!! ale widac taki ma sposob na zycie!!! skoro uwazasz ze goszczynski jest ok to twoj problem nie moj bo to on twoj klub sponsoruje tylko szkoda ze doprowadza go do ruiny ale jak wiekszosc z was nie widzisz tego!!! co do startu to obawiam sie ze obecnie jest wiekszy od lksu a wiekszy to nie znaczy ze starszy !!! jasne nikt nie neguje ze wasz klub ma 100 lat ale to nie znaczy ze jest najlepszy tylko jeden z najstarszych!!! a tak nawiasem jak piszesz cos to uzywaj argumentow bo twoj wpis jest troche w to ubogi szczegolnie jak piszesz o widzewie!!! zrozum ze jestem fanem pilki i szkoda mi ze wasz klub popada w ruine a problem to jest tylko z zakompleksionymi kibicami lksu ktorzy przez ostatnie lata zyja w cieniu i za wszelka cene chca udowodnic ze lks jest lepszy od widzewa chociaz fakty mowia cos zupelnie innego!!! pozdrawiam!!ps jezeli wiesz cos czego nie wie sad i wszyscy dookola o licencji ktora dostal widzew to chetnie dowiem sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIREK 60 Re: do mirek IP: *.sttb.pl 10.07.08, 21:42 "kolego" z bólem serca przyznaję ,że dalsze odpisywanie mija się z celem!odwracasz kota ogonem ,spróbuj przeczytać wszystkie moje wpisy w tym temacie na chłodno a sam stwierdzisz ,że piszemy o różnych sprawach ja odpisując wypunktowałem ci moje odpowiedzi na twój poprzedni wpis a ty dalej swoje to naprawdę mija się z celem (pomijam kwestię obrażania mnie i ludzi związanych lub kibicujących mojemu klubowi)jeżeli chcesz możemy spokojnie podyskutować na e-mail,jestem gotowy na dyskusje choć mam mało czasu jestem gotów podjąć wyzwanie.czekam na odp. jej brak przyjmę jako kapitulację (na e-mail dlatego że zaraz zniknie nam ten temat w gazecie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIDZEWek do zgredak IP: 195.117.116.* 10.07.08, 19:24 1998/99 drugie miejsce i wystepy w pucharze !!! no widzisz !!! i juz nie wymyslaj!!! bo znowu wyjdziesz na glupka!!! pozdrawiam ! bez odbioru!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIDZEWek do mirek IP: 195.117.116.* 11.07.08, 03:03 ale o czy ja z toba mam dyskutowac skoro ty niczego nie widzisz i piszesz zeby pisac bez argumentow i konkretow!!! jezeli chodzi o millera to nie wiem co chcesz powiedziec! skoro uwazasz ze to miasto doprowadzilo do ruiny stadion i to w rok od przejecia to mnie rozsmieszasz ale to nic nowego bo wszyscy tak myslicie zreszta macie pretensje ze miasto zabralo wam stadion ale tego tez nie wiecie a przede wszystkim nie przyjmujecie do wiadomosci ze cudotworca goszcz oddal miastu za umorzenie dlugow!!! co do grzyba to moze miasto inwestowalo wszystkie pieniadze ktore otrzymywalo od spolki lks za wynajecie stadionu a ze bylo ich tak wiele ze az na srodki grzybobojcze nie starczylo i farbe to pewnie znowu wina miasta widzewa i cyklistow!!! obudz sie chlopie zobacz co dzieje sie dookola ciebie i spojrz na rzeczywistosc taka jaka jest a nie taka jaka chcesz zobaczyc!!!bez odbioru Odpowiedz Link Zgłoś