kinga299 11.12.06, 11:21 Czy ktoras z Was ma cos takiego? jesli tak, to prosze o namiary, link, gdzie moglabym to znalezc i sobie sciagnac...z gory dziekuje:) pozdrawiam, regi:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwaliczek Re: muzyka bobasa 11.12.06, 12:08 ja mam na dysku bo kiedys sciagnełam ale to sa 4 pliki po 50mb i nie da się tego przeslac pocztą :(( musialby mi ktos udostepnic miejsce na serwerze to mogę wrzucic... bo wszystkie bezpłatne serwery mają pojemnosc po max 20MB Odpowiedz Link Zgłoś
a-nulla Re: muzyka bobasa 11.12.06, 12:31 Też to kiedyś skądś ściągnęłam i mam na twardym dysku - 5 folderów po ok. 50 MB. Chętnie bym Ci dała, ale specjalnie nie mam pomysłu jak. Chyba tylko formy tradycyjne (typu CD albo PenDrive) przychodzą mi do głowy. Jak wymyślisz jakiś sposób, daj znać:) Odpowiedz Link Zgłoś
kinga299 Re: muzyka bobasa 13.12.06, 08:57 Napisalam do ciebie maila na adres gazetowy, ale jakby co to podam Ci jeszcze moje gg:1805103 albo nr tel. 606189358, bo mysle,z e jesli jestes z bielak lub okolic to moze moj maz mogly z penem do Ciebie podjechac i zgrac ta muzyczke? Co Ty na to? Daj znac, dobra? Pozdrawiam, Regina. Odpowiedz Link Zgłoś