longeta 09.07.08, 20:55 wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Sejm-ma-gotowy-projekt-rezolucji-ws-Traktatu-z-Lizbony,wid,10138111,wiadomosc.html?ticaid=16374 i proszę skasować:-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longeta Re: Sprzedawczyki:-))) 09.07.08, 21:16 Tak to jest jak: pan zza Odry każe sługa musi:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Sprzedawczyki:-))) 09.07.08, 21:42 Bigi, czyżbyś się oderwał od lektury? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Sprzedawczyki:-))) 09.07.08, 21:46 Nie mam czasu na lekturę. Ciągle coś mi wyskakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Sprzedawczyki:-))) 09.07.08, 21:51 To okropne jak doba się kurczy. Kiedyś człowiek miał więcej czasu na przyjemności;) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Sprzedawczyki:-))) 09.07.08, 21:54 No to życzę powodzenia. W końcu mamy lato, do pioruna! Nie kupiłeś jeszcze "Alfabetu"? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Sprzedawczyki:-))) 09.07.08, 21:56 Zaraz dam Ci spokój. Przypomniało mi się tylko, że wczoraj słyszałam, że Igor Janke prowadzi w jakiś dzień tygodnia audycję poranną w radiu RMF FM. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Sprzedawczyki:-))) 09.07.08, 22:06 Czyżby ewakuował się z bełTOK FM? Najwyższy czas. Tyle, że jego nowy pracodawca (o ile faktycznie tam poszedł) nic a nic lepszy od poprzedniego nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: say Re: Sprzedawczyki:-))) IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 09.07.08, 22:47 pyk i dwie reklamki w eter poszły Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Sprzedawczyki:-))) 09.07.08, 21:58 A no niestety nie:( Miałem nadzieję dzisiaj tam podskoczyć, ale nawiedził mnie z rana niespodziewany gość i plany diabli wzięli. Jutro też mi się raczej nie uda, bo muszę murem siedzieć w domu. Ot, proza życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: say Re: Sprzedawczyki:-))) IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 09.07.08, 21:46 Najpierw praca potem przyjemności Odpowiedz Link Zgłoś
senor.eugenio Krętacze? 10.07.08, 07:26 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,5064392.html tiny.pl/2qr7 Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Sprzedawczyki:-))) 10.07.08, 08:07 A wiesz, że PiS miał takie same? A teraz hipokryci prują spocone ryje, że to skandal? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Sprzedawczyki:-))) 10.07.08, 08:18 yavorius napisał: > A wiesz, że PiS miał takie same? Bzdury...jeszcze nigdy w historii banda polaczków z rządu nie atakowała tak Prezydenta za publiczne pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Sprzedawczyki:-))) 10.07.08, 09:13 Wiesz, że dzwonią, tylko kościoły Ci się pomyliły. Na dodatek rzucasz inwektywy. Gdyby sobie Peło robiło to za partyjną kasę, to nikt by słowa nie powiedział, ale to wszystko odbywa się pod patronatem jaśnie panującego premiera, w specjalnie do tego celu zaadaptowanych pomieszczeniach, w których za naszą kasę robi iluś tam pijarowców, tylko po to by pełowiacy jednym głosem jechali po np. prezydencie czy prezesie NBP-u. To jest skandal wprost niewiarygodny i nie da się obronić. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius buhahahah rotfl rotfl 10.07.08, 09:24 Czuć tę hipokryzję nawet tutaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: buhahahah rotfl rotfl 10.07.08, 09:49 Groteskowym śmiechem nie da się tego skandalu przykryć. Albo czegoś nie rozumiesz albo masz złą wolę. Nie wiem co gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: buhahahah rotfl rotfl 10.07.08, 09:53 Dobrze Bigi, przepraszam. Jutro będę w Częstochowie, to wdepnę na Jasną Górę i poproszę o wybaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: buhahahah rotfl rotfl 10.07.08, 09:57 Doskonale wiesz, że nie o to idzie. Po prostu, wstawiasz się za sprawą, która nie da się obronić. To jest skandal niebywały. Jak bony dyny. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: buhahahah rotfl rotfl 10.07.08, 10:02 yawor zawsze będzie bronił dziadostwa w końcu dzięki takim mdłym typkom miernota i nieudacznicy rządzą...za moment stocznie puszczą z torbami Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: tak, tato /nt 10.07.08, 10:04 Cóż. Jak sobie chcesz, to świeć oczami za tych, co się kompromitują z dnia na dzień. Twoja wolna wola. Odpowiedz Link Zgłoś
senor.eugenio Nieeeeeeebywały 10.07.08, 10:10 Nieeeeebywały skaaaaandal. Nieeeee da się obronić. O nie, nie. Nieeeeebywały. Bony dyny. Oj nie. wyborcza.pl/1,76842,4729300.html Nie ośmieszaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nieeeeeeebywały 10.07.08, 10:23 Widzisz jakąś różnicę czy nie? PiS robi to za kasę państwową czy w ramach swoich partyjnych pieniędzy? A za jaki szmal robi to PO? Człowieku, tego nie da się obronić. Co gorsza, Ty o tym świetnie wiesz, więc zupełnie nie rozumiem po co obaj z Yavorem w to brniecie. I kto tu się ośmiesza? Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Nieeeeeeebywały 10.07.08, 10:26 W tym sęk Bigi z oni nie rozróżniają publicznych urzędów i kasy od partyjniactwa Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nieeeeeeebywały 10.07.08, 10:29 Ja myślę, że oni doskonale to rozróżniają. Tylko, że "nie wypada" im przyznać takim ciemnotom jak my racji, więc brną w to g. ile wlezie. Cóż, nie nasz dil;) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: tak, tak, oczywiście 10.07.08, 10:41 Nie krępuj się, pojedź jak należy. Nie bądź taki delikatny. Trzepnij jak na oświeconego przystało... Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Nieeeeeeebywały 10.07.08, 10:32 przeceniasz ich...to jednak głąby:-) Chyba nie chcesz mi wmówić że ktoś,kto głosuje na PO jest choć trochę mądry i ma zdrowy rozsądek:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nieeeeeeebywały 10.07.08, 10:40 Noooo rzeczywiście. Zagiąłeś mnie. Tego nie da się obronić:) Odpowiedz Link Zgłoś
senor.eugenio Re: Nieeeeeeebywały 10.07.08, 10:47 Może pisz już wyłącznie po łacinie... Odpowiedz Link Zgłoś
senor.eugenio Re: Nieeeeeeebywały 10.07.08, 10:42 big_news napisał: > Widzisz jakąś różnicę czy nie? > PiS robi to za kasę państwową czy w ramach swoich partyjnych pieniędzy? > A za jaki szmal robi to PO? Wiedziałem, że tak odpowiesz :) Skoro jedyna różnica, którą widzisz, jest w tym skąd pochodzą pieniądze, oznacza to ni mniej, ni więcej, że tak naprawdę nie jest dla ciebie istotna treść domniemanych instrukcji, a zatem w dupie masz swojego rzekomo ukochanego Pana Prezydenta, nad którym właśnie rozpłynął się Kamiński, że opluwany i zohydzany. Dla ciebie, jak widać, nie ważne, że bezzębnego staruszka kopią, ważne za czyje pieniądze. No i może dobrze - lepszy materialista niż idealista, bo można go kupić za zwykłe pieniądze a nie silić się na wzniosłe hasła. No ale to już twoja sprawa. Żeby poprawić ci humor obejrzyj sobie, proszę, pana Girzyńskiego, który spróbuje przekonać cię, że "przekazy medialne" na temat opozycyjnego ugrupowania to normalka. Zobaczymy czy mu uwierzysz. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/10,88722,4734978,SMS_owe__instrukcje__posla_Girzynskiego.html A teraz zastanów się kto płaci za służbowe komórki posłów. > I kto tu się ośmiesza? Muszę ci mówić po raz drugi? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nieeeeeeebywały 10.07.08, 10:55 Albo kompletnie nie rozumiesz na czym polega demokracja albo jesteś tylko otumanionym czytaczem gazetki. Albo jedno i drugie do kupy wzięte. Obstaję przy ostatniej wersji. A więc daruj sobie, niczego mi już nie mów i nie "tłumacz". Są lepsi od Ciebie w tym względzie, a jednak nie udało im się zrobić mi wody z mózgu, czyli inaczej niż to się stało w stosunku do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Nieeeeeeebywały 10.07.08, 11:02 Coś ucichło o likwidacji Senatu,o okręgach jedno mandatowych,dorzucę jeszcze o dotacjach na partie kaszub to łgarz...grunt że sondaże kupione i dalej można przy korycie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Nieeeeeeebywały 10.07.08, 11:22 I jeszcze 10 innych "obietnic". Pinokio przy nim, to krynica prawdomówności:) Odpowiedz Link Zgłoś
senor.eugenio Re: Nieeeeeeebywały 10.07.08, 11:13 big_news napisał: > kompletnie nie rozumiesz na czym polega demokracja Ho ho! Aż kusi żeby poprosić o wykład ale założę się, że powołasz się na brak obowiązku odpisywania na posty, albo coś jeszcze głupszego. Jak zwykle z resztą. Tak czy inaczej dziękuję za rzeczowe argumenty. Grunt, że teraz wiem kim jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Każdy dzień 10.07.08, 11:20 to żenada że takie Coś ma wpływ na Polskę...w normalnym kraju biorąc pod uwagę przeszłość i wypowiedzi,został by najwyżej sołtysem na kaszubskiej wsi...teraz pcha się na urząd Prezydencki po trupach,bo chyba nikt nie wmówi że dzięki tej miernocie żyje mu się lepiej:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
senor.eugenio Re: Każdy dzień 10.07.08, 12:03 to szczęście, że jedyne co możesz, to obślinić się na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Każdy dzień 10.07.08, 12:18 senor.eugenio napisał: > > to szczęście, że jedyne co możesz, to obślinić się na forum. To minimalna wersja dla frajerów;-) Odpowiedz Link Zgłoś
senor.eugenio Re: Każdy dzień 10.07.08, 12:39 No widzisz - w demokracji źródło władzy stanowi wola większości obywateli, przy respektowaniu praw mniejszości. Jako mniejszość dostałeś właśnie takie minimum - podskakuj i ciesz się zatem. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Każdy dzień 10.07.08, 12:52 senor.eugenio napisał: > > No widzisz - w demokracji źródło władzy stanowi wola większości obywateli, przy > respektowaniu praw mniejszości. Jako mniejszość dostałeś właśnie takie minimum > - > podskakuj i ciesz się zatem. Przerabiałem na historii bolszewizm i kraj Rad jak widać dalej to niektórych cieszy że jest UE i rządy meneli:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
senor.eugenio Re: Każdy dzień 10.07.08, 19:10 A niektórych smuci, że nic z tego przerabiania nie wyniosłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Każdy dzień 10.07.08, 20:10 a mnie raczej śmieszy że żyjemy w kołchozie niemieckim...a niektórzy myślą że mają prawo sr.. dalej za stodołą bez pytania:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Każdy dzień 10.07.08, 20:25 senor.eugenio napisał: > > A ty kogo pytasz? (rotfl) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: buhahahah rotfl rotfl 10.07.08, 10:05 Ja już większe skandale widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: buhahahah rotfl rotfl 10.07.08, 10:10 przyslowie napisała: > Ja już większe skandale widziałam. przekręt akcesyjny do UE,to ciężko będzie PObić:-) Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Sprzedawczyki:-))) 10.07.08, 09:44 Bigi, już wstałeś? Przyganiał kocioł garnkowi. PiS też jeśli tylko może, to wyciąga nam z kieszeni. Teraz niedawno za noclegi w najdroższym hotelu w mieście. Musimy płacić za odpowiedni standard życia politycznego. Bigi, Ty kupujesz jakąś prasę codzienną, jakieś papierowe dzienniki? Pewnie nie. W drodze do pracy wyczytałam, że chyba nasz ulubiony esbek Leszek Czarnecki (m.in. LC Corp., Noble Bank) stracił na giełdzie 5,5 mld zł. Tylko Solorz dobrze się trzyma. A proces Kiszczaka trwa już 14 rok, nie przeprasza, a i tak obejmuje go amnestia z 1989 r. Ziobro za niego też się nie brał. Wolał zakuwać tylko w kajdanki niewinnych ludzi a z lekarzy robić morderców. Bigi, posiadasz tyle kont bankowych, a wciąż musisz czekać na listonosza, który i tak dzwoni dwa razy. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Sprzedawczyki:-))) 10.07.08, 09:56 Niezły miszmasz. Mam się do tego wszystkiego odnieść naraz? Może i zrobiłbym to, ale jakoś nie chce mi się. Zniechęciłem się głównie tym, że musiałbym znów młócić się o mordercę laptopów. Chociaż z niego taki morderca, jak koziej dupy trąbka. No i nie wiem co do Ziobry, Kiszczaka i drogich hoteli ma pospolity listonosz. Dużo chaosu w tym wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Sprzedawczyki:-))) 10.07.08, 10:03 To z lekarza był morderca jak z koziej dupy trąbka. Wykręcasz się, wywijasz się od odpowiedzi z braku jakichkolwiek kontrargumentów. Nic więcej poza odkręcaniem kota ogonem Ci się nie chce. Zasłaniasz się miszmaszem, jakby to dla Ciebie był jakiś problem. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius bo on tak ma 10.07.08, 10:18 Zawsze kiedy mu brakuje argumentów, nie odpisuje, a na zwróconą uwagę reaguje stwierdzeniem, że on przecież nie ma obowiązku odpisywania na posty. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: bo on tak ma 10.07.08, 10:25 No i co tam jeszcze bąkniesz, Yavorku? Rozumiem, że Ty odpowiadasz zawsze i każdemu, wałkujesz wszystko aż do upadłego? Taaa. Aha. Żeby było śmieszniej... niżej Przyslowie odpowiedziałem... Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Sprzedawczyki:-))) 10.07.08, 10:20 No dobra. Się ustosunkowuję. Kiszczak powinien wisieć. A nie będzie. Min. dlatego, że niektóre peerlowskie gwiazdy podziemia wzięły i po transformacji (a może i duuużo wcześniej, kiedyś się to okaże) zrobiły z Kiszczaka ludzia honoru. Jaśnie wielmożny łapówkarz, tfu!, pan doktór, ma jak na razie 50 prokuratorskich zarzutów. Z. Ziobrze jak dotąd nie postawiono żadnego, chociaż od 8 miesięcy chłopaki szukają czegokolwiek. Na gwałt. Widzisz różnicę? PiSowcy powinni każdorazowo spać nie w hotelach, a pod gołym niebem. W najlepszym razie winni biwakować w namiotach, a jeszcze lepiej byłoby ich zamknąć w pudle. Tak byłoby słusznie, wreszcie by nie bruździli i nie zawracali nikomu głowy swoją opozycyjnością. Niechby rządziła w Polsce monopartia (wiadomo która), tylko... czy my przypadkiem już tego nie przerabialiśmy? Hm. Za obecnych rządzących nadziei większych na zrobienie kuku panu trojga nazwisk Zegarkowi nie ma. No chyba, że komuś się pan Solorz mocno narazi, to na światło dzienne wylezą te kwiatki, które "ciekawskim i nienawistnym" są już i tak od dawna znane. Konta posiadam różne, co nie oznacz automatycznie, że ich numery podaję wszystkim jak leci. Dlatego ci, którzy ich nie znają, a są mi np. coś winni, posługują się pocztą w celu przesłania należnośći. Ot i cała wielka tajemnica. Zadowolona? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Sprzedawczyki:-))) 10.07.08, 10:49 No. Trzeba było tak od razu, Bigusiu, a nie krygować się i dawać się prosić. Ja konta nie podaję np. urzędowi skarbowemu. Tak na wszelki wypadek. To jest jak jakiś przesąd. Nie jestem za tym, by była tylko jedna partia. Dlatego też nie zdelegalizowano u nas w Polsce naszych kochanych komunistów. Dlatego też Wałęsa celowo rozbił monolit "Solidarności", choć bardzo mi się to nie podobało. Im więcej PiS brużdzi, tym lepiej. Ale czyż nie mogą mieć noclegów w tańszych hotelach? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Sprzedawczyki:-))) 10.07.08, 11:30 Bigi, dlaczego PiS nie zrobi doniesienia na Solorza do prokuratury albo jakiejś wokół niego zadymy, skoro jest tak winny? Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Sprzedawczyki:-))) 10.07.08, 11:32 Trzeba mieć dowody. A te, o czym pewnie wiesz, są zgromadzone głównie w Moskwie. Ale spoko, przyjdzie i na to czas. Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Sprzedawczyki:-))) 10.07.08, 11:45 Jeśli dowody są w Moskwie, to Donek też może nic nie może zrobić. Lepiej nam poszło w sprawie Katynia. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Sprzedawczyki:-))) 10.07.08, 11:36 hehehehe "Dobry" powód dla podtrzymania komunistów przy życiu. Ten o Bolku tyż niezgorszy. I wrzuta o brużdżącym rzekomo PiS-ie, również miodzio. Co do hoteli: a co, jeżeli w tych tańszych zabrakło miejsc? Poza tym, jak Ci się zdaje, czy pracownicy mediów jeżdżą za wszystkimi partiami po całej Polsce i opisują ich noclegi, czy skrobią tylko to co im wygodne? Odpowiedz Link Zgłoś
przyslowie Re: Sprzedawczyki:-))) 10.07.08, 11:43 Media muszą mieć pokrycie w dowodach. Tylko głupi naiwniak będzie fakty brał z sufitu. Poza tym organizatorzy musieli rezerwować miejsca w hotelach z wyprzedzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario3 Re: Sprzedawczyki:-))) IP: *.toya.net.pl 11.07.08, 17:31 Ze sprzedali to rozumiem. Ale kto kupil??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: say Re: Sprzedawczyki:-))) IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 11.07.08, 18:45 nie pytaj, uczestniczysz w tak zwanym e-focus, czyli coś jak ankieta badanie opinii, moderator wodzirej markuje dyskusje w celu wkręcenia łosi i poddaniu ich obróbce Odpowiedz Link Zgłoś
longeta Re: Dobrze sprzedać to sztuka! bt 09.07.08, 22:47 oddać za darmo...no ale jak sie ma cudaka za pRemiera,który instrukcje pisze do swoich osłów co zdania własnego nie mają...to się dopiero nazywa trzymanie za pysk typowa pruska dyscyplina rodem z kaszub:-))) Odpowiedz Link Zgłoś