hubar 27.09.03, 20:41 Kto chce jakiś łatwy do przełknięcia, wymieszany z reklamami (więc przerw nie ma), odmózgawiacz. Pooglądać wypicowane jak bombki choinkowe dziewczyny... proponuję włączenie TVN :-/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al-ki Re: Miss Polonia 2003 27.09.03, 20:56 Ładne dziewczyny mają to do siebie, że zawsze można na nie popatrzeć. Są jeszcze gorsze programy :( Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Miss Polonia 2003 27.09.03, 21:04 al-ki napisał: > Ładne dziewczyny mają to do siebie, że zawsze można na nie popatrzeć. Są jeszcze gorsze programy :( -- To raczej powinieneś już wyłączyć ten program... jury ma jakiś niezrozumiały, komercyjny(?) gust. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Miss Polonia 2003 27.09.03, 21:10 a czy przypadkiem takie plastikowe laleczki Barbie z natury nie są komercyjne? no cóż. Igrzyslka dla ludu też są potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Miss Polonia 2003 27.09.03, 21:21 geograf napisał: > a czy przypadkiem takie plastikowe laleczki Barbie z natury nie są komercyjne? -- Ok, ale widzisz otoczkę? Włosy przygotowała firma taka, suknie taka, a w jury zasiada red.nacz. pisma takiegoś > no cóż. > Igrzyslka dla ludu też są potrzebne. -- Ok, skoro są tacy którym się to podoba... mnie nie. Nie chodzi o same wybory (bo to jeszcze oglądam czasem) ale poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Miss Polonia 2003 27.09.03, 21:13 Nie oglądałem do końca - właściwie tylko 5 minut. I nie gadaj, że są złe. Owszem, parę z nich to wypadek przy pracy chyba, ale nie wszystkie... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Miss Polonia 2003 27.09.03, 21:19 al-ki napisał: > Nie oglądałem do końca - właściwie tylko 5 minut. -- Qrde, chyba oglądam powtórkę... >I nie gadaj, że są złe.Owszem, parę z nich to wypadek przy pracy chyba, ale nie wszystkie... -- Która była ok i zasługuje na choćby bycie kandydatką na Miss. Pokaz mi, choć z tej finałowej 5, nie z całego 21 osobowego stadka. Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: Miss Polonia 2003 27.09.03, 22:03 Nie widziałem finałowej piątki. Po prostu nie oglądam tego programu. Skakałem po kanałach, gdy przyszła moja mama i zażądała włączenia TVN ;-) Widziałem tylko te 21 pań, a wśród nich podobały mi się numerki 4 i 9. Jeśli któreś z nich dotarły do finału, to fajno, jeśli nie to faktycznie będziemy mieć miss komercyjną Polski a nie miss Polski. Moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Miss Polonia 2003 28.09.03, 13:47 Wygrała ta: misspolonia.onet.pl/galeria.php?finalistka=karolina_gorazda (panie są numerkami startowymi poukładane) Odpowiedz Link Zgłoś