Dodaj do ulubionych

Zakończył się I etap rekrutacji na UŁ

IP: *.4web.pl 15.07.08, 16:44
o której godzinie na indywidualnych kontach kandydatów pojawią się wyniki o przyjęciu? bo ja nie dostałam żadnej informacji;/ ani poztywnej ani negatywnej
Obserwuj wątek
    • Gość: dd Re: Zakończył się I etap rekrutacji na UŁ IP: *.skomur.pl 15.07.08, 16:45
      ponoc po 20
    • Gość: arno Kto sie dostal na prawo ? IP: *.skomur.pl 15.07.08, 16:46
      Kto z Was sie dostal na prawo i jaki mial wynik ?
    • Gość: czelsi Re: Zakończył się I etap rekrutacji na UŁ IP: *.toya.net.pl 15.07.08, 17:06
      na co sie wybierasz?? ile masz pkt??
    • Gość: mz Zakończył się I etap rekrutacji na UŁ IP: *.4web.pl 15.07.08, 20:44
      na ekomonię albo rusysctykę... jest prawie 21 a wyników nie ma;/ skandal
      • Gość: Studenciak etnolog Re: Zakończył się I etap rekrutacji na UŁ IP: *.bugaj.pabianice.pl 15.07.08, 21:00
        Witamy pierwszaków :) To są dopiero początki problemów z systemami internetowymi. Poczekajcie aż przyjdzie Wam się zmierzyć z USOSem :)
        Pozdrawiam i powodzenia :)
    • Gość: Ktosik Po prostu żałosne IP: *.4web.pl 15.07.08, 21:00
      Za dnia nie było możliwości się dodzwonić, teraz (po 9 wieczorem- godzinę! po
      tym jak system miał zacząć działać) nadal nie da się zalogować! UŁ wystawia
      sobie fatalną cenzurkę dla przyszłych studentów...
      • mf719 Re: Po prostu żałosne 15.07.08, 21:06
        To poczekaj na USOS i zabawę z żetonami.
    • Gość: prawie_student 4 x Ż IP: *.toya.net.pl 15.07.08, 21:31
      żałosny system
      żadnej informacji dla kandydatów
      żenująca organizacja
      że nie wspomnę o stracie jednego dnia przed ostatecznym poznaniem wyniku
    • Gość: martad Re: Zakończył się I etap rekrutacji na UŁ IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.08, 22:43
      22.43 nadal nie ma :/
      • Gość: ndr Re: Zakończył się I etap rekrutacji na UŁ IP: *.skomur.pl 15.07.08, 22:45
        Nie czekajcie tylko idźcie spać, nie warto się już dzisiaj denerwować, dane
        sobie idą i pewnie jeszcze całą noc będą szły, tylko dokąd to ja nie wiem.
    • Gość: kl Zakończył się I etap rekrutacji na UŁ IP: *.toya.net.pl 15.07.08, 22:54
      80 zł za jeden kierunek potrafią brać, ale zorganizować dobrego systemu już
      nie... żenada.
    • Gość: z Zakończył się I etap rekrutacji na UŁ IP: *.4web.pl 15.07.08, 23:10
      85 zł...
    • Gość: ueł Zakończył się I etap rekrutacji na UŁ IP: *.toya.net.pl 15.07.08, 23:20
      hehs... przygrywka przed Usosem. Dobrze, że UŁ zaczyna przyzwyczajać
      studentów do "systemu" tak szybko... potem może będzie wam łatwiej
      walczyć o wszystko w dziekanatach:)
      Nie ma co się przejmować, pozdrawiam.
    • Gość: bla Zakończył się I etap rekrutacji na UŁ IP: *.toya.net.pl 15.07.08, 23:20
      udalo mi sie zalogowac, oswiećcie mnie gdzie są wyniki? w ktorym
      miejscu? ;o
    • Gość: xfxf Zakończył się I etap rekrutacji na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 23:22
      Niespodzianka, wyników nie ma, nawet jeśli uda ci się zalogować.
      • Gość: bla Re: Zakończył się I etap rekrutacji na UŁ IP: *.toya.net.pl 15.07.08, 23:39
        wyniki są, trzeba kliknąć w status :P
    • Gość: Ole! Zakończył się I etap rekrutacji na UŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 23:35
      Nie ma co, trzeba się będzie przejść na odpowiedni wydział UŁ i sprawdzić wyniki
      samemu. Inaczej można się ich nie doczekać przed końcem terminu składania
      papierów...
    • Gość: xyz Zakończył się I etap rekrutacji na UŁ IP: *.uni.lodz.pl 15.07.08, 23:48
      Wyniki już są :) Super!
      • Gość: ndr Re: Zakończył się I etap rekrutacji na UŁ IP: *.skomur.pl 16.07.08, 00:01
        Wyniki są, ale nie na wszystkie kierunki jeszcze. Przynajmniej wiem, że na jeden
        się dostałem póki co ;)
        • Gość: abc Re: Zakonczyl/ sie I etap rekrutacji na UL/ IP: 89.174.171.* 16.07.08, 00:25
          A na które nie ma jeszcze wyników?
          • Gość: ndr Re: Zakonczyl/ sie I etap rekrutacji na UL/ IP: *.skomur.pl 16.07.08, 00:58
            teraz już pewnie na wszystkich, po prostu nie na wszystkich się od razu pokazały
    • Gość: Bisu Rozgrzewka IP: *.zb.lnet.pl 16.07.08, 03:03
      Przyszłe "pierwszaki" mają rozgrzewkę przed zetknięciem z USOSem ;]
      • Gość: m. szykujcie sie na zapisy na zajęcia :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 13:49
        hehehe dokładnie :D usos i rejestracja żetonowa :D POZDRAWIAMY INFORMATYKÓW UŁ :D
        • Gość: raw Re: szykujcie sie na zapisy na zajęcia :D IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.07.08, 18:15
          dokladnie to dopiero pierwsza przygoda z usosoem powodzenia i gratulacje dla
          wszytskich przyjetych
          • kol.3 Re: szykujcie sie na zapisy na zajęcia :D 17.07.08, 16:42
            Co to jest ten USOS i o co chodzi?
            • Gość: ann Re: szykujcie sie na zapisy na zajęcia :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 14:42
              wlasnie ! Co to jest ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka