ixtlilto 28.09.03, 18:30 Poproszę o następujące informacje: rodzaj podłączenia (kablówka/tpsa/...): cena za miesiąc: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majass Re: Ile płacicie za Internet? 28.09.03, 20:15 Do mnie żaden dostawca nie dochodzi. Śmieszne troche ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
maggot9 Re: Ile płacicie za Internet? 29.09.03, 14:34 przepraszam, a Pani to dla kogo pracuje?... Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Ile płacicie za Internet? 29.09.03, 16:42 Nie ma to jak na Was liczyć :/ Założyłam podobne wątki na kilku różnych forach- w tym prywatnych, innych miast i wszędzie dostałam odpowiedź, a od Was nie :/ szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
majass Re: Ile płacicie za Internet? 29.09.03, 17:36 ixtlilto napisała: > Nie ma to jak na Was liczyć :/ > Założyłam podobne wątki na kilku różnych forach- w tym prywatnych, innych miast > > i wszędzie dostałam odpowiedź, a od Was nie :/ szkoda. Na nas można liczyć. Tylko nie raz mało osób podchwytuje temat. To forum na razie działa jak działa i nic na to nie poradzimy. A maggot chciał chyaba udać jajcarza co niekoniecznie mu wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Ile płacicie za Internet? 30.09.03, 14:17 majass napisał: > To forum na razie działa jak działa i nic na to nie poradzimy. WQiecie czego Wam brakuje? Zróżniocowanych zdań. Jeśłi będizecie się we wszystkim zgadzać to długo nie podyskutujecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boczek2001 Re: Ile płacicie za Internet? IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 30.09.03, 14:19 Każdy o tym wie, ale trudno na siłe przełamywać własne poglady żeby sztucznie utrzymywać to forum... Odpowiedz Link Zgłoś
majass Re: Ile płacicie za Internet? 30.09.03, 14:20 Gość portalu: boczek2001 napisał(a): > Każdy o tym wie, ale trudno na siłe przełamywać własne poglady żeby sztucznie > utrzymywać to forum... Obecnie nie jest najgorzej ale zeby było fajnie brakuje jescze kilku osób Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Ile płacicie za Internet? 30.09.03, 15:50 Gość portalu: boczek2001 napisał(a): > Każdy o tym wie, ale trudno na siłe przełamywać własne poglady żeby sztucznie > utrzymywać to forum... Ale nie chodzi o wasze przełamywanie się, ale o różnorodność ludzi tu bywajacych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boczek2001 Re: Ile płacicie za Internet? IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 29.09.03, 17:18 żeby nei było że Pabianice to takie złe i w ogóle... ;) Ja płacę abonament 136 zł / SDI Odpowiedz Link Zgłoś
margeryta Re: Ile płacicie za Internet? 29.09.03, 23:24 Tepsa 60 zł. Ale przyczepię się. Mogłas napisać choć dwa słowa wyjaśnienia, a nie tak lakonicznie... Nawet jeśli pytasz z czystej ciekawości :) Odpowiedz Link Zgłoś
boczek2001 Re: Ile płacicie za Internet? 30.09.03, 10:11 margeryta napisała: > Tepsa 60 zł. > > Ale przyczepię się. Mogłas napisać choć dwa słowa wyjaśnienia, a nie tak > lakonicznie... Nawet jeśli pytasz z czystej ciekawości :) Fuckt. A moze koleżanka ixtlilto jest na usługach rządu i sprawdza ile rzeczywiscie Polacy płacą za internet. Wszak jest projekt opodatkowania również usług internetowych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maggot9 Re: Ile płacicie za Internet? 29.09.03, 23:40 O wybacz mi majassie mój arcy jajcarzu-Ty mój niedościgniony wzorze!! Jam jest głupi główniarz, który zamiast siedzieć w piaskownicy ze swoimi grabkami lub strzelać do dziewuch z procy; panosze się jak jakiś wredny virus po forum. oj jaki ja jestem wredny i nie dobry a do tego niewychowany główniarz!! Odpowiedz Link Zgłoś
majass Re: Ile płacicie za Internet? 30.09.03, 14:00 maggot9 napisał: ; panosze się jak jakiś wredny virus > po forum. > oj jaki ja jestem wredny i nie dobry a do tego niewychowany główniarz!! > Prosze panosz sie jak najwiecej. I pisz jak najwięcej.... A jak to niewazne. Zawsze można pdyskutowac nad formą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc™ Re: Ile płacicie za Internet? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.03, 21:25 TPSA - 0 PLN Odpowiedz Link Zgłoś