gragula 09.10.03, 12:39 Drogie Kolezanki. Jestem w 21 tygodniu ciazy blizniaczej. Poszukuje dobrego specjalisty USG w Lodzi. Chcialabym rowniez uwiecznic to badanie na kasecie video. Prosze o Wasze sugestie, gdzie i do kogo powinnam sie zglosic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fleurette Re: USG ciazy IP: 81.219.160.* 09.10.03, 15:33 mnie to jeszcze nie dotyczy, ale słyszsłam, że bardzo porzadnie jest w salve na struga. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotkagb Re: USG ciazy 09.10.03, 19:45 Witaj ja jestem w 13 tygodniu i jeżdzę na USG do dr Kozarzewskiego do Gamety www.gameta.pl/index2.htm To bardzo dobry specjalista, polecało mi go wiele osób :) Usg robi długo i dokładnie, wszystko opowiada i opisuje, odpowiada na najbardziej dociekliwe pytania :) USg w gamecie kosztuje 60 zł, ale chyba nie nagrywaja na kasetę:( Dostajesz za to mnóstwo zdjęć maleństwa :)))) Dr Kozarzewki robi też USG w Diasonie na ul.Radwańskiej, tylko tu za to samo usg płaci się 120 zł :( Za dodatkową opłatą (chyba 30-40zł) możesz mieć nagranie na kasecie. Podam Ci numer tel.636-20-54 wtedy dowiesz sie sama wszystkiego ;) W SALVE podobnież dr jest dr Lech specjalizujący sie w prenatalnym USG, podobno badanie kosztuje ok 70 zł, ale czy nagrywają nie wiem... Tel.633-78-01 lub 633-56-61 Powodzenia i przyjemnego oglądania maleństwa :)) Pozdrawiam serdecznie Dorotka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: USG ciazy IP: *.toya.net.pl 09.10.03, 21:44 Polecam dr.Lecha Dudarewicza b.sympatyczny gość i prawdziwy fachowiec w tej dziedzinie,przyjmuje prywatnie ,nagrywa na video(trzeba mieć swoją kasetę),koszt wizyty 60PLN.Trzeba się umówić telefonicznie-0 603 166 978. Odpowiedz Link Zgłoś