Gość: ss IP: 195.42.249.* 04.09.08, 12:47 M.Tłokiński BMW??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SZKODA Widzew już bez Zbigniewa Bońka IP: *.gprs.plus.pl 04.09.08, 12:49 Rozumie,ale bedzie GO brakowc !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoda Widzew już bez Zbigniewa Bońka IP: *.toya.net.pl 04.09.08, 14:26 p.Boniek dziekujemy za wszystko co pan zrobil.p.Cacek liczymy na pana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunet1910 podziekowania IP: *.astral.lodz.pl 04.09.08, 15:49 Jako kibic Widzewa chciałem podziekować za wszystko co pan zrobił dla klubu i naszego miasta łodzi. Dzięki tobie Widzew jest czerwony tak jak powinien! Pozdrawiam. Miejmy nadzieje, że cacek posłucha Bońka słów i dobierze odpowiednich ludzi! Jak na razie odstrasza kibiców jak tvn od legły! Widzew bedzie jeszcze długo po cacku, wiec może warto się dogadać?! Bo Widzew to nie wybór! To sens życia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: podziekowania IP: *.w92-128.abo.wanadoo.fr 04.09.08, 16:37 to pięnie powiedziane. To tak jakby kibicowanie klubowi Manchestreowi United, Arsenalowi czy Widzewowi było formą oddychania - powitrzem. Takie podejście gwarantuje, że nie ma łjdactwa, huligańtwa, rozró, szowinizm - zostaje sport w czystej formie. Panu Zbyszkowi Bońowi serdeczne dzięi. Panu prezesowi wszystkiego najlepszego i aby nie zapominał że sport nie zaczyna się i nie kończy na szmalu. Jestem kibicem Widzewa od czasu gdy grał w III lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Widzewa z PT Widzew już bez Zbigniewa Bońka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 15:57 ZIBI, jesteś WIELKI!!! Dzięki za wszystko to co zrobiłeś dla Widzewa. Mam nadzieję, że Cacek będzie chciał Ciebie słuchać, bo jakżeby mógł nie słuchać prezesa PZPN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kefir Widzew już bez Zbigniewa Bońka IP: *.centertel.pl 04.09.08, 16:01 Odchodzi ale tylko formalnie jedna z legend Widzewa która pokazała że nadal ma charakter i Widzew w sercu a przychodzi kolejna z legend - Tłoku. Pamietam go doskonale z wystepów w Widzewie. Zawsze świetny i elegancki na boisku i z tego co wiem po zakończeniu kariery powodzi mu się w biznesie w Szwajcarii. Jeśli on dał się namówić do współpracy w Widzewie to dobry znak na przyszłość. Tłoku gwarantuje że to co jest robione w Widzewie to profesjonalizm, on nie pchałby się napewno w niepewne interesy. Coraz bardziej jest widoczne że Cacek wyciągnął odpowiednie wnioski z poprzedniego sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Widzewa z PT Widzew już bez Zbigniewa Bońka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 16:03 Czy was w tej Łodzi porypało! Cały czas szczekacie na siebie.I to zarówno kibole - bandyci z ŁKS jaki i kibice Widzewa. Drodzy sympatycy Widzewa z Łodzi. Olejcie tych pseudokibiców z ŁKS-u. Mamy swoją dumę , kulturę i osiągnięcia sekcji do której sąsiadom daleko. I nigdy do nas się nie zbliżą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Widzew już bez Zbigniewa Bońka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 16:43 dzieki zbyszek nie zapomnimy Ci tego. nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1922 Re: fidzew bez bąka IP: *.ghnet.pl 04.09.08, 21:48 Z czego jesteś taki dumny? Z występów w LM za którą długów do dziś nie spłaciliście? Z lewej licencji? Sfałszowanej daty założenia? Czy może z korupcji (za którą mam nadzieję już niebawem was rozliczą)? JESTEŚCIE POŚMIEWISKIEM W CAŁEJ POLSCE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS RTK Re: fidzew bez bąka IP: *.retsat1.com.pl 04.09.08, 22:16 nic dodać, nic ująć - dno na całym froncie, czyli czerwone ścierwo z Piłsudskiego Odpowiedz Link Zgłoś
jusup Re: fidzew bez bąka 05.09.08, 15:00 Fascynują mnie tacy ludzie, kibice klubu kompletnie bez znaczenia, symbolu wszelkiego upadku, szarzyzny, ruiny - którzy muszą się dowartościowywać wchodząc w komentarze artykułów o klubie, któremu znaczeniem nie dorastają do pięt - i próbując przekonać nas, że to my nie znaczymy nic przy nich... Ja rozumiem, można być kibicem takiego klubiku jak ŁKS, rożne lokalne sentymenty są w cenie, kibiców mają Ruch Radzionków, Amica Wronki czy nawet Odlew Poznań, ŁKS może pochwalić się nawet jakimś mistrzostwem (kupionym, bo kupionym, ale zawsze) co 50 lat, ale dalibyście sobie spokój z takimi wygłupami. U siebie na forach możecie wypisywać sobie, jakim to wspaniałym klubem jesteście przy Widzewie, nikogo nie interesuje, co wypisujecie na niszowych stronach w internecie, ale tu, publicznie, tylko się ośmieszacie... Nie znaczycie przy Widzewie nic, a że kibice innych klubów nieraz w waszej krucjacie antywidzewskiej nieraz wam potakują, to nie dlatego, że traktują was poważnie, ale dlatego, że poważnie traktują WIDZEW :) O was nie będę przecież dyskutować, z nami też nie, traktując was jako taki lokalny folklor, lokalnego rywala Widzewa. Im prędzej to zrozumiecie, tym mniej bolesne będzie wasze przejrzenie na oczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS RTK Re: fidzew bez bąka IP: *.249-241-81.adsl-static.isp.belgacom.be 05.09.08, 15:34 przestałeś już brać te pigułki ? jak tak to wyjdź na ulice Łodzi w czerwonym szalu to zobaczysz gdzie jest ten twój śmieszny klubik :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jusup Tak to sobie tłumaczycie :) 05.09.08, 17:10 Tak to sobie tłumaczycie :) No ciekawa koncepcja... Punkty za pomysłowość... A więc wszystko to co wiemy o Widzewie, to złudzenie, kwestia łykania jakichś pigułek :) Cały świat oprócz was łyka te pigułki i stąd nie zna jednej i jednie prawdziwej rzeczywistości o tym, że tak naprawdę to jest tylko ŁKS, jeden, jedyny, objawiony i najwspanialszy itp itd...Cały świat to łyka, a jedynie wy się temu oparliście... Tylko wy wiecie jaka jest jedna jedyna prawda... No cóż, naród wybrany... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WDZ Re: fidzew bez bąka IP: *.toya.net.pl 05.09.08, 15:24 1 LIGA 1LIGA ŁKS!!!!!!!!NIC DODAC NIC UJAC!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko RTS a z twojej starej to... IP: *.astral.lodz.pl 04.09.08, 22:39 ...śmieje się cała łódz! Jakiego prostaka spłodziła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WER Re: fidzew bez bąka IP: *.toya.net.pl 05.09.08, 15:23 WIDAC ZE KOLEJNEMU PATAŁACHOWI Z ZAGRZYBIAŁEGO KLUBIKU ZAL DU..PE SCISKA I JEDYNE CO MOZE ZROBIC TO WYŁADOWAC SWOJA FLUSTRACJE W INTERNECIE.INTERNETOWI NAPINACZE!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rek Widzew już bez Zbigniewa Bońka IP: 81.168.185.* 04.09.08, 16:54 Boniek weź saperkę i się okop.Na pewno ma on na sumieniu licencję,niesłusznie przyznaną i zaproszenie do współpracy p.Szymańskiego.Jedź do Rzymu i nie wracaj,bo ani z Ciebie działacz ani komentator telewizyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WDZ Re: Widzew już bez Zbigniewa Bońka IP: *.toya.net.pl 04.09.08, 19:04 CO REK,ZAL DUPE SCISKA!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łodzianin ZIBI dziekujemy - szacunek dla Ciebie i rodziny IP: *.lodz.mm.pl 04.09.08, 18:33 Zibi zawsze będziesz w naszych sercach Widzew to My i TY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS Retkinia panie Zbyszku - dziękujemy ! IP: *.toya.net.pl 04.09.08, 18:36 za wszystko to co Pan zrobił dla Widzewa. Mamy nadzieje, że to nie koniec współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red Fan Dziękujemy Ci Zibi!!! IP: *.toya.net.pl 04.09.08, 20:48 Wierzę, że praca jaką włożyli w ostatnich latach Panowie Zibi, Puchalski i ostatnio Cacek w odbudowanie Widzewa w najbliższej przyszłości przyniesie nam - kibicom Widzewa - wiele radości i satysfakcji! A póki co - Dziękujemy Panie Zbigniewie i zapraszamy na trybuny przy Piłsudskiego 138 w Łodzi! A Panu Cackowi życzę powodzenia i tak, jak to powiedział Zibi, mądrego dobierania sobie doradców! Pozdro dla Czerwonej Armii i do zobaczenia w niedzielę o 19.10 na meczyku! ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Re: fidzef już bez Rudego IP: *.ghnet.pl 04.09.08, 21:33 Rudy, ja wiem co czuje. Nienawiść. 100 lat za nami, wieki przed nami. Łódzki K.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiak Re: fidzef już bez Rudego IP: 212.2.99.* 04.09.08, 23:05 Uwaga: powyżej kliniczny przypadek eukaesiackiej mentalności. Kompleksy, zawiść i przygnębiające poczucie, że ludzi zasługujących na wyczyszczenie Bońkowi butów klub z Karolewa nie miał, nie ma i nie będzie miał Odpowiedz Link Zgłoś
mr_reaper Dla Zibiego szacunek, dla Łodzianina pogarda !!! 05.09.08, 09:40 Dziękujemy Panie Zbigniewie za wszystko. A do tego gnoja Łodzianina słów kilka Pogadaj gnoju ze swoim starym, czy też czuje nienawiść? Zapytaj go co czuł w 1982 roku jak Boniek strzelał 3 bramki Belgii? Co czuł twój stary jak na stadio da gruz przyjeżdżały największe europejskie kluby. Co czuł twój stary gdy oglądał inne wielkie mecze w wykonaniu Bońka. Jeżeli też czuł nienawiść to jest tak samo ograniczony umysłowo jak ty. Jeżeli tak jest to widać że niedaleko padło jabłko od jabłoni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEN Re: fidzef już bez Rudego IP: *.toya.net.pl 05.09.08, 16:29 sto lat za wami 1 liga przed wami!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Serce boli IP: *.crowley.pl 04.09.08, 22:38 Dzięki Zibi za wszystko! Duży szacunek za wszystko! P.S. A może będzie z tego jeszcze coś dobrego?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solari Widzew już bez Zbigniewa Bońka IP: *.ms.lnet.pl 04.09.08, 22:57 dziękujemy Zbyszku !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiek w zbyszku sto lat !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 23:29 SERDECZNIE PODZIĘKOWANIA PANIE ZBYSZKU ZA SERCE , KTÓRE WŁOŻYŁ PAN W URATOWANIE WIDZEWA !!!!!! PAN ZAWSZE BĘDZIE DLA NAS KIBICÓW WIDZEWIAKIEM CACEK NATOMIAST JEST TYLKO WŁAŚCICIELE WIDZEWA ... DO CZASU AŻ WSZYSTKO SPIEPRZĄ JEGO PACHOŁKI I UCIEKNIE JAK SZCZUR A TE MYDLANE WIZJE ODEJDĄ RAZEM Z NIM .... WTEDY MY POPROSIMY PANA O POMOC I BĘDZIE PAN ZNÓW Z NAMI ! WOLĘ WIDZEW BIEDNY I WALCZĄCY NIŻ BOGATY TEATR CACKA ZA GRUBE PIENIĄDZE PODSZYTY WIELKĄ IMPROWIZACJĄ I TO NAWET KOSZTEM PUCHARÓW !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoda Widzew już bez Zbigniewa Bońka IP: *.toya.net.pl 05.09.08, 10:13 co sie dziwic grzybiarzom,ze ublizaja skoro dla nich jedynym autorytetem jest igor s.oraz spocony jasio.no coz skoro szarzyzna byle jest i bedzie w klubie ktory na al.uni mam pokoik 2/2 w ktorym trzyma sie mopy,a oni uwazaja to za siedzibe:)no ale czego sie spodziewac grzyb na scianach i grzyb na deklu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master of pryczek Widzew już bez Zbigniewa Bońka IP: *.toya.net.pl 05.09.08, 12:23 do widzewskiej gluciarni .... W dawnych czasach toczyla sie nieustajaca batalia miedzy chrzescijanami i poganami. Zwolennicy krzyza panskiego najezdzali wiejskie posiadlosci i czesto wrew woli miejscowej choloty nadawali chrzest. . . . Dzis to wy jestescie takimi niewiernymi, bladzicie i niestety nic do was nie trafia,nie potraficie sobie uswiadomic w jakiej kupie rzezbicie. . . . Naszym celem jest wszelkimi sposobami dotrzec do waszych malych mozdzkow,nie mozna juz walczyc mieczem jak kiedys i sila nawracac...a nawet jak mozna to co da przetrzepanie trzcinka pupy jakiemus widzewiakowi??? Jednostka jest niczym wobec tabunow dzikusow. . . JEsli wg was to jest antywidzew to prosze bardzo ,mozecie to nazywac jak chcecie. . . . najwazniejsze zeby osiagnac cel i wyplenic czerwonych parobkow z miejskiej ziemi na wioche, tam gdzie wasze miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
normalnykibic Re: Widzew już bez Zbigniewa Bońka 05.09.08, 16:23 No i co młody mister of prycza.Człowieku bez honoru znowu tu jesteś lekcje odrobione.Gdzie odpowiedzi na moje pytania.Wstyd ty taki kibic.Może ci je przypomieć.To proszę po raz kolejny powiedz ile postów napisałeś w obronie pana Marka Chojnackiego , a ile to razy pogratulowałeś mu zwycięstwa z gks.Wsty co baranie jeden.Na strone lks to ty wcale nie zaglądasz ty tylko obrażać i blużnić umiesz.No ale czego po bezmózgowcu można się spodziewać.Nawet moi kumple z łks (tak a mam ich sporo i tego się nie wstydzę wódka z nimi tak samo smakuje i porozmawiać można i podyskutować) się z ciebie śmieją .Co nowu wątek o Widzewie to ty jeden z pierwszych .Także jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to lepiej weż się za nauke synu to może choć podstawówke skończysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master of pryczek do normalnego cepa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 17:27 Wymyj japce i paluchy jak do mnie smiesz pisac parobku.... Patrz co napisalem wyzej..Jesli chcesz ze mna konwersowac to najpierw ukleknij i przepros za widzew...a nastepnie przejdz na ŁKS! Moze wtedy zasluzysz na chwile mojej uwagi....Jam Twoj pan MASTER a ty nedzny pryczek z wielkiej niziny spolecznej! Odpowiedz Link Zgłoś
normalnykibic Re: do normalnego cepa 06.09.08, 16:15 No młody znowu nie na temat .Napisz wreszcie ty tak wielki kibic liczbe postów na temat Marka Chojnackiego gratulacji dla niego za zwycięstwo z gks.Co nie masz co pisać .Obrażać potrafisz a ja jak tobie głąbie mówiłem mam z twymi kolegami z łks-u niezły ubaw.Dzięki tobie trochę wódki od nich wygrałem.Jesteś szybsciej na forum widzewa niż twego podobno ukochanego klubu łks.I co ty na to baranie.A koledzy z łks- to ciebie się wstydzą i broń boże żeby się nie dowiedzieli kto ty jesteś bo za przegeaną wódkę to im będziesz musiał wrócić.hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
normalnykibic Re: do normalnego cepa 06.09.08, 16:28 Aha młody jeszcze jadno .Tak sobie popatrzyliśmy na strone łks i twego wpisu po wakacjach jeszcze nie było czyżby komputer mamunia zabrała czy strone zablokowała .Umiesz to jakoś baranie wytłumaczyć.Chyba znowu nie tylko blużnierstwa hahahaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoda Widzew już bez Zbigniewa Bońka IP: *.toya.net.pl 05.09.08, 14:57 ty master of icek ty jednak nawet grzyba nie masz ty masz czarna dziure pod czaszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Widzew już bez Zbigniewa Bońka IP: *.toya.net.pl 05.09.08, 18:07 NO GRZYBA NA PEWNO NIE MA BO PRZECIERZ ZARAZ PO URODZENIU ZOSTAŁ OBRZEZANY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzew Widzew już bez Zbigniewa Bońka IP: 85.89.162.* 05.09.08, 18:47 Te kundel z AL.Unii nie szczekaj na pana bo kopa dostaniesz,smieciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodowity Łodzianin Do ludzi z widzewa IP: *.toya.net.pl 06.09.08, 02:07 Dzięki takim ludziom jak Pan Zbyszek wasz klub funkcjonuje i jest znany w całej europie. Znam też Pana Józka. Zarąbisty facet. Choć jestem sympatykiem jedynego Łodzkiego Klubu a wy jesteście podmiejską chołotą, to uważam że Ci faceci są wspaniali. Szkoda dla mnie jako sympatyka piłki nożnej, że na ostatnim meczu Lecha widziałem waszego bardzo dobrego trenera Franciszka i Józka w barwach niebieskich. Do mr reaper: Byłem dumny i cieszyłem się jak Pan Zbyszek dał nam awans. także i mmie, kibicowi ŁKS. Dlatego mam do Niego wielki szacunek jak dla waszego prezesa wszechczsów Pana Ludwika Sobolewskiego, choć wielu z was nie wie kto to jest/był ( mam nadzieję że jest) Nie zmienia to faktu, że spadliście, że byliście balastem i NAJGORSZĄ drużyną w poprzednim sezonie. Że nie zasługujeciue na Derby, choćby w województwie. Pomijam fakt, ze was zdegradowano. Po prostu byliście nikim. Mimo niezłych tradycji jesteście ZEREM. Więc nie wypominajcie nam grzyba. Bo my z TYM GRZYBEM jesteśmy lepsi od was- buraki z koluszek,brzezin czy sochaczewa oraz zakompleksinych kolesi którzy piją najtańsze wino w bramie na przędzalnianej. Tylko ŁKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ł Widzew już bez Zbigniewa By IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.09.08, 11:40 Ale pana Cacka wpakowali w niezłą kabałe. Odpowiedz Link Zgłoś